Szia!
Nem tudom aktuális e, de én nála szültem a kisfiamat és most is hozzá járok.
Teljes mértékben meg voltam vele elégedve, odafigyelő, nem pénzéhes fajta.
Ha szeretnél még vmit tudni írj.
pussza
Mikor vártuk a kicsit, (most volt 1 éves), akkor kérdezősködtünk, hogy mennyit adjunk.
Akkor 10 ezer volt a vizsgálat, és azt mondták a 10szeresét kell adni.
A gyerekem életét mentette meg! ugyanis nyaktól térdig becsvarta magát, aznap reggel már nem mozgott a CTG-n...
És nem tudtunk 100 ezret adni neki, 50-et, és amikor legközelebb találkoztunk, akkor puszival, mosolyogva fogadott, nem volt hálátlan, hogy "keveset" kapott.
A magánpraxisa nem olcsó, de én akkor is hozzá fogok járni, évente 1* rosszabb helyre is elmegy az a pénz...
Nekem július elején 19 hetesen volt egy terhességmegszakításom a pici genetikai rendell. miatt.
A tanácsadáson találkoztam először dr.Papp Csabával, aki nagyon korrekt volt, nyílt kérdésekre egyértelmű-őszinte választ adott, ill. intézte az akkori orvosom helyett a mielőbbi korházba kerülést. Bent létem alatt a korteremben is meglátogatott és érdeklődött hogylétem felöl.
A vetélés utáni kontrollra már Hozzá (a magánrendelésére) mentem és további pozitív élményekkel gazdagodtam. Hogy mást ne mondjak az első mondatai között szerepelt, hogy "köszöni, hogy ŐT választottuk".
Valóban nem olcsó-de nem olyan drága (az asszintens is egy tündér), de higgyétel el nagyon nem mindegy, hogy kit választunk, kinek a kezébe adjuk magunk és születendő gyermekünk életét (én nagyot csalódtam!) és, ha a tudás, az emberség és a biztonság ennyibe kerül, akkor érdemes kifizetni:-)!