Sziasztok!
Köszönök minden ötletet, mert nagyon járatlanok vagyunk ebben a témában, tekintve, hogy nálunk senkinek nem volt.
Hát a tejre, a paradicsomra és a mogyoróra gondoltam első körben. Mogyorót ugyan nem eszik minden nap - sőt - de hétvégén evett. Pari általában mindig van itthon, most megint nagyon rákapott. Meg egyébként is a tököm tudja, hogy mivel kezelték őket. A tejet meg imádja. Ezért ez utóbbi lesz a legnehezebb.
Kenni nem kenem semmivel, se testáplóval, se popsi krémmel. Mikor fosott, akkor Sudocremmel vagy Bepantennel. Esténként legtöbbször nem teszek fürdetőt a kádba, ha igen, gyógyszertárit. Nem lehet, nehogy a tetkók lejöjjenek és Balázs merül a vízben
A tetkóra gondoltam egyébként, de van abban valami? Hajat hetente mosunk általában, abból elég borsószemnyi a hajára, mert jól fel szoktam habozni. Azért általában, mert megvallom, ha nyakig taknyos nem szoktam a haját mosni.
Mi se igen kenjünk nagyon magunkat, még testápolóm, sőt arckrémem sincs itthon (pedig lassan játszanak a ránckrémek
). Tusfürdő, szappan, sampon, fogkrém, izzadásgátló, ami szokott. Gyógyszerek gyógyszerszekrénybe, takarítószerek majd 2 méter magas felső polcom. Még hangyaírtot sem vettem, inkább a papuccsal ütlegelem őket.
Mosóport nem váltottam. Abból is kevesebbet teszek a gépbe, mert a mosógép szerelő ellátott jó tanáccsal. Viszont mindig teszek a mosóporhoz kis ecetet. Attól? Bár ezt is művelem már jó fél éve. Öblítőből 3-4 félét szoktam venni. Már mindegyikkel mostam és évek óta használom őket.
Ruhák: alsónemű, zokni csak 100 %, ágynemű szintén, mert ezek nekem is fontosak. A műizékben izzadok, a férjem meg kicsúszik a műanyag ágyneműből
Ő mondja így. A többiből is igyekszünk pamutot, de nyilván van amibe van más is. Nagyon új darabunk nincs.
Egyébként komolyan ezen agyalunk napok óta. Járkálok a lakásban és nézegetem a szekrényeket, hogy mi lehet.