Hu Bejja, remélem hamar meggyógyul Hanna!! A lényeg, hogy a pisi rendben! A főtt krumpli állítólag a lehető legrosszabb a hányás utáni gyomorra, de ezt nemrég óta tudom, és nem én állítom, de elhiszem, nekem sosem esett jól.
Én főtt sárgarépát, zöldséget adnék. A rizsnyákot az enyém tuti nem enné meg, de szerintem jó!
Ildóca: kész ez a védőnő! Na nem mintha bele lehetne szólni a mozgásfejlődés ütemébe (ha lassabb, akkor igen, fejlesztő tornával, de ha gyorsabb, nem nagyon van mit tenni), én se nyomnám le, de pl a szomszédban igenis lenyomta, hogy másszon, épüljön csak az a híd a jobb és bal agyfélteke között. Ebben hiszek is, hogy jótékony, ha vki sokat mászik, de azért kicsit túl van lihegve. Valamennyi mászás/kúszás azért jó, ha van persze, Csanádnak meg is volt, meg is van. De attól, h vki pl kihagyja, nem lesz még feltétlenül diszlexiás. Jó kis könyvek erről, ajánlom pl Sue Gerhardt - A szükséges szeretet címűjét, kicsit nehéz olvasmány, de hasznos, az agyfejlődésről (is) szól.
Egyik ismerősöm gyerkőce is kihagyta a mászást, és 3,5 évesen kapott rá
Ákos is állt már 8 hónaposan, de végül csak 15 hónaposan indult el, a köztes időben kúszott és mászott. Szóval annyi forgatókönyv, ahányféle gyerek
Szerencsére a mi védőnénink lazább, még a kajákba se szól bele, pedig nem mindenki ért egyet azzal, hogy paleozunk. Ősszel kérdeztem tőle a vitaminpótlást, erre is azt mondta, hogy D és C (ha aznap túl sok savanyú káposztát evett az sem), a többi szopi, más nem kell, amíg nem lesz bölcsis/ovis. És hála égnek ez működik.
Hogy van Szonja?