Na megint nem tudtam jönni 1-2 napig erre akkora a lemaradásom, hogy nem tudok mindenre reagálni, amire szerettem volna. Most sajna nincsen időm visszaolvasni újra, így amire emlkészem:
Szilvi! A panda macit még én kaptam az egyik barátnőmtől amikor én voltam kb 17. Így sajnos fogalmam sincsen, hogy honnan szerezhető be.
Ákos amúgy gyönyörű és egyáltalán nem tűnik betegnek. Gyógyuljatok és kérünk még sok-sok fotót rólatok! OK?
M-l-Andi! Esztered gyönyörű nagylány! Tök jó, hogy ilyen nyüzsis életet éltek. Jó, hogy megszokja a jövés-menést!
A meghívást nagyon köszönjük. Majd beszélek apával és meglátjuk, hogy mit mond.
Nem egy ismerkedős típus sajna!
De majd meglátjuk!
Niki! Tudom, hogy a téma már le van zárva, de csak egy mondat. Én is arra biztatlak, hogy tápláld anyatejjel Emmácskát, amíg lehet. Szerintem már csak a születési súlya miatt is még jobban ki kéne húznotok anyatejjel. Tutira az a legjobb a számára!
Tudod, hogy nekem a fejés + a folytonos mizéria a cicieimmel milyen gázosak. De Tarek 6 hónapos koráig nem vagyok hajlandó mással etetni őt. Ezt tűztem ki célul! Utána, ha bírom még az éjszakázást (fejést) és van még lelki erőm elviselni, hogy bármikor bedurranhat a mellem, akkor folytatom még tovább. Erre mondjuk kevés esélyt látok, mert eléggé kimerült vagyok már most. De a következő 3.5 hónapot tudom, hogy ki fogom bírni!!!!! Utána, ha leállunk az anyatejjel, én akkor is csak tápit akarok majd adni neki. Gyümik, zöldségek stb majd ráérnek később!
Minden kicsi és nagyobb baba gyönyörű (most nem tudom felsorolni az összes nevet)!!! És gratula minden babának és anyukájánakaz új tudományokhoz!
Zsófi! Kitartást Samu virrasztásaihoz!
Gondolom most pláne jobban esne éjjel aludni!?! Amúgy mitől lehet ez???? Nem fárad el eléggé napközben? Vagy így dolgozza fel a napközben ért ingereket? Kíváncsi lennék!
Kata! Tök jóóóó neked! Már én is alig várom, hogy Tarek megszólaljon és mondja, hogy "ANYA!"
Ezt most elküldöm....