A kérdésekre válaszolva:
Szandra, a tiédre azt hiszem már bőven válaszoltam, sajnos nem múlt el a betegeskedés időszakra. Egyébként Nándi így éppen nem volt abban az időszakban sem amikor a bárányhimlő dúlt az oviba így nem tudtuk meg, hogy az oltás hatékony-e vagy sem....
Gondolkoztam azon, hogy újra el kellene menni és megpróbálkozni a homeopátiás orvossal, mert jó lenne ha a következő tanévben nem lenne ennyire beteges és nem hiányozna ennyit. A végén még nem lesz barátja sem mert a többiek teljesen összeszoknak, kialakulnak a közösségek és félek, hogy kimarad ebből.
Finike, Nándi kalóz volt az ovi farsangon ami a múlt héten pénteken volt. Kaptunk kölcsön egy jelmezt de annyira nem törtem magam a dolgon mert az előzményeket tekintve azt hittem, hogy nem fog menni, lévén hogy lemaradt a mikulás buliról, a karácsonyi ünnepségről, a fényképezésről...
De mivel még nem volt annyira náthás csak egyet- kettőt tüsszögött és köhögött néha, el tudott menni és pénteken már ebéd után el szoktuk hozni (apósom hozza haza az oviból), és csak hétfő-csütörtökön van teljes napot.
Egyébként a fül-orr gégész doktornő javasolta neki is az allergia vizsgálatot, így lehet hogy majd én is elviszem a közeljövőben valamikor. Persze azt szintén nem csinálnak itt nálunk a szakrendelésen....
Vikinek mi mindent néztek meg ezen az allergia vizsgálaton? Penészgombára való allergiát is vagy csak ételre való allergiát?
Nitácska! Akkor úgy döntöttetek, hogy ha összejön akkor bővül a család?
Nálunk is lehet, hogy Nándinak lesz egy kis unokatesója de egyenlőre még semmi sem biztos még pár hét, hogy az első három hónapon túl legyen a sógornőm.
Szóval ez van velünk! A hétvégén a születésnapi bulit is megtartottuk. Úgy megy az idő és ezt a gyereken látja az ember!
Szandra, ha lesz nálatok búcsú tavasszal vagy nyár elején, írjál róla előrel!!!!
Jó lenne elmenni Nándival. Bár ha jól emlékszem akkor Üllőn előbb van mint nálatok...ugye?
"Röviden" ennyit. Azért majd igyekszem jönni de nem ígérek semmit!
Ti azért írjatok, hogy tudjak olvasgatni.....
mazsuzs