Új privát üzeneted érkezett!

http://www.hazipatika.com/topics/testsuly_kontroll

ez az ami normálisan számol súlyt
berni611

Évi az enyém nem lassú. Nagyonis gyors. Naponta 2x,minimum... :oops:
Én ha annyi lennék,mint amit ír,akkor már nem lennék. Középsuliban,mikor 66 kg voltam,úgy néztem ki,mint egy csontkollekció,de szó szerint. Rossz volt rám nézni.
Csontos vagyok,ha belegebedek,ezen akkor sem tudok változtatni :shock:
Vendég

Nekem meg valami hízós receptet írjatok!
Én is kedvet kaptam a vonalzósdihoz. Hogy lássátok milyen csitri vagyok :lol: :lol:
Tali mikor lesz ?? :?: :?: :?:
Vendég

Vagyok csajok, vagyok! Azért annyira nem melegedtem bele a melegburkolásba :D Csak ma délelőtt lustinapot tartottunk, aztán meg tescózni voltunk, mert akciós volt a tide mosópor és azt vettünk, meg persze még sok mást is :roll: Cseles hely ez a bót! 8)

Fúúúú engem most lehet utálni fogtok, kiszámítottam, hogy milyen az én testsúlyom és ezt a választ kaptam:
Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. :oops:
Bár ettől függetlenül a hasammal kéne valamit kezdeni, mert az NAGY! Kinyújtották a fiúk... Mondjuk mikor Dominik még szopizott, akkor minden ruhám leesett rólam de a hasam akkor is nagy volt. Tornázni kéne, hogy lapos hasam legyen, de ... na jó nem keresek kifogásokat lusta dög vagyok és kész! :oops: Ide azokkal a finom sütikkel, amiket emlegettetek!!! De gyorsan! :lol: :lol: :lol: :lol:
Dius! Barnus olyan szép, formás babácska!!! Így képen tényleg nem látszik, hogy pöttyös lenne. Hajfestés: Szopi alatt festettem én is, bár már nagyobb volt Domi (na most aztán baromi sokat segítettem :roll: ), viszont terhesség alatt nem festettem, én megkérdeztem Vargadokibácsinkat és ő azt mondta, hogy inkább ne, és neki szót fogadtam :lol:

Apánkat lecsesztem, hogy szó nélkül hagyta a munkámat, hát röhögve mondta, hogy ő mondta tegnap, hogy nagyon jó lett - vagy csak akarta mondani? Mondom, valószínű csak akartad... :evil:

Na most megyek gyorsan összedobom a vacsinkat ( rakott krumpli ). Persze tejföl nélkül, hogy Domi is ehessen belőle, majd csak a tetejére teszek pici tejfölt, meg majd a tányérunkon jól betejfölözzük.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ani:a második számláló az jól számol.Az is ilyen eredményt hoz ki?
Azt azért ne feled ,ha már teszel érte az fél siker.

Én sem egyszerre adtam le a szülés utáni felesleget. 83kg-val jöttem ki a kórházból.80 körül voltam Karácsonykor,nyáron már 78 kg ,aztán most karácsonykor 76-75 Zsombi műtétje után 70kg jelenleg 72 kg .

A mozgás,és a szénhidrát bevitel csökkentésével értem ezt el.

Én azt mondom ne add fel,ha tényleg szerenél pár kg-tól megszabadulni.

Ha kell én minden nap buzdítalak.

Ha nem jön be ez a diéta akkor én is így maradok :lol:
berni611

dadomi:a patika oldalas nekem is ezt hozta ki :lol:
Azé mondtam,hogy az normális emberekre számol nem celebekre :lol:

Devcsa :úgy van hízós.
Na lássuk csak ,napi tábla 1 csoki,meg túrórudi,aranygaluska,vacsorára szalonna kenyérrel hagymával savanyúkáposztával.Pizza,ilyen süti ,olyan süti
Szénhidrát a szénhidráttal.
Fúú csunya vagy :twisted: :twisted: :twisted:

pedig én úgy szeretek enni :cry: :cry: :cry:
berni611

dadomi :apának Kép
berni611

Kölköket megyek elrendezni.
Na jó éjszakát lányok!
berni611

berni611 De ennek benn is kéne maradni :D
Alapjában véve annyit eszek ,mint egy átlag ember, nincsenek evési problémáim mégis a kórosan sovány kategóriát teszem ki.
Ja és nem képzelem, hogy kövér vagyok, hányni is csak akkor szoktam, ha beteg vagyok.
Kopp-kopp a testsúly indexemtől függetlenül, egészséges vagyok.
Vendég

Le sem merem írni, hány kiló vagyok. :oops:
Vendég

Jaj már megint ez az örökös fogyókúra,ez a nők egyik nagy átka,persze a pasiknak jól áll a pocak,meg az ősz haj :evil: nekem az első szerint még kéne fogyni 5 kilót,most 58 vagyok,de én így is jól érzem magam.

Kép
Kép
josi

Az első szerint nekem is fogyni kéne még 2 kilót, de a párom szerint már nem kéne többet... :oops:

Megvagyok ám, csak tegnap Anyuéknál voltam Enivel, este meg csak beleolvasni volt időm... Ma meg itthon volt férjem, és nem jutottam géphez :roll: Voltunk sétálni is, fél 4-től 6-ig, nagyon jó idő volt. Devcsa, bocs hogy nem vettelek észre, nem szoktam figyelni a buszokat ;-)

Dius87, nagyon helyes Barnuska :-) Tejkiütés nekünk is volt, kb 3-4 hétig, aztán magától elmúlt. De én is fürdetőkrémmel meg sudocremmel próbálkoztam...

yuyu79

Enikő egész nap forog, dumál, sikongat, nagyon elemében van :-)

yuyu79

yuyu79 Ne izgulj én nem hogy a buszokat még az embereket sem figyelem az utcán, édesanyám mellett is mentem már el az utcán úgy szólt utánam :oops:
Vendég

Na már a fogalmazás sem megy. Jó éjt mindenkinek Szépálmokat
Vendég

Devcsa, amikor én még ilyen fiatal voltam és megjegyezték a koromat, akkor azt válaszoltam, hogy "nekem nem szégyen, csak másnak kellemetlen".
Most meg azt mondom: hogy "koromat, mint ékszert viselem" :lol:

Lányok ez a fogyókúra dolog :evil: :evil:. Amikor év elején hazajöttünk Zalakarosról, akkor mondtam az uramnak, hogy egy hét fogyókúra jön. Erre azt mondta, hogy azt hitte, hogy változik valami az életemben, de látja, hogy nem :lol: Mióta az eszemet tudom fogyókúrázom, kivéve a terhességeket és a szoptatást. Még szeretnék kb. 5 kg-ot leadni, aztán azt megtartani. Mondjuk én azért tornázom is heti 3-5x 45 percet. De ez csak addig fog menni amíg itthon vagyok, mert utána a tornáról le is szokhatok.
Mondjuk az alkatom azért végül is szerencsésnek mondható, mert bár vastag a csontozatom, de a hasam lapos és vékony a derekam, csak az a fránya csípő és comb. :evil: :evil: Ja és imádom az édességet, főleg a csokit. :roll: :roll:
Vendég

Devcsa, hiányoltál, itt vagyok! :D Én nem számolom ki inkább az indexemet, túlsúlyos vagyok, nincs mese :? majd lesz másként is. Képzeljétek, ma voltam bent a sulimban, mert úgy gondoltam, 2010 második félévétől elkezdek dolgozni. Tomi szeptembertől ovis lesz (hála Istennek, elkezdett bilizni :D ), Zsófira meg vigyázna anyum. Erre közlik, hogy van majd 7 hónap szabadságom, azt ki kéne venni vhogyan...Na, mentem a gazdaságiba, ami most központosított (8 iskolára van 1 iroda), ott meg azt mondják, hogy nehogy már visszamenjek dolgozni korábban, mert anyagilag rosszul járnék. Javasolják, hogy igényeljem a GYED-et dec. 29-ig, aztán vegyem ki a szabimat, közben meg legyek GYES-en. Júliusra fogyna el a szabi, akkor meg nyári szünet. Ha tényleg februártól akarnék dolgozni, 2009 júliusától abba kéne hagyni a GYED-et, onnantól csak szabi lenne. GYES nem, mert Zsófi akkor még nem kettő éves. Most nem röhej, hogy többet kapok, ha itthon maradok, mintha dolgoznék???
De ciki lesz megint bemenni a suliba, elmondani, hogy talán mégsem megyek vissza korábban...Kissé izgulok.
Nem tudom, lehetett érteni, amit elmondottam itten??? :P
Pár kép a múlt heti pécsi kirándulásról (ha már ennyit csacsogtok a napsütésről :P ):
http://www.slide.com/r/dPgX1XaNyD-ZcerK ... YLXh?cy=un

Kép
Kép
banoed

Banoed Szépek ezek a havas képek. A fene se gondolta volna , hogy valaki télen is megy állatkertbe, de ahogy nézem más sem.
Mi tavaszra izzítjuk a fővárosit :P
Szerintem ez a jobbik eset, ha nem kell elmenned dolgozni, de ha mondjuk már úgy érzed bemohásodtál odahaza és jó lett volna már egy kis munka.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Csak jöttem beköszönni, megyek főzni - sütni, aztán megyünk du. shoppingolni. Legyetek jók!!!!
Vendég

sziasztok!Csak gyorsan benéztem hozzátok aztán megyek ebédet főzni stb...szeretnék ma mindent megcsinálni,hogy holnap együtt lehessünk,anélkül hogy fél napot eltolnék a konyhában.Megjött a gyógyszerallergia tesztem és pár vizsgált anyagra negatív...ez jó hír mert ha fáj vmim legalább egy fajta fájdalom csillapítót szedhetek,meg a makrolid tipusú antibiotikumot is.de a kérdés változatlanul nyitva van,hogy akkor mire is vagyok allergiás? :roll: marad az étel meg a belélegzett szarok...majd kiderül.már annyira de annyira unom,fél éve ez megy :cry: Farsang:nagyon jó volt,annyira édesek voltak a kölykök,majd rakok fel képeket is este ha ideérek!Volt a farsang délelőtt,nem aludtak a fiúk az oviban,aztán délután orvos,buszozás,Lidl,hazabuszozás,hát elfáradtak rendesen,fél kilenckor már megfürödve,jóllakottan szuszogtak az ágyban :) Lányok ha vkinek van bevált fogyókúra receptje az írja ám meg nekem se ártana! :oops: Banoed,és is így voltam hat hónapig!Tényleg jóval többet kaptam-száz fölött-most meg két műszakban hetvenet,és akkor az jó hónap!Maradj csak otthon,majd megemésztik valahogyan hogy nem mész vissza :wink: Kirúgni tuti nem fognak mert a gyesről visszatérő Anyák után csomó kedvezményt kap a munkáltató!Na megyek dolgomra,este jövök!Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
nettke76

Jaj lányok már megint félreértés van itt kérem zépen a súlyok miatt!!!!!

Minek akartok ti 1-2 gyerek után közel a harminchoz vagy azon is túl lánykori súlyokat, meg ilyen elképesztő marhaságokat?????

Képzeéjétek én a fiam születée után 49-51 kg voltam. Most 60. Még szívem szerint 2-3 kilótól szabadulnék, de 34 évesen már nem olvadnak, hanem ragadnak a kilók.

A 90 napos diétát csináltam 30 napig, 7-8 kiló ment le úgy, hogy mégbűnöztem is. Szénhidrát napon pl pizzát ettem de sajttal és sonkával. Ennek ellenére olvadtak lefelé a kilók.
Reggelire csak gyümit ettem és azóta a súlyomat sikerült is tartani.

Tuntun!

Te se légy ennyire szigorú magaddal.
Mivel a gyümölcs 30 perc alatt kiürül, a banánnak 45 perc kell, így kérlek szépen, hogy reggelire ne csak 1 banánt fogyassz elosztva, hanem mást is mellé, vagy több banánt.

A napi 5!!! étkezésed legyen meg és mégkevésbé leszel éhes. :D És elkerülhetőek így a diéta miatti rosszullétek is.

Én a fehérje napon fogyasztottam délben húst este meg tojást, ha nem volt kedvem az ebédet enni.
Sok bűnözést végrehajtottam, mégis fogytam.

Ma apa meghívott étterembe enni, tutira lőttek ma is a diétámnak.

No nem papolok, csak szeretném csajok, ha a pocakos, kopaszodó, ráncosodó, tunya pasikáink mellett nem szakadnátok bele ebbe az önsanyargatásba és szadista fogyókúrákba.:-)

Fogyjatok csak addig, amíg jól érzitek magatokat a bőrötökben!!!
És az egészség megőrzése legyen a cél, ne padig a 36-os ruhaméret....

UFF beszéltem. :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta,

köszi aranyos vagy, de Évi az aki elkezdte a 90 naposat :lol: Mindenesetre én követem a tanácsaidat :lol: :lol:
Vendég

Banoed de jó, hogy jelentkeztél. A GYES-t igénybe veheted akkor is, ha még nincs két éves a kicsi lányod. Én is úgy mentem vissza dolgozni, hogy mellette kapom a GYES-t. Én szeptembertől vagyok munka viszonyban és akkor még nem volt Réka 2 éves, csak november végén töltötte és nem volt ebből probléma.
Vendég

Drága Nettke mi jót főzől? Hány fogásos lesz az ebéd? Mert itt a csajok nem is tudják ám, hogy te micsoda menüket szoktál főzni! :wink:
Banoed! A gyes nem két éves kortól jár, hanem már a születéstől annak aki tgyás-ra, gyed-re nem jogosult. A lényege, hogy a gyerek egy éves koráig nem dolgozhatsz a gyes mellett, de utána már dolgozhatsz és nincs megszabva, hogy hány órában, csak be kell jelenteni ott, ahonnan kapod a gyest. A gyed-nél nem lehet dolgozni. Viszont ha te úgy döntesz, hogy visszamész még két éves kora előtt dolgozni, akkor csak annyi a tennivalód, hogy attól a naptól, amikor kezded a munkát, le kell mondanod a gyed-et, kapsz egy igazolást, hogy megszűnt a gyed és ezzel mehetsz igényelni a gyes-t. És ez független attól, hogy te hónapokig még szabadságon leszel, mivel a szabadság is olyan, mintha dolgoznál jogszabályilag. És a gyes jár ez mellett is, egészen a gyerek 3 éves koráig (vagy amíg kurcsány feri el nem törli az egészet :evil: ). Hú remélem érthető volt, amit írtam.

dadomi

Nem tudok most normálisan olvasni, meg reagálni, csak Krisztának :lol: :lol:
Hát, én azért szeretnék, ha nem is 48-50 (tudom, a kor meg a hormonok, stb), de mondjuk max 52-53 kiló lenni, mert akkor jobban érezném magam. Én már attól jobban érezném magam, ha nem érnének össze a combjaim. Mer ez zavar. A hasam az olyan, amilyen, nem túl fiatalon szültem a 3 gyereket, nem olyan rugalmasak már a kötőszövetek, jóvan... :) De a hurkáimat se szeressem itt-ott. Azok is idegesítenek.
Enyimember öregedő ugyan, de nem kopaszodik, nem pocakos és nem is tunya, úgyhogy ahogy ő nem hanyagolja el magát, én se szeretném. :wink:
Oszt ezé. De fő az egészség, én is azt mondom, ezért tornázok. Majd. :lol:
Jah, és üdv újra, Banoed, gyönyörűek a gyerkők és tökegyformák, gyere gyakrabban! :)

been

Amúgymeg tök igazad van, önsanyargatni télleg hülyeség.

been

Nya, csak nem én ijesztettem el mindenkit... :roll:

been

dehogy Emma,nem vagy te olyan ijesztő,a hurkáid ellenére sem :P :lol:
Dógoztunk ma,a törmeléket hordtuk el,ami még itt volt,meg egyéb itthoni teendők. Meg anyu még mindig lázas,de nagyon,így őt ápoltam. Szegény olyan gyenge,alig bír felkelni. Pedig nem egy beteges típus,és elhagyni sem szokta magát :cry: Remélem nem kapja el egyikőnk sem.
Egyébként én nem akarok olyan lenni,mint tinikoromban. Mihez kezdenék mellek nélkül?? :lol: :P
Ha egy 20-ast ledobnék,röpködnék örömömben. Annyival nagyon meg lennék elégedve. Most nem sütöm el ismét azt a poént,hogy felmegyek az emeletre,stb... :oops:
Na,lépek,elpakolom a vacsi romjait,aztán leülök,és nem csinálok semmit. Bár,az ilyen általában hiú ábránd marad 8)
Vendég

Sziasztok,

én egy jó ideig nem tudtam belépni. :cry: :cry: :cry:
Nagyon jó lett a hot pan-os kaja, még vacsira is kellett sütnöm husit és a holnapi adag is pácolódik :lol: :lol: Köretnek meg csináltam krumplit, úgy hogy héjában megfőztem, nagy lyukú reszelőn lereszeltem fűszeres tejföllel nyakon és be a sütőbe. Nyam-nyam...... nagyon jó volt. A süti is fincsi volt.

Du. elmentünk a Corába, néztünk jelmezeket is, de csak Eriknek találtam volna. Ő lett volna a kis Robin Hood. :lol: :lol:

Évi úgy megörültem, mert a Corában volt porszívó, nosza bele a kosárba, bár gyanús volt az "olcsósága", nézem fekete a porszívó színe a dobozon, na mondom ez nem jó. Ugyanis ez az eggyel korábbi és ennek nincs az a speciális szőnyegkeféje, meg az az antibakteriális vacakja. Már annyit utána olvastam, hogy azt is tudom, hogy ezt egyenlőre csak zöld színben gyártják, ill. még pirosban fogják.

Ani akkor remélhetőleg jövő héten már "elfelejted" a kémény sztorit? Anyukádnak jobbulást. Nála is valami vírus?

Emma, az enyém öregedik is, meg pocakos is (de mindig is az volt) de én így imádom. Na tunyának azért nem mondanám.

Na mára ennyi voltam, mert itthon mozizunk Apával. Megyek kukoricát sütni. A colát már Ő felhozta. :lol:

Még egy utolsó:
tudjátok mi a különbség az amerikai és a magyar nők shoppingolása között? Az amerikai csupa jó ruhával megy haza, a magyar meg csupa jó kajával :wink: :wink: :wink:

Jó éjt Mindenkinek!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hulla vagyok, csak jóéjt jöttem nektek kívánni, e nélkül nem aludhattok! Egész nap csaviztunk... Voltunk babakocsit venni, aztán tescoba, gyógyszertárba (fáj a torkunk, nekem nagyon :( ), anyunál, anyuval sétálni, aztán auchan, aztán este 9kor értünk haza, holnap meg jönnek anyósék, sütök lapcsánkát meg ezer dolgon van de majd próbálok benézni!

Jó éjt!

Kép

Kép
dius87

Jó reggelt! Hát nem sokat aludtam, lebetegedtem. :(

Lányok, mit tudtok, hogy lázasan, betegen lehet szoptatni????
Anyukám szerint nem, de a neten azt olvastam hogy lehet... segítsetek légyszi!

Kép
dius87

Dius: lehet szoptatni. Amit a te szervezeted termel a betegség ellen (ellenanyagot), így megkapja a manód. Gyógyulj meg hamar! Aztán nehogy vendéget várj! Pihenj inkább. Anyósod meg segítsen, ha megy!
:wink:
Milyen babakocsit vettetek?
Munkába visszamenés: Banoed, ez jó hír! (Már, ha örülsz neki, én örülnék :lol: , de nem mindenki szeret huzamosabb ideig otthon a gyerekekkel)... Én Hannával voltam így: gyed, közben terhes lettem Árminnal, így a gyed lejárta után szabira, majd táppénzre mentem. KÖzben pedig járt a gyes. (Nagy magyar szociálpolitika, ugyi... :wink:)
Én se megyek vissza még dolgozni, pénteken jelentettem be a főnökömnek, de sajna csak a gyest fogom egyelőre kapni. Nagy érvágás lesz, lehet, nem fogjuk bírni, akkor viszont kénytelen leszek visszamenni - úgy, mint most te: állományba vesznek, de szabival kezdek, meg járna a gyes is.
Tuntun, de jóóól hangzik a tegnapi kajátok! Milyen kaját néztetek meg otthon?
Ani, de jó, hogy vége a meló nagy részének! Huhh, ezt is megértük... JObbulást anyudnak! Kristóf hogy van?

been

LÁtszik, h éhes vagyok :lol: Tuntun: milyen filmet néztetek meg? :lol:

been

Kristóf már remekül van. Este köhintett egyet,de gyorsan rászóltam,hogy nem szabad!!! :P
dius,lehet szoptatni. Próbálj úgy időzíteni,hogy mikor beveszed a lázcsillapítót,utána kb.1 órát ne egyen Barnus. És ha nincs lázad annyira,akkor próbálj meg lefejni,tedd el rosszabb időre. Nekem azt mondták,hogy 38.5 felett ne szoptassak,és az akkori tejet fejjel,öntsem ki.
Semmiképp ne vegyél be neocitrant,és társait,nagyon nem jó Barnusnak,enyhe drog is van benne. A lázcsillapítóból ő is kap,nem baj. Ha éjjel is lázas leszel,mindenképp menj el dokihoz,ír fel majd valamit. Én többször is szedtem gyógyszert szopi alatt,meg a gyerekorvosunk is kioktatott-az ő elvei szerint.
Nekem azt mondták,hogy lehet bevenni algopirint,rubophent. A torkodra meg szopogatós gyógyit-tantum verde,ez fertőtlenít is. És gyorsan gyógyulj meg!!!!!
Vendég

Dius, jobbulást! Én is úgy tudom, hogy lehet szoptatni, csak nagyon magas láznál nem. Bár van aki azt mondja, hogy akkor is, nemtom...

yuyu79

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy csak most jövök de pörgös volt a hetem egy kicsit nagyon.De lehet nem is hiányoztam nektek. :D :D
Amíg százágra sütött a nap kint voltunk reggeltől estig,szinte már jó volt kimozdulni otthonról,meg bevásároltunk. Pénteken diszóvágáson voltunk,jól el is fáradtam.
Tegnap meg szülinapoztunk a családdal,12-en voltunk.Nekem ez bőven elég is volt. A menü: fácánleves és marhapöri disznócsülökkel tészával és vegyes savanyússágal és mellé egri kékfrankos szárazbor,majd a szülinapitorta fekete erdő torta volt! Nagyon finomra sikerült minden,hála az égnek. Mai ebéd is ez volt. :)

Még visszaolvasni nem volt időm,de bepótolom és majd jövök!
Addig is szép(esős) vasárnap délutánt mindenkinek!
dius02

Dius! Te sütötted a tortát? :wink:

dadomi

Dius, ne mondj már ilyent, dehogynem hiányoztál! Jó buli lehetett! :lol:
Mi is kint voltunk tegnap, olyan szép idő volt... Mostmeg zuhog. :evil:

been

Lányok, köszönöm a tanácsokat!!

Lázam 37,1 és 38,4 között ingadozik, enni alig bírok, tejem kevés, de szoptatok... amennyi erőm van azt mind abba fogom ölni.
38 felett bevettem egy fél rubofent lement 37,1 re de most megint 37,9! Ki vagyok! Égnek a szemeim, fáj minden izületem, menni úgy megyek mint aki be van kakilva úgy fáj a lábam. Barnabáson még nem vettem észre semmi komolyat. Semmihez semmi kedvem! :( Főztem páromnak vacsit és megint lázas lettem :(. Torkom hol fáj hol nem. Sok teát iszok, meg tantum verdét szopogatok, meg anyu tojáslevesét iszogatom attól mindig rengetem tejem van!

Na megyek veszek egy langyos zuhanyt hátha jobb lesz, aztán majd vizesruházom a csuklóm...

Remélem a betegek gyógyulgatnak, aki pedig nem beteg vigyázzon magára!!

Kép
dius87

dius,nagyon jól csinálod. A szopit ne hagyd abba. Az természetes,hogy kevesebb a tejcid,max.többször eszik Barnus.
De nyugodtan bevehetsz ám egy egész rubophent,és 4 óránként vehetsz be újabbat,ha muszáj. De az sem baj,ha a rubophent és algopirint felváltva veszed,ha van mindkettő otthon...más a hatóanyaguk.
És holnap feltétlen menj el dokihoz,szerintem influenzás vagy-bár ne legyen igazam.
Eliza nagyon érzi a szelet,iszonyú hisztis!!!
Látom mindenki jól elvolt ma :roll:
pocakos diusunk-ahogy nézem a vonidat,egyre jobban irigykedek!!! :oops:
Vendég

Ani bárcsak olyan egyszerű lenne elmenni dokihoz, én a 15. kerületben lakok a dokim a 9. kerületben rendel, kocsi apánál én meg tényleg nagyon kaki vagyok... gyerekkel nem is tudok menni páromnak meg dolgoznia kell...

Jó éjt nektek!

Kép
dius87

Sziasztok,

én is vagyok már. de. sütöttem még húst, meg nyúlmájat, aztán elmentünk sétálni, olyan jó idő volt. Du. meg nekiálltam a gyerekkel tanulni. Kapott matekból szorgalmit, olyan mint a sudoku, csak nem kilenc számmal, hanem hattal. Hát mit mondjak radíroztunk egy párszor. Meg van egy háziverseny a két első osztály között és havonta kapnak egy feladatlapot, hát hogy azok is milyen feladatok :shock: :shock: Egyszóval jól elvoltunk.

Dius-Barnus szerintem Aninak igaza van, a tünetek nagyon influenza gyanúsak :( Igyál nagyon sok folyadékot és feküdj amennyit tudsz. Így igazán kihagyhattad volna a vacsifőzést.

Ani, anyukád jobban van? Kristóf holnap megy oviba?

Emma, nem főzős filmet néztünk. Kép Semmi különös a Men in Black 2.-t néztük meg. Miután leraktuk a gyerekeket, akkor láttuk valamelyik csatornán, hogy már megy, aztán beraktuk, hogy végignézzük. :lol:

Mára elköszönök, mert még meg kell csinálnom az angol leckét. Legyetek jók, mindenkinek jó éjszakát.

Betegeknek jobbulást!!!!!
Vendég

Dius, nagyon szomorúan olvasom, mi van veled... Nagyon sokat kellene pihenned, feküdnöd, izzadnod, és orvoshoz is el kellene menned... Na, tudom, hát ezeket a legnehezebb megvalósítani. Én is rögtön influenzára gondoltam egyébként. Anyud nem tudna segíteni, amíg orvoshoz mész? nehogy valami szövődménye legyen, mer akkor még nehezebb kikeveredni...
Gyógyulgass! Gondolok rád sokat.
Tuntun, nem főzős filmet? :lol: :lol: Hallod, komolyan, néha nem térek magamhoz: verseny már első osztályban? :?: :?: Megbolondult a világ, de komolyan... :x
Szél lesz, Ani? Juj, akkor várhatom az aktuális fejfájásomat... :shock: :twisted:

been

Tuntun ez azét van, mármint a keverés, mer mán öregszem.
Meg a hamu is mamu....
Meg különben is annnyit írtok, hogy mire elolvasom a hsz-et, addigra elfelejtem kinek mit akarok írni.... :D

Emma!

Az máááás ha apa nem tunya. Akkor nincs kire kenni saját állapotunkat.... :D
Én is tornázom holnaptól.
Csak az a baj,hogy én mindig holnaptól tornázom..... :oops: :oops:

Dius!

Jobbulááááást!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta, pont ezek a "félreértések" a poénok benne nem? Így nem laposodik el a fórum. :lol: :lol: Képzeld el, ha mindig csak közhelyes kérdéseket és válaszokat írnánk?
Na az életkort meg inkább hagyjuk Kép
Vendég

Mondjátok csajok!!!!???

Mikortól kezdődik a pasiknál a 2. gyermekkor???
Kitalálta az uram, hogy indul a Bamako ralin. :shock: :shock: :shock:

A szaros seggünk kilóg a likas gatyánkból, de ő lazán elköltene 2 millát a Bamako ralira.
és vérig van sértve, mert nem támogatom az ötletét és nem megyek vele.

Csak ízelítőül néhány dolog: ha elütsz egy állatot, akkor megkínoznak!!!
A határőr van, amikor 1-2 napig nem enged át a határon.
Fertőző betegségek hada.
Kell egy csomó oltás, persze tök genya vagyok,hogy nem akarok egy 1 éves gyereket agyonszurkáltatni. :shock: :shock:

Hja és azért akar elindulni a Bamako-n, mert szerinte megérdemli. Dolgozik annyit. :?
Na én meg bizti segget repesztek és repesztettem egész eddigi életemben.

Ez már a férfiklimax?????

Kép

Kép

Kép

dominika1

Igazad van Tuntun, egyébként egy másik topikban is híres vagyok enyhe felületességemről..... :oops: :roll:
És a rövidtávú memóriám is hagy némi kívánnivalót maga után....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta,

menjetek csak, mi meg megyünk a reptérre Kép

Miért nem mondtad neki, hogy jól van menjünk, csak előbb itthon is költsünk el magunkra ugyanennyit.
Vendég

Helló Kriszta! :D Én is mindig holnaptól tornázom... És máglyarakást vacsoráztam, meg benyomtam egy tegnapról maradt somlóit is. Erről meg ennyit. :mrgreen:
Bamako rally? :lol: :lol:

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?