Hát azt nem mondanám hogy szuperül
,de igen!Nem szélül,hanem középen!
Na de nem baj,ha a lakás rendben lesz teljesen,akkor majd a kerítés is szebb lesz
Addig is meg van az a lényeg és a gyereket ki lehet engedni!
Akkor te most rendesen kipihened magad!Persze biztos nem lehetett kellemes 22.héttől feküdni,de az ember a gyerekééer sokmindenre képes:)Örülök hogy azért kihúztátok idáig és biztos minden ok lesz ha ennyire figyelsz tényleg a dolgokra!
Hát azt nem mondanám hogy könnyebb!Barnival sokkal szebb volt a várandóság,de ezt annak tudom be,hogy akkor semmi másra nem kellett figyelnem,csak ő volt és én!Most meg van ő és,és a bébi és egy 2 éves igényeit nem könnyű mindig kielégiteni pocakosan!Meg hát dében kész kell lennie az ebédnek mert akkor szokott ebédelni,meg ugye még van hogy:Anya fölvesz!stb...
De azért ne érts félre,nagyon örülünk ennek a babának is,csak már jobb lenne,ha velünk lenne!Valahogy én úgy érzem hogy az első terhességet már soha nem kapja vissza az ember!(használd ki!!!)
Én megmondom őszintén hogy jó lenne még egy kisfiú!Úgy belejöttem már,meg hát ugye spórolna az ember egy kicsit a rucikon:)
Hát igen,Editnek nem lehet könnyü,mert Marci igaz csak 4 és fél hónappal kisebb a fiamnál,de ilyen kicsiknél még sokat számít észben!Nem bántásként írom ezeket,de szerintem tényleg így van!3-4 évesen már nem vehető észre az a pár hónap!
Nem beszéltem vele mostanság mert hát tudod nem akarok zavarni így az első hetekben,de amikor hazajöttek a kórházból olyan volt mint aki nyaralásból jött meg
Tényleg gratula neki:)
Oh...kicsit sokat írtam!Most van időm,mert Barni alszik:)