Új privát üzeneted érkezett!

Hasfájás elleni teát mondott. Meg mondjuk a cumit sem erőltette, csak ötletnek mondta.
Mondjuk abban talán van valami, hogy ha jól vagyok lakva és még eszem, akkor megfájdul a hasam. Gondolom ez a gyereknél is így van. Vagy nem!?
Igazából nem parázok én ettől az egésztől, csak filózom mit tegyek...
Köszi a tippet mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Én Ádinak nem igény szerint adtam, mint azt már írtam. A dokinő azt mondta, hogy 5 perc alatt kiszívják, ami nekik kell. Így Ádit én 8-10 percig hagytam cicizni. Amitől állandó lelkiismeret furdalásom volt, hogy az órát nézem és a gyereket lerántom a ciciről. Este kicsit többet hagytam (2-3 perccel), mondván, hogy kevesebb a tejem. Hát simán többeket evett: 140-et, mikor meg már a napi átlagja 160 lett, akkor 180-190-et. Aztán meg szuszogott, szenvedett, bukott vissza, egy óráig kellett simogatni a hasát, mire el tudott aludni. Igaz, azt soha nem próbáltam, hogy mi van akkor, ha erre mondjuk még egy óra múlva rátölt.
Hát nem tudom. Próbálgasd ezt is, azt is, mit veszíthetsz?

Kép
Kép
Kép
szonja77

HV-mami: a hasfájás elleni tea meg a cumi hülyeség! A súlygyarapodásával se foglalkozz! Ahogy a többiek is mondták, szoptasd nyugodtan igény szerint, ha belealszik, kösd fel, ha ébren van még, büfiztesd meg. Igény szerint etetett babákat nem lehet túletetni!

Amit még érdemes lenne körüljárni az az, hogy Te, mint szopis anyuka mit eszel? Lehet azért fáj neki a pocó, mert vmi nem esik jól neki. A puffasztókon kívül ált a tejtermék szokott galibát okozni, ha nem nagy áldozat, és ha hosszabb ideig (6-8 hét után) is fennáll ez a helyzet, tegyél egy próbát, hagyd el egy időre, lehet rendeződik a dolog.

Kép
Kép
csipetnyusza

A poharas és a dezodoros sztori duurva! Huba lesz Öveges professzor utóda, kissé sajátosan vizsgálgatja a fizika törvényszerűségeit :)
Az enyém Macskafogónak készül, de eddig még nem járt sikerrel :)

Cukik a puhatalpú cipőcskék, Ákosnak sajna kintre-bentre is keménytalpú spec cipő és szandi kell, de már megszokta, sőt, hozza is, hogy vegyük fel.

Lányok! Ma voltunk 2 órát a szopis klubban, mely alatt Ákos fel-alá és le-föl rohangált, ahogy szokott ebben az időablakban, de volt ott egy kisfiú, majd 2,5 éves, végig az anyukája ölében ült, szótlanul. Néha a könyvét nézegette, időnként csipegetett. 4. gyerek amúgy. Ugye azért nem hiperaktív a gyerekem...?

Kép
Kép
csipetnyusza

Huba!
de az is lehet, hogy bármennyire visszafogod a kajád és semmi "KÁ" betűst, szinte csak kenyéren és vízen, akkor is fájni fog a pocakja, mert akkor ez kólika vagy laktózintolerancia, azaz az anyatejben lévő tejcukrot nem tudja lebontani a tejcukorbontó enzimje, és akkor cseszheted. Ki kell bekkelni a végét, ami lehet 2 hónap, 3 hónap. Nálunk 2 hónap után abbamaradt, de addig minden esti etetés után menetrendszerűen jött az üvöltés 1-1,5 órán keresztül, hiába a sok csodaszer (talán csak az Espumisan cseppek segítettek valamelyest, de másnál meg az Infacol jön be), büfiztetés, masszírozás, pocakmelegítés. Róttam vele a köröket a lakásban és vártam, hogy alábbhagyjon a dolog, közben meg énekeltem és ringattam.

A csecsemő gyomra születéskor mittomén kb cseresznye nagyságú és szép lassan tágul, ahogy egyre többet eszik. Lehet, hogy Viola kissé mohó és többet szív, mint amennyit bír a gyomra (jelezheti ezt a bukás is, de nem feltétlenül, mert lehet még reflux meg öreganyám térde kalácsa is mögötte), de amíg nem találják fel szopi számlálót, addig úg ysem fogod tudni mennyit szív ki belőled a lányod. Lehet, hogy olyan vákuummal szív, hogy 5 perc alatt 2x annyi landol a hasában, mint másnak fél óra alatt. Esetleg a vizesebb elejét kifejheted a tejednek, (de csak módjával, mert szomjoltásra meg az a jobb), hátha a zsírosabbtól jobban lakik vagy hamarabb jól lakik és nem éhezik meg olyan hamar.
A tea sztem is f.szság meg az is, ha ráerölteted a cumit. Amúgy én azt is megértem, ha második gyereknél feladja az ember az elveit és inkább cumót nyom a szájába, hogy egy kis nyugta legyen, könnyű azt mondani, hogy én aztán sohasem tennék ilyet. Részemről én is bepróbálkoztam vele, amikor Domó az elején annyira hasfájós volt, mert már úgy voltam vele, hogy ha ez segít, akkor ez segít, de szerencsére kiköpte, viszont azóta is ujjszopós. Bár csak alváshoz.

Kattkat

Kép
kattkat

Azért mérlegen le lehet mérni mennyit eszik.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok lányok!

Új vagyok ebben a topicban... és szükségem lenne pár információra. gondoltam, hátha tudtok segíteni.
Területileg a Szent Imre kórházba tartozom, de nem ott szeretnék szülni, hanem egy olyan kórházban, akik inkább EDA-pártiak, és nem erőltetik mindenáron a természetes szülést.
Úgy látom, a Péterfy ilyen. Ezért gondoltam, hogy innen szeretnék választani egy orvost, akihez járhatnék majd magánba, és akkor szülhetnék ebben a kórházban.

Egyelőre Asbóth doktort szemeltem ki magamnak.
Ismeritek őt néhányan, ugye? Kérdezhetnék róla? Bármilyen infó jöhet, priviben is.

Ja, még csak 8 hetes vagyok... de nem tudom, mikor kell elkezdeni magánorvoshoz járni, és nem akarok lecsúszni.

előre is köszi a segítséget!

Lujzici

Kép
lujzici

Szia Lujzici!
Üdv a csapatban!
Jó helyen jársz, itt nem fognak rád ferde szemmel nézni, ha kiejted a szádon, hogy EDA.
Hát Asbóth dokit nem ismerem, de majd tutira jön valaki, aki nála szült.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szia Lujzici! Nem volt fogadottam, majd a többiek.

Még az jutott eszembe a leírtak alapján, hogy valóban úgy tűnik, mintha jönne vissza a kaja. De az a rosszul szopitól is lehet, lehet sok levegőt nyel ..... Ezért nagyon fontos szopi után a böfiztetés. Meg a laktóz dolog amit Kattkat ír. Az első tej laktóz dúsabb, a hátsó zsírosabb. Lehet a szopi előtti fejés (így a laktóz dúsabb tejcsi kijön) segítene.
Titi esti lefekvés előtt infacolt kapott az elején.

Na most ezt rakd össze :D :D :D

Csak a védőnőre ne hallgass!! ( :D )
szilvi35

Lujzici!
Írtam privit.

Kattkat

Kép
kattkat

Lujzici, én is privit írtam.
Kattkat, Neked is :D

Nálam minden rendben, vége a vizsgaidőszaknak :D Most csak babámmal foglalkozom. Ezen a héten voltam 2 bababoltban, jövő héten megyünk a férjemmel együtt, mert nehezebb dolgot kell venni - babakádat és matracot (ma végre az ismerőseink áthúzták a babaágyat, régóta nem tudtuk megfelelő időpontot találni, de ma sikerült :))

Már csak kb. 5 hét van hátra, kezdek izgulni, de leginkább azért, mert nagy esély van arra, hogy ferbruár 29-én születik a baba :D
elusiaczek
Budapest

De jó újabb kismami!
Üdv. Lujzici! :D
Írtam neked privit!

Elu!
Nagyon szurkolunk neked!
Van aki hozza nekünk majd rólad a híreket?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Gondolom majd személyesen írok :P
elusiaczek
Budapest

Csipet! Szerintem Áki nem hiper. Ilyen a természete és ennyi. Titi sem ölben ülős fajta és Bogi sem az. Ők felfedezők :-) Ezért nem járunk ringatóra sem. Ott mindenki kölke olyan jól szituált, az enyém meg mozog :D

Ela! Ha 29-én fog születni, akkor örök fiatal marad :-) Izgi :wink: Meg hát csak 4 évente kell tortára meg ajándékokra költeni :D :wink:
szilvi35

Ela!
De izgi! Én örült vagyok, de szerintem különleges, ha akkor születik. :-D Hajrá!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szia Lujzici! Itt többen vannak az Asbóthnál, szerintem is nagyon korrekt szakember, de majd ők mesélnek :)

Szilvi, mi Kerekítőre (Tippentő) járunk, mert ott nemcsak ölbemondóka van, hanem tánc is :)

Hajrá Elu, szuper, hogy vége az vizsgaidőszaknak!

Nekem van feb 29-ei barátom, aki tényleg különleges :) Most lesz 7 éves (szor 4 persze) :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!

Újonc vagyok, és szeretnék én is priviben információt kapni Asbóth dokiról, ha lehetséges. Szültem már a Péterfyben, de amennyiben összejön a kistesó, orvost váltanék...

Előre is köszönöm!!!
babeszi
babeszi
Budapest XIII. kerület

Ha Asbóth orvosról van szó, ismertek valakit, aki hozzá járt, de ügyeletesnél szült? Mert én hozzá járok, de még mindig nem beszéltuk meg a férjemmel, hogy fogok szülni :? Most hétfőn kell választ adnom..
elusiaczek
Budapest

Köszi a válaszokat Asbóth doktorral kapcsolatban, lányok!

Még két kérdésem lenne:
1.ha magánorvoshoz akarok járni, mikortól kell hozzá menni? A 12. hét után sem késő még? Mert ha nem, akkor azt még elintézném itt, a kerületi sztk-ban.

2. Dr Csősz Györgyről van valakinek információja? Ő is nagyon szimpatikusnak tűnt pár bejegyzés alapján.

Babeszi: miért akarsz orvost váltani?

lujzi

Kép
lujzici

lujzici, üdv köztünk. én csősznél szültem, meg voltam elégedve vele, holnap írok privit ròla ha még nem késő.

Lilypie Third Birthday tickers

Anyagi, illetve minőségbeli okokból (ha lehet így fogalmazni) szeretnék másnál szülni. Szempont az is, hogy olyan doki legyen, aki nem zárkózik el a császár utáni természetes szüléstől...
babeszi
Budapest XIII. kerület

Üdv az újoncoknak! Szeretettel várunk továbbra is benneteket! :-)
Segíteni a kérdésben nem tudok. Majd a többiek.

Képzeljétek! a férjem ma végre leállamvizsgázott! Juhhhééé! :-P Soha többé egyetem... hacsak nem akar egy harmadik diplomát, mert akkor végre én is lediplomázhatnék... :)
Violás gondok talán letudva... Lehet, hogy a növekedési ugrás miatt kezdett el enni óránként? Elviekben van ilyen, nem? 3 majd 6 hetesen... No, mindegy is, remélem nem szóltam el magam.
Szép hétvégét mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok

Jó sokat írtatok, azt se tudom mikre akartam reagálni :oops:

Üdv az újaknak, remélem maradtok :D Én nem ismerem ezeket a dokikat, sjnos nem tudok segíteni.

Mi jól vagyunk, túl egy hasmenéses, hányásos 39 fokos lázas víruson. 2 napig tartott csak, de nagyon szörnyű volt.

Csipet, Ákos tuti nem hiper. Szonja is ilyen kis felfedező és nem hiper. A bölcsibe azt mondják rá, hogy egy kis angyal, annyira nyugodt és jó gyerek. El kellene jönniük hozzánk egy fél órára és látnák milyen "nyugodt". Ő sem ül soha az ölembe 5 percnél tovább bárhova megyünk, nagyon sok dolga van. Legyen is, fel kell fedezni a világot :wink:

Tlindi

Kép
tlindi

tényleeeeeeeeeg! Szonja is pörgettyű :) :)
szilvi35

Ádámnak nagyon boldog szülinapot!

Sz&M.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Bogi is pörgettyű,de a megfigyeléseink alapján másfél óra után kidől és akkor már csak nézelödő....
Most voltunk kétszer a Bálint ház játszóház részén,ami olyan,mint egy óvodai csoportszoba és egy óvónő-szerű nő is van,aki viszi a gyereket ide-oda,ismerkedik vele,közben anyuka gyerekmentes lehet...
Bogit nem tudta elcsábítani,mert a szobában van egy galéria,csúszdával a végén...na a mi lányunk 50-szer lecsúszott és csak azt lehetett látni,h rohan....persze a többi kislány főzött,meg egy helyben játszott.
Aztán kb.másfél óra múlva már csak üldögéltünk egyhelyben.
Amikor másodszorra mentünk már csak 2-3szor csúszkált Bogi és utána játszott és gyurmázott az asztalnál.

A mi gyerekeink(Ákos,Titi,Szonja) csak mozgással reagálnak mindenre és mozgás által szerzik a tapasztalataikat,szerintem ebbe a korban ez a jó.
Persze néha irigylem a nyugisabb gyerekek szüleit....:)

Kép
kata35

Ádámnak boldog szülinapot!
Violának boldog hófordulót!

wf

Kép
wf

Sziasztok!

Képzeljétek, voltunk bent a férjemmel szétnézni a Péterfy-ben. Eléggé retró, de nekem tetszett.
Besétáltunk a szülészetre, és akivel csak találkoztunk, kikérdeztük. Nagyon kedves volt mindenki.
azt mindegyikük elmondta, hogy náluk az EDA teljesen oké, nemhogy felajánlják mindenkinek, de javasolják is.
Örültem, hogy ezt a férjem is hallja.
Bár ő még mindig azon a véleményen van, hogy lehet, hogy a másik kórház alapból nem ad EDA-át, de ha kérem, biztosan szívesen beadják.
Mondtam neki, hogy ez azért nem így megy.
Különben lehet, hogy beadnák, de lehet, hogy nem... és én nem szeretnék hónapokon át azon szorongani, hogy vajon sikerül-e majd kapnom.

Kérdés: magánorvoshoz mikor érdemes elkezdeni járni? Én most vagyok 9 hetes, és a 12. hétig szívesen intézgetném még itt a kerületi sztk-ban a dolgokat. Kényelmesebb és olcsóbb is lenne. :-)

Szép hetet mindenkinek!

Lujzici

Kép
lujzici

Ádámnak boldog születésnapot! :-) Isten éltesse!

Wf! :-P Köszönjük szépen. Jó gyorsan eltelt ez a hónap. Két gyerekkel mintha gyorsabban telne az idő. :)

Lujzici!

Én a dokimhoz huszonvalahány hetesen kerültem. Több mint félidőben is elvállalt, addig én is sztk-ba jártam. Szerintem dokifüggő ki-mikor vállalja még a kismamát, de ettől eltekintve, ha panaszmentes a várandóság gondolom kevesen küldenének el félidő tájt...

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Isten éltesse Ádámot a második szülinapján!!! (is)
szilvi35

Ádámnak!
Sok Boldog Szülinapot!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kincső is pörgettyű! Egy pillanatra sem tud leülni a fenekére! Addig tart neki a játék amíg ki nem borítja a játékos dobozt vagy a kockákat, aztán pörög tovább!
Mi is szoktunk babamuzsikár járni de vagy éppen megül vag nem. Kedvétől függ, mikor milyen kedve van! Szerintem ez teljesen rendben van így! :)
Tuti rendbe teszi majd még a fiúkat is az oviban! :?

Kicsit dicsekszem is! :oops: Nem szoktam de olyan büszke vagyok!Csenge megnyerte múlthéten a 16.kerületi népdaléneklős versenyt! És persze megy a budapestire! Legaábbis remélem, hogy elviszi az ének tanár! Mert persze büszke volt a tanítványára de közölte a gyerekkel,hogy oké, hogy ezt megnyerte de a Budapesti egy egésznapos rendezvény, és hát neki az macera! Úgyhogy hát...........
Idióta! :evil: Akkor majd viszem én a gyereket! :)

Csanád baba meg négykézláb áll és nem csak, hogy hointáztatja magát tegnap már tett is két három mászós lépést! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca! Gratulálok Csanádhoz. Igazi kis mászó babád lesz ám. :P
Ja, hogy lehet ilyen hülye egy tanár??? Vidd el te Csengét! Hadd nyerje meg a budapestit is! :) Szólj, majd szurkolunk neki!

Szép hetet mindenkinek!!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok, végre tudok egy kicsit ömlengeni, mert apa itthon hagyta nekem a netet, és nem kell telefonról pöcsörésznem. Először is a nagyfiú Ádinak boldog szülinapot kívánunk!
Ehhez a szopis témához én is akartam hozzászólni ami Hubamami kapcsán merült fel, de szerintem már megoldódott. Annyit azért elmondanék, hogy Hanna is annak idején óránként-másfél óránként akart szopizni, és a köztes időben nálunk is ment az ordítás, pedig pont annyikat szívott ki egyszerre mint Ádi. Mondjuk bukni sosem bukott szerencsére, de hasfájós az volt. Nekünk is javasolta a védőmama a cumit meg a vizet, de a víz akkor nem kellett neki, a cumit is kiköpte. Úgyhogy én is aszerint jártam el mint amit Szonja is írt, hogy 3, inkább 3,5 óránként szoptattam, közben pedig lefoglaltuk, eltereltük a figyelmét, már amennyire egy csecsemőnek lehet. Pár nap alatt hozzászokott, és nem volt többet gond ebből. Nálunk az infacol hasfájásra bevált többnyire, bár mást nem is próbáltunk. Na ennyi ami msot hirtelen eszembe jutott erről.
Na, Hanna nálunk is hiperaktív, bár ezt én sem mondanám rá. De nem oylan hogy egész nap szaladgál, és egy idő után elfárad és kidől, neeeeeeem. Nem dől ki sosem, nem áll meg egy pillanatra se, mindig jön megy, nem tudom honnan van ennyi energiája, de szerintem 3 gyereknek is elég lenne, és maradna is neki még bőven. Nem lehet úgy elmenni vele sehova, hogy ne szedné szét a helyet, a védőnő emelgeti is mindig hogy ha lemegyünk a rendelésre szétkapja a rendelőt, minden gyereket megpuszilgat megszeretget, nem is megyek már vele egyedül, csak apával, mert ketten is kevesek vagyunk hogy visszafogjuk. Néha elnézegetem ott a mások gyerekét, egyik másiknak megsavanyodik a szájában a tej, annyira nyugodt, néha én is irigykedem, de inkább ilyen legyen mint olyan. Ringatóra minket is hívtak, de nem merném vinni, mert szétkapja a cuccokat, meg ott nála kisebbek vannak inkább, ő meg annyira vehemensen zúdítja a szeretetét a gyerekekre, hogy ők még megijednek. Viszont van itt helyileg egy baba mama klub, azt ki akarom próbálni, meg valamelyik hétvégén mostmár játszóházba is szeretném elvinni. De a társaság nagyon kell neki, mert imád mások között lenni. Egyébként nagyon édes, a kicsi gyerekekhez olyan finoman tud közelíteni, simizi őket, puszit ad, megöleli őket, nem olyan kis durván mint kisebb korában. A szomszéd meg is jegyezte, hogy tipikusan nem egyke fajta. Kíváncsi leszek milyen lesz a saját tesójával. Ja, és hát az ölben ülés nálunk se való mert Hanna annyira sajtkukac, hogy pl egy sima kajálásnál annyira kell trükköznöm, mert a popiján képtelen megülni 5 percig, de ölben aztán végképp nem hajlandó, és ugyanez vonatkozik ha felvesszük, már ugrana is ki a kezünkből. Dehát ezt némelyik rokonnyak hiába magyarázzuk, nem értik meg, hoy hiába kapkodják föl, mert nem akarja, nem szereti. Még azt se nagyon engedte pl soha, hogy amikor járni tanult, fogjuk a kezét.

A kismamáknak ismét üdv, lujzici, kicsit megkésve, de remélem még nem későn küldöm a privit Csősz dokiról. A péterfy valóban kicist retró, de szerintem nagyon jó, és figyelmesek, jófejek a dokik, szülésznők, nővérek. Ja, és az Edával valóban úgy vannak hogy nekem pl a dokim 5 percenként kérdezgette, hogy na beadhatja?

Hubamami az a benti cipőcske amit linkeltél annyira tetszett, hogy rendelek itthonra Hannának, úgyis egyfolytában úton van, gondolkoztam is mit kéne a lábára adnom, de ez a legjobb.

Csengének és Csanádnak nagy gratula. hihetetlen hogy Csanád is lassan jön megy.

Na, még annyit akartam, hogy pont egy hete Hanna megkapta az egy éves ajánlott oltást, de nem hogy nem készítette ki, de olyan szinten bepörgött délutánra hogy majdnem én lettem rosszul, már csak a látványtól is. Lázas sem lett szerencsére. A két alsó rágója gyönyörűen kibújt mostmár teljesen, most felsőkkel szenved, ez jobban megviseli, bár az éjszakák még mindig nem olyan borzalmasak mint vártam, igaz néha olyan ordítással tud megébredni, hogy már nekem fáj. De ez se mindig hanem olyan 2-3 naponta, de utána is alszik, csak iszik, meg egy kis simi kell olyankor.

Na asszem most lettem naprakész, megyek is mert a gyerek szétcsapja a konyhámat.

Lilypie Third Birthday tickers

Bejja!

Én vettem Hubának a fogzáshoz Gengigel baby-t. vanillia/anyatej ízű állítólag. Huba szereti ha bekenem az ínyét vele. Régen mi sem kentük semmivel, mert azt hittem, h ez egy természetes folyamat, de rájöttem, hogy inkább aludjon nyugodtan, mint ordítson a fájdalomtól. Egyébként drága, 3000ft- és csak 15ml. Én esténként kenem neki alvás előtt, könnyebben elalszik és nem is ébred meg már.
Örülök, ha tetszik a puha talpú cipő, bentre nagyon jó. Én azt vettem észre, hogy tényleg nem izzad a gyerek lába benne, ha 100% pamut zokni van rajta. :-D

Na, lépek teregetni, mindkét kölök alszik. Ritka pillanat. :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Pörgettyű :D
2 éves Ádi nagyon köszöni a köszöntéseket!
Húúú, de nagyon gyorsan elment ez a 2 év. És majd meglátjátok, 3 évesen már inkább nagyfiús, nem babás. Meg ez az 1-2 éves kor közötti időszak a legjobb. A többi is, de nekem ez annyira jó volt.
Nem tudom, hogy ez normális-e, de most már napok óta letargiában vagyok, hogy ilyen gyorsan megy az idő. Meg mert előjött a 3. bébi ötlete is, de a férjem teljesen megkuyálta magát. Most mit csináljak, a postás is nő :D

Úúúú Csanád hamar neki fog indulni! Lehet, hogy ő is pörgettyű lesz? :D Csatlakoznék egyébként én is a klubba. Mi bevásárolni nem megyünk velük. Mert hiába bevásárló lista, sík idegesen, sőt tömeggyilkos hangulatban megyünk haza a fele cuccal.

Jaj, mekkora macera lehet elvinni a gyereket. Hát végül is nem ezért foglalkozott vele? Tudom, tök antiszociális vagyok, fúj.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ja, és reklamálnék: Kincsőnek úgy maradt a vonalzója :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja! Mit csinált magával a férjed a 3. baba ellen ?
szilvi35

Igenis értettem Szoja! :D Igyekszem pótolni a lemaradást! :oops:

Szilvi!

Mit szólsz a VV párbajhoz?:cry:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kérés teljesítve! :D
Vonalzó kész! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Nagyon szép lett Kincső vonalzója!

Szilvi!
Most mindegy, mit csinál, vagy mit nem. Nem akarja és ez a lényeg. Nem érez magába erőt az első egy évre. Hát rohadtul gondolkodok, hogy valahova teleportálom magam 2 hétre, hadd tudja meg, hogy milyen a magyrok istene. És nem írok neki mosógép használati utasítást se. Nyilván vagy felköti magát, vagy ideköltözik anyósom, hogy segítsen a kicsi fiánakn úrrá lenni a káoszon. Szóval most úúúútálom, de nagyon.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Húúúúúúúúúúú, egy harmadik gyerek??? Én biztos nem szeretnék még vagy 3 évig. És akkor is meggondolnám magam... Igaz, sokkal nehezebbre számítottam a kettővel is, de ilyenkor mikor egész éjjel alszom 45 percet, biztos vagyok, hogy nem lesz harmadik kölök. Viola felcserélte a nappalt az estével, és igényelte, hogy márpedig én szórakoztassam őnagyságát, különben ordított... Mire elaludt 7 óra volt és 7.45kor ébresztett Huba... :) Az élet szép... :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szonja! Nem puhítható?

Ildóva! Most Verának szurkoltam :D Eszter, mióta "közkedvelt" lett, elpatkányult. Verát meg sajnálom.
szilvi35

Szilvi!
Most úgy tűnik, hogy nem. Érdekes, pontosan ezzel a szóval illetem én is magamba napok óta: patkány korszakát éli.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Hi-hi-hi, én is Verának szurkoltam, pont azért mert Eszti más lett, mióta cinkoskodott.

Képzeljétek Huba ma udvarolt. Kézcsókot adott, szájra puszit és még az ágyba is becsábította a féléves lánypajtiját. :) Mát majd megzabáltuk őket. :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba korán kezdi! :D De neki van igaza mindent időben el kell kezdeni! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hahó mindenki!
Mi ez a csönd?
Kismamik, kisbabák, nagybabák, anyucik hogy vagytok?

Kata!
Kistesó project? :D

Szonja!
Azért én drukkolok a harmadikhoz! :D
Szép a nagycsalád! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Mi ismét betegen. Most éppen torokgyuszi van porondon :twisted: Mindent összeszedünk ami létezik.

Na föl is ébredt....

Tlindi

Kép
tlindi

Ildóca,

hááát..ebben az évben neki állunk a projektnek!Év vége felé...
De szeptembertől dolgozom,úgy nééz ki....aztán egy évet lehúzok,a köv.szeptemberben meg szülnék.....
Ezek a tervek....:)

Húúú,nemtom hogy vagytok vele,de én kezdek lemerülni,épp azon gondolkodom,el kéne kezdenem valami vitamint szedni.....

Kép
kata35

Nálunk a jókedv hullámzó... :-S Vagyogatunk... Várom a havazást, mondjuk kb 1-2 hétig jó lenne havat látni, aztán jöhetne gyorsan a tavasz, majd a nyár is...

Képzeljétek, ha bejön a jóidő megyünk fotózkodni. Családilag. Jujjj, de várom, hogy legyen már rólunk szép kép. :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?