Sziasztok!
Látom, hogy régen írtatok a topicban a doktor úrról. Nekem ma volt szerencsém hozzá. Nekem első terhességem, szülésemről csak rossz élményeim vannak kivéve a csodás kislányomat. És azt a helyet ahol végül megmentettek minket (schöpf-mérei).
A XXII. kerületi sztk.ban rendel a doktor úr, az ő neve számomra új volt, meg Szánthó doktoré. Bár állítólag itt rendelt régebben egy Bárány nevű orvos, de én nem tudom hogy a kettő egy és ugyan az-e. Elvileg délután a Száthóhoz mentem volna akiről egy másik topicban (utólag) olvastam, hogy rémes. Mivel szerencsére befértem a mai rendelésre ezért Bárány doktorhoz kerültem. Szerintem alapos, már amennyire én meg tudom ítélni a szakmaiságát (ugyebár laikusként), nem egy bőbeszédű, amit kell elmond, illetve uh közben is többször mondta, hogy még egy pici van, meg kis türelmet...stb. tehát így a komoly és komorságával együtt nekem emberibbnek tűnik mint az utóbbi nemtudom hány tucat nőgyógy akikkel találkoztam. De abból a 15percből sok tapasztalatom nincs vele kapcsolatban. Ami belőle számomra és a többi nődokiból hiányzik, az a kicsit bizalmas kapcsolat, egy megértő beszélgetés (természetesen nem órákig az időjárásról) egy kérdezz-felelek, amikor én mint hozzá nem értő feltenném neki a kérdéseimet amit nem tudok mi miért és hogyan van, lesz, volt és ők pedig normálisan válaszolnának. Nem kutyafuttában. De ez talán egyszer megvátozik, meghát ez elég sok orvos negatívja, bár gondolom ők erre mondják, hogy nekik is megvan a beosztásuk, munkaidejük stb. és nem érnek erre rá. De ha innen nézem, megértem őket is valahol, hiszen ők is emberek, még ha gyakrabban van rajtuk fehér köppeny mint ruha akkor is.
Egy szó mint száz, kontrollra kell hozzá mennem és szívesen megyek, tehát nem félek tőle, nem fáj amit csinál, nem durva, de majd megírom kontroll után hogy milyen. Még mindig pozitívan gondolok-e rá. De ha ilyen marad, vagy egy kicsit beszédesebb, esetleg nem olyan komor, akkor biztosan rendben lesz vele minden.
Komorság: lehet azért is volt ma az, mert az időjárást viszont mondta, hogy utálja...
szóval lehet ma rosszabb napja volt. Viszont ha ilyen amikor rossz napja van, akkor nagyon is jó doki.