Új privát üzeneted érkezett!

Én meg olvaslak Benneteket és közben majszolok egy boci mikulást :oops: :oops:
Vendég

Ajjóóóó! :lol:

been

Csak hamar elfogyott :cry: :cry: De a leckém már kész. Biztos a csoki segített, igaz?
Vendég

Na tényleg léptem. Holnap nem leszek csak este, addig legyetek jók és írjatok sokat!!!!!

Jó éjt!!!!!
Vendég

Sziasztok,

komolyan mondom már elvonási tüneteim voltak, hogy nem tudtam belépni.

Most elmegyek Ricsikéért a karatéra, aztán később jövök.
Vendég

Lányok azt hittem sose javul már meg...

Kép
dius87

VÉGREEEEEEEEEEEEEEE!
Na már azt hittem,hogy sose lesz jó.
Jaj,Dius,sajnálom,hogy beteg lettél,de remélem már javulgatsz,anyósod volt?
Hú mindenki milyen finomságokat sütöhet.főzöget :) mi szombat este vacsizni voltunk édes kettesbe apjukkal 8) degeszre ettük magunkat! :lol:
Képzeljétek,hogy farsangi bálba megyünk a hétvégén,meg a jövőhéten is,Apjuk Rambó lesz én meg Piroska :oops: :lol: majd teszek képeket,hogy röhögjetek!! :lol:
Nem tudom már mikor akar tavasz lenni9,de ma reggel olyan hóviharbe mentünk a suliba,hgy alig láttam ki a szélvédőn :twisted:

Kép
Kép
josi

Dius-Barnus hogy vagy?

Reggel nálunk is hó esett, de mire kijöttem angolról, már elolvadt.
Voltunk ma kajálni az angolos csapattal, hát mit mondjak jól belaktam. Ettem erőlevest palacsintatésztametélttel, és manduláspisztrángot. Isteni volt!
Főznöm ma nem kellett, mert annyi húst sütöttem hétvégén, hogy abból még holnapra is maradt.
Holnap megyek tescózni, megveszem a feketeerdő tortához a hozzávalókat, mert a páromnak vasárnap lesz a szülinapja.

Ani, anyukád már jobban van?
Emma, megjött a jelmez? Ha igen, milyen? Hétvégén láttam a corában is, de nem néztem meg az árát.
Vendég

Na mára elköszönök, mert azért nem repeszt a net.

Jó éjt Mindenkinek!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm, már sokkal jobban vagyok, lázam nincs, már tegnap sem volt, néha lever a víz, de nincs lázam. Torkom sem fáj, csak néha berekedek. És az orrom kezdett el folyni. Tegnap eléggé megcsappant a tejcsi mennyisége ma már picivel többet tudtam fejni reggel... remélem vissza áll.

Josi Anyósom volt. De hát ne tudd meg. Mikor még terhes voltam megígérték hogy ők veszik meg a babakocsit, de sőt erőszakoskodtak hogy ők akarják megvenni az unokának. Anyós elrángatott nyáron dög melegbe a bergon bababoltba. Nagyon megtetszett egy babakocsi, teljesen oda voltam voltam érte azt mondta megveszi csak felhívja elötte apóst. Na após kijelentette hogy ennyi pénzért meg ne merje venni. Így kaptunk 15ezret hogy ebből vegyünk babakocsit, nekik nincs több rá. Vettünk egy régebbi tipusú peg perego milánot, de még mindig arra a szép újra vágytam. :) Megjött az anyaságim és párom mondta hogy na akkor menjünk el és vegyük meg...
Anyós meglátta, hát gyerekek ezt le kellett volna kamerázni. Először úgy csinált mintha ők vették ezt mintha nem ismerné meg, pedig a másikat már 600x látta. Aztán teljesen megsértődött hogy minek kellett megvenni miért nem volt jó a másik és ha nekem ezt kellett volna akkor összekaparták volna rá a pénzt valahonnan. Na onnantól kezdve a hangulat meg volt fagyva... :?

Ilyet kapott Barnabás:
Kép Kép

Na megyek, vissza fekszem még egy kicsit a gyerekkel!

Kép
dius87

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!!

Bár le van fagyva a kocsim, de már világít a nap, úgyhogy bizakodva nézem az időjárást!

Nemsokára megyek és rémítgetem az autósokat az M3-on Kép :lol: :lol:

Du. jövök, legyen addig is szép napotok!!!!!
Vendég

Dius,nagyon szép ez a babakocsi :wink: biztos jó kis kényelmes lesz Barnusnak. Hálistennek javulsz is már,és nyugi a tejcsi is vissza fog állni.
Tuntun,csak óvatosan :lol:

Kép
Kép
josi

Hú, borzasztó volt ez a babanetetlenség... :roll: :mrgreen:
Dius-Barnus, örülök, hogy jobban vagy! Anyósod, áááá... De nagyon szép az új babakocsi! :D Biztos könnyen közlekedtek vele majd a városban is.
Josi, Rambó meg Piroska, jó párosítás! :lol: :lol: :lol: Várjuk majd a képeket, biztos jó buli lesz!
Tuntun, nemsemmi kaját ettél tegnap. Jó fej banda lehet ez az angolos csapat. Itt is zuhogott a hó reggel tegnap, ennek ellenére visszavonhatatlan tavaszi hangulatom van, úgyhogy délután elkezdünk tavaszi üvegmatricákat pingálni a kölkekkel, úgy döntöttem. :D
A jelmez ma jön meg, itt várom a csomagszállítót vigyázzban; remélem, jó lesz, majd lefényképezem nektek.
Addig teszek egy hétvégit, ha nem gond:
Kép
A jógyerekek :D

been

Jééé, a 200. oldalon tartunk! :P

been

Emma mit adtál a gyerekeknek,amitl ilyen jól viselkedtek? :wink: :lol: drága kis kerek pofikájukat egyemmeg!! :D
Várom a további képeket!

Kép
Kép
josi

Szerkesztgomb :twisted: :twisted: :twisted: Kétszer elküldtem ugyanazt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára been 2009.02.10 10:13-kor.

been

:lol: Addig tartott a nyugi, míg elkészítettem a képet; a következő kép már arról szól, h Ármin mászik le a fotelből. Az utánzásból fakad egyébként: mindig azt akarja csinálni, amit Hanna, ha Hanna tévét néz, akkor ő is odaül mellé, de aztán rájön, h neki ez nem pálya, és megy tovább... :lol:
Tényleg, Josi, nem tudsz valamit a pneumo elleni oltásról? Nincs még oltóanyag?

been

Sziasztok csajok!

Én úgy jártam tegnep mint a Sün Balázs :evil:

Dius,nekem is van ehhez hasonló b.kocsim ,csak nem lehet megfodírani ,hogy veled szembe legyen.
Inglesina a márkája.Imádom.

Ja és még Berninek lett véve 4 éves koráig használtuk.
Szal jól bírják a gyürődést :wink:

Még jó ,hogy tenap nemengedett be a net.
Pont gyümi napom volt ,biztos bűnbe estem volna.

Majd gyüszök ,most süt a nap és alig fúj a szél.Így ki a szabadba lányok!!!!
berni611

Dius:láz
Nekem volt magas lázam szopi alatt.
Azt mondák ,hogy 38 felett nem szabad mellre tenni a babát.
Hát volt nekem közel 40 fokos lázam persze ki kellett fejni és Zsupsz a lefolyóba.
Komolyan mondom nagyon meleg volt a tej :shock:
Sírtam ,hogy ki kell önteni.

Kaptam semicilint és algop. vehettem be.

Persze ez még Berninél volt ,azóta nem tudom ,hogy mit állapított meg az orvos tudomány.
De én öreganyáimnak jobban hiszek :wink:

Jobbulást.

Ani:neked meg kitartás ,már tényleg mindjárt készen vagytok.Anyukádnak gyors gyógyulást!!!!

Kriszta köszi a tippeket.
Sajnos én nem tarthatok tök szénhidrát mentes napot sem a Metformin miatt,1 szelet kenyér kell.Amikor megeszem akkor kell be vennem a dilibbogyót is.

Emma:nagyon édesek ahogy ülnek :wink:

Ennyire olvastam vissza ,bocsi,na tényleg megyünk a levegőre.
berni611

Berni!

Mire "jó" az a dilibogyesz?
Amúgy a gyümölcs is szénhidrát, nomeg a párolt zöldség is. Nem a CH-val (szénhidrát) van a baj, hanem azzal,hogy szeressük a pocinkat és a ch-kat és jó sokat eszünk belőle.:-)

Emma!

Édesek a skacok!!!!

Tuntun!

Remélem nem miattad alakult ki az M3-on dugó. :shock: :oops:

Na most ennyi, megyek kókuszos muffint sütni.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta kókuszos muffin? Mindjárt elmúlik az étvágytalanságom :lol:

Berni nekem 38,4 volt a max, de nem sokáig mert a gyógyszertől lement. Nekem baromira bejön ez a digitális lázmérő, 15percenként mértem, párom már röhögött rajtam :?
Ezt a babakocsit se lehet megfordítani és szemből tolni, csak a kupolája átrakható a másik oldalra és belül cipzár segítségével mózes félét lehet belőle csinálni.. de így ültetni nem tudod.. ha nagyobb lesz akkor meg vissza lehet rakni a kupolát és már háttal lehet tolni..

Emma nagyon nagyon nagyon édesek a gyerekek! :)

Kép
dius87

Kép Így pihizek az új pihiszékemben :)

Kép
dius87

Nyugi Dius,ha már tud stabilan ülni Barnus,tuti nem te fogod érdekelni,hanem az autók meg minden ami mozog :lol: Csilla rögtön reklamál is,ha felébred,hogy fordítsam meg mert nem rám kíváncsi :roll:

Kép
Kép
josi

Dius, igazat adok Josinak, nem akar majd téged nézegetni Barnus... :lol: :lol: (Aki napról-napra nagyobb, de komolyan! És igazi kis vasgyúró!)
Meg közben itt vigyorogtam még délelőtt, h hol élnek anyósodék, 15 ezerér milyen babakocsit akartak venni? :) Hanna 2005-ben kapott egy tökegyszerű, esernyőre csukhatósat, na, az került ennyibe - akkor.
És vehettek rá napernyőt is, mármint a kocsira, és akkor egyáltalán nem fogja érni a nap, nem lesz baj, h nem tudod átfordítani.
Kókuszos muffin, dejó is az! (Tényleg, lehet én is sütök valamit...) Kirszta, a Metformint Évi a PCO-jára szedi, de cukorbetegeknek is ezt adják, gondolom, kell hozzá azonnal megfelelő mennyiségű szénhidrátot enni, hogy ne menjen le hirtelen a cukra és ne legyen rosszul. Kenyeret csak könnyebben bekap az ember, mint mondjuk nemtomhányszem almát... :lol: Na, de majd Évi kijavít, ha rosszul gondolom, csak kotyogok itt össze-vissza.
Cseriani, Dadomi, többiek, hooool vagytok, hahó??? Jó már a babanet! :mrgreen:

been

sziasztok

Emma és az ő jó gyerekei :wink:
Nagyon édesek :D Hanna még mindig gyönyörű :wink:
dius jó a babakocsitok. Örülök,hogy jobban vagy. Mi az ilyen nagy babakocsit nem sokáig használtuk,Kristóffal kb.7 hós koráig,Elizával még addig sem. Vettem egy pierre c.sportbabakocsit,akkor 15000 volt,újonan. Azt nagyon szerették. De Eliza már kb.okt óta nem babakocsizik. Inkább sétál,vagy motorozik mellettem,vagy a kis babakocsiját tolja. Múltnap Kristóf talicskájával akart boltba jönni :lol:
Ha nagyobb sétára megyünk,akkor tolom a kocsit,ő meg rohan,ha nagyon elfárad,akkor pár percre hajlandó beülni. Jól nézünk ám ki,mikor megyünk,Kristóf rollerrel,Eliza motorral,én meg tolom a kocsit-legtöbbször tök fölöslegesen :roll:
Látom,azért nektek is hiányzott a net :P
Kriszta drága,ha a gyerekeim nagyobbak lennének,én nagyon szívesen elmennék pároddal a Bamakora...na,ne értsd félre :oops:
De komolyan 8)
tuntun jó lehetett a vacsitok. Hú,már én is úgy elmennék valahova,kicsit kikapcsolni.
Lesz jövő hétvégén megint Kindl-disco,jó lenne elmenni. Tavaly nem jött össze,anyu akkor volt beteg,így nem tudtam kire hagyni a gyerekeket. Ja,egyébként köszönöm kérdéseteket,már százszor jobban van...
Kristóf is :lol:
Vendég

na,Emma,ellentmondtam neked,mi 2005-ben a pierre c-t vettük a bababoltban 15-ért :shock:
Vendég

Ani!

Nem értelek félre, felőlem mehetnétek együtt!!! :D
De nem bírnád az ürgét idegileg, azt garantálom.

Emma!

Okés,köszike az infót.Persze más a kenyeres ch meg más 3 db banán ch tartalma....ezt még én is csak tanulgatom. :D
1 szelet kenyér különben sem hiszem, hogy taccsra vágna egy diétát. Lásd az én bűnözéseimet a 90 napos alatt. Húúúúú ott volt bűn rendesen....

Nos a muffin annyira jól sikerült, hogy apa 6 db-ot megevett belőle. :shock: :shock:

Ha valakit érdekel a recept., akkor átlövöm!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Szisztok! Vagyok ám, csak gyerekülést keresgélek a neten, mert Enikő kinövi lassan a hordozót, vagy is már egy ideje kilóg belőle... Nincs valami tippetek? Olyan kell, ami 0-18 kg-ig jó, dönthető, és fordítva is beköthető... Cam ülése van valamelyikőtöknek? Azt nézegetem, de csak a neten tudnám megrendelni, mert Pakson csak Philippo van... nagy a választék :roll:

Eni megint bojkottálja a baba-mama tornát, most ébredt fel, onnan meg már elkéstünk ;-)

Lányok, az alma az elvileg szorulást okozhat, nem? Csak mert Enit inkább meghajtja, ez nem értem... 3. napja almázunk, és utána 1-2 órával jön a folyós kaki, most is úgy összekakilta megát, hogy elöl-hátul kifolyt. Akkor hagyjuk az almát, és próbálkozzunk mással? Vagy keverjem mondjuk krumplival?? Amúgy először elég jól ette, ami bement, azt le is nyelte, ma viszont már tologatta a nyelvével kifelé... Szopi után egyáltalán nem kellett neki, de ma 2 szopi között se nagyon rajongott érte. Rolling Eyes

yuyu79

josi, been akkor kihasználom hogy még szeret nézegetni a Barnus. :) Habár ahogy kimegyünk rögtön alszik. :)

Hát igen, a 15ezerből sikerült venni egy több mint 10éves babakocsit, igaz hibátlan és kitűnő állapotban, pelenkázó táskával és lábzsákkal, de azért a rugózása nem az igazi, és elég hangos ha nem sima a beton, meg ilyen apróságok... :?

Ani édes lehet Eliza mikor mentek vásárolni, :)
Én még csak most kezdtem a babázást, de én is elmennék Apával vacsizni és kicsit romantikázni, de csakis Barnussal, nem tudom mikor jön el az az idő amikor rátudom hagyni majd másra, de egyenlőre senkire nem hagynám és úgy érzem nem bírnám ki hogy ne lássam, ne fogjam vagy ne tudjam mi van vele és mit csinál..

Kriszta 6db az nem sok :), volt régen a tescoba kész muffin 8asával csomagolva az isteni volt, már nem lehet kapni nem tudom miért, na az nekem meg se kottyant, hát azért is szenvedek a kgimmal :lol:

Lányok, itt volt ma megint anyós 2x is. :? Sikerült neki mind a kétszer úgy jönni hogy a gyerek elötte aludt el, sikerült felkeltenie a csengővel meg a hangos beszédével és persze utána már nem aludt vissza, ( mert a gyerek ahogy kinyitja a szemét egyből nyávog neki, így kiverte az álmot a szeméből) nyűgös is lett picit hogy egész nap nem aludt 10percnél többet. Most leraktam aludni remélem menni fog neki az alvás...

Kép
dius87

Jah lányok itt szakad a hó! :shock:

Kép
dius87

Ti készültök valahogy a valentin napra?

Kép
dius87

itt meg az eső :evil:

nem szeressem a valentin-napot :?
Vendég

Dius, anyósod, hááát... :evil: :evil: Szólj rá legközelebb. Mi megmondtuk anyósnak, mikor ugyanezt játszotta (nem azt, hogy jött, hanem, h kiverte a gyerekek szeméből az álmot), hogy ne szövegeljen és hagyja visszaaludni Hannát (Árminnál már nem volt ilyen gond); besértődött ugyan, de megjegyezte. :wink:
Itt tegnap esett a hó.
Ani, én is elképzeltem kis családod sétáit, élmény lehet! :lol: Valszínű ránk is ez vár tavasztól. Húsvétra Hannának kisbicajt tervezünk venni, mert ami van, azt kinőtte. Na, az lesz még érdekes, mikor tanítjuk kétkerekűzni... :roll:
Itt egy tavalyelőtti nyári kép, Ani, ez a kocsi volt 15 ezer, végülis nem esernyőre csukható, mert asszem azok könnyebbek, de ez is tök egyszerű, de nagyon masszív, még mindig használjuk. Top Rider. A Pierre C azért ennél biztosan komolyabb! :)
Kép
Yuyu, ülésügyben nem tudok tanácsot adni, nekünk 9-36 kilósig van, Trimax, ezeket háttal menetiránynak nem lehet. Alma engem is meghajt...:wink:. Szerintem ne adj neki, várj egy kicsit, addig próbálkozz mással. Sárgarépa, vagy barack... Ilyesmi.

been

MI nem készülünk. :) Lehet, sütök valamit aztán annyi.
Ja, Diusnak: az érzés ismerős, én is így hagyom itt a gyerekeimet, hogy egyfolytában itthon jár az agyam... Apjával nem is nagyon voltunk kettesben sehol, mióta megvannak, mert nem érezzük jól magunkat nélkülük.
:lol:

been

Kriszta, jöhet a muffinrecept, tedd fel ide szerintem aztán majd kimásoljuk! :wink:

been

hát,Emma,nem sok különbség van,sztem... Kép
Vendég

nézzétek,mit találtam: :lol: Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

nem keringek még azóta is az autópályán, csak lusta voltam jönni.

Ani, jók a képek!

Mi készülünk a Valentin-napra, de csak azért, mert azon a napon volt az eljegyzésünk :lol: :lol: . Akkor még csak Bálint nap volt.

Nálunk szakad a hó, a gyerekek a papával éppen havat lapátolnak.

Kriszta, az a muffin recept engem is érdekelne. :oops: :oops:

Emma, a Te képeid is jók! Hihetetlen mennyit változott Hanna, most már olyan nagylányos kezd lenni a kis pofija nem?

Én is nagyon nehezen szakadtam el a gyerektől, úgyhogy 3 évvel ezelőtt voltunk a párommal, egy hosszú hétvégén Siófokon. Nagyon jól éreztük magunkat. Igaz nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne hívogassam állandóan Ricsikét. :lol:
Érdekes, pedig táborba 5 éves korától elengedtem, igaz, hogy itthon bőgtem mindennap, de nem láncolhatom magamhoz. Mégis más, ha Ő megy el itthonról és megint más, amikor Te hagyod itthon Őt.
De megmondom őszintén, hogy tervezem, hogy idén is elmegyünk egy hétvégére.
Hétvégén volt egy aranyos sztorink: kérdezte Ricsike, hogy hány éves korától lehet saját jogosítványa. Mondtuk neki, hogy mikortól, de mondta neki az apja, hogyha anyádon múlik akkor még 30 évesen sem lesz, hanem Ő fog Téged fuvarozni a randikra. :lol: :lol: Ricsikém már kinézett magának egy házat, hogy vegyük meg és Ő oda fog majd költözni 18 évesen, de nem lesz messze tőlünk, így mindennap találkozhatunk. Amilyen gyerek, már előre látom megkapja a 18. szülinapi tortáját aztán másnap pakol és költözik. :lol: :lol:
Vendég

Ani culi Kristófod....is :lol:
Tuntun,"sajnos"?? ez az élet rendje. Az én férjem is olyan,hogy örökre magához láncolna a gyerekeket,én meg mindíg mondom neki,hoyg de gondolj bele te milyen dolgokat csináltál ennyi idősen,aztán jön a válasz,hogy de neki lányai vannak! :roll:

Kép
Kép
josi

a culi az cuki akart lenni :oops:

Kép
Kép
josi

Ani nagyon aranyosak a gyerkőcők, Kristóf úgy néz ki mint ahogy én szoktam evés után :lol:

tuntun itt is szakad a hó, nem arról volt szó hogy tavasz jön? Most a tél még sem mond le?? :roll:

Lányok, nem tudom mi van ma velem. Fáradt/hisztis vagyok így egyben, mindenen röhögök mint egy hülye, piros a fejem fáradt a szemem... Ez még a kamasz kor? :lol:

Kép
dius87

Sziasztok! Vagyok ám én is, csak bepótlom az elmúlt két hetet, amikor itthon volt Dani és alig tudtam valamit csinálni.
Yuyu! Ha rám hallgatsz, akkor vársz még egy picit, pár hónapot és 9-18 kg-s ülést vesztek Enikőnek. A hordozók elvileg 13 kg-ig jók, az, hogy kilóg belőle nem baj. Daninak egy éves koráig használtuk a hordozót, akkor több, mint 12 kg volt, meg már ő is elég jól kilógott belőle. A 9-18 kg-s ülések már csak menetiránynak rakhatók be, de szerintem ezek kicsit mégis nagyobbak, meg másabb a kialakításuk, mint a 0-18 kg-s üléseknek. Én sosem tudtam elhinni, hogy az az ülés, ami egy 4 éves (18 kg-s) gyereknek jó, az jó az újszülöttnek is, ez szerintem hülyeség. A 9-18 kg-s ülést 8-9 hónapos kortól lehet használni, és azokat is lehet dönteni, akár fekvő helyzetbe is. Nekünk Maxi-Cosi van én nagyon szeretem, neten vettem 15 ezerért, használtan de kifogástalan állapotban. Nekem az a Cam ülés nem igazán tetszik, nem elég mély az ülő része, pedig a csípőt is védeni kell. Persze ez az én véleményem, meg ugye ízlések és pofonok.

Bocsi, hogy most másnak nem reagálok, még nem olvastalak végig benneteket, de most gyorsan pótlom, aztán elaltatom a fiúkat, és ha minden igaz, még jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi, lehet hogy igazad van, de nektek milyen hordozótok volt? Mert ez a Philippo kid elég kicsi, az hagyján, hogy kilóg belőle, de beöltöztetve széltében is alig fér bele, nem lehet valami kényelmes neki...Persze ha jön a jóidő, jobban belefér majd, de hol van az még..
Én nem igazán értem, mi az hogy 13 kilóig, most 8,5 kg, de már most elég kicsi neki.... Majd teszek fel képet.

A másik meg, hogy a hordozót odaígértük a sógornőméknek, aki 1 hónap múlva szül kb.

De amúgy néztem ma még egy másikat is, Brevi Grand Prix a neve asszem, arról mi a véleményed?

yuyu79

Cseriani, iiimáááádooom a gyerekeidet! :lol:
Szija, Dadomi! Akkr ezek szt a nagyfiad már meggyógyult, ez jóóó!
Yuyu, de édes Enikő is és mekkora de tééényleg... Igen, nekünk is az a bajunk, h széltében nőtte ki Ármin a hordozót, úgyhogy 10 hónaposan beültettük a trimax-ba. MOndjuk, ahhoz már stabilan ülnie kell, gondolom, h ilyenbe belepakolja az ember a gyerekét, szal Enikő ilyesmikhez nagyon fiatal még. Úgyhogy továbbra se tudok tanácsot adni... :lol: Remélem, jól választotok majd. Illetve, biztos vagyok benne.
Persze, el kell szakadni a gyerekektől, tudjuk mi is, csakhát nehéz. Josi, nagyon tetszik férjed szövege, neki lányai vannak... :lol: :lol:
Képzeljétek, nem jött meg a jelmez, pedig az összes nagyszülőt beszerveztem, hogy mindig legyen itthon ma valaki... Holnap hívhatom a futárszolgálatot. Az internetes lekövetésük szerint tegnap reggel óta egy pécsi raktárban dekkol a csomagunk... :shock: :shock: Katalinka, szállj el, basszus. :twisted:

been

Ja, és Dius: én is tiszta lökött vagyok ma, bár én nem röhögcséltem, hanem roppant morcos voltam egész nap. :? :lol: :lol: És most piszokul fúj kint a szél, hallom. Lehet, ezért.
Menek is aludni.

been

Jó reggelt Mindenkinek!

Nálunk tegnap este felváltotta a havat az eső, mára meg lefagyott az egész. Úgy utálom már ezt az időt.
Ma megyünk a védőnénihez, mert Erik elvileg kapja a bárányhimlő elleni oltást. Aztán ezzel kifújt a védőoltások sorozata (egyenlőre), úgy néz ki a kiskönyvünk mint egy matricás album. :lol:

Én meg az uramnak rendeltem meg neten az ajándékát, erre másnap felhívnak, hogy nincs. Olyan csalódott lettem, hogy bunkóztam a nővel, hogyha nincs ilyen termékük, akkor miért is tudom megrendelni?, Ugyanis jobb helyen ez nem lehetséges. :oops: :oops: Du. aztán leültem a gép elé és keresgéltem, hogy hová tudok menni neki ajándékot venni, aztán egyszercsak találtam egy helyet, ahol volt olyan ajándék, igaz csak rendelésre. Felhívtam őket és mondták, hogy az pár nap, de van egy másik amit azonnal meg tudok rendelni. Úgy megörültem, mert eredetileg pont ezt a típust akartam megvenni, de sehol nem volt.
Egyébként egy hordozható fotónyomtatóról van szó, ami kimondottam 10x15-ös képeket nyomtat. A férjemnek nagyon sokszor kell katalógust frissítenie és gondoltam, hogy ezzel megkönnyítem a munkáját. Na a vége annyi, hogy hétfőn du. megrendeltem, tegnap de. meg is hozták. Igaz, hogy 1.800,- Ft volt a száll. ktg., de nekem is ugyanennyibe került volna bemenni érte Pestre, ha nem több.

Nekem jó pár napja olyan depis hangulatom van, semmihez nincs kedvem, türelmetlen vagyok és még sorolhatnám a neg. jelzőket. 2 napja itt vár a száradt ruha, de baromira nem érdekel. De ma megerőszakolom magam, mert ez nem állapot. :oops: :oops:
Vendég

jóóó reggelt!!!
Undorító idő van :evil:
Leírom az én verzióm,de senkit nem szeretnék megbántani vele,előre szólok!!!!!
Szal,Eliza is és Kristóf is fél éves volt,mikor elpakoltuk a bébihordót. Mindkettőjüknek a fejét már nem fogta volna rendesen ütközésnél,magasabbak voltak...hiába írják,hogy hány kilóig jó,meg hány éves korig,ha egy gyerek magasabb,és nem fogja rendesen már a fejét,nem szab beletenni,mert ütköztök egy nagyot,és nem ecsetelem... :cry: Nekünk römerünk van,ami 9 kg-tól használható,ez Elizáé.Fektethető,az öv nem a nyakán van,állítható. Biztonságos,jó az oldalvédelme. Kristófnak már a legnagyobb ülése van,Pierre C.
Na,megyek,Eliza visít.
Vendég

nnnaaa,de eltűnt mindenki :(

dadomi mikorra kaptál időpontot Pécsre?
Emma,hívjad csak őket,ne hagyd magad!!!
Josi,de jó fejek lehettek ti is,ha ilyen bulikban is benne vagytok :lol:
tuntun mit adattál még be,ami nem kötelező? Eliza 24-én kapja a kull.ellenit,de elötte még el kell mennünk vérvételre is :?
Vendég

Sziasztok!

Been:nagyon profin leírtad a lényeget. :wink:

Kriszta:igen jól írog vannak ilyen ,meg olyan szénhidrátok,némelyikkel az a baj ,hogy hupsz gyorsan fellöki a vércukorszintete ,de le is zuhan ölég gyorsan.Na akkor va a rosszulét és a nagy ,húú de éhes vagyok ide nekem a mamutot is.
Cukrosok ilyenkor ugye el is ájulnak.
Én nem vagyok cukros ezért éhés roham jön rám,meg fejfájás.

Köszi a diétás tanácsot.

Ani:én sem szeretem a valentin napot :evil: nem is veszünk egymásnak semmit.Na ne azért vegyen valamit me ma van a napja.

Bébihordó,egyet értek Anival,Nekünk nem a fejünk ,hanem a lábunk lógott ki a hordozóból :evil: ez ütközésnél nem túl jó ugye.
Nekem cosco ülésem van ami 0-36 kg -ig variálkató.Berninek vettük még.
Cosconak már csak a 9-36 kg -ig ülését lehet kapni.
A vizsgáztatásásval (az a szám ) jó
Berninek meg popsi emelője van ,de háttámlával!!!!!
Nyavajog ,de útközben még ő is elalszik,szóval kell az a fejtámasz és deréktámasz.(Maxi-cosi pohártarós)

Szerencsére Zsombi is szeret babakocsiban lenni.

Az előbb szakad a hó ,most egint eső esik.
Utálom ezt az időt :evil:

Tuntun:kb ilyen vagyok én is,nyomott igaz mikulás is itt jár nálam .1-2 nap remekül tudom érezni magam tőle :evil:

Muszáj ma takarítanom,mert holnap és holnap után nem lesz áram :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
8-16-ig. A rohadás jöjjön rájuk.

Tutun:voltál már fogadó órán ?:twisted:
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?