Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Zsófi egy gyors gratula az uradnak!

Nevek? Hát van egy pár, ami nekem bejön: Álmos, Barna, Botond, Áron, Ábel, Bálint; Manka, Sára, Dorka, Dorottya, Flóra, Elina, Emese, Adél, Luca

Puszia

Ui: A kislányom tegnap este kapott 60 ml tápszert. Bevágta. Előtte és utána is kapott cicit. Párom kérdezte, nah nyomd meg a cicid jön belőle, ááá mondom, biztos nem. Erre megnyomom és jött a tej... :roll: A mellem pedig olyan puha volt, h. csak nah.
De így nyugodtabb voltam, h. jóllakott. Egyből el is aludt.

Kép
niki30

Kihagytam Apa kedvenc lánynevét, ami nála a number1: Flóra (Borcsi második neve is ez).
..és a Botond nekem is nagyon tetszik, csak kimaradt a felsorolásomból.

KépKép
logi

Én is csatlakoztam volna a nevekhez, de Niki felsorolta szinte az összeset, ami nekem is tetszik. :lol: :lol: :lol:

Fiú: Bálint :lol: :lol: Bence, Máté, Ödön

Lány: Dorka, Sára, Luca, Lili, Liza

Ha a kövi is lány lesz, akkor Dorka Sárát akartam adni, de anyósom az új kutyáját Dorkának hívja. Pedig tudta ezt. :evil: :evil: :evil: Akkor is tetszik a Dorka (Erdő Kapitánya!!!!!!!)

Juj, és a Flóra milyen jó!!!!!!

Látod Niki, nem kell aggódni. Van ott tejci! Csak már kezd hozzászokni a cicid ahhoz, hogy van benne valami. Én is sokszor parázok, de ha ráteszem Maját, akkor csak szív belőle. Ha üres lenne, akkor balhézna ám rendesen.
És ennyi kaja után hogy aludt a kis drága????

Fatima: ok, én csak elmondtam amit gondoltam. Örülök, hogy nincs harag. :wink: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Zsóka: Tetszik a Julianna, meg a Júlia, meg az Anna? :lol: :lol: :lol: Ez olyan aranyos volt!!!

Kép

Kép
b79andi

niki: ugye tudod h kb a 2. hónaptól a mell már nem feszül és kemény? de attól még elég sok benne a tej? csak hozzáalakul a kereslet - kínálathoz? azért 1 évig betonkemény mellel elég rossz lenne létezni...

lányok nekünk pap a vezetéknevünk. sztem ehhez csak hosszabb nevek mehetnek. pl pap liza az elég gáz v pap lili. egyébként nagyon szép neveet írtatok, ezek közül sok kedvencem van, nekem is, csak a legtöbbel az a baj, h minden 2. babának ez a neve, pl botond, flóra stb. v marhára tetszik, de valahogy mégsem az én nevem. ilyen a dorottya, júlia, jullianna. ja és még vmi, magánhangzós név kizárva, mert egybeolvad a pap utolsó péjével.. olyan nevet szeretnék ami most nem feltétlenül népszerű. amit pl andi te írtál azok mind SZUPERSZÉPEK!!!!!!!! de a játszón csak sárik, lilik, lucák vannak. a sári amúgy tetszene is, de milyen elmebeteg nevezi a gyerekeit samunak és sárinak? elég idétlen. látom magamat ahogy kiabálok: samu, sári gyertke. és mindenki néz rám hülyén.

szal az a baj ezzel, h amelyik név szép az nem a mi nevünk, ami pedig a mi nevünk, az nem megy a pap hoz. nem könnyű...

DE KÖSZI MINDENKINEK AZ ÖTLETEKET!!!!!!!!!!! ANNYIRA ÉDESEK VAGYTOK!!!!!!!!!
kerekpocak

ja és még 1 nehezítő tényező: olyan név kell, amihez nem tudok kötni gyerekarcot... ilyen azért elég kevés van.

zsóka: a váci tanítóképző az. :)
kerekpocak

a manka nekem is tetszik de pap manka????? az gyereknek még csak csak de 35 évesen???
kerekpocak

Mikor Maja megsúgta nekem, hogy ő ezt szeretné magának, akkor én már tudtam, hogy a második neve Julianna lesz, a nagymamám miatt, akit korán elveszítettem, és hogy mindig emlékezzen Maja is az ő dédijére, ezért akartam neki adni. Aztán a férjuram, mondta, hogy jól megválasztottuk, mivel a vezeték nevünk nekünk is nagyon rövid, és a Majával együtt is kevesebb/rövidebb, mint a Julianna. Szegény gyerek utálni fog minket, mire leírja majd mindig a nevét. :)

Szóval Zsófi megértelek.

Aztán igazából nekem a másik veszőparipám, hogy ha a vezetéknév msh-ra végződik, akkor a keresztnév kezdődjön mgh-val. És fordítva. Úgy lesz szép dallamos, és könnyebben kimondható.

No, Zsófi, van még időtök. :wink: De azért nem lesz könnyű!!!

Főleg, mert

[quote="kerekpocak"]o írta:kerekpocaklyan név kell, amihez nem tudok kötni gyerekarcot

ilyen létezik??????????????? :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi! Nekem tetszik: Csanád, Viktor, Bálint, Dávid, Kamilla, Boróka, Kitti, Gréta, Hanga, Helka, Sarolta...

Teri

KépKépKép
pruci

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_n%C ... %B1rendben

Te jó ég milyen nevek vannak!!!

Kaján, Ara, Kötöny, Krizosztom, Lilibella, Montika, Öllő, Érd (???), Immakuláta, Ixion

Kép

Kép
b79andi

Marcsi: Nagyon szép Laura! Ezeken a képeken jobban feltűnt hogy milyen bájos kiscsaj, főleg ahol apát eteti. És most sem maradt ki egy fejfedős :wink:

Zsófi: Gratula az uradnak! Szép hivatást választott!
Nevekből amiket te irtál a Mihály tetszik nagyon, mert Samu és Misu együtt olyan jól hangzik. Amúgy fiúnévből kedvencem az Olivér szeretem az X-eseket (nálunk Petinek nem jött be, ezért maradtunk Benedeknél) pl. Félix, Maximiliem (ez kevés vezetéknévhez passzol). Lánynév: Olívia, Lívia (Livi), Alíz (Liza) Van miből választani szerencsére...

Kép
viky30

háááhhá Andi, hangosan felröhögtem az irodában !
a Pap Immakuláta Montika az frankó !!
jó hosszú !!

nekem amúgy a mély hangrendű vezetéknévhez magas, és magashoz mély hangrendű keresztnév a paripa.

nálunk a játszón a Kira, Mira, Kiara ami nagyon menő, nekem egyik sem tetszik.
meg semmilyen kicsinyítőképzős, illetve i-re végződő becézett(nek hangzó) formula. bocsi ha vkit érintettem. pl. Kitti, Lili, Fanni és társai.

nekem ami még tetszik lánynév, az a Zille. de talán csak 2.névként adnám.

Marcsi

KépKép
alon

[quote="viky30"]Marcsi: És most sem maradt ki egy fejfedős :wink:

mániám, h. napszúrást kap, v. megfázik a fejecskéje. :?

köszönjük a további dicséreteket, nagyon jól esnek.

Marcsi

KépKép
alon

én meg a neveket köszönöm!

marcsi, annyira édes lány ez a laura! hogy vezeti apáját a kezénél fogva! és tényleg mennyi sapija kendője, fejfedője van! samu már semmit nem tűr meg- max kapucnit ha hideg van.

nem gondoltad, h új avatart lehetne vmelyik képből csinálni?
andi: mgh msh - szte,m az a mi esetünkben elég gáz... pap anna- panna v pap ida- pida... és a többi... szal én inkább az ellenkezőjére szavazok. persze úgy már műkszik ha a vezetéknék msh és a kereszt a magán. pl az én nevem. :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

na nem. szal fordítva avezetéknév magánhangzó pl póka és a kereszt mással pl zsófi az sztem ok. fordítva? pl pipacs imola???
kerekpocak

[quote="alon"]m írta:alonániám, h. napszúrást kap, v. megfázik a fejecskéje

:lol: :lol: :lol: Nekem is!!!! :wink: :wink: És igyekszem ellesni Laura fejfedőit, mert annyira jók!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Kedves Anyukák!

Szeretnék tanácsot kérni,mit csináljak 2 hónapos kisfiammal,
hogy napközben is elaludjon a kiságyába.
Az estékkel nincs gond,8-kor eszik és utána reggelig alszik.
Nagyon megköszönném,ha valaki megírná,hogy szoktassam vissza a kiságyba!

Köszönöm!

Kriszti
s.kriszti

EDUS!!! MILOS!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
mangó

anzsi, tudsz vmit?????????

DRUKKKKKKKKKKKKKK MILOSNAK ÉS EDUNAK!
HAJRÁ MAZSOLÁK!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Zsófi, nem, nem tudok semmit!
csak már én is nagyon izgulok! :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
mangó

Zsófi, nekem eszembe jutott még egy fiú név, ami tetszik: Kadosa.

egész nap azon izéltem, h.nem voltam-e véletlen félreérhető, h. a nevetekkel viccelődtem - de amúgy sem vagy olyan sértődős, meg hát nem is akartam bántó lenni, remélem nem is voltam.

Anzsi, álló Bendéről kérek szépen képet !

EDUS + MILOS én is sokat gondolok rátok, és szorítok nagyon !

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi, de tervezem az avatar cserét, ca.2 hónapja.. de olyan nehezen veselkedem neki mindig, h. képet kicsinyítsek + rengeteg "tovább" gombot megnyomjak, majd BBC kódot beillesszek... h. azért húzom-halasztom... :oops:

Marcsi

KépKép
alon

:oops: :oops: :oops: :oops:
Szorri, de bizi voltam.

Még mindig 2 az 1- ben állapot.
Most éppem fürdik Edus, és ő kért meg h jelentkezzek be.

Szóval még semmi, de hozom a hírt, amint osztódik anya.

Imi
mazsolák

[quote]a írta:mint osztódik anya.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drága Edus, Drága Imi, mielőbbi örömteljes osztódást kívánok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez tök ari.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

Kriszti, én a mai napig bánom hogy nem dajkáltam / babusgattam többet és tettem magam mellé vagy magamra a nagyágyba a gyerekemet amikor csöpp volt. mert azt hittem az a jó amit írtak a könyvekben. nekem nem az volt / nem az a jó ma sem. velem alszik, de most már tök nagy :P :P ....

szal szerintem élvezd amíg ilyen pindúr!!!! ha éjjel ennyit alszik akkor meg egy kis drága is hogy így hagyja anyát pihenni.... :wink:
lmkata

Drága Mazsola család! Millió puszi Nektek, Edusomnak kitartás, már nincs sok hátra!!! :wink:
Imi, köszi az infót!!!

KépKép
logi

amúgy a neveken jót mulattunk :)
az Immakuláta vagy mi a kedvencünk!
mondtam Ákosnak hogy Immakuláta.
azt mondja most miről beszélek?? ez egy bőrkiütés neve??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elnézést utólag is minden kedves Immakuláta nevű olvasótól!

cukkancs minden kicsi és nagyobb bébi!! :lol:
az aprószentek nagyon gyors iramban nőnek / változnak, ahogy kell! ;)
a nagyobbak meg már annyira nem! :wink:

mi jól vagyunk, ma apa meg anyukám szülinapját ünnepeljük csökkentett létszámban.
Lizussal indul a torna-móka jövőhéttől, meg a BHRG-ben is voltunk (Budapesti Hodroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány) és kaptunk feladatsort, elvileg azt is elkezdjük itthon csinálni ami plusz heti 3, majd 5, majd megint 3 alkalmat jelent.

szóval vágyom a 8-9-10 napos hetekre, sok-sok hétvégével h többet legyen velünk apa ;) most szabin volt 2 hetet, nagyon megszoktuk :lol:

sziasztok!
lmkata

dicsekedni jöttem. képzeljétek, Laura ma megtett vagy 20 önálló lépést, persze motiválni kellett hozzá a játszón.
igazából kedd óta müüveli ezt, de akkor csak egy pár lépés volt itthon köztem meg Apája között. azóta napról napra több, de mindig motiválni kell vmivel, "magától" még nem jut eszébe menni. le sem mertem írni, nehogy elkiabáljam, de ma már lemerem.
majdnem elsírtam magam, h. ott egyedül trappolt.

úgy örülök ! már ideje volt !
remélem októberre meg már tökélyre fejleszti. :D

Marcsi

KépKép
alon

DE JÓ, HURRÁ, ÉLJEN,ÉLJEN!!! LÁTOD MARCSI, KÁR VOLT AGGÓDNI :wink: ,MINDENT A MAGA IDEJÉBEN.. :wink:

KépKép
logi

Októberre?? :shock: Marcsi, annál sokkal de sokkal előbb tökélyre fogja fejleszteni a járást Lolo. Ha már egyszer elindult, nincs megállás, minden nap egyre ügyesebb és magabiztosabb lesz, majd meglátod. Bölcsikezdésre már szaladni fog :D (tényleg,beszéltél a vezetővel?).

KépKép
logi

köszi szépen Zsóka !! :D
próféta beszéljen belőled !! {meg hát a 2 gyermekes anyuka tapasztalata.. :wink: }
Marcusnál ez h. volt?
nem még, szeptember közepére tartogattam a beszélgetést, h. hátha addig elindul szélvészkisasszony.

Marcsi

KépKép
alon

jaj de jó ez az új kép marcsi!! laura pont úgy néz ki, mint a vonalzóján a tündérke :) :)

és GRATULA A JÁRÓ LÁNYNAK!!!!!!!!!!!! (mi is motiváltuk samut)
na, majd meglátjátok mennyi idő kell hozzá, hogy stabilan járjon, a lényeg h NAGYON ÜGYI!!!!!!!! HAJRÁ ÉS ÉLJEN ÉLJEN!!!!

hát én kész vagyok. sajnos a sírásmentes éjjeli virrasztások azóta is játszanak. minden éjjel. 2-3 órát fent van. én már mosott szar vagyok. már mindent megpróbáltunk. és a legszebb, h 2 napja (amióta beteg vagyok és ramatyul vagyok mint állat- persze semmilyen segítségem nincs, csaba ma is dolgozik, nekem meg hőemelkedésem van és iszonyú közérzetem) már nappal is szarul alszik, max 1.5 órát- az eddigi 3 -3.5 helyett. van olyan nap, h 8 óra éjjel és 1.5 nappal. el tudjátok képzelni h milyen hisztis utána. a doki szerint van ilyen, majd elmúlik. most már 2 hete tart, jó lenne ha mihamarabb túl lennénk rajta, mert -főleg így betegen- elég kiborító. a dokink szerint a 9 órányi összalvás az már gáz, ebben a korban nagyon kevés. minden e feletti óraszám ok. meg h a sok új ingert így hajnalban dolgozza fel a kis agya. ha legalább sírna- arra lenne megoldás. de így elég nehéz.
kerekpocak

ja, én azért vagyok mosott szar mert éjfél előtt nem krülök ágyba és kb 1-2-f3 körülkezdi és 2-3-3.5 órán át virrasztunk és 7-f8között kel. szal jó esetben 2 részletben jut nekem 4 -5 óra alvás. és nappal se nagyon semmi.
kerekpocak

Marcsi, szuper ügyes Laura. De jó Nektek!

Zsófi, Neked meg sok-sok puszi!

Kép
niki30

:? Zsófi nekem annyiból sokkalta jobb a dolgom, hogy amikor ilyenje volt Lizinek, akkor én attól még tök nyugodtan szunyáltam :lol: :lol: :lol: :lol: pedig mellettem az ágyban adta elő :roll: :lol: :lol:

áááááá és emiatt van, h sok új inger?? hm......... jó tudni :lol:

jobbulást neked minél előbb!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Lizus is nyügis nagyon nagyon ma... én úúúúúútálom a fogakat!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lmkata

kata: de jó neked!! én nem. pedig a szomszéd szobában van.. de nagyon vékony a fal, én meg amúgy is nehezen alszom vissza ha felébredek, főleg ha közben vki dumál, sóhajtozik és rötyög. a bnőm mesélte h ő is simán aludt míg a kisfia akár sírt is, vele egy szobában :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: . irigylem az ilyen alvókát!!!!!!!!!

grrrrrr :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi: bocsi, ha bántó volt a neves dolog, nem akartam az lenni. Nem akartam én viccelődni, csak teljesen elképedtem ezeken a neveken. BOCSI!!!!!!!
Kis bagolyhoz kitartást!!!!

A SZÁGULDÓ LAURA ANYUKÁJÁNAK HAJRÁ!!!!! ÉRD UTOL LAURÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Annyira jó lett a vonalzó! Megérte rá ennyit várnunk!!! Olyan helyes kiscsajod van!!!!!!!!!

Most én is eltűnök, jó éjt!!!!

Kép

Kép
b79andi

EDUSÉKRA SOKAT GONDOLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
b79andi

lányok dehogy voltatok bántóak!!!!! egyáltalán nem!!! na meg nem is vaygok sértődős, meg nem is lett volna min megsértődni!

szal andi, marcsi no para!!!!

és mindenkit megnyugtatandó: nem lesz pap immakuláta ixion :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bár biztos nem lenne sok druszája..
kerekpocak

[quote]n írta:em lesz pap immakuláta ixion

:arrow: micsoda veszteség!!!!! :P :P :P :P :P :P :P

EDUSOM KITARTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS
lmkata

Lizzancs meg a fogai :P zuhanós-repülős játék közben a nagyival :mrgreen:

Kép
lmkata

Jaaaaaaj de éééédes tündércsillag!! Hol tartotok Kata,a 4. fogacskánál?
A kutymuty is cuki :D .
(különben először azt hittem Anyudra,hogy Te vagy :roll: :D ).

EDUÉKNAK HÚ DE NAGYON SOKK DRUKK MEGY!!! :wink: :D

KépKép
logi

aha Zsókám, 4 van kint és jön a többi is, nagyon nyomulnak, olykor-olykor igen nehéz napokat okozva ezzel :)

ja a kutya! hát az egy fenevad! :)
embergyereknek hiszi magát, ha nem figyelünk oda, azonnal Lizus plédjén terem és ott fekszik hanyatt, várja a babusgatást! :P

Lizus ma azzal lepett meg, hogy délelőtt is meg most délután is csak betettem a kiságyába, kezébe a cuclisüveg, zene fel, és elaludt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pedig nem is tudom mikor altattam utoljára a helyén...így nyáron mindig vagy útközben aludt az autóban, vagy a babakocsiban eltologattuk kint a kertben....
ilyenek a gyerekek! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

pusszok
lmkata

jaj képzeljétek! tegnap elájultam!

este fekszünk az ágyban, Lizus köztünk ugye. vacsi meg volt, de még nem volt elég álmos, így játszottunk, dumcsiztunk vele apával.
egyszercsak felém fordul Liza, odanyúl az arcomhoz, azt mondja
"Anya" de így ny-nyel meg a-val meg minden, tök szabályosan!!! semmi ada, aba, vagy a szokásos formulák... és levette a szemüvegemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mire észbekaptam az ámulattól, már az üvegét tömte a szájába, úgyhogy gyorsan kikaptam a kezéből :P :P :P

nem hiszem hogy tök tudatos lenne, meg nem ismételte azóta, bár egyre gyakrabban gagyogja hgy anya-anya (apa már nem sláger :P :P :P :P ).

na mindegy, kva jó élmény volt!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

De jó lehetett Kata, istenem. Na majd nemsokára újra hallod, aztán meg már be nem áll majd a szája... :lol:

Kép
niki30

Ma elutazott párom. A cégtől kiküldték. Csak pénteken jön haza.
Mi addig leutazunk Emmával a szüleimhez, holnap reggel.

Úgyhogy mindenkinek szép hetet és minden jót!

Sziasztok

Kép
niki30

köszi a további gratulákat.

Zsófi nagyon átérzem. én ha beteg vagyok, úúúúgy el tudom hagyni magam. csak azt kívánom, h. ágyban és párnák közt. pont a minap mondtam Apájának, ha én beteg leszek 1x, akkor hazaköltözöm anyukámhoz, amíg ki nem kúrálom magam. na jó, ez csak vicc persze.
kitartást, hátha a dokinak lesz igaza, és hipp-hopp kinövi. emlékszem még amikor Samu kicsi volt írtad, h. állandóan alszik v. álmos - na most megkapod a virrasztást, ami csecsemőkorában elmaradt.
én sem tudok aludni, ha ébren van Laura.

Kata, Liza éjjel köztetek alszik mindig?
fú, amit írtál azt tényleg hatalmas élmény lehetett ! a next step majd ha vissza is rakja az orrodra. :wink:
ezt a szemleragasztást mikor kezditek?

Andi, nektek puszi !
Majáról rég raktál fotót !
olyan vagy mint Anzsi, tök figyelmes vagy mindenkivel, oszt magatokra nem is marad időd, h. írj.

Niki, kitartást az Apa-nélküliséghez. és jó utat !

ma megint csak megdöbbentem, h. Laura mennyi mindent megért. egy csomó utasításnak meg tárgynak a nevét.
kézenfogva sétáltunk, és mondtam neki,h. nézd kikapcsolódott a szandálod. erre megálltunk, lehajolt, visszanyomta a tépőzárat :shock: , és mentünk tovább.
vagy: f.szobában van Apa, papucs a szobában. mondom neki, h. vigyük oda Apának a papucsát. megfogja, és húz engem, h. menjünk - megcélozva a f.szobát.
és még egy csomó ilyesmi van, csak megdöbbenek a saját gyerekemen néha.

persze ha vmit nem szabad, akkor rögtön szelektív lesz a hallása.. :lol:
a másik: újabban úgy mutatja, h. éhes, h. odahúz az etetőszékhez. :lol:

Marcsi

KépKép
alon

lányok, lassan vége a jóidőnek - v. már vége is van.

akkor nem lesz tali? v. züllés? v. mind2?

Marcsi

KépKép
alon

sztem lehetne!
suli kert bármikor! züllés (részemről non-alcoholic coctails) is! mondjatok egy időpontot!! pl tali: mst hétvégén? mondjuk pl most lehetne úgy is, h no kaja- kicsit túlméreteztük a múltkor, csak gyerekek és mi? pl szombat 4 óra? vagy vmi? esti csak csajos züllés pedig next péntek? na? ötletnek milyen?

marcsi: nem semmi laura! ez a tépőzáras dolog nagyon cuki!
kerekpocak

[quote="alon"]m írta:alona megint csak megdöbbentem, h. Laura mennyi mindent megért. egy csomó utasításnak meg tárgynak a nevét.

Hát persze, hiszen egy okos, eleven, egyedül rohanó kiscsajod van. :wink: :lol:

Tali tök jó lenne, úgy megismernélek már titeket élőben is. De nekünk nem jó a most hétvége. Szüretelünk, és Majára számítanak, hiszen mint a társaság egyetlen szűz lányának meg kell taposnia a szőlőt, hogy finom legyen a bor. :lol:

Csak gyorsan két kép, most töltöttem le a hétvégét. Maja első hintázása. Elirigyeltük Ákostól!!!! :wink:

Kép Kép

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?