Új privát üzeneted érkezett!

Szilva,
még nem választottunk nevet, nézelődünk még.

i.kata

Leendő Kismamik! Laptetőmet felosztom közöttetek igazságosan, egyenlő részre! :lol:

i.kata

Kata!
Gratula a Kishölgyhöz!!!

Lányok!
Köszi a gratukat Lócihoz!Nagyon aranyosak vagytok.

puszi Mindenkinek
szilvi
bné_szilvi

Hbzs!

Köszönöm kérdésed,vannak problémák,de összességében jól vagyunk.
Sajnos nagyon súlyos vashiányos vérszegénységem van,ezért nagy mennyiségben kapom a bogyókat,de Lóci szerencsére jól érzi magát és ez a legfontosabb. :-)
Jó,mert nagyrészt tele vagyok energiával,így végig tudok dolgozni...majdnem. Dec.22-én állunk le a munkahelyen,én pedig dec.20-án megyek szülni.
Persze a nap végére néha kifáradok,ami érthető is,hiszen ez azért egy másállapot.
puszi
szilvi
bné_szilvi

Kata!
Hatalmas gratula a kislányhoz!!!!!!!!!!! :lol: :wink: Szuper!Gondolom nálatok is mindegy volt,hogy mi lesz,de párodnak volt kicsi kívánsága valamelyik irányba?Nálunk teljesen mindegy volt,de azért halkan mondta párom,hogy a kislányt nem hagyná ki az életéből.Hát azóta is dúl a szerelem......! :lol: De örülök,hogy nekem is lett egy"rajongóm",mikor nagyon nyomul Barni,akkor kis utánfutómnak szoktam hívni,imádom! :P
Szóval nagyon örülök és ha lesz név oszd meg velünk feltétlen!Olyan nagy öröm lehetett számodra ez a mai uh.,nem csodálom! :P
Azon gondolkodtam,hogy nem túl könnyű a vezetéknevetek név választás tekintetében nem?
:wink:

Szilvi!
Én is kíváncsi lennék,hogy vagytok?És akár pocifotót is tehetnél fel! :wink:

Ágnes!
Hát gondolom nálatok ahol ennyi gyermek van egy "kis" iskolakezdés már semmiség! :lol: :wink: Milyen fájdalmaimra gondolsz?

Ladiva!
Ti hogy vagytok?Sok simi a hercegnőnek! :P

Sonjus!
Lenyűgözőek a fotók!Olyan gyönyörű helyen voltatok!A tenger valóban nagyon szép!Puszi!

Hbzs!
Közkívánatra!Katánk e heti aranyos beszólása Barninknak:"Ha odaadod a gumi cukrodat lehetsz a tesóm!" :lol: 8) Hát ez már csak így megy nálunk!
:lol: :lol: :lol:

Hát rólunk nehéz írni úgy,hogy úgy érezzem ide való amit írok.....,de jól vagyunk,szerencsére továbbra sem voltak még betegek a kicsik(lekopogom),aminek nagyon örülök.Csibészek amúgy,de azért sokat próbálgatják a határokat.Sajnos én nem tudom őket olyan hatékonyan fegyelmezni mint apa.Apa elég ha rájuk néz! :lol:
Sajnos páromnak nem sikerült munkahelyet váltania,így eléggé feszült ő is.
És hát most először vágynánk igazán csak egy fél napra kettesben lenni párommal,de olyan anyásak,hogy még pár órára sem tudom őket itthon hagyni.Több napra nem is bírnám...sőt még egy éjszakára sem!

Szép hétvégét mindenkinek!

phpBB: Kép
belluska

Szilvi!
Látom közben megérkezett a válaszod is!
Sajnálom ezt a nagyfokú vérszegénységet,de a fő hogy Lóci jól van.Na és persze,hogy te is ilyen jól bírod,hogy még a munkahelyen is helytállsz!De azért csak óvatosan!Ha csak lehet azért pihenjél is!

belluska

Belluska,
mi úgy vettük ki a múltkori 4D után, hogy valami lóg a lába között (lehet csak a köldökzsinór volt :lol: ), ezért mindketten beleéltük magunkat a fiúba. Én egy perc alatt túltettem magam rajta, de Zs. ez kicsit nehezebben megy.
Nevek azrt nem vészesek. Azt mondjuk előre leszögeztük, hogy A-val, C-vel (W.C.), Ha-val és V-vel nem kezdődhet.
Sajnálom, hogy nem jött össze a meló váltás. Én amúgy azt hittem már rég lent dolgozik az új helyen.
Zs. is sokat stresszel a meló miatt, de remélem megoldódik. :roll:

Szilvi,
azért nem fogsz egészen a szülésig dolgozni, ugye?

i.kata

Kata!

De igen,úgy tervezem. Igazából egyedül a reggelek a rosszak,amikor még tudnék aludni egy pár órát. f7-től dolgozunk minden nap,tehát kb.6-kor indulunk itthonról.Ez néha már egy kicsit fárasztó,de már hozzászoktam igazából. Bár így nem lesz szokatlan a hajnali ébrenlét,ha Lóci korán ébred.
Igazából most vannak egyéb nehezítő körülmények is,amik hasonlóan fárasztóak,hiszen építkezünk is a munka mellett,de remélhetőleg már Lócit az új házba vihetjük haza Karácsonykor,ími persze kárpótolna is minden fáradalomért és nyűgért,amit ez az egész felhajtás okoz.
szilvi
bné_szilvi

Szilvi,
pont amiatt is, hogy építkeztek, érdemes lenne legalább pár hetet pihenned szülés előtt, mert kitudja mennyi pihire lesz lehetőséged Lóci mellett.

i.kata

Igen,igyekszem pihenni,de nálunk a cégnél ilyenkor nagy hajtás van,de szerencsére meg tudom oldani,hogy itthonról csináljam a munkáimat.
bné_szilvi

Katám!

Gyönyörűséges a név!NAGYON TETSZIK!!!!!!Végleges? :wink:

belluska

Belluska,
neked aztán sas szemed van :lol: Szerintem végleges, de az még zavar kicsit, hogy rímel a vezetéknévvel :roll:

Szilvi,
az egy fokkal azért jobb, hogy otthon dolgozol. :wink:

i.kata

Kata!
Nekem tetszik nagyon!
A legutóbbi uh.-ról nem tudsz nekünk képet feltenni?

belluska

Kata!

Igen,így könnyebb,hogy ha szükséges,dolgozhatok itthonról is.
Gyönyörű szép nevet választottatok!

szilvi
bné_szilvi

Köszi Csajok!:-)

Kaptunk egy cd-t, van rajta pár kép és pár rövid videó, de nekem értelmezhetetlenek. :oops: Itt nem arra törekedtek, hogy nekünk minél élvezetesebb legyen ez az UH, ez inkább arra volt jó nekik, hogy a nőgyógyászok itt megismerkedhettek a 4D technikával és az új gépekkel. Amíg engem is uh-ozott a doki, addig is leginkább csak azt beszélték, hogy melyik gomb mire való, miket lehet velük csinálni. A képeket is szerintem csak gyakorlásnak készítették.
Az elején megkérdezték van-e valami kívánságunk, mi meg elmondtuk, hogy szívesen megtudnánk a pici nemét. Ezt meg is nézték a legelején, aztán szórakoztak a géppel. Én a monitort is alig láttam, mert egy vonalban volt a fejemmel és csak oldalról láttam rá egy picit.
Az arcát egyáltalán nem lehetett látni, pedig nagyon küzdöttek érte, de úgy bebújt a méhlepény és a méh fala közé, ráadául háttal, hogy semmit nem lehetett látni belőle. Az angol professzor asszony (vagy lehet csak sima doki volt) már az oldalamra fordított, rázta, bökdöste a hasamat, köhögtem, de egyik sem hatotta meg a kisasszonyt. :lol:

Nem vagyok csalódott, én már annak is örültem volna, ha csak azt látjuk rendben van, az hogy a neme kiderült csak extra volt :lol:

i.kata

Sziasztok.
Húú mennyit irtatok, olvastam egy darabig.

Sonjus gyönyörű helyeken voltatok, és szuperek a képek is.

Szilvi Lóci baba annyira szép édes amikor mutatja hogy "3" nyilván arra gondolt, hogy 3-an lesztek egy család / egyenlőre /

Kata szerintem is nagyon szép nevet választottál, és tényleg szuper, hogy volt lehetőséged egy ilyen UH-ra is:):) Ja és gratulálok a kis lányotokhoz:) Képeket nem raksz fel?

Belluska imádom Kata aranyköpéseit:):)

hbzs,Ágnes,Szilvia és többiek nagy ölelés!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Ancsa!

Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! :P
Azt hiszem ennél szebbet nem is lehetne kívánni,hogy két kis csöppség kapaszkodik a pocidban! :P
Kép

Kata!
Persze!Ez így is egy nagy lehetőség volt,hogy mehettél uh.-ra.

Beus!
Puszillak! :P

belluska

Kata!
Gratulálok a kislányhoz :) tényleg nagyon szép nevet választottatok!

Szilvi!
Azért vigyázz magadra!!!!
Vashiány mondjon le! :)

Ancsa!
Sok boldog szülinapot!

Belluska!
Remélem nálatok is megoldódik minél hamarabb a meló helyzet! Sajnos tudom milyen, mikor az ember belül őrlődik és ideges. Nálunk így kb 4 hónap munkanélküliség után rendeződni látszik a helyzet, igaz ez a hónap még nagyon gáz lesz, mert minden kölcsönkért pénzt feléltünk és most olyan a helyzet, mintha 7 forintból 10-et kellene kifizetni, de már mindjárt itt a hó vége :)
Párom szeptember 1-től ismét dolgozik, nagyon rendesek voltak az új helyen, hogy felvették elsejétől, pedig akkor még nászúton voltunk :) Nem akarnám elkiabálni, de új hely új remények, sok ígéret, hát ha a fele összejön, az is jó lesz! :)
sonjus

Lányok! Tudtok nekem segíteni?
Van otthon egy krétás táblánk, párom felírt rá számokat és mindig lehúz róla egyet, hogy még hányat kell aludni az első évfordulóig. Annyira szerettem volna valami különlegeset az első házassági évfordulónkra, de így pénz hiányában, nem nagyon tudok lépni, és kicsit szomorú vagyok, mikor látom, hogy mennyire várja ő is. Van ötletetek, hogy mivel tehetném kicsit emlékezetessé?
Köszi
sonjus

Sziasztok!

Kata!
Gratulálok a kislányhoz!!! Az Olívia név szerintem is nagyon szép! :D Pocaksimi neki! :D

Szilvi!
Sajnálom nagyon a vashiányt, de az a lényeg, hogy Lóci jól van! :D
Nem semmi, hogy végig dolgozni fogsz! Le a kalappal előtted! :wink: Szuper, hogy pont szent estére otthon lesztek! (De kifogja díszíteni a fát? :shock: :lol: ) Pocaksimi! :D

Belluska!
Köszi szépen az aranymondást! :lol: Ezt aztán jól megmondta Kata Barnusnak!!! :lol: :lol: - Írjál gyakrabban ilyeneket, jó? :roll: Én annyira szeretem olvasni őket! 8)
Szerintem teljesen rendjén való, hogy apa a szigorú! Elvégre ők a férfiak!!! :wink: Persze az más kérdés, hogy egy apukát az édes kislánya bármikor egy pillanat alatt az ujja köré tud csavarni! :lol: :lol: :lol:
Lassanként azért majd fokozatosan biztos el fogtok tudni menni "randizni"! :wink: Puszi az édes lurkóknak! :D

Ancsa!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! :D

Sonjus!
Nagyon örülök, hogy a párod végre újból dolgozik!!! :D És sikerült olyan helyet találnia, amit elképzelt magának? - Tényleg nagyon rendesnek tűnnek, hogy egyből elengedték nászútra! Szerintem ez jó jel! :wink:
Kreatívkodni szoktál? :idea:

Mindenkit puszilok! :D
hbzs

Hbzs!
Nagyon érdekes az élet, mert legelőször, mikor állás nélkül maradt, akkor ezt a céget kereste meg, de akkor nem tudtak neki ajánlani semmit, most pedig ők keresték meg, szóval már megint beigazolódott, hogy mindig az "A" terv a jó :) (páromnál ez elég gyakori, hogy csűri-csavarja, de aztán az első variácó jön be :) )
Igen szoktam kreatívkodni (imádom :) ) várom, ha van ötlet!!!!
sonjus

Sonjus!
Ez nagyon jól hangzik! Nagyon örülök! :wink: :D
Inkább ajándék jellegű dologra gondoltál, vagy inkább lakásdekorációra?
hbzs

Beus,
leírtam még tegnap, miért nem tudok képet feltenni.

Ancsa,
én is nagyon boldog szülinapot kívánok! :lol:
Kép

Sonjus,
nekem sajnos nincs ötletem. Kiszipolyozott a család ötletek terén, mára már néha azt sem tudom, én mit szeretnék kapni :lol:
Lehet hülyeség, de lehet érdemes lenne olyan hagyományt kezdeni, hogy minden évfordulóra bekereteztek egy olyan fotót, amihez az elmúlt 1 év legszebb élménye kapcsolódik.

i.kata

Korábban már megegyeztünk a párommal, hogy évfordulókon vacsizunk egy jót, szerintem ezt fogjuk követni most is, csak most már házassági évfordulót ünneplünk majd :) Ajándékot jelen helyzetben nem tudok venni, csinálni sem nagyon, mert otthon van, amikor én is :) Szóval vacsi, pezsi, jó zene és mi ketten :)
sonjus

Hbzs!
Azért szívesen veszem az ötleteidet, akár priviben is!!!
Hátha mégis kedvet kapok elkészíteni stikában valami apróságot ;)
sonjus

Sziasztok Lányok!

Kata, gratulálok a pici lánykádhoz!!!!!!!!!

Belluska, bocs, félreírtam Beusnak címeztem a kérdést! A sli kezdés a legnagyobb "menet", mert sok a sulis.Nálunk úgy van, hogy a kisebbek az Apjuktól tartanak, a nagyobbak tőlem, a közepesek meg a bátyjaiktól.

Tehát Beuska, elmúltak a fájdalmaid?

Én ma voltam a ciklus indító vérvételen és baromi nagyot csalódtam. Forgács Tanár Úr volt bent mikor regisztráltak, és közölte, hogy ugye lombikot nem akarok. Hogy én hiába beszéltem ezt meg Sipos Doktorral, itt Ő dönt. és, hogy miért nem inszemináció. Mondtam Neki,nem igazán akarok indikáció nélküli inszemekkel időt húzni az én koromban.
Az volt a végszó, hogy várjuk meg az eredményeket és konzultáljunk. Kb. 3 hét.....ami viszont megint egy ciklussal való eltolását jelentené a dolognak....hát jól pofára estem.

Üdv. mindenek:

Ágnes
ágnes13

Ágnes,
nem mondod?! Én felhívnám a helyedben Sipos dokit, hogy mit szól ehhez. Elvégre fizetős lombikra fogsz menni, nem? Akkor meg nem mindegy, hogy lesz-e inszem, vagy sem???

i.kata

Szia Kata!

Sajnos ez volt. Egyébként ezzel a kedvessége ellenére a Tanár Úr rendesen elvesztette a szimpátiánkat, mert úgy vélem, nem lett volna szabad Neki, ha korrekt a Kollégájával, akire maximálisan támaszkodik, előttünk megvétózni a véleményét.
Próbáltam hívni Sipos Dokit, de az intézetből már elment, más számát nem tudom. Azóta írtam Neki egy emailt.
Ha ne tudok Velük megegyezni, akkor kezdek hó végén Pécsett. Az volt a második"befutóm", igaz egy fejhosszal győzött a "Forgács".

No, hát a vak is azt mondta"majd meglátjuk"!

Tényleg Kata elmúltak már a hasfájásaid, hatékonyan szóltam a Kiscsajnak? Amúgy a csajok firnyákosabbak.

PUSZ mindenkinek!
ágnes13

Kata, nagy gratula a kislányhoz! Nagyon szép nevet választottatok!

Ági, csodálkozva olvastam a hozzászólást :( Sajnálom, hogy így alakult! Volt már vétó az én ügyemben is egyszer - nekem T.úr megcsinálta volna a lombikot, Sipos doki viszont megvétózta az IR eredmények miatt, és rá hallgattam. Ez az ellentét köztük nem egy szimpatikus dolog, az biztos, de remélem nem lesz ebből semmi gond. Remélem elég lesz majd elérned Sipos dokit :)

Sonjus, most 7végén volt az első évfordulónk :) Írtad, hogy bizonyos dolgok behatárolnak - mi egy olyan kirándulással ünnepeltünk, amit a párom szervezett, de az utolsó pillanatig nem árulta el a végső úticélt :) Voltunk Miskolcon, Lillafüreden, Egerben (a szállás is itt volt), Kékestetőn, Parádsasváron, Gyöngyösön... Bejártunk mindent, bár nagyon kevés időt töltöttünk ezeken a csodás helyeken. Életemben nem kaptam senkitől ilyen romantikus gesztust :) Igazán kitett érte a párom!! :):):)
Szerintem egy igazi romantikus vacsora nagyon szép ajándék lehet, hiszen nagyon szeretitek egymást :)
Nagyon szépek a képek, olyan klassz volt végignézni őket!

Hbzs, hajrá november! Az a baj, hogy lélekben megint nagyon gyúrok a novemberre - állandóan mondogatom, hogy "csak eddig kell kibírnom" és végre sínen leszünk... Ha nem fog sikerülni, akkor lehet februárban újra nekilódulunk saját költségen, ha össze tudjuk szedni az árát, mert ez a 3/4 éves várakozás nagyon szíven ütött.

Belluska, napsugaras vagy, mint mindig :)

Szilvi, csak óvatosan a munkával! Vigyázz, mert ha te "örökmozgó" vagy, a babád is "perpetuum mobile" lesz :)

Beus, nem emlékszem - te mondtál már neveket a babóknak?
babszi

Ágnes,
meg tudlak érteni, néha velem is olyan volt T. úr, hogy nagyon szíven ütött :roll: Szerintem mindketten nagyon jó szakemberek, de illene egy véleményen lenniük, vagy legalábbis ha nem értenek egyet, azt nem a betegek előtt kellene hangoztatni. Üljenek le rendelés végén és beszéljék át a kérdéses eseteket. :roll:
Amit Babszi írt, nálam meg pont fordítva történt. S. doki megcsinálta volna az IR eredményemmel a lobikot, T. úr meg nem hagyta. Emlékszel, Babszi?

Babszi,
férjemet beirathatom a férjedhez továbbképzésre? Hát nem is tudom, de amikor ötletességért kellett volna sorba állni....hát nagyon elalduhatott. :roll: Mi is vacsizni szoktunk elmenni a házassági évfordulónkon, de rendszerint azt sem választja ki egyedül :roll: Basszus, nekünk idén már az 5. h.évfordulónk lesz :lol:

i.kata

Szia Babszi!

Közben elértem. Azt mondta Őt már meggyőztem, a Tanár Urat "kapjam el egy fordulóra".
A mai hormonjaim is tökéletesek, azt mondta,ha megyünk a 21.napira keressünk alkalmat, hogy a Tanár Urat elkapjuk, és akkor mehet októberben a dolog(ebben a korban nincs hosszú protokoll), mert igaziból a korom miatt Ő se pártolja a halogatást.
Azt is mondta, hogy mondjuk el a Tanár Úrnak, hogy nem akarunk véget nem érő próbálkozásokba bele menni.
Mindegy, most úgy beszéltük meg Apával, hogy 21.napon beszélünk Forgáccsal, ha meggyőzzük jó, ha nem, akkor ciklus végén egy gyors kanyar Pécs irányában.

a romantikus vacsi szerintem is jó ötlet. Én volt mikor romantikus hét végét szerveztem Párom szülinapjára és az utolsó pillanatig úgy tudta, hogy ügyfélhez megyünk......
ágnes13

Kata!

Mindenben egyet értünk.....

A romantikus meglepik ügyében a férfiak nem egyformán találékonyak. Mondjuk nálunk családi betegség egymás "átvágása". Néha meredekeket művelünk.
De például a Lányoméknál, t'án még házasság se lenne, ha évek után a Lányom nem szervezi meg a lánykérést.

Sziasztok

Ágnes
ágnes13

Beus!
Igen,nagyon édes volt,ahogy számolgatta az ujjacskáit. :D
Egyébként pedig hárman leszünk mindig,nem szeretnénk több babát.

Hbzs!
Igen,szuper lesz,ha 24-én hazajöhetünk. Ami a fát illeti: 19-én megvesszük,Apa fogja feldíszíteni. :lol:
Ajándékokat én már szeptember-október környékén el szoktam kezdeni vásárolni,csomagolni,így novemberre már be vannak csomagolva és egy dobozban tárolom őket. Utálok a nagy tömegben vásárolni (meg általánosságban vásárolgatni is),idén pedig még annyira sem vágyom erre.
Idén csodaszép lesz a KArácsony,az már biztos.

Ágnes!
Ne add fel!!! Szorítok,hogy minden rendben menjen a Tanár Úrnál is!Ne hagyd magad! :)
bné_szilvi

Köszi Szilvi. Én is utálok vásárolni, én évek óta neten intézem a karácsonyt.
Egy dolgot imádok személyesen venni: babacuccot.
ágnes13

Ágnes,
na kíváncsi vagyok mi lesz a 21. napi vérvételen. Addig azért S. doki biztos beszél majd T. úrral rólad.
A fiú kérés érdekes lehetett, vagy nem ő kérte meg a vőlegényét? Csak a családi eseményt szervezte meg?
Én nem nagyon tudok átverni senkit, még meglepetés miatt sem. Nekem az arcomra van írva minden, ha meg minden úgy megy, mint a karikacsapás a titkos szervezkedésben, akkor boldog vagyok és fülig ér a szám... Idén sem tudtam rendesen megszervezni férjem szülinapját, igaz akkor még feküdnöm is kellett :roll:
A kiscsaj nem nagyon akar ám neked szót fogadni :lol: Néha még mindig elkezd fájdogálni, hol erősebben, hol gyengébben.

Amúgy amikor anyumnak meséltem, hogy kislányunk lesz, akkor mondta, hogy már előre sajnálja a férjemet, mert ha olyan önfejű lesz, mint én, akkor meg lesz áldva kettőnkkel :lol: :lol:

i.kata

Sonjus!
Láttam az iwiwes fotókat is,hát nagyon gyönyörködtem bennük.
A vacsi nálunk is bevált,de a Balcsin a 10. házassági évfordulónkat nem tudtuk megünnepelni,mert Katánk közölte,hogy ő nem marad a mamáékkal a szálláson(és mutatott apjára és rám,hogy te sem mész,meg te sem) :roll: Éjjel meg Barni miatt nem mertünk elmenni,mert ő nagyon sír értem ha felkel este,még az apja sem mehet be hozzá.Még ha nincs is olyan romantikája utólag,de bepótoljuk majd. :lol:
Amúgy Kata fotós ötlete is tetszik nagyon! :wink:

Ágnes!
Csodálkozva olvastam a soraidat Tanár úrral kapcsolatosan! :shock:
De remélem meggyőzhető lesz majd!Amúgy én is egyetértek azzal,hogy nem a páciensek előtt kellene ezt megbeszélni!
Nagyon drukkolok!

Hbzs!
Örülök,hogy tetszenek! :lol: :wink:
Kata nincs olyan nap,hogy ne alakítana valamit! :lol:
Legutóbb mondta,hogy nem vághat senki a hajából,majd csak ha jövőre koszorúslány lesz unokatesóméknál.

Kata!
Hogy van a kis Lili?Már annyiszor akartam kérdezni!Lovakért odavan még mindig?
Tényleg, még kisasszony mocorgást nem érzel?Mert én mindkettőnél 17 hetesen éreztem először!

Babszi!
Igyekszem! :oops:
Gyerkőcök milyenek a suliban?

belluska

Belluska,
köszi, Lili jól van. Bár pont ma menem volna érte edzésre, de suliból hazavitették délben a szüleivel, mert rosszul érezte magát. Aztán úgy volt, hogy akkor szülőire kell elmennem, mert nővérem dolgozik sokáig, de végül anyum kimentett. Ő vigyázott végül a Lilire, sógorom meg elment szülőire. Sulit nem veszi túl komolyan, állandóan sumákol, mi meg csak lesünk, hogy azért 8 évesen ez még kicsit korai :shock:
Lovakat szereti, de hugicám volt inkább oda a lovakért. Mára csillapodott a rajongás, pedig apum nyáron vett egy sajátot. Teljesen meg van őrülve, először úgy vlt, hogy 3-an vesznek 1 lovat, de végül olyan olcsón kaptak lovakat hogy 3-an a barátaival mindenki vett sajátot. Egész nyáron a helyet építették a paciknak :lol:
Mocorgást először 15 hetesen 4 naposan éreztem, ha egyáltalán a kiscsajt érzetem. Van hogy napokig nem érzem, de ma többször is éreztem valamit. Leginkább este szoktam észrevenni, napközben nem nagyon.

i.kata

Sziasztok!

Kata! Én mondtam Sipos Dokinak, hogy benne lennék egy konzultációban ahol négyen vagyunk, de azt mondta azért kell a 21. napi vérvételen elkapni, mert addig már nem kapunk időpontot.
Hát mindegy megpróbáljuk. Minden esetre Sipos Dokit nagyon tisztelem, hogy elfogadta az álláspontunkat. Tök aranyos volt mert mikor telefonhoz jött egyből gratulált, hogy gyönyörű a véreredményem(állítólag a T. Úr dobott egy hátast).
Hát, ha jó célért sem tudsz becsapni senkit azzal sok érdekes élménytől esel el. Nem tudod elképzelni egy-egy ünnep alkalmából milyen szivatások mennek....
A fiú kérés úgy volt, hogy már három éve együtt voltak, másfél éve együtt éltek, mikor Lánykám megelégelte és összerakta a pénzt a gyűrűre , és közölte Párjával, hogy ideje volna összeházasodni. igenlő választ kapott, rendeltek gyűrűket, aztán vártuk, hogy az ifjú megkérje a lányunk kezét......meg is történt, csak a Lányom megszervezett egy éttermes vacsit, és leírta a Párjának mit mondjon. Amúgy , ha bulit, színházat, vagy wellness hétvégét akar azt is megszervezi és pont. De a házasság jól működik.

Az nem baj, ha makacs Vagy, sokszor az viszi előre az életet. A lányok, meg úgyis az ujjuk köré csavarják az Apjukat.
Nálunk is időnként olyat beszólnak Apának, hogy én kell két nagy fülest ígérjek Nekik.
Szomorú, hogy nincs Lánykád előtt igazi tekintélyem!!De legkésőbb öt és fél hónap múlva elmúlik!!

Üdv.
ágnes13

Sziasztok!

Köszönöm szépen,hogy gondoltatok ma rám!!!!! :D
Millió puszi nektek!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
bocsánat, megint itt...egy kérdésre. Igyekszem majd többször jönni, és nem kihasználni a segítőkészségeteket! :)
1. lombikban vagyok, holnap kell három üvegcse Merionalt szúrnom. egyet nem kérdeztem meg: csak egy oldószerrel kell feloldani mindhármat? És ugye, ezt is reggel kell?
(egyébként sok tüszőcském van, vannak már 16-17mm-esek is, és a méhnykahártya is 11,5 :) )
köszi szépen előre is!
Ágnes, lehet, hogy ma egyszerre voltunk bent? írtó sokan voltak ismét.
Kata, szép név! :)
panini

Sonjus!
A romantikus vacsi jó gondolat - néhány gyertya egy "hideg" vacsorát is feldob, mi legalábbis szoktunk ilyet is csinálni. Meghitt gyertyafény, koccintás, ágyba bújás - kell ennél több? :wink: :lol:
(Kreatív gondolataim priviben mennek.)

Ágnes!
Nagyon sajnálom, hogy egyet nem értést tapasztaltál a dokik között. :( De én azt gondolom, azért gondolta Tanár Úr, hogy előbb inszemmel kezdjetek, mert ő mint orvos nem kezdhet a "nagy ágyúval", amikor nagy a valószínűsége, hogy a kisebb megterheléssel járó inszem is eredményes lehet. Márpedig neked már van 10 szép gyermeked, s az utolsó csak néhány éve született, s mind külső segítség nélkül! :wink: Márpedig a lombik nagyon megterheli a szervezetedet, nagyobb kockázattal jár, s a pénztárcádnak sem mindegy, hogy melyiket csinálják... Szóval szerintem nézd ezt az oldalát is, és ne neheztelj nagyon a Tanár Úrra, mert nem csak kedves, hanem jó szakember is, és szerintem a te érdekedben gondolta azt, hogy kezdjetek inszemmel! :roll:
Pécs pedig nagyon messze van... :?
Szurkolok nagyon, hogy mindent szépen meg tudjatok beszélni! 8)

Babszi!
November. Nincs más. Együtt megyünk, és mindkettőnknek sikerülni fog! Arra meg ne is gondoljál, mi lesz, ha nem sikerül, jó? Irgum-burgum!!! :lol:

Szilvi!
Én is úgy szeretnék olyan szervezett lenni, mint te!!! - Még hogy novemberben már minden ajándék becsomagolva legyen?! :shock: Nagyon ügyes vagy! :D

Belluska!
És van esélye Katának, hogy jövőre koszorúslány legyen? Terveznek egyáltalán esküvőt? :lol:
S az ilyen gondolataik mellett mennyire tartanak ki? Vagy egyhamar elfelejtik (és jöhet pl. ez esetben a fodrász)? :lol:

Kata!
De jó, hogy már érzed a babátok mocorgását! :D Nem is említetted!!! :lol:
hbzs

Panini!
Örülök, hogy ismét jöttél, s gyere máskor is! :wink:
Igen, a 3 Merionalt is egy oldószerrel elég feloldani! :D
Azt, hogy mikor kell szúrnod, nem tudom biztosra megmondani, ez attól függ, eddig mikor szúrtál, illetve mondtak-e valami mást. De ha eddig mindig reggel szúrtál, s nem mondtak mást, akkor szerintem most is reggel kell. 8)
A tüszőid szépen alakulnak, és a méhnyálkahártyád is szuper!!! :wink: Hányadik napon vagy most? Nem akarsz vonalzót csinálni? :idea: :wink:
hbzs

Hbzs,
köszi a választ! igen, eddig is reggel szúrtam a puregont. 11. napon vagyok ma. Szerdán megyek legközelebb, de ma azt mondta S doki, hogy valószínűleg péntek lesz a nagy nap! Hányra kell olyankor bemenni? a kisfickókat is vinni kell már, vagy csak később? szokták javasolni a fekvést?
...tudok még kérdezni!;-)
Szoktam ám jönni, de nem tudok minden nap, ezért nem akartam nagyon belelendülni az írogatásba eddig. a vonalzóval még várnék... :)
panini

Hbzs,
nem akartam írni a mocorgást....
Még igazából sokszor bizonytalan is vagyok, hogy a kiscsajt érzem-e. Tegnap este mentem a reptérre, akkor éreztem talán 3-4x igazán erősen, de ez nagyon eloszlott.

Panini,
Ha sokan lesznek, akkor 6.15-re mész, ha kevesebben akkor 6.45-re. Ha gyorsan odaértek az intézetbe, akkor vinni kell a kisfickókat is magatokkal, úgyhogy a készülődésnél ezzel is számoljatok :wink:
A punkció után majd meglátod akarsz-e feküdni. Nekem nagyon szokott fájni utána a hasam, felkelni sincs kedvem, de a legtöbben szinte semmit nem éreznek. Beültetés után ajánlott pár nap masszív fekvés, de utána is csak finoman, lassan mozgolódj.

i.kata

:) ok, korán kelünk!
azt, hogy kell-e feküdni a beültetés után, azért kérdeztem, hogy tudjam, ma mit közöljek a főnökömmel. Valószínűleg home office-ban nyomulok akkor az elkövetkező két hétben.
Azt mondjátok még meg nekem, hogy a Merional mire van? Nem tudtam rájönni. :?
panini

Köszi lányok, hogy foglalkoztatok az évfordulómmal :) Igen, azt hiszem a vacsinál maradunk, bár lehet, hogy barátokkal, ezt még nem tudjuk. Párom sem egy nagy szervező, de a lánykérés szuperül sikerült neki ;) Nem számítottam rá és megható volt.

Én is szeretnék a novemberi lombikos csapathoz csatlakozni :) (remélem meglesz rá a fedezet addig!!!)

Ágnes! No igen, hasonlót éreztem én is az Intézettel kapcsolatban, mikor mindketten más véleményen voltak az eredményeimről és a gyógyszerről, főleg úgy, hogy egy diabetológus szerint nem is vagyok IR-es :roll: Remélem sikerül közös nevezőre jutni!

Ölelés mindenkinek :)
sonjus

Szia Panini!

A merional a petesejtek méretét növeli.

Sonjus!

Igen ezek a kliensek előtt rendezett ellentétek nem a legjobb fényt vetik a munkára. Nekem vannak alkalmazottaim, de kifelé mindig megvédem Őket, ha gondunk van azt négyszemközt rendezzük.
Mindegy én igazából Sipos Doki személyéhez ragaszkodom. Csak valamilyen szinten bosszant az egész, hiszen egyfelől én fizetem a kezelést, másfelől gondolhatja bárki, ha oda megyek egy dossziényi vizsgálati anyaggal, akkor jól átgondoltuk a dolgot.

Szép napot!
ágnes13

Szia Panini!
Úgy látom, Kata már mindent megválaszolt neked! :D
Igen, általában a 14. nap körül van a punkció, úgyhogy ha te szerdán még UH-ra mész, akkor a tiéd valószínűleg pénteken lesz, s akkor a beülti hétfőre várható. Kivéve, ha nagyon szépek lesznek az embrióid és sokan lesznek, mert akkor továbbviszik őket az 5. napig, s akkor szerdán lesz a beültid. 8)
Szerintem a lányok nagy része beülti után 2 hétig, azaz a tesztig otthon szokott maradni betegszabin. Fő a nyugalom! :D De ez nem 2 hét fekvést jelent, az csak néhány nap (azt hiszem négyet szokott mondani a Tanár Úr). De majd az intézetben úgyis "kiképeznek". :wink:
A Merional is stimulálószer, én mindig Fostimont és Merionalt szoktam szúrni (3:1 arányban), majd a stimulálás végén már csak 3 Merionalt. Te milyen szurikat kapsz?

Sonjus!
Üdvözöllek a novemberi csapatban! :wink: :lol: Nagyon örülök, hogy te is csatlakozol!!! :D
hbzs

Mindegy Lányok! Ha maradok az Intézetben ha nem, én drukkolok Nektek!!!!!!
ágnes13

Nagyon köszi a válaszokat. Eddig Puregont szúrtam (200-at), előtte pedig a Gonapeptylt. Csak mára kaptam a Merionalt, és a következő lépést nem tudom. Lehet, hogy többet kéne kérdeznem a dokit? :)
Most pedig dolgozom egy kicsit. Bár az az igazság, hogy nagyon nehezen koncentrálok, mert sokat jár az eszem a kezelésen.
panini

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?