Sziasztok!
Én 2007. szeptemberében, császárral szültem a doktor úrnál.
Csatlakoznék pupy-hoz - vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban: nagyon jó, lelkiismeretes, alapos szakember, de nagyon kevés időt "áldozott" 1-1 vizsgálatra, beszélgetésre. Legalább is én így éreztem.A szülés után amíg benn feküdtem a klinikán, elutazott, egyszer sem jött be a kórterembe. (jó, mondjuk emberből van, dolga volt, de nekem jól esett volna, pláne a műtét miatt) Legközelebb a varratszedésen láttam. És tőlem minden vizsgálati alkalommal, illetve a szülés után, a varratszedésnél is elfogadta a pénzt, bár ezt úgy gondolm, hogy neki szántam, ha nem akartam volna, nem adtam volna.
A 6 hetes vizsgálatra már a magánrendelőjébe mentem, de sajnos ott is a klinikához hasonlatosan sok beteg, időcsúszás volt a tapasztalatom.
Igen, a népszerűségről nem tehetnek az orvosok, sok beteg, kevés idő. Pont azért kedvelünk meg, bízunk meg 1 orvosban, mert érezzük azt, hogy emberként kezel minket, van egy jó szava, külön figyelme ránk. Aztán pontosan ezért ajánlják egymásnak a páciensek, és lesz egyre több-több ellátottja, kevesebb ideje.
Szóval nagyon jó szakember Belics doki, és az időhiánya ellenére csak Nála szülnék mégegyszer !
Sziasztok: Morzsi