Panini!
Drukkolok mára nagyon! ++++
Beus!
Pont tegnap gondoltam rád, hogy rég láttalak!
Nagyon jók a képek
32 hetesen be kell feküdni?
Nagyon szép neveket találtatok
Simi a pocidnak!
Minnie!
Nati gyönyörű! Látom a nyakláncát, ez babalánc? Hallottam már, hogy létezik ilyen és babákon is láttam már, fiúkon-lányokon egyaránt, de hogy mire jó, azt nem tudom
Mire jó?
Kata!
Gratula a 18. héthez, már mindjárt félidős vagy
Lányok, egy kicsit off leszek, de ezt szeretném veletek megosztani!
Teljesen fel vagyok pörögve
Tegnap született meg a fejemben egy döntés, amit már hosszú évek óta dédelgetek és halogatok és tologatok, és a hobbi kreatívkodásról szól
Szeretek minden kézzel készült dolgot és többségüket el is ajándékozom
Már többször jártam egy weboldalon, ahol ezzel foglalkoznak és úgy döntöttem most már belevágok én is abba, hogy ha érdeklődő van rá, akkor el is adjam amiket csinálok. Van a lakásunknak egy sarka, ami kihasználatlan és ott egy kis műhelyt szeretnénk kialakítani. Valószínű, ahogy korosodom és babátlanok vagyunk, egyre inkább keresem a helyem a világban, és mivel a munkám nem elégít ki, ebben úgy érzem megtalálnám magam
Tegnap óta zizegek
Elmondtam páromnak az ötletet, és a drága azonnal neki is állt méregetni, hogy mi hova fér. Annyira meghat, hogy így támogat
Még nem tudom, hogy is működhet ez hivatalosan, mert nem vagyok egyéni vállalkozó, de majd utána járok! Nem ebből szeretnék megélni, de az alkotás öröme mindig is hatalmas energiát adott, már így is, hogy csak rá gondolok
Bocsi, hogy nem vágott a témába