Na itt vagyok
sajnos nem tudok mindenkinek reagálni, mert bár időnként átfutom az írásaitokat, reagálok is magamban
, de most szita az agyam, s nem jut eszembe minden.
Andi, a montázs nagyon tuti!!!köszönjük!!!és azt is, hogy benne vagyunk!
Zsóka, emlékszem erre a fotóra, olyan édes maci rajta MArcipán. Hát igen nagyon gyorsan megy az idő. Pont ma számoltam: 8 hónap és megyek vissza dolgozni ....( és már 22 hónapja itthon vagyok..). Nagyon furcsa lesz.
Divatbemutatós Borcsa édesdrága.
Klári, Julika nagyon szép a nyaralós képeken! nekem is az első tetszik a legjobban, olyan szépen lesült, és kiszőkült
. Az öcséd szerintem szakasztott Te, akár ikrek is lehetnétek. Tényleg ti hányan vagytok testvérek? 4-en ugye?
Zsófi, dolgozol már? Samu akkor már bölcsis, vagy még nem?hogy bírja? Ilyen éjszakai dumálgatás nálunk sose volt, de édes lehet...
Panni, Márk nagyon nagy fiú. Tudom mindig ezt írom, de nekem ő olyan gyorsan nő, vagy csak ritkán látom? szegénykém, hogy mindig lázas....végül is háromnapos láz volt?
Andi, tényleg aznap este szültél, amikor a találka volt? húú. MAja a hintában tündérke. olyan édes, nekem mindig olyan kis elgondolkodós.Nagyon szép lányka lesz.
MArcsi, Lolóka is édes a képeken.
A mandarinos nagyon tetszik, de a bevásárlókocsis is vagány! csinos a ruhácskája
.
KAta, Lizus tündérke ahogy kekszezik.
Anzsi, Bendének nagy puszi. Tudod, KÉPEK!!!
NIki, Emmácska is jó nagyot nőtt már. Kis szöszi.
Viki, Benike is édes!
A többi pici "LURKÓ" is tündér!!!!!
FAtima, kitartás a fejéshez! Jól csinálod, nem szabad feladni. Tareknek ez a legmeghatározóbb időszaka. És ha van tejci, hát jó ha megkapja. Ügyes vagy! Kitartás!
Csajok, dobok pár képet én is a nyaralásunkról (hévíz), aztán tűzök a konyhába...
sok puszi Mindenkinek!!!!!
HAJRÁ EDUS!!!!