BARBI!! SOK-SOK Gratula sok tejecsekét és [
color=red]ISTEN HOZTA EMMÁT!!!! [/color]
Gyanús voltál azzal az éteri nyugalmaddal!
LILIJÓZSI Boldog szülinapot!!!!
Zuz, Deni: ááá dehogy van kecó
tegnap is voltunk, 5-öt néztünk meg, zéró eredménnyel. Tudjátok várom azt az érzést, "hogy igen ez AZ" de ez eddig még nem jött el
kb most annyira vagyok összezavarodva, hogy azt se tudom már merre nézelődjek...mert igazándiból mindennel van valami fenntartásom (akár ár, akár más miatt)
legszívesebben itt maradnánk a kerületben, csak a kertvárosi részen, csak ott megfizethetetlen az új építésű. Régi lepukkant kecót meg tudnánk venni, csak nem lenne mani felújítani..mert a felújítás is egy kisebb vagyon lenne..szal nem egyszerű a történet ...nemtom mi lesz.
Mindenesetre hétvégén apjuk elkezdi tunningolni a kecót (beázás folt - szerencsére a tetőt leszigetelték újra), hogy mielőbb tudjuk árulni, aztán meglássuk, hogy lesz-e szerencsénk avagy maradunk a seggünkön és drukkolunk, hogy a választások első évében újra hulljon a szocpol nevű manna az égből
Macs: egyébként pont erre gondoltam én is, amit a cikk is írt, hogy ezzel a húzással szépen az építettő vállalkozók közül is jó sokan lehúzhatják a rólót
hurrá reform és gazdasági fellendülés...
és egyébiránt úgy vagyok én is mint Macs, hogy egyszerűen vagyok annyira önző, hogy ÉN szeretném látni a gyerekeim első lépteit és ÉN szeretném hallani ahogy elkezd beszélni és nyílik az értelme és ÉN szeretnék nekik megmutatni dolgokat stb stb...az egyéves az még aaaannnyira picike...ha belegondolok Borikát két hónap múlva el kéne engednem napi 8 órában+utazás oda-vissza.. azaz este etethetném, fürdethetném, altathatnám és kb ennyi lenne a napi kontaktunk
hát ebbe én belehalnék félig vagy akár egészen is. És nagyon sajnálom akikkel ezt megteszik majd. És igen, lehet példálózni az amikkal, meg az angolokkal, hogy ők már bíz 6 hetes/hós korban visszamennek melózni...na ja 4/6 órába + nem egy 30 fős bölibe nyomja bé a gyereket hanem fizet rá bébiszittyót (bár ez engem nem hatna meg) szal más azért a gyerek fekvése odakünn-és itthon.
Én nem tudnék elmenni innen. 1. nincs olyan munkám amit kint más ne tudna megcsinálni. 2. pincérnősködéshez, levespor csomagoláshoz én má öreg vagyok
..max akkor csinálnék ilyen melót ha muszáj, 3. nem beszélünk olyan jól egy nyelvet se
4. itt van a családom (két fő) és a barátaink (sok fő)
CSak úgy mennék ki, mint Curse, hogy valahogy melóhely kiutal...de nem dolgozunk ilyen helyen
igy maradunk itthon és szívunk. Pedig én csípném ha kiutalnának minket egy-két évre külföldiába... de így...
Majd nyerünk a lottón és kimegyünk héderelni!
Gyülés: legkisebb Graco, közepes: Maxi Cosi, nagy: Cybex Solution -ez kb 3 hetes szerzemény, eddig bevált
Mindegyik jó volt,a legjobb szerintem a Maxi Cosi volt, amiben most Boris hesszel.