Sziasztok Csajok!
Bocsika az eltűnésért, de ez a május nekem gááááz.
Kivel mi történt mióta nem látogattam ide?
Látom Fini nálatok is esemény van. Képzeld nálunk Rékának is ki kell venni, augusztusban.
Bencééknek is már csak a jövőhét van az oviból, én sem viszem őket nyáron.
Ja, a műtét után azt javasolják, hogy joghurt-ot és pudingot vigyél. Meg vizet. Lehetőleg vaniliás pudit, és "fehér" joghurtot. Mert amikor azt eszik, akkor lehet látni, hogy vérzik-e még. A csokis az barna, azon nem látszik a vér
Mazsuzs!
Örülök, hogy jobb a helyzet a műtét óta! Hát igen a meló... Amikor nem mehetsz, alig várod, amikor meg ezerrel megy, alig várod hogy végre otthon legyél...
Szorítok a tesónak, hátha akkor jön össze, amikor nem is számítotok rá!
Szandra!
Jók lettek a képek! Úristen nálatok is mekkorák már a csajok... Akkor nálatok is suli szeptembertől? Annyira durva, nem?
Szóval nálunk szerencsére minden rendben - mostmár.
Természetesen gyermekeim mindketten akkor voltak betegek, amikor nekem a legtöbb a melóm. Az elmúlt két hétben itthon volt mind a kettő. Hétfőn mentek először oviba.
Bencének vmi fertőzés ment a fülére, és úgy folyt meg fájt neki, hogy csak na. Antibiotikum két hétig, minden másnap kontroll. Még szerencse, hogy bent van/volt (az egyik már kiesett, a másik pedig úton van kifelé) a tubus, mert így megúszta, hogy fel kelljen szúrni neki.
Réka elkezdett köhögni, jól izgultunk, hogy nehogy tüdőre menjen neki, így ő is inkább itthon maradt.
De mostmár minden OK, ezt a két hetet még kihúzzák, aztán Hawaii.
Nyáron nem terveztünk menni sehova... Se lóvé, se idő... A nagyszülők mennek a gyerekekkel Velencére a telekre, ha sikerül talán egy hosszú hétvégére elmegyünk apával vhova. Majd meglátjuk.
Röviden ennyi van nálunk! Többiek ti is írjatok, legalább pár sort!
Pá: Eszti