Új privát üzeneted érkezett!

Imi :wink:
Edusnak sok puszi, gyors és könnyű szülést és jó szobatársat kívánok!!! :wink:

Klári
Kép
ganti

Klári, intézem, hogy bentaludhass vele egy két estét :wink:
Ismét
mazsolák

ogre névjegy :arrow: hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi :P :P :P :P :P

jaaaaaaaaaaaj ez az ImiApu! :wink: :wink: :wink: :wink:

én úgy szégyenlem magam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nem kívántam még BendeMackóÚrfinak boldog 10-est!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
elnézést kérekszépen!!! :?

(Samunak már 1 éves nagyfiú kor felett nem számoljuk, majd csak a másfelet! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )
lmkata

Sziasztok mamák!
Értesítek mindenkit,hogy péntekenként újra lehet jönni zenebölcsizni a II. ker.be(Máriaremetei út ), 9.30 és 10.30-kor lesznek a foglalkozások. Illetve szerda délután zeneovi indul lelkes csemetékkel Várlak Titeket szeretettel. Ha kérdésetek van, írjatok bátran az info@sunizene.hu cimre.
Jó pocakosodást, szoptatást, beszéditanitast Mindenkinek! Es éljenek a gyermekdalok, mondókák!
üdv.
Norka
norkini

[quote="b79andi"]S írta:b79andizept 5 az egy szép nap lenne a kis Milos érkezésére.

úgy tűnik
mazsolák

MI VAAAAAAN????????????????

DRUKK DRUKK DRUKKK!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ EDU !!!!!!!! MILOS ÉS IMI!!!!!!!!!!! GYORS KÖNNYŰ SZÜLÉST!!!!!!!!! SZEPT 5???????
kerekpocak

EDUSÉÉÉÉK!!!!!!!!!!!!!!!!

DRUKKOLUNK EZERREL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fatima

Jó reggelt!

Csak nem??? Ma érkezik a kis Milos????? Drukkolunk ezerrel!!!!!!! :lol: :lol: :lol: És várjuk a híreket!!! :wink:

Lányok, ezt a szutyok időt megint! :cry: Pedig már úgy hiányzik egy kis séta a friss levegőn, dehát így... :cry: Akárhogy is, sajna oltásra el kell jutnunk valahogy, remélem addig eláll az eső! :roll:

A ti gyerekeitek is sokat alszanak? Emma tegnap szinte egész nap aludt :roll: és az éjszakát is átaludta most először :lol:!

Kitartást mindenknek, állítólag a 7vége felé javul majd a helyzet és kisüt a napocska! :wink:

(Andi, még mindig szégyellem magam!!! :oops: )

Zsu

Zsu
svs

Zsu!

Mi is ki vagyunk ettől az időtől. :( Jó lenne csavarogni egyet, de ilyen időben itt ragadtunk a lakásban! :twisted:

Tarek nem alszik többet, mint szokott. Viszont nagyon igényli, hogy vele foglalkozzunk. :)

fatima

EDU, MILOS, HAJRÁ HAJRÁ!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: :D :wink:

KépKép
logi

Sziasztok Csajok!

Köszi a sok gyógypuszit :wink: , már sokkal szebb Borcsi szeme. Képzeljétek,ma elnéztem a csoport többi lány tagját, és meg kellett állapítanom, hogy hatalmasat nőtt Borka a nyáron :shock: . Az első három legmagasabb lány között van, pedig korra ő a legkisebb. :roll:

Nálunk is mindent kinőttek a gyerekek, Marcinak pl. semmi őszi nacija nincs, mindegyik bokalengetős :? . Vasárnap kimentünk az Outlet Centerbe(azt hiszem ez a neve), és az adidas boltban 3800 ft-ért vettük azt a melegítőt(alsó-felső vastag pamut), ami a mammutban 9900 Ft-ért kapható :shock: . Én itthon nagyon szeretem Marcin a melegítőt,egész ősszel-télen abban van itthon.
Szóval akit érdekel, érdemes kinézni. Kislányoknak is gyönyörű rózsaszínű melcsik voltak u.ennyiért.
Borcsi is kapott, de az ő méretében már kicsit drágább volt, de még így is a fele mint a mammutban.

KépKép
logi

Sziasztok!

NÉhány napig nem vagyok és annyi minden történik...

EDUSÉKNAK HAJRÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu! Nálunk tegnap diliház volt, Petra egész nap ordított :twisted: , persze ettől olyan fél 7 felé kidőlt, megpróbáltam felkelteni enni, nem sikerült, és álmában evett :oops: , de reggelig aludt mint akit fejbevágtak.

Andi: mi kimaradtunk. :oops: :oops: :oops: Nem baj, majd legközelebb...

Minden kis babóca tündéri!!!

Teri

KépKépKép
pruci

EDUSOM!!! GONDOLUNK RÁTOK! GYÖNYÖRŰ SZÜLÉST KÍVÁNUNK NEKED!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ÉDES MILOS VÁRUNK!!!
PUSZI IMIAPÁNAK IS!!!!

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
mangó

EDUS!!!! NAGYON SOKAT GONDOLUNK RÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉN IS NAGYON KÖNNYŰ SZÜLÉST KÍVÁNOK NEKED? MILOSNAK PEDIG KÖNNYŰ SZÜLETÉST!!!

IMI KITARTÁS! NEKED IS SOK ERŐT KÍVÁNOK!

Csajok, ígérem, jövök ma egy kicsire, mert olvasni nem sokat tudok vissza, de jövök, ha Farkas elaludt...

puszi, Nóri

Kép
nóri8

bocs, a könnyű szülés után felkiáltójelet akartam tenni, nem kérdőt... :lol:

Kép
nóri8

Kata, drága dontvöri :lol: :wink: :wink: :lol:
és nagyon szépen köszönjük :) :)
mangó

Pakolásztam a képeket és megtaláltam a kedvencemet :D :
BRUMIMARCI 7 hónapos :D (atyaég, mintha most lett volna, azt már a fejemre nő :roll: :lol: )

Kép

KépKép
logi

Sziasztok!

Bekukkantok, s mit látok?

HAJRÁ EDUS, MILOS, IMI!!!
Gyors és gyönyörű szülést, születést kívánunk nektek!
A drukkhegyek mennek ezerrel!

Csajok!
Időm nulla, így csak halkan ígérem, hogy jövök a napokban, s mesélek. Még csak olvasgatni sem tudtalak titeket mostanában. :cry:

Puszi mindenkinek: Timi&Bala

Kép

Kép
timtom

Na itt vagyok :lol: :wink:

sajnos nem tudok mindenkinek reagálni, mert bár időnként átfutom az írásaitokat, reagálok is magamban :wink: , de most szita az agyam, s nem jut eszembe minden. :oops:

Andi, a montázs nagyon tuti!!!köszönjük!!!és azt is, hogy benne vagyunk!

Zsóka, emlékszem erre a fotóra, olyan édes maci rajta MArcipán. Hát igen nagyon gyorsan megy az idő. Pont ma számoltam: 8 hónap és megyek vissza dolgozni ....( és már 22 hónapja itthon vagyok..). Nagyon furcsa lesz.
Divatbemutatós Borcsa édesdrága.

Klári, Julika nagyon szép a nyaralós képeken! nekem is az első tetszik a legjobban, olyan szépen lesült, és kiszőkült :). Az öcséd szerintem szakasztott Te, akár ikrek is lehetnétek. Tényleg ti hányan vagytok testvérek? 4-en ugye?

Zsófi, dolgozol már? Samu akkor már bölcsis, vagy még nem?hogy bírja? Ilyen éjszakai dumálgatás nálunk sose volt, de édes lehet... :oops: :lol:

Panni, Márk nagyon nagy fiú. Tudom mindig ezt írom, de nekem ő olyan gyorsan nő, vagy csak ritkán látom? szegénykém, hogy mindig lázas....végül is háromnapos láz volt?

Andi, tényleg aznap este szültél, amikor a találka volt? húú. MAja a hintában tündérke. olyan édes, nekem mindig olyan kis elgondolkodós.Nagyon szép lányka lesz.

MArcsi, Lolóka is édes a képeken. :) A mandarinos nagyon tetszik, de a bevásárlókocsis is vagány! csinos a ruhácskája :).

KAta, Lizus tündérke ahogy kekszezik. :lol:

Anzsi, Bendének nagy puszi. Tudod, KÉPEK!!! :lol: :lol: :lol:

NIki, Emmácska is jó nagyot nőtt már. Kis szöszi. :)

Viki, Benike is édes!

A többi pici "LURKÓ" is tündér!!!!!

FAtima, kitartás a fejéshez! Jól csinálod, nem szabad feladni. Tareknek ez a legmeghatározóbb időszaka. És ha van tejci, hát jó ha megkapja. Ügyes vagy! Kitartás!

Csajok, dobok pár képet én is a nyaralásunkról (hévíz), aztán tűzök a konyhába...

sok puszi Mindenkinek!!!!!

HAJRÁ EDUS!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
nóri8

EDUS!!! HAJRÁ!!!!!

Klári
Kép
ganti

Andi, te boszorkány !! :lol: :lol:

EZ AZ MILOS !!
DRUKK EDUSÉKNAK !!

Marcsi

KépKép
alon

Hahó!

Edusékról semmi hír????? :roll:

Megjöttünk az oltásról- szörnyű volt! Alig bírtam megnyugtatni a szuri után annyira sírt :cry: , én is majdnem sírtam vele együtt! :cry: :cry:
Most alszik, aztán ha felébred, majd borogatom a combját! Remélem nem lázasodik be! :roll:

Zsu
svs

BOLDOG 2. HÓFORDULÓT EMMÁNAK!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!
A kisebb babák hogy bírják az időváltozást?? Beni egész nap csak nyafizik és sír :cry:

Boldog 10. hófordulót BENDÉNEK!!!

Boldog 2. hófordulót EMMÁCSKÁNAK!!!!

HAJRÁ EDUS ÉS MILOS! ÜGYESEK LEGYETEK!!!! +++++++

Kép
viky30

Hajrá Edusék!

Puszi mindenkinek, este megpróbálok jönni...

Panni

Kép Kép
panni_30

Nóri: ez a zöld gatyós kerti törpe ahogy locsol iszonyú édes! Nagyon helyes kispasid van!!!

Klári: Juli szépséges lányka!!! Aranyosan mosolyog a képeken! Szupi lehetett a nyaralás. Első tengerparti utazása volt?

Andi: ügyi vagy, jó lett a montázs! És Maja is ügyes ahogy hintázik! Már tud ülni?

Hogy ülnek fel először a picik? Annyira nem tudom elképzelni... Beni hason izmozik és fordul már mindkét irányba de nem értem hogy fog egyszer ülőpózba kerülni.

Kata: csodálatos élmény lehetett ahogy Lizu kimondta szápen, hogy ANYA!!!! Még biztos sokszor így fosz érezni mire megszokod!!! Milyen jól használja drága a fogacskáit, mind a 4-et!!
:lol:

Zsóka: szuper ez a macijelmezes Marcika!!!! Cuki!!! Bori pedig ismét hercegnőien gyönyörű, naná hogy ilyen csini ruha illik hozzá.

Kép
viky30

Viki, nálunk mindkét gyerkőc akkor ült fel önállóan, amikor elkezdtek mászni---négykézlábból tolták fel magukat úgy,hogy kilökték oldalra a popójukat :D .

PANNI, sziaaaa!!!!! :D

Farkas
csodaszép kispasi!!! Imááádom, annyira édes,meg kell zabálni. Az a zöld naci vizálló?
...hát az a guggolós kép...mint egy nb1-es focista :lol: ,gyönyörűűű.

Zsófi, de szűk szavú voltál :( .Hogy vagytok? Samuval mi van??

EDUÉKKAL MI LEHET??? :roll: :roll: :roll:

KépKép
logi

este leszek hosszabban- de esik és samu nem enged a géphez, jön hoz mindenfélét, szal csak gyorsan 2 kép. samu új gyönyörű superfit ELSŐ IGAZI CIPŐJÉRŐL. Kép Kép
kerekpocak

Zsófi, ezt a cipőt én is kinéztem, de még csak fotón láttam. Milyen életben? Jól néz ki? Könnyű feladni? Ez a fűzős változat,ugye?
Tüneményes a fiad!!!!! :wink:

KépKép
logi

nagyon könnyű feladni, fűzős, sztem szuperkényelmes lehet és nekem borzasztóan tetszik.
kerekpocak

Egy az izlésünk lábbelileg :lol: :wink: ,nekem is nagyon tetszik. Még a kekis-kékes változata is jó lehet, de nekem is ez a bordós-naris tetszik a legjobban.
Aztán tessék jönni ám! :wink:

KépKép
logi

EDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
JUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
JA ÉS IMIBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÜGYIK LEGYETEK, ÉS MILLIO PUSZI ELSŐSORBAN MILOSNAK :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
ÉS UTÁNA SZÉP SORBAN AZ ÖSSZES MAZSOLÁNAK!!!
lmkata

Samu nagyon drága!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon jól áll neki ez a rövid séró! :)
na jó, a cipő is szép :wink: de nekem Samu jobban bejön :P :P :P

Marcus! édesem, 7 hónapos is volt valamikor ?????
:P :P :P :P :P :P :P

Andi, te boszi vagy??????????????????????
bár végülis ogre vagy boszi..... :P :P :P :P :P :P :P :P

rohanunk fürdeni!
puszik mindenkinek!!!!!
lmkata

Nóri köszi :wink: Igen, négyen vagyunk és tényleg az öcsémmel hasonlítunk leginkább, csak van köztünk 6 év...
8 hónap múlva mész vissza dolgozni?? Azért az még messze van...

Viki Juli is utálta az esős időt, egész nap nyafizott... Ki fogja nőni!!

És annyira izgulok Edusék miatt!! DRUUUUUKKKKKKKKK!!!

Klári
Kép
ganti

EDU!!!!!!!!!!

HÍRT SZERETNÉNK KAPNI!!!!!!!!! MINDEN OK?????????? EGÉSZ NAP DRUKKOLOK ÉS IZGULOK!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

SZIASZTOK![b]
Gyos bekukkk és mit látok????
EDUSÉK!!!!!!HAJRÁ!!!!!KÖNNYŰ SZÜLÉST KIVÁNOK!!!!!!!!!
Mi jól vagyunk.
Már két kisfiú iskolás nálunk:)
Egy kép az első napról Andrisról....
Sajna nem túl jó a gépem valamiért nem akarja az igazat:(
Mindenkinek puszi !!!!!!!!!!!!
Zsófi!
Neked is GRATULÁLOK A KISTESÓHOZ!
Vera
Kép

Kép
Kép
vera70

Nagyon drukkolok Eduséknak! Könnyű szülést!!!

Boldog 10. hófordulót Bendének!

Boldog 2. hófordulót Emmának!

Nelly

Kép
breeki

Mi is ma voltunk 2 hós oltáson, Szonika egy igazi kis hős volt, egy hang nélkül türte a szurit! :D Olyan büszke voltam rá...

Ebben az esős időben mi is többet alszunk, de este felé már nagyon nyügi lesz, akkor szoktunk sétálni menni, de ebben az időben nem lehet. :(

Nelly

Kép
breeki

Edum!!!! Milos!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilvi, hol vagy??? hogy van pici Ákos???

Samu, nagyon édes és szépséges!!!! és nekem is tetszik a cipellő!!

Viki, de jó, hogy jöttél!! köszönjük szépen :wink:

Nóri!!!!! Imádom Farkast!!! annyira szépséges kisfiú!!! ahogy gugol!!! megzabálom!!! :lol: :lol: :lol:
mangó

Pici Marcus olyan drága!!!! Zsóka puszikat küldök Neki!!

Nelly, köszönjük szépen! :lol:
mangó

Imibááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!
plííííííííííííííííííííííííz fotót ;))))))))))))))))))))))))))))))))))
lmkata

amíg folyamatosan mindenki izgul és aggódik, addig gondoltam bejelentkezem egy gyorsat.

minden ok, samu egyre jobban alszik megint éjjel- fel-felkel de nem virraszt, hanem gyorsan visszaalszik már 2 napja. ez nagyon klassz! nagyon hálás vagyok neki ezért. :wink:
közben elkezdődött a suli, holnap megyek megint k-cs tanítok, de akkor reggeltől estig. sajnos úgy alakult h szilvi nagyfiának árpinak mindkét ofje elment a suliból, kül okok miatt, így én lettem az egyik osztályfőnök. nem volt mit mérlegelnem, szeretem azt az osztályt, és nagyon kiborító lehet nekik az a helyzet h mindkét szeretett személyt egyszerre veszítik el. szerencsére egy nagyon jó fej új angoltanár a párom, de mivel új, kell neki valaki aki betanítja a csillagjárós módira, és kellett vki tapasztalt a továbbtanulás levezényléséhez. amikor áprilisban (ha minden terv szerint halad) elmegyek, a maradék két hónapra már egy összeszokott, beiskolázott bagázst hagyok ott.
elég kemény amúgy a tanítás mert f8-f5ig szünet nélkül tanítok. szal nem egyszerű, de majd visszarázódom hamar. samu rettenetesen hiányzik mindeközben. neki zajlik a beszoktatás- csabi viszi, egyelőre nagyon kis lépésekkel haladnak. amúgy mégsem mozdony, hanem mackó eltt a jele- de ez ugyanolyan klassz, ha nem jobb!
igazából nincs most olyan kimondottan új tudomány: várat építünk, legóból, tánci táncizik amint zenét hall, mágneses halakat fog ki mágneses horgászbottal (nagyon jópofa) de a legkedvencebb az, ha ülünk a kanapén és 5x-6x-7x elmeséljük a kipp-kopp mesét. mindent megmutogat, kommentál és ő lapoz, amikor kell. imádja. van még, másik 2 kedvenc mesekönyv, mindenhová hozza és leül h akkor mesélni tessék. ez néha elképeszt. hihetetlen mennyiséget tud egy helyben, egy dologra koncentrálva ülni/állni. jól eszik,ha nem eski akkor rettenetesen sokat sétálunk ált jön a babakocsi mellett, ha elfárad bekéredszkedik a kocsiba. stabilan egyszer alszik 2-2.5-3 órát 12-től. azért persze kell még idő az átálláshoz, de egyre kevésbbé okoz neki gondot h fentmaradjon. este ált. f8-kor már alszik.

én is jól vagyok, most, h tegnap végre kb kialudtam magamat- egész virgoncnak érzem magam.

NAGYON CUKI AZ AÓ MARCI!!!

FARKAS GYÖNYÖRŰ!!! kedvencem a szokásos farkós guggolós beállítás, annyira gyönyörűséges szöszke kisfiú!!!!!!

ANDI: iszonyú jó a montázsod! KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!

oltásos babóknak sok puszi a szuri helyére!!!!!!!

EDU!!!!!!! IMI!!!!!!!!!!!
kerekpocak

AÓ=APRÓ
kerekpocak

na majd holnap ....... :wink:
lmkata

IMI APA KÉPEKET FRISSIBEN REGGEL AHOGY FELÉBREDSZ!!!!!!!!!!!!!!

MÉGEGYSZER HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!
Reni & Niki(a fiúkat külön puszilja :wink: )

KépKép
Kép
szuvajdzsity

reni, kata: ti már tudtok vmi konkrétat??? megszületett milos csak mi még nem tudjuk, de ti kaptatok mondjuk smst?
kerekpocak

ja és vera: sulis fiúkhoz nagy gratula!!!
kerekpocak

Azt csiripelték a madarak, hogy:

Megszületett Milos ma 18.35 vagy 38 -kor

56 CM 3650 GRAMM

No de majd Imi apa pontosít ha ráér :wink:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Isten hozott kicsi Milos!

Edus, Imi nagyon sok szerettel gratulálunk! Minden szépet és jót Nektek! Legyetek nagyon boldogok most már édes ötösben!

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

JAHAJ DE JÓ HÍR!!!!!!!
ÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJEN!!!!!!!!!!!

GRATULA AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!! NAGYON NAGY BOLDOGSÁGOT! RENGETEG ÖRÖMÖT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ MAZSOLÁK CSALÁDNAK!!!!!!!

MILLIÓ PUSZI!!!

CSABI, SAMU, ZSÓFI
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?