Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kata35, dettó ez van nálam is, ma vettem 120 db-os C-vitamint, mert úgy le vagyok merülve. Múlt héten hasmenéses, hányásos vírusom volt, aztán hurutos vírus és most már elegem van. Nem akarok már hiányozni a munkából és nem szeretném hazahordani a vírusokat. Úgy köhögtem, hogy kirohantam a kertbe üvöltve köhögni, és aztán vissza a házba, nehogy Dorka megkapja. Azért utólag vicces volt.))

Huba mami, jó lesz a fotózás, nagyon szép képek szoktak születni. Bárcsak már jó idő lenne! De ma a medve meglátta az árnyékát, így még 6 hétig tart a tél, 5 percenként bemondták a rádióban:(
Vendég

Huba mami!

Ilyet nekem ne is mondj, hogy 1-2 hétig hó! :shock:
Én napi szinten vezetek kb. 40 km-t! Nekem egyáltalán nem hiányzik a hó! :?
Miért nem esett a téli szünetben?! Mostmár inkább tavaszodjon!

Hát én is érzem, hogy valami nem stimmel nekem meg valami mozgás kéne szerintem!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

ildóca, ott az ikszboksz, hihi
szilvi35

Szilvi! Nálad meg a pont! :-P :-P Az x-box tuti! :-P

Na jó, Ildóca! Legyen hó, de csak nálunk! :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szilvi!

Én még nem játszottam vele! :roll:
És bekapcsolni sem tudom! :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Balázsnak boldog névnapot!!!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szerintem hétvégére legyen hó, jó nagy, aztán hétfőre jöhet is a szép meleg, napsütéses tél! :lol:

Balázsnak boldog névnapot!

wf

Kép
wf

Egyetértek, itt nálunk ne legyen hó!:) Mert én is naponta egy 30-ast levezetek és nem szeretek keringőzni az autóval a havon és a jégen, miközben hátul be van kötve a kiscsaj. Bár eddig csak a mi utcánk volt ápolatlan, a főutat azért takarították. Remélem, hogy most is ügyesek lesznek!
Vendég

Ildóca! Akkor hát fel van adva a lecke. Tanuld meg :-) És ,mehet a tenisz ( vagy bármi más). :) :) :)
Csak Békéscsabán legyen hó, amikor hazamegyünk, hogy a nagyapja tudja húzni a kicsit. Egyébként meg mindegy nekem. Úgy is itt rohadunk meg a lakásban tavaszi.
Voltunk tegnap játszóházba a Sugárba, ajánlom mindenkinek. Szupiii!
szilvi35

Szilvi, arrafelé nem kis havat mondanak :)

Képzeljétek amióta paleo táplálkozunk (se tejtermék, se gabona, se hüvelyes, se cukor, se krumpli, kukorica, transzzsírok, csomó husi, zöldség, gyómölcs, tele vagyunk energiával! ;) csak a nátha húzna már el!
Sugaras játszóra én is kíváncsi vagyok!! Nagyon szeretem azt a környéket, de csak este 8 előtt :) rengeteget jártam arra.

Huba mami: biztos tuti lesz a fotózás, szépek lesztek :)

Ildóca: kiakasztó a tanár hozzáállása, nemhogy büszke lenne!!!! Remélem azért nem marad le a lánykád a versenyről, mások nemtörődömsége miatt! Anno tesóm, amikor továbbjutott a megyei OKTV-re, a tanára nem kísérte el Kecskemétre, mondván neki másnapra főzni kell!!!!!! Apu ment vele, és szerencsét is hozott, mert sikerült továbbjutni ;)

Mi baba-mama tornázunk (Péntek Enikő-féle), nagyon jó, szuperül átmozgat. Meg persze a kinti szaladgálás, dombmászás, Kerekítőn tánc van itt mozgás. Múltkor lent voltam egy kicsit a streetball-pályán, jólesett, de mivel egész nap kettesben vagyunk, úgy kell megoldanom, hogy mindketten jól járjunk :)

30-40 km per nap??? Uhhhh!!! Akkor arra ne nagyon essen a hóó (nekem még jogsim sincs, nem is lesz, béna vagyok hozzá). Ákosnak Baján van csak szánkója, itt nincs, múltkor is tisztára kivolt, amikor meglátott egy kisfiút a nagymamájával, ahogy szánkózott, remélem túléli a traumát most is.

Balázsnak nagyon boldog névnapot!

Képzeljétek, kosarastársamnak ma született meg a kislánya, ez azért vicces, mert éppen ma van a férjem születésnapja is. Ákos pedig éppen a a frissen avatott anyuka szülinapján érkezett anno :) Micsoda "véletlenek", tudnak időzíteni a bébik :)

Végül hoztam egy képet a Manókonyháról, tegnap készült el, kicsit retro, kb 1 hónapja kezdtünk dolgozni rajta, remélem kibírja egy ideig :) Egy-egy gomb (kupak) néha meglép, de összességében jól szuperál. Ákos azóta főzőcskézik rendületlenül.

Kép

Kép
Kép
csipetnyusza

Képzeljétek, Vili ma hasról hátra fordult! :)

wf

Kép
wf

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!

Képzeljétek el, hogy Balázsék a héten minden nap kinn voltak az udvaron. Emlékem szerint -5-ig mondták az első szülőin. Mondjuk ez még hagyján. De kérdezem a gyereket, mit csináltok kinn. Gumi cselezést. Hát az mi? Kúsznak a földön! Értitek, 2 rohadt napja kúsznak! Megnézem a cuccát, egy merő kosz, mindenféle füvek, meg ágak rajta, akkor tényleg igazat mondhat. Kérdem én: hát hol a bánatos, jó francba vannak ezek a tetű óvónők? Gondolom beszélgettek, ahogy szoktak. Az elmúlt egy órában 5x volt a gyerek pisilni és mondja, hogy szúr a kukaca. Persze péntek este, a férjem este 9-ig dolgozik és hétvége jön, meg tetű hó, meg hideg. De ha a gyerek felfázott, ami nagyon sanszos, amit hétfőn kapnak, azt nem rakják ki az ablakba, az k...a élet.

És ha még egyszer valaki azt mondja nekem, hogy ezek milyen sokat dolgoznak, és milyen szar dolguk van, mert milyen neveletlenek a gyerekek és hogy milyen szarul keresnek, akkor azt megütöm.
Mert az ország java szarul keres, ehhez képest el kell látni a munkáját. És aki ilyen gyérül dolgozik, az ne menjen gyerekek közelébe. És igen, vannak gyerekek, akik neveletlenek, de ez így van az elmúlt 15 év óta, szóval jó lenne a hisztériát befejezni és esetleg haladni a korral, esetleg megoldást találni a problémára. Másnak is haladni kell a korral, nekem például állandóan a tetves törvényeket bújni, amik már nem is évenként változnak, hanem egy évben 3x. Tehát ha én napra kész kell legyek, akkor ezek is csináljanak már valamit. De ha már ennyire dillettánsok, akkor legalább ne beszélgessenek.

A konyha szuper!

Vili nagyon korán kezdi!

Én tornázom minden második este. Nem azért mert dagadt vagyok, hanem mert úgy tűnik 30 felett az ember eldeformálódik. Nekem a hasam nem tetszik. És nagyon szeretek enni, erről nem tudok lemondani. Kevesebbet enni talán, de finom falatjaimról nem tudok lemondani. Akarat gyenge vagyok. Szóval inkább tornázok. És ha nem lesz ilyen hideg, akkor futni fogok. Merthát a kölykökkel el kell menni nyáron fürdeni nyilvános helyre, és akkor ugye mindenki látja az úszó gumimat.
Nagyon klassz egyébként úgy tornázni, hogy a két gyerek itt ugrál mellettem. A fél szememmel lesem, hogy mit kell csinálni, a másikkal a kölyköket. Közbe Ádi ne állj fel oda, Balázs mássz ki a képből, menjetek már odébb, mert nem félek el, Ádi ne told rám a kukás autót stb.

Kép
Kép
Kép
szonja77

A konyha tényleg szuper, csak elfelejtettem írni! :oops:

Szonja, nem semmi, hogy az óvónők hagyják, hogy a gyerekek a földön kússzanak ilyen hidegben! :shock: Én sem hagynám annyiban!
Remélem, azért hamar rendbe jön Balázs!

wf

Kép
wf

Na! Akkor beszéljünk meg egy Sugaras találkát. Talán másoknak is van kedvük csatlakozni :) Inkább hétköznapra és 17 óra előtt, akkor kevesen vannak.

Szonja! Irigyellek nagyon. Én hízom, mint állat. Nincs lelki erőm tornázni, de enni és édességet, annál inkább. Most Titi is megint irdatlan tempóban szopókázik... gondolom a fogak miatt.

Ezek a szemfogak nagyon durvák!!!
szilvi35

Balázsnak jobbulást!!!

Szilvi kitartást! Ezek a fogak... Ááá, de nemsoká vége, reméljük!

Huba is fogzik... Kinn az összes metsző, és zápfogazunk...És bedurrantak a szemfogak is... Azért néztem nagyot, mert azt hitem hamarabb a szemfogak jönnek ki. Már 12 fognál tartunk, és már jól látszanak a következők. Viszont elmaradt a nagy lázasodás, hiszti meg van ezerrel. Kenjük neki Gengigél baby-vel. Na azt szereti. Néha oda is hozza, h kenjem be. Olyan cuki olyankor. :-)

Violka ügyes mostanság este 8-9-10 körül eszik és 4-5 körül ébred először. Jól esett kicsit aludni az elmúlt napokban. :)

Na megjött hozzátok a hó? Nálunk nemrég kezdett el szállingózni... :) Azért nagy hó ne legyen. Csak olyan 10cm. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Itt is reggel 8 óta esik a hó. Nem igazán örülök neki, már reménykedtem, hogy megússzuk... Kemény lesz így autózni, félek előre, mert béna vagyok a jeges, havas úton, vonzanak az árkok.

Szonja: ezt a szemétséget, hogy felfázott szegény fiad! :( Esetleg kamilla tea? Az legalább gyulladáscsökkentő és a fájdalmat is csillapítja. Kismamiként azt ihattunk, ha felfáztunk.
Ezért is örülök, hogy nálunk nincs udvar a bölcsiben. Aggódnék, hogy kint megfázik. Nyáron viszik őket egy másik bölcsi udvarára játszani autóbusszal, de ilyenkor, télen szerencsére végig a melegben vannak a bölcsiben. Nem is bánom.

Én fogytam:) Amióta dolgozom, 10 kg ment le és látszik is. Persze még van 20 kg, amit nem tudok hova tenni...
Vendég

A 12.kerben van egy bióovi. :-) Napelem, napkollektor, esővíz visszapörgető (WC lehúzáshoz) stb, és ott a gyerekeket -5 fokig kinn is altatják, pizsama, hálózsák, zokni, sapka Vannak szép kis vas ágyikók, kiviszik a matracot, aztán a gyerekek kivonulnak a hálózsákjukban és alvás. Nekem ez tetszett. Mármint a mi dokink folyton mondja, h vigyem ki a gyerekeket napi 4-6 órára, reggel 3, délután 3 órát, mert ettől okosodik. persze -5 fokig.
Mondjuk ez nem ugyanaz, mint kint hemperegni a földön, miközben az óvonő meg csacsog és b...ik a gyerekekre ránézni. :S

Csak gondoltam elmondom.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

3-3 órára? és mikor házimunkázik az ember?

úúú tényleg, Balázsnak jobbulást, az óvó-nénik meg ....-nénik lettek. elég gáz!!!
szilvi35

Háááát, Szilvi, sajnos ezt nem mondta a doki. Lehet azt hitte mindenkinek futja bejárónőre. :) :) Bár vinném én szívesen levegőre 6 órát a gyerekeket, ha valaki minden mást megcsinálna otthon. :)

Ti hallottatok már a Flylady programról?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Ja! Csipet! Nagyon tetszik kis konyhátok! Mutattam is férjemnek, hogy majd mi is csináljunk ilyet a kölköknek. :-) Csak az edény készlet kell mér, de rájöttem, hogy azt meg játékboltban lehet venni. :)

Mivel ragasztottátok?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Balázsnak Boldog névnapot!

Csipet!

Nagyon jó lett a konyha! :D

Jaj hó itt is van nálunk nem is kevés! :(
Bár a gyerekek boldogok meg apának is nagyon tetszik!
Mondta is, hogy menjünk fel Dobogókőre szánkózni!
Én meg mondtam neki, hogy menjetek és maradok az tuti!
Persze nélkülem meg nem mentek!
A gyerekek meg kínozzák egymást mert most már verekszeknek is!

Kincsőnek meg megint folyik az orra! :(
Csanád baba meg mászik! :D Meg minden papírt meg eszik amit talál a földön! Tegnap 3 Mcdonalds-os menüt evett meg! :)
Mármint kupont!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Csanád baba, akkor jól lakott. Tuti nem vacsorázott utána mást is. :-)
Gratulálok a kislurkónak, aki már egész nagy!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok

Balázsnak nagyon boldog névnapot és gyors gyógyulást. Kö..ög "óvó"?nők.
Nem tudom, de én nem örülnék, ha -5 fokban kint altatnák a gyerekemet, még ha hálózsákban akkor sem. Lehet én vagyok tájékozatlan és nagyon fázós, de szerintem -5 fok, az már hideg.

Ma Csenge nap is van. nem tudom Ildóca ma ünneplitek vagy nyáron, azért Csenge lányodnak nagyon boldogat.

Szuper a konyha Csipet, nagyon ügyesek vagytok. Ja és férjuradnak is boldog szülinapot. Mi a bénább fajtából vagyunk barkácsügyileg, úgyhogy Szonjának bolti konyhája van. Nagyon szereti. vannak műanyag edényei meg minden ami egy konyhához kell, de akkor is én dolgaimat használja :D

Mi is megyünk fotózásra, már nagyon várom :lol:

Én örülök a hónak, holnap megyünk szánkózni :lol:

Vili baba nagyon ügyes.

Én csak hízok, szülés óta kb. 10 kilót. Pedig figyelek mit eszem és este 6 után nem eszem semmit, de akkor is...

Tlindi

Kép
tlindi

Nekem a mostani szülés után ment le kb 14kg, de még 2x ennyi kéne... na jó, csak 20kg... karácsonyra tervezem leadni. Este 6 után már én sem eszem csak gyümit.
Visszatérve a vitaminokra én turmixolok, répa, cékla, narancs, alma, citrom. A férjem szoktatott rá én meg Hubát. Friss, egészséges, vitamindús lé. Csak macerás... :?

Holnap szánkózás, juppiii. :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Nekem is mindjárt az jutott eszembe, hogy ha ennyit lennének kint a levegőn, akkor mikor főzés mikor házimunka, vagy béreljem fel Mary Poppinst? :) Minimum egy kertes házban lehetne megoldani, de olyanunk meg sose lesz. Mindig az előnyös végét fogom meg: kevesebbet kell takarítani :)

A konyhát ragasztópisztollyal ragasztottuk, illetve e csempék sima papírragasztó, de jól odafogta.
Tálkák, edények, plüssgyümölcs, zöldség, szendvicsek IKEA-ból baráti áron.

Elrettentő néhány óvónéni viselkedése, ez a közeg még nagyon távol áll tőlem, nem is tudom mire számítsak, de legalább hallanék valahonnét jó megjegyzéseket is. :( Balázsnak jobbulást!!!!

Huba-mami: az egészséges hamák elkészítése mindig melósabb sajnos, m a kevésbé egészségeseké, ezt maximálisan átérzem, amióta új étrenden vagyunk. De az érzés kárpótol, sokkal több lett az energiám, és nem éhezem egyáltalán. Van egy-két nagyon jó energiaszelet-receptem, ha éppen rámtörne valamilyen okból az éhség, akkor bekapok párat és kész.

Banános energiagolyó:
http://pocakpanna.blogspot.com/2010/10/ ... luten.html
Pink energiaszelet:
http://pocakpanna.blogspot.com/2011/05/ ... oknak.html

Csanád hihetetlen ügyes turbóbaba! :) A Dobogókő ilyenkor biztos nem rossz, de mi inkább nyáron megyünk.

Apropó: kullancs-elleni oltásról mi a véleményetek? Pártolók-ellenzők?

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!
Adtam Balázsnak kis kamilla teát. Adtam, hát magától soha nem itta volna meg. Apránként belekevertem neki szörpbe. Egész este ivott :D Persze ez is célom volt. Ma már nem pisilt sokat és a kukacát se fájlalta, viszont szépen köhög és tele az orra. És olyan hisztis volt, hogy este megígértem neki, hogy beragasztom a száját ragasztó szalaggal és beépítem az ágynemű tartóba. Persze lehet, hogy azért, mert az oviba nem alszik állítólag. Ő az egyedüli és akármit csinálnak vele. Itthon alszik 2 órákat.

Hát jót én nem tudok mondani. Már odáig jutottam, hogy ha nem muszáj én nem megyek. Az egyik óvónőnk elég normál, de a másik :roll: azt találta mondani, hogy a karate-tól a gyerekek agresszvak lesznek. Gondolom ezt a főiskolán tanulta. Egyébként majdnem mondtam neki, hogy jól van b..d meg, de csak ez van ebbe a retek oviba. Merthogy az úszás a legmegfelelőbb az életkori sajátosságuknak. Az nem zavarja, hogy hiába van Tökölön meg Szigetszentmiklóson is uszoda, ami hiába csak 5 km, busszal két átszállás, egy örökkévalóság. Merthogy a férjem sokáig 8, 9-ig dolgozik, tehát nyilván ő fogja elvinni a kocsit.

A karate egyébként is cirkuszosan indult. Heti 2x van és 4-kor kezdődik. Képzeljétek el, kiírták az ajtóra, hogy mivel óvódán kívűli foglalkozás, a szülők menjenek oda 4-re átöltöztetni a gyereket. Eleve 5 éves kortól, tehát középső csoporttól lehetett menni. Ezek a gyerekek már azért átöltöznek maguktól nagyjából, hát miért olyan nagy dolog kiküldeni őket 4 óra előtt 10 perccel, hogy öltözzetek át. Merthogy sok szülő nem tud odaérni, mert dolgozik. Ráadásul az egyik kisfiúnak el is váltak a szülei, a legkorábban megy és a legkésőbb viszi haza az anyukája, mert dolgozik. Hát ha nem ér oda, hogy felöltöztesse a gyereket - márpedig ugye nem ér oda - akkor a gyerek ne járjon karatera. Mert ennyi emberség nincs ám benne, hogy nem elég, hogy elváltak a szülők, legalább annyival segíti, hogy ránéz, hogy felvette-e már a rövid nadrágját. Nálam egyébként ezzel csapta ki a biztosítékot.
A másik folyosón meg képzeljétek, még ennél is tetűbbek voltak az óvónők, még azt se engedték, hogy a gyerekek öltözzenek át a csoportszobába, hanem ki kellett menniük a tornaterembe. Ami úgy van megoldva, hogy mindenki átmegy rajta, mert másképp nem lehet eljutni egyik folyosóról a másikra. Igaz, ott az overállt se adták rá a gyerekre. Egyik nap tajtékozva jött az egyik kislány anyukája. A kisebbik csemete mini csoportos és kivitték az udvarra melegítő nadrágba!!! Fel volt akasztva a fogasra az overáll, és a melegítőbe vitték ki azt a csöpp gyereket.
Persze lehet, hogy nekem vannak nagy elvárásaim az óvóda és az óvónénik irányába. Mindenesetre most jó volt panasznapot tartani, mert már nagyon a bögyömbe volt.

Én beadattam azt az oltást is, tekintettel arra, hogy a kutyából minden évben szedünk ki 2-3 db-t.

Mondtam én, hogy Csanád baba hamar mászni fog.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Csipet!
hmmmm jól néznek ki a paleo nasik!
csorog a nyálam..
Veresen lakik az unokatesóm, és a gyerekei Waldorf oviba jártak és mai napig nagy cimbijei az ovistársai (20 éves már kb)
babakonyha király!

fú most nincs enerdzsim hosszabb reagálásra
mindig olvaslak titeket esténként, de az írásra már nem futja...

Kattkat

Kép
kattkat

Köszönjük a köszöntést! :D
Igen Csenge napot mos tartjuk mert a szülinapja van nyáron!
Egyébként nem is tudtam, hogy van nyáron is! :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Remélem mi majd normálisabb oviba fogunk járni, mert amiket szonja ír, azok nagyon dúrvák.

Az energia szeletek szuperek, csinálok is majd. Voltam 2 hete egészségkonyhás előadáson, nagyon jó volt és nagyon egyszerű dességeket csináltunk és finomak is voltak.

A szánkózás elmaradt, Szonja nagyon köhögött éjjel. 4x hányt is a köhögéstől. Másfél hete nem jár bölcsibe. Kezdtük a hányásos vírussal és 39.9 fokos lázzal, aztán torokgyuszi most meg ez. nem leszek az év dolgozója , tuti.

Szonja is kap majd kullancs ellen védőoltást.

Tlindi

Kép
tlindi

Szegény Szonja baba! Jobbulást neki!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Balunak és Csengének utólag is boldogat!

Mindjárt Szonja is 2 éves! :)
Milyen tortája lesz???

Kattkat

Kép
kattkat

Szegény Szonja,tényleg sokat beteg....
Nem könnyű így biztos....Tlindi,a munkahelyed jól tűri a hiányzásaidat?Vagy a férjeddel megosztva maradtok otthon?

Boldog névnapot a névnapozóknak és szülinapot az eggyel öregebbeknek...
Szonja is és Domó is tölti nemsokára a 2-öt....aztán mi jövünk..:)

Szép a hó,jó sokat esik....bár így még annyit se mehetünk ki,mint amikor csak hideg volt.Bár tegnap voltunk havazni,Boginak tetszett nagyon,de aztán spuri volt befelé,mert majd lefagyott a keze.

Kép
kata35

Tegnap meg tegnap elött én is kieresztettem őket de max. fél órára csak!

Na hát itt reggel óta egyfolytában szakad a hó!
És nekem még ma szülő is is van és autózhatok a suliig vissza! :?

Csipet!
Jók ezek a receptek tuti megcsinálom a pinket meg van egy szilvás golyó is! Az is nagyon tetszik! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szasztok! Tudtok valami tejmentes torta receptet Dorkának? Tegnap volt a névnapja és nem akartunk tortát adni, de kért:) Nagyon édi volt, hogy oké és hol a torta?:)))

Nálunk is nagy hó van, csúszik minden. Tegnap előttünk csapódott árokba az autó. Pont "talpra" esett, csak éppen az árokba, onnan csak kivontatni tudják. Nem kérte a segítségünket, hiába álltunk meg segíteni.
Vendég

Sziasztok

Dorkának boldogat. Nekem nincs tejmentes receptem, de ahogy rákerestem a neten, sokat találsz. Vannak növényi margarinok (Liga, Waja és úgy emlékszem a Rama is az, de azért olvasd el miből van), amikből keverhetsz krémet, ha szeretitek a vajkrémes tortákat és a piskótába nem kell tej. Vagy csinálhatsz egy sacher tortát, ami lekváros. A tésztájába kell vaj, de helyetesítheted olajjal is. Tejpor helyett van kókusztejpor, ebből tudsz "tejet" csinálni és van kókusztej, rízstej. Nem tudom ezek milyen ízüek, nekünk szerencsére nincs ilyen problémánk. Tejszínből növényi a Hulala, viszont tartalmaz Na-kazeint, ami tejfehérje. Csipet szerintem jártasabb a témában. Néhány hozzászólással föntebb, ezen az oldalon, rakott is fel linket, azon tök jó receptek vannak :lol:

Kattkat

Most még nem lesz semmi extra tortája, még nem igényli, a smile-nak se örül a szenvicsén. A bölcsibe viszek egy tejszínes csoki tortát, itthon pedig oroszkrém Apa kívánsága.

Kata

Sajnos már nem jól tűrik a sok hiányzásomat. Karácsony előt a férjem volt itthon Szonjával, mert nekem akkor nagyon sok munkám volt, de most én vagyok vele, mert őt se nagyon engedig el és ha valakit kirúgnak, akkor inkább én legyek, mint ő. Nekem sajnos már igen sanszos, mert nem lehet rám számítani. Annyi a mázlim, hogy most kevés a meló és könnyebben megoldják nélkülem, meg az is számít, hogy 8 éve itt dolgozom.

Tegnap voltunk szánkózni, nagyobb örömre számítottam :?

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Tlindi!
Én kérném, ha lehet, a tejszínes csokitorta receptjét.
Csakhogy legyen valami örömöm, amiért minden másnap este kínzom magam :D
Köszönöm előre is!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Dorkaanyu, itt vannak paleo-torták, az mind tejmentes:

http://www.webcukraszda.hu/paleo.php

http://paleovital.hu/?s=torta

http://pocakpanna.blogspot.com/search/l ... rta%2Fcake

Boldog névnapot a Nagylánynak :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Dorkának utólag is boldog névnapot!

wf

Kép
wf

Katt, kacerkodtam a Waldorf-ovival is, de a delutan 1 orai zarast nem tudnam vallalni, meg ugye csak Szadan meg Godollon van legkozelebb, kocsi (es jogsi) hijan ez sem megoldhato. Amugy van egy W-ovi alapozo itt Veresen minden hetfon (lehet indul a kozelben), nagyon szuper, nagyon kedves az ovoneni, aki tartja, Akos szeret ott lenni, altalaban beszelgetunk, "fat vagunk", ilyesmi :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2012.02.08 11:53-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Hogy én mennyire nyakon vágnám azokat, akik kirúgnak ilyesmiért valakit! És mennyire dühös tudok lenni!!! Mondjuk szerintem azoknak nincs is gyerekük. Vagy ha igen, már előre sajnálom őket.
Szerencsére a férjem munkaideje rugalmas. Én meg egy darabig ugyis itthon vagyok, aztán meg itthonról dolgozom majd, remélhetőleg. :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Hát igen, a baba-mama barát munkahely olyan ritka, mint a fehér holló.
Most nagyon tele vagyok ezzel a témával, annyira, hogy ordítani tudnék, de nem akarok offolni megint.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja írtam privit :D

Tlindi

Kép
tlindi

Dorkának sok boldogat! :D

Tindi!

Tejszínes csoki torta!
Akarom én is! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca

Írtam neked is :D

Tlindi

Kép
tlindi

Ééééén is szeretném!
A tejszínes csokitortáááááát!

Köszönöm előre is!!!!!

Kép
kata35

Kata

Kérés teljesítve :D

Tlindi

Kép
tlindi

Köszi Tlindi! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Tlindi!
Köszönöm! Betettem a gyűjteményembe. Lehet hétvégén megcsinálom. A férjem úgyis fogyózik :D már 2 hete. Ebből az első hét volt fogyókúra, utána elvesztette a fejét a sütitől, amit sütöttem :D Most mondta, hogy jó, akkor megint annyi a kúrának.
Lenne még egy pofátlan kérésem: ilyen vékony piskota lapokra nincs valami jó recepted? Én azt 6 tojás, 12 kanál liszt...piskotát szoktam, de az ugye vastag. Vagy jó ez, csak osszam 4 fele?
Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja! A vékony piskótalap az, amelyik nem emelkedik fel szépen. Olyat én bármikor összedobok :D :D :D

Ma a gyerekem szép tisztán kimondta, hogy Tibi meg gól és Titi :) Megzabálooom!
szilvi35

Sziasztok

Szilvi :D :D :D

Szonja

Én is ezt a piskótát szoktam itthon. Jó ez és igen, oszd 4 felé.Ha van tortakarikád, akkor abba süsd és akkor nem kell kiszúrni, meg ez egyébként is egy folyékony cucc és ha nem karikába sütöd nagyon terül.

Tlindi

Kép
tlindi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?