Sziasztok Anyukák!
Már jó régen értem rá írogatni, mert mindig volt valmi program. Nálunk egyelőre 2 gyerek beegedet le, de nem influenza, hanem hörghurut mandulagyulladással és lázzal. Benedek talán már kezd jobban lenni, de ha köhög még mindig elég "érdekes" hangokat ad ki. Ma megyünk konntrollra a dokinénihez. Gergő egyelőre "csak" köhög, és folyik az orra, de mivel ő már nagyfiú
jobban viseli a dolgokat.
Márti írt még jó régen az 1. és 2. gyerek születésével kapcsolatban. Az biztos, hogy nagy változás, és nehezebb ,mint az első. Már csak azért is, mert ha a kicsi pl.alszik és te is pihennél, a nagyobb is szeretné, hogy foglalkozz vele. Akkoriban viccesen néztek ki a reggelek. Gergő ült a kisasztalánál ette a reggelit, közben mellette ültem én a cicin lógó Csengével, mert persze mindenki egyszerre akart enni...
Csenge február végén született alig vártam már a tavaszt, mert akkor már sok időt töltöttünk az udvaron és így könnyebb volt. Ja és ebben az időszakban én bizony az iskola konyhájáról hordtam magamnak és apának az ebédet.
Féltékenység szerintem annyi volt köztük, amennyinek kell, hogy legyen, volt egy két"Anya mostmár tedd, le!" De alapjában véve nem volt gond.
Benedek nálunk is tipikus harmadik gyerek. Jókedvű, barátságos, alkalmazkodó és a legcsintalanabb közülük.
Napirend: Az nálunk is úgy alakult, hogy volt egy két-biztos pont pl esti furdés, reggeli, ebéd, vacsi időpontja a nagyoknak. A kicsit meg végül is bármikor meg lehett szoptatni, ha éhes volt, és aludni a babakocsiba is szerettek.
Utazni, nyaralni menjetek bátran én is nagyon féltem először a három gyerekkel elmenni, de mindig jól sülnek el a dolgok, és jól érezzük magunkat.
Az uh-n megint rákérdeztem biztos lány -e. Azt mondták egyértelmű,
Viszont azt is, hogy jó nagy babára számítsak... a feje már most 91mm. törzse 88mm. Gergő 3850-el született, remélem Kiseszter sem akar ennél nagyobbra nőni. Beleegyeznék, hogy a a kiírt időpont előtt 2 héttel születne, de siettetni nem fogom.
A betegeknek győgyulást!
Mi a helyzet Iriccel????