Kata, nagy gratula a kislányhoz! Nagyon szép nevet választottatok!
Ági, csodálkozva olvastam a hozzászólást
Sajnálom, hogy így alakult! Volt már vétó az én ügyemben is egyszer - nekem T.úr megcsinálta volna a lombikot, Sipos doki viszont megvétózta az IR eredmények miatt, és rá hallgattam. Ez az ellentét köztük nem egy szimpatikus dolog, az biztos, de remélem nem lesz ebből semmi gond. Remélem elég lesz majd elérned Sipos dokit
Sonjus, most 7végén volt az első évfordulónk
Írtad, hogy bizonyos dolgok behatárolnak - mi egy olyan kirándulással ünnepeltünk, amit a párom szervezett, de az utolsó pillanatig nem árulta el a végső úticélt
Voltunk Miskolcon, Lillafüreden, Egerben (a szállás is itt volt), Kékestetőn, Parádsasváron, Gyöngyösön... Bejártunk mindent, bár nagyon kevés időt töltöttünk ezeken a csodás helyeken. Életemben nem kaptam senkitől ilyen romantikus gesztust
Igazán kitett érte a párom!!
:):)
Szerintem egy igazi romantikus vacsora nagyon szép ajándék lehet, hiszen nagyon szeretitek egymást
Nagyon szépek a képek, olyan klassz volt végignézni őket!
Hbzs, hajrá november! Az a baj, hogy lélekben megint nagyon gyúrok a novemberre - állandóan mondogatom, hogy "csak eddig kell kibírnom" és végre sínen leszünk... Ha nem fog sikerülni, akkor lehet februárban újra nekilódulunk saját költségen, ha össze tudjuk szedni az árát, mert ez a 3/4 éves várakozás nagyon szíven ütött.
Belluska, napsugaras vagy, mint mindig
Szilvi, csak óvatosan a munkával! Vigyázz, mert ha te "örökmozgó" vagy, a babád is "perpetuum mobile" lesz
Beus, nem emlékszem - te mondtál már neveket a babóknak?