Mmzsó:
Köszi a drukkot, a lány örült neki, én még nem tudtam eldönteni, hogy melyik lenne jobb, rábízom a sorsra és alkalmazkodom, mindkettőnek van előnye és hátránya.
Kamilla:
Akkor nem jössz holnap? Te vagy az egyetlen, akit ismerek személyesen Mmzsó-n kívül.
Bogyoka:
Rubeolát csak akkor fognak nézni, ha kezded a lombikot. Ha valami oknál fogva elhalasztják, de nem szeretnél időt veszíteni, akkor megcsináltathatod a vizsgálatot privátban is.
Nekem semmilyen gyerekbetegségem nem volt, így amikor elkezdtünk próbálkozni, akkor én leszűrettem magam mumpszra, rubeolára, meg bárányhimlőre. Szerencsére mindegyiken átestem, csak a toxoplazmán nem, pedig már több mint 20 éve vannak cicáim.
Én egyébként nem értem, hogy a bárányhimlőt miért nem nézik, egyik ismerősünk pont terhesen kapta el, úgy hogy el is kellett vetetni a babát.
Maci:
Köszi a drukkot, nov 16 már tényleg mindjárt itt van, jó sokáig dolgoztál. Engem ez a veszély nem fenyeget, mert nincs munkám.
Így nagyszerű kormányainknak köszönhetően csak gyesre leszek jogosult, hiába dolgoztam előtte. De mindegy, ezen már nem változtathatok, inkább a holnapra koncentrálok.
Petra,Bogyoka:
Akkor holnap tali. Én 170 magas vagyok, szőkés-barna, valószínűleg többen ülünk majd ott, de egy szőke hajú lány biztos lesz mellettem. Olyan fél10 körül fogok odaérni, úgy hogy az is lehet, bent leszek a prof-nál mikor megjöttök. Ha nagyon nem ismernénk meg egymást, akkor az asszisztensek már ismernek engem, esetleg rá tudtok kérdezni.