Új privát üzeneted érkezett!

tőlem lehet máskor is ;) lényeg h majd legyen!

hihetetlen turbó ez a kiscsaj! már ül is? vagy csak előredőlve hintapalinta? te andi, mindjárt jár!
kerekpocak

Tényleg eszméletlen erős Maja Juliska :D . Édesen hintapalintázik.Gyönyörűűűű.

Tali tényleg jó lenne.
Nekünk egyelőre nincs kilátásban semmiféle program, így tudunk alkalmazkodni, bármelyik szombat délután jó.
Pont tegnap voltunk a suli környékén, mondta is Borcsi, hogy mikor lesz legközelebb babatalálkozó :D .

Ma megy először Borcsi oviba: első nap a nagycsoportban.
Megyek is, mert indulás van........

Kis értelmes Laura, egyem meg :D .

puszik

KépKép
logi

Bocsi a fogalmazási hibákért és a szóismétlésekért......
logi

Na megint nem tudtam jönni 1-2 napig erre akkora a lemaradásom, hogy nem tudok mindenre reagálni, amire szerettem volna. Most sajna nincsen időm visszaolvasni újra, így amire emlkészem:

Szilvi! A panda macit még én kaptam az egyik barátnőmtől amikor én voltam kb 17. Így sajnos fogalmam sincsen, hogy honnan szerezhető be. :( Ákos amúgy gyönyörű és egyáltalán nem tűnik betegnek. Gyógyuljatok és kérünk még sok-sok fotót rólatok! OK?

M-l-Andi! Esztered gyönyörű nagylány! Tök jó, hogy ilyen nyüzsis életet éltek. Jó, hogy megszokja a jövés-menést! :)
A meghívást nagyon köszönjük. Majd beszélek apával és meglátjuk, hogy mit mond. :roll: Nem egy ismerkedős típus sajna! :( De majd meglátjuk! :)

Niki! Tudom, hogy a téma már le van zárva, de csak egy mondat. Én is arra biztatlak, hogy tápláld anyatejjel Emmácskát, amíg lehet. Szerintem már csak a születési súlya miatt is még jobban ki kéne húznotok anyatejjel. Tutira az a legjobb a számára! :)
Tudod, hogy nekem a fejés + a folytonos mizéria a cicieimmel milyen gázosak. De Tarek 6 hónapos koráig nem vagyok hajlandó mással etetni őt. Ezt tűztem ki célul! Utána, ha bírom még az éjszakázást (fejést) és van még lelki erőm elviselni, hogy bármikor bedurranhat a mellem, akkor folytatom még tovább. Erre mondjuk kevés esélyt látok, mert eléggé kimerült vagyok már most. De a következő 3.5 hónapot tudom, hogy ki fogom bírni!!!!! Utána, ha leállunk az anyatejjel, én akkor is csak tápit akarok majd adni neki. Gyümik, zöldségek stb majd ráérnek később! :)

Minden kicsi és nagyobb baba gyönyörű (most nem tudom felsorolni az összes nevet)!!! És gratula minden babának és anyukájánakaz új tudományokhoz!

Zsófi! Kitartást Samu virrasztásaihoz! :wink: Gondolom most pláne jobban esne éjjel aludni!?! Amúgy mitől lehet ez???? Nem fárad el eléggé napközben? Vagy így dolgozza fel a napközben ért ingereket? Kíváncsi lennék! :)

Kata! Tök jóóóó neked! Már én is alig várom, hogy Tarek megszólaljon és mondja, hogy "ANYA!" :)

Ezt most elküldöm....

fatima

És akkor rólunk.

Voltunk orvosnál. Nem volt egy túl komoly vizsgálat, mert a dokibá már abból, hogy ránézett az én kis mosolygós fiamra kijelentette, hogy: "Makk egészséges ez a fiú"! Persze kikérdezett, hogy mi a panaszunk és megvizsgálta Tareket. Mért súlyt, nyomkodta a pociját, meghallgatta a tüdejét stb. Azt mondta, hogy bármennyire is hihetetlen, de szimplán hasfájós a gyerekem. Más anyukák is hasonló tünetekkel viszik a babáikat hozzá. Azt mondta (és ezt mi is tudtuk), hogy ha szervi baja lenne, vagy allergia akkor nem fejlődne Tarek. Mondta, hogy folytassuk az Espumisan szedését és menjünk vissza majd 1-1.5 hónap múlva, ha még mindig bajunk van.
Na szóval miután Hál'Istennek már 2 hete nem görcsöl úgy Tarek, mint azelőtt, így a dokibá szavai csak megnyugtattak. Ha a görcsök továbbra is lennének, akkor nyílván ezt a vizsgálatot nem tartottam volna elegendőnek. :) :) :)

Máskülönben is jól vagyunk! Mostanra már kijelenthetem kedves anyukák, hogy ÉLVEZEM AZ ANYASÁGOT!!!! Értem a kicsikém jelzéseit, nem görcsölök mindenért és nem félek attól, hogy nem tudok mit kezdeni fiammal ha pl sír vagy bármi. És ez olyan jó érzés!!! Úgy érzem belerázódtam a feladatba és nem feszengve élem a napjaimat, hanem örömmel!
Persze a fejés és a vele járó kimerültség még mindig egy probléma, de miután tudom, hogy mindezt Tarekért teszem (ráadásul tudom, hogy más már rég feladta volna), így összeszorítom a fogaimat és csinálom. Ahogy azt Nikinek írtam a 6 hónapot tűztem ki célul! Utána muszáj lesz kipihentebbnek lennem, mert napközben nagyon sokat szeretnék Tarekkel foglalkozni. Szar idő lesz, így a hosszú séták kilőve, marad a lakásban való játszadozás: mondókázás, mesélés stb. Ezekhez meg energia kell illetve szellemi kipihentség is. Na most a jelenlegi 5.5-6 óra alvás 3 részletben nem kifejezetten passzol a terveimhez! :)

Nektek mi a véleményetek???

fatima

jujjjj első nap a nagycsoportban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
édes Borkám, okos nagylány már!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szereti az ovit, Zsóka?? várta már hogy mehessen???

hűűű Andi, Majáról ha nem látnám a vonalzóján h csak 4,5 hónapos, sokkal többre tippelnék!
olyan ügyesen ül, meg ahogy néz, meg nagy is, meg minden!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a tépőzáras Lolo sztori nekem is nagyon tetszett!!!! :wink: :wink: :wink:

Fatima örülünk h semmi komoly nincs Tarekkel, persze mi ezt tudtuk is :wink: :P :wink: :wink: :P

nekem ma valahogy olyan pocsék a kedvem.
azt hiszem attól, hogy itt az ősz, vége a nyárnak. komolyan, mintha nekem kéne suliba mennem! :lol: :lol: :lol: :lol:
a tavaly ilyen őszi-téli időszakunk ugye egy horror volt, lehet h emiatt túráztatom magam. :roll: :? :evil:
pedig nem vissza kéne nézni, hanem előre, tudom én! :wink:
na majd csak túl leszek az önsajnálaton, és hátha most egy szuper tél következik :wink:
lmkata

Kata Drága! Ne legyen rossz kedved!!! Az ősz is szép és Lizus biztosan azt is fogja szeretni. Az meg hogy mi volt tavaly ilyenkor tessék gyorsan elraktározni jó mélyre és most csak a mára és a holnapra gondolni! Ne hagyd, hogy csalódjak benned! Az EGYETLEN ember vagy a "környezetemben", aki minden nehézség ellenére mindig derüs és optimista! Maradjon ez így örökké. Ha hiszed, ha nem: amikor Tarekkel nehéz volt és ki voltam borulva mindig ti jutottatok az eszembe! Ha te erős vagy és küzdesz Lizussal együtt, akkor mi miért ne? Pláne, ha Tarek egészséges.

Úgyhogy fel a fejjel és tessék vidám lenni!

Ennyi mosolyt küldök Neked: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

sziasztok!!

Laura nagyon édes!! nagyon szép a kicsilányotok Marcsi!!! és gratulálok a járáshoz, nagyon ügyes vagy Laura!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katám, Lizu, nagyon szépséges ezek a képen is!!!!! Kitartás Kata, vannak ilyen kevésbbé vidám napok is, de mindjárt itt a gyönyörű arany ősz (valahogy engem is letör a suli kezdése, pedig nekem sem kell menni :oops: :roll: ) és ott van az a drága Lizu, aki szerintem igen is tudatosan mondta azt, hogy ANYA!!!! :lol: :wink: :wink: :wink: :D

Andi, Maja valóban olyan nagylánykának tünik!! egyem meg ezzel a kis kendővel!!! nagyon cukorka!!! :lol: :lol: :lol:

nálunk a fogmanók nagy erővel dolgoznak még..... :) :) :)

EDUM, SOKAT GONDOLOK RÁTOK!!!!++++++++++++++++++++
mangó

Sziasztok!

Nem nagyon voltam mostanában. Nem is tudom valahogy nem jutottam el a netig :oops: :roll: pedig Emma nagyon jó baba volt múlt héten. 7végén meg ugye Apával töltöttünk minden percet! :lol: :lol:

Szóval remélem mindenki jól van. Azt látom, hogy Edus még egyben, nekik drukkolok nagyon! :lol: :lol:

Fatima: szuper, hogy minden ok Tarekkal!!! :)

Marcsi: gratula a lépékekhez, nem semmi!! Te meg kezdhetsz edzeni, hogy győzd majd utólérni!!!!! :wink:

Kata: Tök jó a "fogas" kép Lizuról!! :wink:

Rólunk: izgalmas hetünk lesz: szerdán 2 hós oltás, szombaton esküvőre megyünk és este Anyumék vigyznak a lányzóra, vasárnap pedig Emma keresztelője lesz- már nagyon várom!

Na megyek, etetésidő van! :wink:

Pusza

Zsu

Zsu
svs

BENDÉNEK BOLDOG 10. HÓFORDULÓT!!!!!!!!! ISTEN ÉLTESSE A NAGYFIÚT!!!!!!!!!!!!!!!

anzsi: ma samu is csak másfelet... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: grrrrrrr
kerekpocak

No lányok, mit találtam, kedvcsinálót!!!!!!!!
Remélem nem gond!

Kép

Kép

Kép

És csak úgy megjegyezném, hogy míg ti vidáman taliztatok, addig mi szültünk!!!! (na jó, nem éppen akkor, de aznap este!!!) :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

bocsánat, pedig ezért is jöttem fel az előbb:

SAMUNAK BOLDOG 13. HÓNAPOT!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi, Bende meg ma kettőt????!!!!!!!! :shock: :shock: :lol: :lol:
mangó

Éljen, éljen a 10 hónapos Bende!!!!!

Boldog 13. hófordulót a nagyfiú Samunak!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Isten éltesse a hófordulós nagyfiúkat: Bendét és Samut!!!

fatima

Andi! Sajnos én sem tudtam azon a talin ott lenni! :( Épp a gyászoló apukámhoz utaztam haza vidékre. :( Most meg sajnos, ha lesz is tali, azért nem tudunk menni, mert össz-vissz 4 órám van 2 fejés között. Tareket még csak-csak meg tudnám etetni a talin is, mert az üveget vihetném magammal, de a fejés macerás. Mosakodni kéne, elrakni a tejet stb stb stb. :twisted: :twisted:

Háááá ez van!!

fatima

Pedig olyan jó lenne talizni veletek! :) Most jól megfájdítottad a szívemet dréga Andi! :)

fatima

Sziasztok!!!

Na. Végre átrágtam magam az olvasnivalókon, na meg hiába jöttünk haza, a pörgés folytatódott: pénteken nekem 10 éves érettségi tali, hát. lányok, olyan jól sikerült hogy reggel 7kor mentem haza, végigtáncoltuk Bp-t... Züllésből jelest kaptam. MÁsnap persze megint buli délután (bográcsozós), vasárnap esküvő délután majd spontán afterparty a barátnőméknél. Kész vagyok :lol:

Nyaralás NAGYON jó volt, (Zsófi rengeteget gondoltam rátok :cry: ), a lakás is, az idő is. Juli derékig ment be a tengerbe onnan nagyon hideg volt neki. Sok halat evett, kilométereket motorozott :shock: rengeteget aludt, nagyon vidám volt. Most már tudja utánozni a sirályokat, szereti a hajókat.

Azért mi is pihentünk egy kicsit...

És akkor a képek (sok lesz, előre szólok...:

:lol: )
Kép Kép Kép Öcsémmel Kép Kipakolás Kép Kép Kép :lol:

Klári
Kép
ganti

És néhány reakció:

Zsófi, gratula a 2. manókához!!! Szerintem neveket van még idő választani. Mi képtelenek voltunk összehozni egy normális fiúnevet, nem tudom mi lesz ha egyszer szükség lesz rá... :lol:

Szilvi látod, hogy Ákos milyen ügyi hogy benöveszti azokat a fránya lukakat!! Úgy örültem mikor olvastam!!

Fatima nem semmi amik Veled történnek, nekem hasonló horrortörténeteim vannak csak éppen a túl kevés tej oldalról... Néha én is kétségbeestem, de rájöttem hogy csak magamra számíthatok sajnos (mármint a védőnő nem egy életbiztosítás úgy értem :? ) Tarek nagyon édes és nagyon hasonlít rád!!!

Babák súlyán ne aggódjatok!! Juli fél évesen volt 6,3 kg (szóval nem egy díjbirkózó)egy éves korára meg már 9,5, tehát kiegyenlítődnek a különbségek nagyjából.

Tényleg, én azt hallottam és nálunk nemsokára aktuális, hogy a babák 2 éves kori magasságának kétszerese lesz kb. a felnőttkori magasság. Ebben mi az igazság??? Juli kb 84 centi, én 175 vagyok, szóval ha még nő egy-két centit pár hónap alatt akkor ő is hasonló lesz. Vagy?? De nehogy valaki emiatt pánikoljon, csak azért érdekel hogy más is hallotta-e.

Na lépek mert ma Julika vezetékneve Hisztikirálynő. Remélem holnap megint a Cukormacit használhatjuk :twisted:

Ígérem ezentúl gyakrabban jövök!!

Klári
Kép
ganti

klári szuperjók a képek!!!!!!!!! nagyon király lehetett!!! nekem az elsőn a legszebb juli! látszik h jól lebarnult!!!! hát irigy-irigy természetesen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zsu: keresztelőhöz és oltáshoz drukkk!!!

fatima: hajrá anyatej 6 hós korig (ha megy!) látod mondtam h a 2.5 hónap az vízválasztó?? és egyre jobb lesz meglátod!!

kata: fel a fejjel! engem a sulikezdés mindig feldob! olyan iztgalmas! és szép ősz lesz, szerintem! SOK PUSZI NEKED- NEKTEK!
kerekpocak

Edus: "Mindenkinek puszi. Még egyben, alakulgatunk."

Bendének boldog 10hót. Samunak meg 13-at.
Klári-Julcsi gyönyörű.
BAndi-tali: ha csak este szültetek, akkor délután még jöhettetek volna :wink: :wink:

Ovis Borcsi: divatbemutatós képek?????

Iim
mazsolák

jövök majd rieksönnel csak ezt most frissiben!
behalok, olyan cukkancsul ette a kekszet Lizi!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

teljes pompájában a 4 egész darab fogunk! :P
Kép

Kép

Kép
lmkata

Sziasztok!

Mint már tapasztalt anyukák, kérlek segítsetek.

Nem ismerem a János Kórház szülészetét (én nem ott szültem), de az egyik ismerősöm 2 hét múlva ott fog szülni. A kérdésem az lenne, hogy mit érdemes vinni a kórházba magával?

Kell a babának ruhát vinni amíg bent van, vagy adnak és elég csak az a ruha, amiben haza hozzák. Pelust? Anyukának hálóing, betét stb. ?

Kérlek benneteket pár szóban segítsetek.

Köszönöm

bdina

szia! nézd meg a jános honlapját:
www.golyahaz.hu

ha további kérdésed van, írj!
kerekpocak

babának: ruhát adnak minden nap, de minden mást pelus, popsitörlő stb neki kell vinnie. h a kismamáknak mit kell az a honlapon fent van.
kerekpocak

Sziasztok!

Csak gyorsan...
LIZI GYÖNYÖRŰSÉGES,Marci itt ül az ölemben és ahogy meglátta Ribizlit, fülig érő szájjal szajkózta,hogy baba,baba,baba........ :D :lol:
Nagyon szeret oviba járni Borcsi. Ma kiütötte magát, elszokott az egész napos játszástól--már alszik :shock: 8) .

Andi,édes vagy,hogy bemásoltad a talis fotókat,jó volt nosztalgiázni :D .

Imi, nincs pózolós-divatbemutatós Borcsi-fotó, bohóckodott amikor fényképezni akartam :lol:

Kép Kép

EDUSOM, NAGYON SOKAT GONDOLOK RÁTOK, DRUKKOK TOVÁBBRA IS MENNEK!!!

pusszancsok Mindenkinek, jó éjszakát,

KépKép
logi

imádom Borcsát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akkora egy egyéniség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
üzenem neki, h még így bohóckodva is csodaszép! :lol: :lol:

Marcipánnak meg pusszancs az okos szájára! :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

ja ja Andi nem is mndtam de én is jót mosolyogtam a talis képeken! :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

Klári!
Juli tiszta apukája!!!!!!! nagyon nagyon hasonlít rá azon a képen amin ketten vannak!! :) olyan cuki!
de jó lehetett!!!
kicsit hiányzik a tenger nekem, de talán jövőre...talán... :roll: :wink:
lmkata

Fatima: olvastam :cry:

Klári: tiszta anyukája ez a kiscsaj. nekem a kosos a kedvencem. Olyan édesen ül rajta Julika. A családi az nagyon jó lett, és az öcséddel a napszemcsis nagyon vagány!!! Kis mosolygós Hisztikirálynő, aki a képek tanulsága szerint nem is az!!!! Egy cukorborsó!!!!!

Imi: nem voltunk meghívva. :wink: No és még nem is voltunk bejáratósak az anyucisba, bár én azért már leskelődtem. :wink:

Kata: az a gyönyörűséges 4 fogacska!!!!!!!! Kis gyöngyszemek!

Zsóka: aztaaaaa de szép Borcsa rucija!!!!!!!! No jól sikerült az első nagyovis nap! :lol: De még bohóckodva is gyönyörű a kis hercegnő!

Szept 5 az egy szép nap lenne a kis Milos érkezésére. :wink: :lol:

Jó éjt Mindenkinek

Nézegettem a talis képeket, és olyan sokat változtak a fiúk/lányok. Nosztalgiáztam én is. Jó régen volt már. :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

jaj de édes kicsi keszet maszatoló Liza!!!!

Klári, nagyon jó lehetett a nyaralás!!! Julika, nagyon szépséges!!

Andi, mi lesz október 5-én? csak nem szülinap? :lol: :lol:

Zsóka, Borcsa nagyon de nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ruhája gyönyörű!!!

köszönjük szépen a köszöntéseket!
:lol: :D
mangó

LIZU JAJ DE ÉDES!!!!!!!!!!

gyönyörűek a fogak!!!!!!! meg is értem h nagyon tetszik ahogy eszi a keszet, mert nekem is!!!!!!!

BORCSA JAJ DE CUKI!!!!!!
viccesen nekem még jobban tetszik! ejha micsoda ruha!!
kerekpocak

Sziasztok Lányok, rég jártam már erre, így csak egy gyors kérdés. Létezik hogy jön már a foga a Szonjának? Nagyon folyik a nyála egy hete, és alul látom az egyik fogacska tetejét, vagy csak azt látom hogy ott lesz majd egyszer csak egy fog?! :shock:

Nelly

Kép
breeki

Kerekpocak!

Ismét köszi. :D Szóval a babának az ápolási szereket vinni kell. Kinél kell ezt kiíratni? Pl. köldökápoló, popskenőcs, fürdető stb... Vagy rosszul gondolom, hogy ezt is vinni kell a kórházba?
Azért értetlenkedem, mert a Kútvölgyiben adtak mindent és mikor "elbocsátottak" bennüneket haza, akkor a gyermekorvos írta ki az összes receptet.

Köszi a választ előre is.

bdina

Bdina: a saját gyerekorvosoddal kell feliratni mindent, mert a kórházban nem adnak recepteket. A csecsemősöknél van minden, de én vittem magammal mindent ami kellett, és azt használtam. Nem akartam bejárkálni mindig a csecsemősökhöz, és elhebegni, hogy jöttem...

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!
Bocsánat, h csak úgy betörök hozzátok; csak egy kérdésem lenne: ismeri vki Dévai Jánosné Rozit? Úgy tudom, ő a Jánosban a vezető szülésznő. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Ha igen és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném :)
Petra
tpetra_

Klári! Juli csodaszééééép! Még nem is láttam róla ilyen közeli fotót! Az első mosolygós kép a kedvebcem! :) Tök jó, hogy jól sikerült a nyaralás és Juli is élvezte.
Már alig várom, hogy jövőre mi is mehessünk! :)

Kata! Jobb ma már a kedved??? :wink: Tegnap küldtem felétek sok +++ energy-t. Remélem érezted!?! Lizu továbbra is tündérkirálylány! Úgy bírom, hogy ilyen maszatosan eszik mindig. Vagy csak ezeket a fotókat rakod fel nekünk??? :) Amúgy hányszor öltözteted át egy nap??? :) :wink:

Zsóka! Milyen volt Bori első napja??? Tetszett neki? Én is csatlakozok az előttem szólókhoz: fantasztikus gyerekeid vannak. Olyan kis vidámak mindig és olyan mintha egész nap semmi mást nem csinálnának csak bohóckodnának! Eltaláltam??? :) :wink:

Zsu! Tök jó, hogy esküvőre mentek!!! :) És az is, hogy ott hagyjátok Emmát anyudékkal. Jó lesz a kikapcsolódás, hacsak nem otthon lesz az agyad non-stop. :)

Zsófi! Hogy vagy/tok? Mostanában nem mesélsz Samu új tudományairól! Tessék bennünket tájékoztatni mindenről!

fatima

Lépnem kellett Tarekhez!

fatima

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem, nem maradt ki senki, ha mégis szóljon (bocsi) :wink:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Julika gyönyörűszép kislány. Az első képen már olyan nagylányos hölgyike :D .
Húú de jó lehetett a nyaralás Klári.

Zsófi, tényleg régen hallottunk már Samuról. Mi van vele? Hogy vagytok? Újabb fotó??? Miket tud már a nagylegény? Éjszakázással hogy álltok?

Köszönjük a kedves dícsérő szavakat Borcsi nevében is!! Tényleg köszi Csajok :oops: .

Különben az őszt én sem csípem. Valahogy olyan depis leszek ettől a taknyos, szeles időtől :? .
+megőrülök, ha nem mehetek ki, a bezártságot sosem bírtam. Na mindegy, majd csak lesz jobb idő. :wink:

Tegnap Borcsi egy hatalmas monoklival jött haza az oviból, ami ma reggelre a lilaság mellé még be is dagadt :?. Állítólag söpörtek a barátnőjével az ovi udvarán, ő lehajolt, a barátnő meg véletlenül szemen csapta a seprűvel :cry: . Remélem hamar meggyógyul brühühü.

BENDÉT ISTEN ÉLTESSE A 10.HÓFORDULÓJÁN!!!!

Kép

puszmákok

KépKép
logi

De jóóóó Andi!!!!! Nagyon szuper ez a montázs.
(nekem még mindig nem sikerült kreálnom egyet :roll: .)
logi

Zsóka! Puszi szegény Bori arcára! Gyógyuljon hamar!!! :)

Andi! Szerintem is tök jó a montázs! Mi alapján válsztottad ki a képeket? :)

fatima

Tényleg Csajok!

Ilyen fos időben, mint amilyenek mostanság lesznek hogy lehet kimenni levegőre??? Ugye nem az lesz, hogy egész ősszel és télen be leszünk zárva????????? :? :? :shock: :shock: :( :( :roll: :roll:

Én is nehezen bírom a bezártságot. A nap egyik fénypontja amikor levegőn vagyunk végre! :)

fatima

Andi mi kimaradtunk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsu
svs

bocs mégsem, csak vaksi vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsu
svs

Amúgy szuper a kép, köszi az összeállítást!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu
svs

csak futtában :oops:

ANDI MEGACSÚCSKLASSZ A KÉP! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jelentem jobb a kedvem ;)
hála Lizu kekszevésének :lol: meg persze a poz. energyknek, amit köszi :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KLÁRI !!
elszúrtam! nem is apukája a Juli, mert most olvasom a szöveget, hogy Öcséd fogja....
szóval akkor rá hasonlít - meg rád is ám a szája :wink: :wink:
na most aztán jól megkavartam... :roll: :oops: :oops: :oops:
az a lényeg h szép, huncut mosolyú nagylány! :lol:

pusszok
lmkata

Fatima!
ha nincs olyan esős nyirkos szutyok idő mint most, akkor azért a hidegtől még ki tudunk majd menni!
sőt!
tudod milyen nagyokat alszanak a kicsik a friss hideg levegőn???????
csak jól be kell öltözni.....

gyűlölöm hogy nem elég egy szál bodyban vinni a bébit, annyi hacukát kellett ma ráadnom h őrület!

ja és alig van ruhája.

holnap megyek kenguruba...
lmkata

Zsóka!!! köszönjük szépen!! :lol: :lol: :lol:
én nagyon szeretem az őszt, de nem ezt az esős időt (mert ilyenkor még sétálni sem jó elindulni), hanem amikor arany színekben pompázik, és lehet akár hideg is.

Andi, ez a kép csúcs!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon tetszik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, én sem szeretem, ha sok rucit kell ráadni, de nálam jobban Bende az aki utálja :) :)
nekünk is kellenek új rucik :wink: :wink: :D :D
mangó

Köszi :lol: :lol: :lol:

Szilviékből kétszer is lett, véletlenül, mert rosszul számoltam, és már sietnem kellett a végén, Maja ébredt. No de nem baj!!!!!!

Képválasztás: hát mentem visszafelé, és amik nekem nagoyn tetszettek, kivéve akikről kevés van, mert ott hát ami volt. :lol: :lol: :lol: Meg olyat akartam, amin csak gyerkőcök vannak.

Fú, Zsu, jól megijesztettél. Hirtelen elbizonytalanodtam, hogy nem vagytok rajta??? Pedig én úgy emlékeztem! :lol:

De azért ha valaki kimaradt, vagy nem tetszik a kép, szóljon ám!!!

Puszi

Kép

Kép
b79andi

Andi: Kép szuper
(Nektek is így töltődik le?
Kép
Akár hányszor le akarom menteni, Andi névjegye mindig ott van :wink: :wink: )

Edu még egyben.
Imi
mazsolák

Köszi Andi a montázst!!! Nagyon jó!!!

És mindenkinek köszi a Julidícséreteket, annyira jól esik!!

Kata, már akartam magyarázkodni hogy az nem az apja de akkor kiderültek a turpisságok... :lol:

Lizu annyira édes kekszmajszolás közben!!
Zsóka ez a Borcsi nagyon nagylány már!! És jobbulást neki! Olyan hamar nagyok lesznek, nem?? Juli is már egyre kevésbé baba :cry: Na ez azért persze néha nem baj :lol: Pl. éjszakai alvásnál... :lol:

Az őszt én is szeretem, de ez a nyálkás idő nekem sem jön be. Mondjuk én ellennék a tavasz/nyár váltásokkal, a többi mondjuk 3-4 évente :lol:

Juli szeret egyébként öltözködni, csak ilyenkor azon agyalok hogy elég ruha van-e rajta, vagy éppenhogy nem-e öltöztettem túl :? :shock: Paraanyu.. :oops:

Új rucik szintén!!!! Bár ha nagyon belegondolok tavasz óta annyit nem nőtt, szóval sok minden jó még, főleg nacik, szoknyák, de kell majd kabát, cipő, bodyk....ÁÁÁÁÁÁ

Vicces hogy írtátok a sulikezdést, addig nevettem rajta míg rá nem jöttem hogy hamarosan nekem is mennem kell megint :? Bár őszintén szólva néha nagyon jól esett 1-1 Julimentes nap. De légyszi ne nézzetek ezért gonosz anyukának!!! :oops: :oops: :roll:

Marcsi Neked akartam még hogy Laura olyan szép kislány!!! És a szelektív hallás nálunk is játszik :wink:
15 hós oltásnál nálunk a 9. napon belázasodott, két napig tartott. Kár hogy a dokinéni ezt elfelejtette mondani, hogy még 10 napig lázasodhat, vittem a helyettesítőhöz (mert persze a miénk akkor volt szabin), aki meg azt mondta torokgyulladás kezdődik. Én meg nem mondtam az oltást mert valahogy nem gondoltam hogy ennyi idő után még ez érdekes lehet :twisted:

Klári
Kép
ganti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?