hű, azt hiszem, szerencse, hogy ezt nem láttam a szülésem előtt... én is vagy tíz éve járok hozzá, és egy éve nála szültem. teljesen meg voltam vele elégedve, nem volt semmi gond, mindent elmagyarázott, nem volt link, nem tűnt dilettánsnak, edát teljesen jól beadta a végén, stb... annyi, hogy nem volt nagyon partner, amikor a terhesgondozás során a természetes szüléssel kapcsolatos dolgokat firtattam. nem egy szikemániás, de konzervatív fajta. ha ő azt tanulta, hogy a nők jó része elvérezne, ha nem takarítanák ki a méhét szülés után, hanem a természetre bíznánk a dolgot, akkor semmivel nem veszed rá, hogy ne takarítsa ki a tiédet is mindenképpen. meg hasonlók. de egyébként nincs rá egy rossz szavam sem.
a feleségéhez viszotn semmiképp nem mennék, egyszer elég rondán elzavart a kaputelefonuktól, mikor a férjét kerestem vérzéssel, (két háznyira laktunk a magánrendelőjüktől), azt se kérdezte, mi bajom, mennyire sürgős, egyáltaán ki vagyok, csak azt ismételgette, hogy jelentkezzek be jövő hétre, és tök tapló volt.