köszi a további gratulákat.
hú
Zsófi nagyon átérzem. én ha beteg vagyok, úúúúgy el tudom hagyni magam. csak azt kívánom, h. ágyban és párnák közt. pont a minap mondtam Apájának, ha én beteg leszek 1x, akkor hazaköltözöm anyukámhoz, amíg ki nem kúrálom magam. na jó, ez csak vicc persze.
kitartást, hátha a dokinak lesz igaza, és hipp-hopp kinövi. emlékszem még amikor Samu kicsi volt írtad, h. állandóan alszik v. álmos - na most megkapod a virrasztást, ami csecsemőkorában elmaradt.
én sem tudok aludni, ha ébren van Laura.
Kata, Liza éjjel köztetek alszik mindig?
fú, amit írtál azt tényleg hatalmas élmény lehetett ! a next step majd ha vissza is rakja az orrodra.
ezt a szemleragasztást mikor kezditek?
Andi, nektek puszi !
Majáról rég raktál fotót !
olyan vagy mint Anzsi, tök figyelmes vagy mindenkivel, oszt magatokra nem is marad időd, h. írj.
Niki, kitartást az Apa-nélküliséghez. és jó utat !
ma megint csak megdöbbentem, h. Laura mennyi mindent megért. egy csomó utasításnak meg tárgynak a nevét.
kézenfogva sétáltunk, és mondtam neki,h. nézd kikapcsolódott a szandálod. erre megálltunk, lehajolt, visszanyomta a tépőzárat
, és mentünk tovább.
vagy: f.szobában van Apa, papucs a szobában. mondom neki, h. vigyük oda Apának a papucsát. megfogja, és húz engem, h. menjünk - megcélozva a f.szobát.
és még egy csomó ilyesmi van, csak megdöbbenek a saját gyerekemen néha.
persze ha vmit nem szabad, akkor rögtön szelektív lesz a hallása..
a másik: újabban úgy mutatja, h. éhes, h. odahúz az etetőszékhez.