Szilvi, arrafelé nem kis havat mondanak
Képzeljétek amióta paleo táplálkozunk (se tejtermék, se gabona, se hüvelyes, se cukor, se krumpli, kukorica, transzzsírok, csomó husi, zöldség, gyómölcs, tele vagyunk energiával!
csak a nátha húzna már el!
Sugaras játszóra én is kíváncsi vagyok!! Nagyon szeretem azt a környéket, de csak este 8 előtt
rengeteget jártam arra.
Huba mami: biztos tuti lesz a fotózás, szépek lesztek
Ildóca: kiakasztó a tanár hozzáállása, nemhogy büszke lenne!!!! Remélem azért nem marad le a lánykád a versenyről, mások nemtörődömsége miatt! Anno tesóm, amikor továbbjutott a megyei OKTV-re, a tanára nem kísérte el Kecskemétre, mondván neki másnapra főzni kell!!!!!! Apu ment vele, és szerencsét is hozott, mert sikerült továbbjutni
Mi baba-mama tornázunk (Péntek Enikő-féle), nagyon jó, szuperül átmozgat. Meg persze a kinti szaladgálás, dombmászás, Kerekítőn tánc van itt mozgás. Múltkor lent voltam egy kicsit a streetball-pályán, jólesett, de mivel egész nap kettesben vagyunk, úgy kell megoldanom, hogy mindketten jól járjunk
30-40 km per nap??? Uhhhh!!! Akkor arra ne nagyon essen a hóó (nekem még jogsim sincs, nem is lesz, béna vagyok hozzá). Ákosnak Baján van csak szánkója, itt nincs, múltkor is tisztára kivolt, amikor meglátott egy kisfiút a nagymamájával, ahogy szánkózott, remélem túléli a traumát most is.
Balázsnak nagyon boldog névnapot!
Képzeljétek, kosarastársamnak ma született meg a kislánya, ez azért vicces, mert éppen ma van a férjem születésnapja is. Ákos pedig éppen a a frissen avatott anyuka szülinapján érkezett anno
Micsoda "véletlenek", tudnak időzíteni a bébik
Végül hoztam egy képet a Manókonyháról, tegnap készült el, kicsit retro, kb 1 hónapja kezdtünk dolgozni rajta, remélem kibírja egy ideig
Egy-egy gomb (kupak) néha meglép, de összességében jól szuperál. Ákos azóta főzőcskézik rendületlenül.