Új privát üzeneted érkezett!

Dómónak és Anyucijának is boldog szülinapot.

M & Sz

Szonja ismét lázas. tegnap délelőtt semmi baja tegnap délután popsiban 39.3 este 5 ml. Nurofen után ugyanott 40.0. Hűtőfürdő nem ért semmit csak a vizes lepedő. Most alszik. Anyuéknál voltunk hétvégén. Péntek du. mentünk, mire leértünk 4x hányt. Nem bírja az utazást. Az utóbbi 3 utazásunk így telt. Ma jöttünk haza, megelőzésnek adtam egy kúpot hányás ellen. elaludt a kocsiban kb. 1-kor. 2x kelt fel azóta, ezt leszámítva folyamatosan alszik :shock:

Tlindi

Kép
tlindi

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!!! :)

Domó is betaknyosult mára!
Más szerencsére nincs.

Szonjának gyors gyógyulást!!!!!!!!

ilyen lett a torta:
töröltem a képet :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.02.20 21:56-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jobbulást a betegaknek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

DESZÉÉÉP!
szilvi35

Kattkat!

Sok Boldog Szülinapot mind a kettőtöknek!
Klassz lett a torta! :D

Szilvi!

Sajna azért nem mentünk mert Csanád iszonyat nyűgös már két napja, és autóm sem volt, apa elvitte mert dolgoznia kellett menni. :(

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi!
Kinek drukkolsz ma a párbajon!

Szegény Szonja!
Gyógypuszik a betegeknek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Kattkat!
A torta nagyon jó!!! Én is akarok, én is akarok :wink:

Még jó, hogy nem tettem fel képet az én tortáimról. A térdeteket csapkodtátok volna a nevetéstől, mert a díszítéssel hadilábon állok. Ott fogy el a türelmem.

Szonjának jobbulást!
Nurofen nekünk sem ért semmit ilyen magas lázra. Cataflan cseppet kaptunk :?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Képzeljétek, hogy nálunk Enikőnek semmi de semmi nem viszi le a lázát ha netán belázasodik. Szerencsére ritkán lázas, de ha netán mégis akko nem adja alább 39-40 foknál. És neki csak a germicid-c kúp viszi le . :shock: Csinálhatok én bármit a gyerekkel.Pedig már 12 éves. A doktornő at mondta, hogy ilyen nincsen. Vicces pedig van ilyen.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Most nézem Hunor és Magor , hihi.
Ez 10 név!!! :shock:

Nem szurkoltam most, de Vera jobban megérdemelte volna. Sok fájdalma volt odabent.

Szép a torta , a nyuszi meg az alvós nyuszi? Ügyibügyi!

Szegény Szonja!!!!!!!!!! Sajnálom nagyon. Tessék már csinálni valamit ezzel a gyerekkel, hát na! Nem tudom mit....

Csanádnak bizti jön a foga :) beelőzi Kincsőt :-)
szilvi35

Igen 10 név! De szépek neeeeem? :D
Hát lehet, hogy beelőzi Kincsőt a fogakkal. :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szépek, persze :-)
szilvi35

Sziasztok

Kattkat

Szuper ez atorta, nagyon ügyes vagy :D

Szilvi

Mit csináljak vele?? Pont annyi ötletem van, mint neked :? Én is sajnálom már szegénykémet, de majd csak megerősödik már. Ma már csak 38.3, tiszta a tüdeje nem piros a torka. viselkedése, pont olyan mint volt :D Már mondja, hogy "Szonja rosszcsont" Édes, ugye :?:

Szonja

Én megnézném a te tortádat is :P

Tlindi

Kép
tlindi

Tlindi!
Vévéterlre vitted már?
Nálunk ugyanez volt mint nálatok Csenge örökké beteg volt kicsinek sőt már picinek is. Én elvittem vérvételre és kiderült, hogy az imunrendszere egyenlő a nullával. :(
Na mi akkor kezdtük el a homeopátiát, persze orvossal, és úgy felerősítette a gyereket, hogy mire oviba került csak pislogott a doktornő, az egészséges tanácsadáson, hogy rohadtul de csúnya a torka és mindent végig kérdezett, hogy nem folyik az orra, nem köhög, nem volt lázas? Mert baromi ronda a torka! És ennyire nagyon felerősítette a gyerek szervezetét, hogy simán lezajlott benne valami amit az oviba benyalt de nem volt mellé tünete! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

És gyakorlatilag ezt hogy értétek el Ildóca? Szeretnék én is egy ilyen gyereket. Mondjuk koppkoppkopp Titi mostanában nem beteges! Mondjuk ez a mondat után bizti valami baja lesz 1-2 napon belül.
szilvi35

Decemberben voltunk vérvételen, ott derült ki, hogy vérszegény. Most vasat kap és március végén újra vérvétel.

Tlindi

Kép
tlindi

Szoja vonalzóját kérjük szépen frissíteni! :wink:

Szilvi!

Mi ezt gyerekorvossal együtt csináltuk! Kapott alkati szert is broncho-vaxom kapszulát is. A kapszulát ki kelett szórni teába vagy valamilyen folyadékba és azt nem szedtük folyamatossan csak két hétig és utána pihi két hétig és a másik felét megint két hét alatt.
Mondjuk a mi gyerekorvosunk kifejezetten homeopátia párti és így könnyű volt! Mondjuk sokszor mostmár meggyógyítom őket én magam. Volt, hogy hétvégére lerobbant valamelyik és hétfőn azért elvittem a doktornőhö és persze beszámoltam neki, hogy a hétvégén mit adtam a gyereknek, és erre azt kérdezte, hogy minek is mentünk be hozzá? Meg, hogy nem akarom-e helyetesíteni ! :)
De ha gondolod akkor megadom a számát a doktornőnek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szoja vonalzóját kérjük szépen frissíteni! :wink:

Szilvi!

Mi ezt gyerekorvossal együtt csináltuk! Kapott alkati szert is broncho-vaxom kapszulát is. A kapszulát ki kelett szórni teába vagy valamilyen folyadékba és azt nem szedtük folyamatossan csak két hétig és utána pihi két hétig és a másik felét megint két hét alatt.
Mondjuk a mi gyerekorvosunk kifejezetten homeopátia párti és így könnyű volt! Mondjuk sokszor mostmár meggyógyítom őket én magam. Volt, hogy hétvégére lerobbant valamelyik és hétfőn azért elvittem a doktornőhö és persze beszámoltam neki, hogy a hétvégén mit adtam a gyereknek, és erre azt kérdezte, hogy minek is mentünk be hozzá? Meg, hogy nem akarom-e helyetesíteni ! :)
De ha gondolod akkor megadom a számát a doktornőnek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

szerintem a broncho-vaxomot holnaptól adom én is. van is itthon 2-3 heti adag. nekünk alapvetően por formában van. most jönnek a vírusok :-( azt hiszem az felső-légúti vackok preventív szere. azért még átolvasom :-)
szilvi35

Tlindi!

Szonja jobban van?

Többiek? Nagy a csend erre felé!

Képzeljétek voltunk védőnőnél és mikor kérdezte, hogy mászik-e Csanád? Én mondtam neki, hogy próbál felálni is. Erre azt mondta, hogy nehagyjam még állni ha feláll akkor tegyem hasra rögtön! Na gondoltam mond még két okosságot és simán ott hagyom! Ha tudná miket eszik már a gyerek. 8)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hanna tegnap belazasodott, azt hittem idegbajt kapok, persze delelott rohanas a korhazba pisivel, de kiderult hogy kivetelesen nem ezzel volt a baj, ugyanis a minta teljesen negativ volt. most is lazas szegenykem, bar nem igazan viseli meg, bar reggel pl hanyt, ugyhogy azota haztartasi kekszen meg tean el, most fozok eppen egy kis almas krumplit hatha az megmarad benne, bar csak egyszer hanyt, de biztos ami biztos. a doki se tudta megmondani akkor mi okozza a lazat, mert semmi egyeb tunete sincsen, szerinte valami virus, azt mondta csillapitsuk a lazat, mast nem nagyon tudunk tenni maximum hetfon vigyuk vissza. mindegy, nekem ekkora ko meg nem esett le a szivemrol mint ma, hogy nem a pisivel van baj, amugy meg itt roszalkodik eppen, a jatekait dobalja szejjel a nappaliban, ugyhogy nay baja nem lehet. ti ilyenkor mit adtok a baboknak enni, mert pl tejtermek ugye nem johet szoba, gondoltam virslire, esetleg tojas, valami kisnatur rizs gyumivel, szerintetek?
ildoca, en ket gyerek utan mar torvenyileg szabalyoznam a vedonoi belepofat. majd lekotozod a gyereket nem? nem normalis. hanna is ilyen kor korul allt fel, mint ahogy a legtobb gyerek tudtommal. csanadnak mar megy a korompori kockakrumplival? ;-)

Lilypie Third Birthday tickers

a rizsnyák jó hányásos gyomorra, főtt krumpli, ropi, tea, víz..... de a rizsnyák viszi a prímet, mert állítólag védőréteget képez....
szilvi35

Hu Bejja, remélem hamar meggyógyul Hanna!! A lényeg, hogy a pisi rendben! A főtt krumpli állítólag a lehető legrosszabb a hányás utáni gyomorra, de ezt nemrég óta tudom, és nem én állítom, de elhiszem, nekem sosem esett jól.
Én főtt sárgarépát, zöldséget adnék. A rizsnyákot az enyém tuti nem enné meg, de szerintem jó!

Ildóca: kész ez a védőnő! Na nem mintha bele lehetne szólni a mozgásfejlődés ütemébe (ha lassabb, akkor igen, fejlesztő tornával, de ha gyorsabb, nem nagyon van mit tenni), én se nyomnám le, de pl a szomszédban igenis lenyomta, hogy másszon, épüljön csak az a híd a jobb és bal agyfélteke között. Ebben hiszek is, hogy jótékony, ha vki sokat mászik, de azért kicsit túl van lihegve. Valamennyi mászás/kúszás azért jó, ha van persze, Csanádnak meg is volt, meg is van. De attól, h vki pl kihagyja, nem lesz még feltétlenül diszlexiás. Jó kis könyvek erről, ajánlom pl Sue Gerhardt - A szükséges szeretet címűjét, kicsit nehéz olvasmány, de hasznos, az agyfejlődésről (is) szól.
Egyik ismerősöm gyerkőce is kihagyta a mászást, és 3,5 évesen kapott rá :) Ákos is állt már 8 hónaposan, de végül csak 15 hónaposan indult el, a köztes időben kúszott és mászott. Szóval annyi forgatókönyv, ahányféle gyerek :)

Szerencsére a mi védőnénink lazább, még a kajákba se szól bele, pedig nem mindenki ért egyet azzal, hogy paleozunk. Ősszel kérdeztem tőle a vitaminpótlást, erre is azt mondta, hogy D és C (ha aznap túl sok savanyú káposztát evett az sem), a többi szopi, más nem kell, amíg nem lesz bölcsis/ovis. És hála égnek ez működik.

Hogy van Szonja?

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok

Már elmúl a lázas állapot még hétfőn, teljesen rendbe jött. Nem is tudom mitől ment fel ennyire. Mivel jól volt, gondoltam csütörtökön elmegyünk játszóházazni. csütörtök este pedig Szonja és én is köhögtünk, taknyosak voltunk, fájt a torkom, szerintem neki is, de ha kérdezem azt mondja, hogy nem fáj. Enni sem nagyon akart, szóval szerintem rossz volt neki a nyelés.

A mi védőnők nem sok vizet zavar. Nem szól bele semmibe. Szonja 6,5 hósan állt fel. Azt mondta, ha önállóan megy neki, akkor hagyni kell. Ő kihagyta a mászást, erre se mondott semmit. Kúszott, de mászást csak a járás után alkalmazta.

Csinálok majd új vonalzót, csak nem tudom beilleszteni :oops: Majd apa kell hozzá :?

Tlindi

Kép
tlindi

Votunk Budapesti énekversenyen Csengével!
És Bronz minősítést kapott! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Jaj de ügyes lányod van :D Ez az a verseny, ahová kedves pedagógus nem vitte el?

Tlindi

Kép
tlindi

Csengének nagy gratula és pezsgő!

Lindi, akkor játszóházi influtok van bizti. Szegény nagylány :-( Add neki a broncho vaxomot, most Titi is kapja a járvány miatt. Nehogy baj legyen, de még lehet így is.

A mi védőnőnk (a régi nyugiba ment) ANNYIRA NEM ZAVAR VIZET, HOGY MEG SEM ISMER. De egyébként sem szimpi (véletlen lett nagybetű)

Voltunk ma farsangon és transzban vagyok megint a gyerekemtől. Annyira nagyon édesbogár és ügyesen játszik, meg tök szociális meg minden nyünyünyünyinyünyinyűűű .... Bocs, hogy itt áradozom, nagyon jó volt. Nem részletezem jobban.... elég ennyi fényezés... de olyan ccuker volt naaaaaaaaaaa.

Sütöttem múltkor én is:

Kép

(mert aki tud képet feltölteni, az tölt is ;-) )
szilvi35

Igen ez az a verseny! De jött a pedagógus is és végig ott volt velünk. Úgyhogy rendes volt tőle!
Viszont ami rohadtul felháborító, az az, hogy már most arra tanítjuk a 7-dik 8-os gyerekeket, hogy hogyan lehet megkenni a zsűrit egy aranyminősítésre! Képzeljétek olyan gyerek kapott arany minősítést akiegyszer újrakezdte az egyik dalt és háromszor megakadt közben. :evil: Ja meg egy olyan gyerek kapott arany minősítést aki végig vonyította az egészet és egy szavát sem lehetett érteni!
aztán a végén mondták, hogy oda lehet menni a zsűrihez és lehet tőlük kérdezni! Hát már bánom, hogy nem mentem oda és nem kérdeztem meg, hogy süketek?
Rohadtul bosszant, hogy ilyet megcsinálnak, és már most erre tanítjuk a gyereket! :( Mert a gyerekek nem hülyék csak gyerekek!
Ráadásul velünk volt Csenge barátja is akinek aztán a zenei hallássa nulla és még ő is azt mondta, hogy ez mekkora dögség!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ügyi vagy Szilvi! Klassz torta nagyon!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Tlindi! Tök jó, hogy Szonja meggyógyult!

Bejja! Hannának jobbulást!

Ildóca! Csengének nagy gratula! (A keresztlányoméknál is ugyanez volt, csak ő egy kicsit kisebb, mint Csenge.)

Szilvi! Aztaaaaa....! Tök jó a torta! Most már nekem is kell sütnöm valamit!

wf

Kép
wf

Szilvi király a torta, de csak Titi után :) Minek öltözött? És a torta milyen ízű volt?

Ildóca, ez felháborító!!! Nagyon gáz, hogy sajnos már minden nagyon versenyen ez van! Csengének hatalmas gratula!!! Legközelebb meg kérd számon a zsűrit, ez nagyon gáz....

Kép
Kép
csipetnyusza

Köszi lányok a gratukat! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

ISTEN ÉLTESSEN KICSI BOGI 2. SZÜLINAPODON!!! NAGY PUSZIKÁK TŐLÜNK ÉS MAJD SZEMÉLYESEN IS!!!
szilvi35

Sok Boldog Szülinapot Boginak!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Boginak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Lilypie Third Birthday tickers

Boginak nagyon boldog szulinapot!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!
Csengének gratula, nagyon ügyes kis(nagy)lány! A zsűri meg le van tojva, majd lesz az arany is.

A betegeknek jobbulást!

Bogi babának boldog születésnapot kívánok!

Balázséknál pénteken volt a farsang. Oroszlán volt. Anyuval varrtuk neki a jelmezt. Csináltam neki olyan füles sapit és fonalból varrtam tele a sörényét. Álló este azt csináltam, hát nem lennék paróka készítő.
Kérdeztem a gyereket, hogy na milyen volt. Hát a másik csoportból egy kölök azt mondta neki, hogy süni :evil: Asszem kéne az oviba egy kisállat határozó. Majd töltök fel képet, csak még a gépen van.

A mi védőnőnk hol ilyen, hol olyan. Végül is, az a dolga mindegyiknek, hogy ossza az észt. Ha olyat mond, nem érdekel, igyekszem nem foglalkozni vele. Van amikor sikerül is :D Most az 5 éves státuszon is mondott okosat. Nem akartam neki mondani, hogy le vagy maradva kisanyám, már rajta vagyunk a dolgon :wink: Viszont szemészetre ő küldte el a gyereket és szemész doki néni is nagyon lelkiismeretes. Mindig mondja bocsánat kérően, hogy épp határesetek a gyerekeink, szemüveget még adna, inkább jöjjünk már vissza 2 hónap múlva. Az a kisfiú, aki ott volt velünk a szigetes találkozón és a Baluval egyidős, már 11 dioptriás szemüveget hord. Vajon mi lesz vele, mire suliba kerül.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Boginak boldog szülinapot!

Betegek meggyógyultak?

wf

Kép
wf

11 dioptria :shock: :shock: :shock:
szilvi35

Sajnos nálunk is van a családban a nővérem lánya aki 22 éves és 16 dioptriás szemüveget kell hordania! :( Ráadásul két egyetemre is jár per pillanat és mivel nem műthető ezért azt mondták neki, hogy ne olvasson sokat! De mostmár csinálnak vékonyított lencsét is 16 dioptriásat és nem cickis a szemüvege szerencsére. Mondjuk mostmár leginkább kontaklencsét hord!
Bár mostmár nagyon sok minden van amivel lehet ezeken a dolgokon segíteni pl: szemtorna az is nagyon jó. De, hogy ez mondjuk mennyit segít vajon azt ki tudja! De biztos ott is mindent megtesznek a szülők gondolom!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ákosnak Sok Boldog Névnapot! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ákosnak boldog névnapot!

wf

Kép
wf

Köszönjük a köszöntéseket!
Átadtam az illetékesnek!...:)

Húúú,eltelt két év!
Olyan gyorsan megy az idő...

Kép
kata35

Boginak boldog szülinapot!

Ákosnak boldog névnapot!

Szilvi

Ez a Broncho vaxom vényköteles. Nektek felírta a doki? Te kérted vagy önállóan volt lelekes a dokitok? Most elkezdtem Szonjának Oscillocpccinumot adni a csütörtöki szerzeményünkre, azt hiszem jobban van. Már elég 3-4 alkalommal szívni az orrát és alig köhög. Főként ugrálás és rohangálás után jön komolyabb köhögés.
Fényezd Titit nyugodtan, meg van rá minden okod :D Szép a tortád :D

Tlindi

Kép
tlindi

Köszi Lindi :oops:

Úgy emlékeztem, hogy nem kell hozzá recept, de akkor tévedtem.... pedig nem kellett....vagy tényleg ennyire hülle vagyok? Nem nem nem kellett.... mondtam a patikában, hogy mit szeretnék, együtt keresgéltünk és a neve beugrott... vagy rosszul emlékeznék???? Elment az eszem, bocs. Ha gondolod megkérdezhetem itt is, hogy vényköteles vagy sem. Hm?
szilvi35

Ákos mesternek boldogat :-) !
szilvi35

Bogi!
Boldog szülinapot nagy lány!

Ákos!
Boldog névnapot!

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Ákosnak boldog névnapot!

Hát a Brocho vaxomot 3 éve mi is receptre kaptuk csak. Tlindi, szerintem kérd nyugodtan. Nekünk a dokinő adta, ki nem találod mikor :D a bölcsiben eltöltött fél év után.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Akkor mégis csak rosszul emlékszem.

Ajánlom figyelmetekbe:
http://www.youtube.com/watch?v=0puZwmxa ... ture=share
szilvi35

Sziasztok, köszi mindenkinek :) Valójában a szökőnap miatt csak holnap lesz Ákos-nap, de ma is és holnap is tartjuk :) illetve az év összes többi napján :D

A vidi nagyon jó, megvan DVD-n, meg hordozóklubos anyuka ajánlotta régebben.

Ma megszületett unokatesómék babája Németországban, jupp!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Na ezt a Holleanyót ha egyszer magtalálom, elmagyarázom neki, hogy mikor kell esnie a hónak! :evil:
Itt már gyönyörű fehér minden ismét!
Holnap meg 10 fok ismét! :shock:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?