Új privát üzeneted érkezett!

Panini!
Ez szerintem teljesen érthető, főleg, hogy ez az első lombikod! :wink: Előtte inszemeid is voltak?
Kérdezni persze mindig érdemes, ha bizonytalan vagy valamiben - főleg (ismét csak ezt mondom), mert ez az első lombikod! :D Ha meg mégis elfelejtenél valamit ott megkérdezni, s nem akarod őket telefonon zargatni, még mindig itt vagyunk mi, akik nagyon szívesen segítünk mindenben, amiben tudunk! :wink:
hbzs

Húha, eloroztam a laptetőt! :oops: Ágnes és Panini, ezt kettőtök között osztom el - most azt hiszem, nektek van a legnagyobb szükségetek rá! :wink: :lol:
hbzs

Hbzs!

Bocsi, hogy elsiklottam a válaszod felett. Aranyos Vagy, de nálunk nincs indikációja az inszemnek(sajnos).
Az inszem igazi eredményre három esetben vezet:

-párok közti összeférhetetlenség(a feleség méhnyakváladéka megöli a kis fickókat) -ez nálunk nyilvánvalóan nincs, hisz 17-szer ejtett ez a Pasi teherbe
-rossz spermakép - ez sem áll fenn
- alacsony potenciából adódó ritka együttlét - ez megint csak nem áll fenn

tehát nálunk az inszemmel nem csinálunk sokkal többet, mintha peteéréskor ágyba bújunk......

Épp ezért döntöttünk úgy Sipos Dokival egyet értésben, hogy a koromnál fogva mindent meg kell próbálni, az időhúzás a project halála(ezért is nem javasolta,hogy kivárjuk a finanszírozottat),és ha az idei egy nem sikerül, akkor" elengedjük" a dolgot.

Szerintem Te mikulásra a csomagba teszed a pozitív tesztet.Foglalkozz, ahogy írtad az örökbefogadással, mert az sokat segít, ha a lelki receptorok le vannak foglalva.
ágnes13

Köszi a laptetőt de ari Vagy!!!!!!!!!!Hátha bejön.......
ágnes13

Hbzs!
Köszi a privit itt is, nagyon-nagyon-nagyon :)

Ágnes!
Én bízom benne, hogy a Tanár úr is megérti amit nekünk írtál! Szerintem nem is lehet kérdéses, hogy lombiknak kell jönnie és egy/két babának :)
Mostanság mennyibe fáj egy nem államilag finanszírozott lombik?

Panini!
Teljesen normális, hogy tele vagy kérdésekkel :) drukkolok ++++
sonjus

Szia Sonjus!

Abbahagytam a gépes melót, összehajítottam az ebédet.

Azt mondta Sipos Doki, hogy Ők az államtól 410 ezret kapnak egy lombikra, de nem fognak többet kérni 300ezernél.
Plusz a gyógyszerek, ami 80-170 ezerig elmehet, függő a stimulálhatóságtól. Én azt gondolom, ha így marad(van most már kételyem, hogy T.Úr a 300-at nem írja-e felül) akkor utazásokkal kb. félmillió. Ez talán ebben a korban már viselhető teher, és nem veszem el a helyet fiatalabbaktól.
Egyébként érthetetlen, hogy mikor nincs elég gyerek, akkor behatárolják, hogy egy intézmény havonta hány lombikot finanszíroztathat...

Üdv.

Ágnes
ágnes13

Ágnes!
A lombiknak is csak a korod az egyetlen indikációja, ugye? 8)
Nagyon remélem, hogy meg fognak tudni egyezni Tanár Úr és Sipos doki, s akkor rögtön kezdheted is a lombikotl, ahogy szeretnéd! :D
Annyit akartam még korábban írni, hogy ha szeretnéd, hogy biztosan Tanár Úrral találkozz, akkor kedden menjél majd, mert olyankor Sipos doktor sosincs az intézetben. Ekkor csak arra kell ügyeljél, hogy ne kerülj túl hamar sorra (azaz ne érj oda túl korán), mert ilyenkor (kedden nincs se beülti, se punkció) Tanár Úr csak 8 körül ér be. S ha bent vagy a lányoknál vérvételen, szólj nekik, hogy szeretnél beszélni a Tanár Úrral is. :wink:
Ha azonban azt szeretnéd, hogy mindketten ott legyek (ami talán célszerűbb lenne), akkor kedden semmiképpen se menj! :wink:

Sonjus!
Nagyon szívesen! :D
hbzs

Ágnes!
Nekem is azt mondta Tanár úr, hogy ők azon vannak, hogy minél több (legalább még 10) párnak tudjanak havonta segíteni, de hát nem engedik :( Most jutott eszembe, hogy az első lombiknál alá kellett írni egy papírt, amin szerepelt, hogy mennyibe is kerül ez az Intézetnek és ott 400 körüli összeg volt. :?
sonjus

Hbzs!

Nagyon köszi a praktikus tanácsot.Nekem30-án csütörtökön kell újra vérvételre menni. Azt tanácsolod, hogy minél később érjek oda?
Igen, a korom indikálja és az, hogy már 3 éve egyáltalán nem esek teherbe(még úgy se,hogy vetélés a vége).
Ráadásul e korban már sok az olyan ivarsejt, ami esetleg megtermékenyül, de max. "kémiai "terhességeket produkál. Ezt a lombiknál valamennyire lehet segíteni.Főleg ha öt napos beülti, mert Sipos Doki mondta, hogy 3-3 napig sok genetikailag sérült ugrik ki.
Meglátom, mire jutunk. Érdekes egyébként, hogy azt mondta T. Úr, hogy ha első gyerek lenne, nem aggályoskodna. Ezt emberileg értem, de szakmailag nagyobb az esély, ha már van gyerekem, és főleg, hogy nem húsz éve szültem.
Sonjus!
Mint írtam is szomorú ez, mert én úgy gondolom, ha egy nő bevállalja mind azt a tortúrát a sorozatos lombikokkal, amit Ti itt nagyon sokan, azt becsülni és maximálisan segíteni kéne, főleg figyelembe véve a magyar demográfiát! Én még a gyógyszert is ingyen adnám.
Amúgy azért is nem kapaszkodok a finanszírozott lombik után, mert mindig arra gondolnék, hogy most egy lehetőséget elvettem valaki elől, aki fiatal(fiatal petesejtekkel) és esetleg nincs még gyermeke.Bocs, ha sokat filozofáltam....

Üdv. Lányok!!!
ágnes13

Ágnes!
Én a keddre írtam, de igazad van :wink: , a csütörtök is olyan nap, amikor nincs reggel műtét, ezért a dokik 8 körül érnek be. De nem kell "minél később" menned, csak nem kell túl korán sem menned, mondjuk 7-re :shock: vagy fél 8-ra (mint azok, akik a műtéti napokon kell, hogy menjenek, s szeretnének az elsők lenni), mert akkor elképzelhető, hogy már azelőtt végzel, hogy az asszisztenseken kívül más is lenne ott! :lol: Persze, ekkor is megvárhatod Tanár Úrékat, de egyszerűbb "egy kalap alatt" elintézned mindent, amikor úgyis be kell menjél a vérvételre. :wink:
Nagyon drukkolok! :D
hbzs

Értem, köszi még egyszer.......nagyon nagy segítség, ezeket a praktikus dolgokat megtudni.
ágnes13

köszönet a laptetőért!! :) és a sok válaszért és bíztató szavakért!
5 inszemen vagyok túl, és van egy nagylányom (11 éves) már. csak a tesó nem jön egy ideje. Most őt is bevonom a projektbe, elmondom neki, hogy mikor mi zajlik, és persze kértem, hogy legyen naggyonnaggyon pozitív, és akkor tuti összejön. Én most az vagyok!

Az valóban nagyon elszomorító, hogy ennyire lekorlátozzák a támogatott lombikok mennyiségét...az viszont még inkább az, hogy ennyi párnak van erre szüksége.

Ágnes, neked is drukkolok, hogy megegyezzenek a doktorok, és mihamarabb indulj. Pécs az nagyon messze van, így is elég sokszor kell megjelenni ilyen-olyan vizsgálaton vérvételen...ezt tetőzni még egy Pécs oda-vissza járattal. Nem egyszerű. Szóval, hajrá! :)
panini

Panini,
jajj, én olyan vaksi vagyok, csak most esik le, hogy ki is vagy :lol:
:lol: :lol: :lol:

i.kata

Panini!

Én is sokat gondolkozok azon, hogy miért van most ennyi meddő pár. Úgy rémlik, hogy 100 éve, mikor én voltam ifjonc nem volt ennyi.
Remélem, sikeres leszel! Mi a baj Nálatok?

Üdv.

Ágnes
ágnes13

Ágnes,
szerintem régen is sok meddő pár lehetett, csak nem beszéltek róla, nem mentek orvos. Ha csak belegondolsz, hány 50-60 fölötti közéleti személy megszólalt már, hogy nem lehetett gyereke...
Meg sokat változott az emberek életvitele is, eleve később vállalnak a nők gyereket, mint régen.

i.kata

Kata! :o igen, én vagyok.
Ágnes, az a helyzet, hogy nem tudni, nálunk mi a gond. Van-volt némi IR nálam, azt egész jól rendbe hoztuk a diétával, de ennyi. Rendszeres ciklus, jó hadsereg apánál, jó hormon eredmények...és mégsem.
A lányom pikk-pakk (tervezés nélkül) megfogant.
panini

Kata!

Lehet, hogy igazad van.......bár fiatalon női klinikán melóztam, az akkori emlékeim szerint is úgy tűnik.
De az is igaz, hogy kevésbé beszéltek róla. Főleg ha a férfinél volt baj.

Üdv,

Ágnes
ágnes13

Hány éves Vagy Panini?
ágnes13

33 :)
panini

Az még majdnem gyerek.....
ágnes13

ahogy vesszük. amikor először szültem, még eléggé gyerek voltam. Mostmár azért hangyafarknyit komolyodtunk az Urammal. :)
panini

Hbzs!
Igen van esélye Katánknak,mert elvileg terveznek esküvőt jövőre.
Kata még egyetlen egyszer sem volt beültethető fodrász székbe,de nem is akarnánk mi levágatni,csak igazítani rajta. :roll: De szerintem kifog állni a terve mellett! :lol: 8)

Kata!
Örülök,hogy a kis Lili jól van,de egyébként ló "ügyben" összekevertem akkor szerintem a húgoddal. :lol:
De szupi akkor,hogy már érzed a mozgolódást!Igen,hát először leginkább csak nyugalmi állapotban érezni.Olyan jó,hogy már itt tartotok! :P

Panini!
Nagyon drukkolok én is neked!!!!!!!

phpBB: Kép
belluska

Fitie!
Pepe meggyógyult már?Puszi neki! :P

belluska

Panini,
mi volt ma az uh-on?

i.kata

sziasztok! Van sok tüszőcském - több 20 mm-es, ill. 17 és 18 is.
Nem tudtam számolni, olyan gyorsan mondta őket. :) A méhnykahártya: 12 mm. A hormon eredményemet is nagyon dícsérte Sipos doki. Szóval, elvileg minden adott, hogy siker legyen! :) Pénteken megyünk!
panini

Panini!
Ez szuper jól hangzik! Nagyon ügyes vagy! :wink: A továbbiakhoz pedig drukkolok nagyon! :D
hbzs

Panini!
Örülök a sok jó eredménynek, drukk péntekre ++++
sonjus

Panini,
nagyon szépet produkáltál :lol: :lol:
Péntekre hatalmas drukk!

i.kata

Sziasztok!

Panini!

Először is, nagyon ügyesek Vagytok- Te és a tüszőcskéid.
Én úgy vagyok a komolysággal, hogy Isten őrizz már erre a pár évtizedre megkomolyodni!!!!!!!!

Üdv. mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágnes
ágnes13

köszi szépen a dícséreteket a kis tüszőcskéim nevében is! :) Pénteken 3-an leszünk, így nem kell kapkodniuk. Annyi bibi van mindössze, hogy a bal oldalon pont a méhem mögött vannak, ezért, ahogy Sipos mondta, rá kell majd egy kicsit kézimunkázni, hogy hozzáférjenek. De szerencsére a jobb oldalon is vannak használható tüszők.

Tudom, illene visszaolvasnom, de következik most valakinek aktív hónap?
Létezik, hogy összefutok vkivel az intézetben?
Ágnes, szerintem hétfőn láthattuk egymást, elég sokáig ott ültem.

Kata, már tuti a kiscsajt érzed a pocidban! Én is nagyon hamar megéreztem a lányomat.
panini

Panini,
most szerintem nincs senki, akivel pénteken találkozhatsz a punkción itt közülünk. Majd novmberben lesz egy nagy hullám, reméljük rengeteg pozitív teszttel, de előtte a te tesztedhez kell még drukkolnunk :wink:

i.kata

Sziasztok!

Panini, én hétfőn kb. csak fél órát voltam ott. Nekem lesz, ha minden jól megy október közepétől aktív hónap, ha nem itt másutt.
Biztos oké lesz minden Sipos Doki nagy fej.

Kata, biztos a csajt érzed, a Lányom, aki Veled egyidős is érzi már vagy egy jó hete.

Szép napot, megyek ma házon kívül dolgozom:

Ágnes
ágnes13

Panini,
holnapra hatalmas drukk!
Hétvégén meg jól pihenj rá a beültetésre :wink:

i.kata

Sziasztok Lányok!
Új vagyok köztetek. Remélem tudok nekem segíteni.
Szóval nálunk az a helyzet, hogy apának nagyon kevés a kisfickója és egyértelműen a lombik jöhet szóba nálunk. És itt jön a DE..................... már túl vagyok egy sikertelen stimuláción, nem reagált jól a petefészkem. És sajnos nekünk nagyon sokba vannak a gyogyik meg a szurik(Gonal f-900-as ból "csak" 3-at döftem magamba). Ezeket most nem tudnánk megfizetni. Ahogy agyaltam és gondolkoztam arra jutottam, hogy megkérdezlek titeket, hogy esetleg van esélyünk a Forgácsban donorspermás inszemre? És az árakról tudnátok nekem kicsit írni (akár priviben)?
Nagyon szépen köszönöm!!
Kismamiknak boldog babavárást kívánok!!
Az akciósoknak meg sok szép tüszőt!
kangaxx

Kangaxx,
üdv a "klubban"!
Én nem tudom mennyi lehet a Gonal, de abban szinte biztos vagyok, hogy ha erre nem reagáltál jól, akkor legkzelebb más gyógyszerrel, más protokollal fognak próbálkozni. Nem beszéltetek ilyesmiről a dokikkal?
Szerintem van donorspermás inszem, de úgy működik, hogy más helyről kell áthozatni, és ha jól emlékszem egyszer valaki azt mondta, hogy 50.000 körül volt, de lehet csak a szállítás volt ennyi.
Szerintem mielőtt döntenétek menjetek konzultálni egyet, a pontos árakat is ők fogják megmondani.

i.kata

Sziasztok!

Elnézést, hogy ennyire eltűntem, kicsit szégyellem is magam :oops: , azért néha-néha olvasgatlak benneteket, bár van, hogy elvesztem a fonalat, de igyekszem lépést tartani... :wink:

Belluska! Kata! Hbzs!
Köszönöm a gratulációkat! :D :D :D

Belluska!
Hatalmas puszi és ölelés!!! :P :P :P
Ezt Katának küldöm:

Kép

Kata!
Sok szeretettel gratulálok és kívánom, hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben menjen!!! Millió pocaksimi a kisasszonynak!!!!!!! :lol: Nekem is nagyon tetszik a neve!!!!!! :wink:
Kérésedre íme néhány friss kép Natiról:

Kép

Kép

Kép

Hbzs!
Nagyon sokat gondoltam rád, és tiszta szívemből sajnálom, hogy nem sikerült, de bízom benne, hogy "fenn" gondoskodnak róla, hogy minél előbb átélhesd ezt a csodát... :P Puszi és ölelés!!!

Nézzétek csak, ezt kaptam barátaimtól születés és névnapomra:

Kép 2010-es év tortája, Szilvatorta

Kép

Egyből eszembe jutottatok róla, mert a Zila Kávéházból hozták... :wink: Nagggyon fincsi volt!!! :D

Kismamiknak!!!
Sok-sok pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többieknek!!!
:) :P :D :P :)

Szép hétvégét mindenkinek! :wink: :lol:

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
de jó hogy jöttél!:-)
Pont tegnap néegettem Nati fotóit az iwiw-en és most a kedvencemmel nyitottál, ezzel a sapissal. Olyan gyönyörű szemei vannak a kiasszonynak :lol:
Szerintem már korábban kérdeztem, hogy a 2 legkisebb hogy jön ki egymással, csak nem írtál semmit rá. Minnie mit szól Natihoz és viszont is mi a helyzet?

i.kata

Panini,
ma mega drukkok mennek. Majd ha tudsz gyere, mesélj a fejleményekről.

Csajok,
itt az oldal jobb oldalán van egy bababörzés oldal. Nézte már esetleg valaki? Mi szívesen kimennénk, de nekem úgy tűnik mintha ezen csak használt holmik lennének. Tud esetleg valaki bővebbet?

i.kata

Sziasztok lányok.

Panini mennek ezerrel a drukkok mára, és a hétvégén sokat pihenj:)

Minnie Nati baba gyönyörű, szerintem 100% rád hasonlít:)

Lojcika, hogy vagy?

Hamarosan November, és én nem lehetek itt a csúcsforgalomba, de nem baj, majd valaki tájékoztat.
Tegnap voltam dokinál, hál istennek zárt a méhszáj. még 1szer mennem kell 28 hetesen, és 32 hetesen irány a klinika :'(
Tegnapi fotók:)
Kép Vivien baba 800 gramm
Kép Bence baba 908 gramm

Puszii mindenkinek!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Kangaxx!
Üdvözöllek közöttünk! :D Én is csak Kata szavait tudom ismételni: ha nem jól reagáltál a stimulálásra, legközelebb más gyógyszerrel fognak próbálkozni. Az első lombikot úgy is szokták tekinteni, mint egy "próbát" (annak ellenére, hogy - Hála Istennek! - sokaknak sikerül, mint itt a fórumozó lányok közül is sokan példák erre! :D ), mert ilyenkor még nem tudják, mire hogyan reagálsz - főleg, ha inszemed sem volt előtte. :roll:
Nekem decemberben volt az első lombikom, amikor elég jól reagáltam a stimura, 7 petesejtet sikerült leszívni. A 2. lombikomnál viszont Tanár Úr (nem értem, miért) más protokolt alkalmazott, amire nem reagáltam jól, így egyből leállítottak az első UH-n. De ezáltal nem veszítettem el a sorszámomat, s utána rögtön mehettem is (más okok miatt ez 3 hónap volt nálam - bár ez jó is, mert 2-3 hónapnak el kell telnie 2 stimu között). Ekkor ismét a decemberi protokollal indítottak, s így megint lett beültetés. :)
Téged is még időben leállítottak, s nem veszítetted el a sorszámodat, ugye? Mit beszéltetek meg a dokikkal, amikor leállítottak? (Én fentiek alapján azt gondolnám, hogy néhány hónap várakozás után ismét mehetsz 21. napi vérvételre, s ott megbeszélitek Tanár Úrékkal, hogy hogyan tovább. :wink: )
Donor lombik egyébként tuti, hogy van, ezért miért ne lehetne donor inszem is? De nekem is az rémlik, hogy jó kis költségei vannak, bár semmi pontosat nem tudok. S egy inszemes stimuláció + a progeszteron is belekerült 50-60 ezerbe 1 éve, amikor nekem utoljára volt inszemem... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbzs 2010.09.17 08:03-kor.
hbzs

Panini!
Drukkolok mára nagyon! ++++

Beus!
Pont tegnap gondoltam rád, hogy rég láttalak!
Nagyon jók a képek :)
32 hetesen be kell feküdni? :( Nagyon szép neveket találtatok :)
Simi a pocidnak!

Minnie!
Nati gyönyörű! Látom a nyakláncát, ez babalánc? Hallottam már, hogy létezik ilyen és babákon is láttam már, fiúkon-lányokon egyaránt, de hogy mire jó, azt nem tudom :oops: Mire jó? :)

Kata!
Gratula a 18. héthez, már mindjárt félidős vagy :)

Lányok, egy kicsit off leszek, de ezt szeretném veletek megosztani!
Teljesen fel vagyok pörögve :) Tegnap született meg a fejemben egy döntés, amit már hosszú évek óta dédelgetek és halogatok és tologatok, és a hobbi kreatívkodásról szól :) Szeretek minden kézzel készült dolgot és többségüket el is ajándékozom :) Már többször jártam egy weboldalon, ahol ezzel foglalkoznak és úgy döntöttem most már belevágok én is abba, hogy ha érdeklődő van rá, akkor el is adjam amiket csinálok. Van a lakásunknak egy sarka, ami kihasználatlan és ott egy kis műhelyt szeretnénk kialakítani. Valószínű, ahogy korosodom és babátlanok vagyunk, egyre inkább keresem a helyem a világban, és mivel a munkám nem elégít ki, ebben úgy érzem megtalálnám magam :) Tegnap óta zizegek :) Elmondtam páromnak az ötletet, és a drága azonnal neki is állt méregetni, hogy mi hova fér. Annyira meghat, hogy így támogat :) Még nem tudom, hogy is működhet ez hivatalosan, mert nem vagyok egyéni vállalkozó, de majd utána járok! Nem ebből szeretnék megélni, de az alkotás öröme mindig is hatalmas energiát adott, már így is, hogy csak rá gondolok :)
Bocsi, hogy nem vágott a témába :oops:
sonjus

Kangaxx!
Üdv itt, sajnos árakat én sem tudok, de egy konzultációt az Intézetben megér, hogy első kézből hallhass mindent és feltehesd az összes kérdésedet :) Drukk neked is a mihamarabbi sikerhez!
sonjus

Sziasztok!

Sonja!
Örülök,hogy így döntöttél!Kicsit eltereli majd a gondolataidat! :wink: Én nagyon sok sikert kívánok hozzá!!!!!!

Beus!
Milyen nagyon szépek a babáitok!!!!És milyen nagyok!!!! :shock: :shock: Hajdu Dr.nőnél voltatok?Rendben van a kicsi lány szivecskéje?
Ne rémíts meg!Miért kell ilyen hamar befeküdni???????Azt hittem csak a 36.hét körül kell! :(
Baba felszereléssel hogy álltok?

Kata!
Én is gratulálok a 18.héthez!!! :D

Minnie!
Szépek a kicsik! :wink: :D

Továbbra is nagyon szorítok a háttérből mindenkinek!!!!!!!!!!
Puszi!

Kép
Kép
ancsa81

Minnie!
Köszi! :D
Nati gyönyörűséges, mint mindig! :wink: :lol: Nagyon szépen köszi, hogy megörvendeztettél minket vele! :D
Hú, torta a Zilából! :shock: - Én is, én is!!! :lol: :lol:

Beus!
Köszi a képeket, nagyon édesek a kicsik! :D
Jól értem, hogy 32 hétesen be kell feküdnöd a klinikára, s már csak majd szülés után jöhetsz ki onnan a babákkal? :shock: Ez a normál protokol ikres kismamik számára?

Sonjus!
Ez nagyon jó ötlet! Én is szívesen vállalkoznék valami ilyesmire! :wink: De én leginkább csak a gyülekezeti gyerekklubunkra készítek 1-1 darabot mindenből mintának! 8)
Sok sikert és örömöt kívánok hozzá!!! :D
hbzs

Szia Ancsa!
De jó, hogy jöttél! :D És ti hogy vagytok? Írjál magatokról is egy kicsit! :wink:
hbzs

Ancsa!
De jó hogy jöttél, mikor derül ki a másik baba neme? Annyira izgi :)
Köszi a jókívánságot :)

Hbzs!
Neked is köszi :) Az esetek többségében kézzel készítek ajándékot, és nagyon élvezem. Egy időben tanultam Tiffany ablakképeket csinálni és mindig elajándékoztam őket :) Anyukám már akkor mondta, hogy kicsit költséges ajándékozásba fogtam, mert a kellékeket megvenni nem volt egyszerű, de imádtam, mikor elkészült valami, azt pedig még jobban, hogy tetszett akinek adtam :) Egyszer próbából csináltam egy kis lámpabúrát, ezzel a technikával, hát enyhén nyomi lett, de a nagybátyámék elkérték és "használják" :D
Bocsi ismét, de a téma rabja lettem :lol: be is fejeztem :)

Puszi és ölelés mindenkinek
sonjus

Sziasztok.

Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat:)

Sonjus, ez annyira szuper, hogy így megtaláltad önmagad.
Ez biztos, hogy leköt, és a kicsi lelked is megnyugszik. Annyira izgulok érted, ennek a novemberi lombiknak sikerülnie kell!!!

hbzs ,Ancsa. Nekem azt mondta az én dokim, hogy ha nincs semmi gond a iker terhesség alatt, akkor legkésőbb 32.be kell feküdni a kórházba,mert onnantól nagyon nem játék a dolog.Szerintem minden ikres kismamát be fektetnek. Hát igen a vásárlás, hát úgy érzem, hogy egy picit elvagyok maradva, ahhoz képest, hogy a védőnőm azt mondta, hogy 28. hétig mindent készítsek elő. Ehhez képest van 2 kiságy, meg egy két ruhácska, na meg kis kád, ennyi...kövi hónapba tudok ráállni az ügyre, mert most a házat festettük belülről és az mindent vitt...

Ugy rohan az idő, most kezdem csak észrevenni, hogy már nem sokáig lehet itthon, onnan már tuti nem jövök haza egybe:)

Ancsa te hol fogsz majd szülni?

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Beus,
kemény lesz akkor, lehet 2 hónapot bent leszel a kórházban :roll:
Gyerkőcökről nagyon jó képek készültek. :lol:

Sonjus,
hű, te tudod használni a Tiffany technikát? Nekem az nagyon tetszik, persze nem a giccsesebb darabok, hanem a letisztult, modern formák, amik nem is túl színesek.
Szerintem nagyon jó ötlet egy kis műhelyet csinálnodtok, legalább lekötöd a figyelmedet és egy kis plusz mindig jól jön :lol:

i.kata

sziasztok! A 21 nyerőszám, ugye?? :lol:
Apa eredményei is "eszméletlen jók" lettek, ahogy az embriológus lány nyilatkozott. szóval nálunk a konvencionális módszerrel termékenyítik a drágáimat! Nagyon izgulok! Ti is ilyen kábák voltatok egész nap?
Kata, nekem is fájdogál egy kicsit a hasam, és úgy érzem, hogy teljesen fel vagyok fújódva. Amúgy minden csúcsszupi! Az időt leszámítva...na az teljesen elszomorít. Bár az ágyban teázáshoz ideális.:)

Sonjus, ez szerintem jó ötlet. Mi veszteni valód lehet... :)

Beus, engem is meglep, hogy már 32. héten be kell feküdnöd. persze a cél érdekében mindent! gyönyörűek a gyerekek! :) Bár itt járnék már én is!
panini

Panini,
jesszus, a 21 az szuper, gratulálok! Mondták, hogy előfordulhat, hogy blasztókat fogsz visszakapni? Aztán lehet te leszel a következő ikres kismami itt a bandában :lol:
Én is fel voltam fújódva nagyon az egyiknél, érdemes rá bekapni pár Espumisant, az nekem segített. Ezt terhesen is lehet szedni, szóval most meg pláne nyugodtan szedheted. Nekem mondjuk olyan druva volt, hogy már levegőt alig tudtam venni, annyira fájt.
Holnap telefonálsz? Vagy ők hívnak?
Hű, nagyon izgulok, eddig nagyon bíztatótak az eredményeitek :lol:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?