Sziasztok!
Húú, látom, mindenki szépen el van adósodva, de azt hiszem, mi vezetünk.
2 éve vettünk fel 10 millát, CHF-ben, akkor 53 ezer volt a törlesztő, most 83. Félévente változó, most örültünk, hogy legalább nem emelkedett. Kocsink 10 éves, tavaly járt le a hitel, pont még a válság előtt, azzal szerencsénk volt. Talán akkor tudjuk lecserélni, ha majd visszamegyek dolgozni. Jah, a férjem diákhitelét el is felejtettem, az enyémet tavaly fizettük ki.
Még jó, hogy két lányunk született, így Nati csomó mindent tud örökölni Lilitől.
Jut eszembe, a tescoban minden kabát, dzseki 30%-kal le van árazva, tegnap beszereztünk Natinak egy overallt meg egy dzsekit. Ezeket Lilivel úgy kaptuk kölcsön, de most nem tudjuk már elkérni onnan, muszáj volt venni. És 18-án lesz a köfém csarnokban bababörze, mi oda is készülünk.
Betti, szuper hírek, nagyon örülök én is!!!!
Jaffa, látom, a vezetéssel hasonlóan vagyunk, én nem is mertem még ekkora távot levezetni férjem nélkül a gyerekekkel. Remélem, a mai éjszakátok jobb lesz.
Jeges maci, 5 hét Apa nélkül, hogy bírjátok????
Anyany: nagyon jó a fotó Rólatok ugyanabban a ruciban.
Én a kinőtt rucijaimat a babámra adtam, hogy azóta hová lettek, gőzöm sincs...
Sétálni délelőtt szoktunk, 9 és 11 között nagyjából.
Szösz: szendvicsket lehet gyártani a péksütikből, mi is szoktunk.
Tünci: helyes kis pocakod van, kár, hogy a fejed lemaradt.
Naspi, jobbulást neked is! Nati egyedül járogat, ha eszébe jut, de egyelőre nagyrészt ő is kotor, mert úgy sokkal gyorsabban halad.
És akkor találkaszervezés indul! Szerintem most már nincs annyira jó idő, hogy a Piciket letehessük a földre, így valami játszóház kellene. Fő kérdés, akkor délelőtt vagy inkább délután????? Lécci szavazzatok! Aztán átnézem újra a játszóházakat, melyik lenne jó.
Na, megyek vasalni, van ám kedvem, de nagyon...
Jó éjt,
Katinka