Sziasztok!
Babszi!
Sajnálom nagyon, hogy a tantestületetekben ennyire nem jó a légkör...
De legalább a kicsik édesek!
Te pedig úgysem sokáig fogsz már tanítani!
IR-kontrollra mikor mész?
Sonjus!
Örülök nagyon, hogy tegnap tudtál egyből konzultációra is menni!
Nekem mindkét beültim antagonista volt - én úgy tudom, IR-eseknél valamiért ezt szokták alkalmazni, s nem a longot, ahogy személyesen is említettem. Én eddig mindig Fostimont és Merionalt kaptam, így a Puregonról nincs infóm. Amikor azt szúrtad, akkor is antagonista protokolod volt?
Arra emlékszel, hogy mekkorák voltak a tüszőid az UH-n? Csak azért kérdezem, hogy nem lehet, hogy azért volt sok petesejted éretlen, mert túl hamar leszívták őket?
Én is úgy vettem észre, hogy a kevésbé szépeket/éretteket szokták hagyományosan összeereszteni, így nem is csoda, hogy kevésbé eredményes a találkozás...
Panini!
Hogy vagytok? Gondolom, már tegnap visszakaptad a piciket, s most otthon pihensz, azért nem jelentkeztél tegnap, nem?
Nagyon-nagyon drukkolok!!!
Szilva!
Én is az olvastam a kaális fórumon, hogy érdemes elindítani a folyamatot, mert nagyon sokáig húzódik, s közben is lehet bármikor változtatni, vagy leállítani stb. Ha meg közben terhes lesz az ember, amúgy is szólni kell - mert a gyermekesek más elbírálás alá esnek, mint a gyermektelenek...
Majd holnap meglátjuk. Én is kiváncsi vagyok, mi lesz!
Belluska!
Köszi szépen a receptet!
Biztos nagyon finom lesz - hamarosan megcsinálom!
Veled is szuper volt beszélgetni - bár sajnos csak telefonban...
Zsuzska!
Én is várom majd Bencus 1 éves fotóit!
Wepe!
Én is várlak, itt is!
Gabó!
Rég jártál már erre! Hogy vagytok? A vizsgákat mind sikeresen letetted már?
Minnie!
Olyan jó lenne, ha te is gyakrabban tudnál jönni!
Kata!
Tényleg jól eltűntél az elmúlt napokban!!!
Hogy vagytok? Olíviácska ficánkolását érzed már teljes erőből?
Puszilok mindenkit!