Első vagyok? Ilyen sem volt még. Ma kicsit korán (05:30-kor) volt a reggeli riadó, most alszik vissza a drága, apa altatja!
Márti - sok gyógypuszit küldünk nektek, gyógyuljatok meg hamar! Szegénykék! Sokat gondolok rátok!
Dytke - írnál nekem még egy kicsit erről a baba-mama tornáról? Mi is itt lakunk a közelben, talán kipróbálnánk. Mennyi idős gyerekkel érdemes próbálkozni, ők ott mit tudnak csinálni? Miért kell a beutaló? Hatékony vagy csak egy lazább torna?
Ugabesz - szóval a sütőtököt a következőképpen rakom el: megveszem a Lehel piacon (valaki kérdezte, hogy ott lehet-e, igen, nagyon szépek vannak, van egy két árus aki szépeket hoz), hazaérve felvágom, be a sütőbe (így jobban megmaradnak szerintem a vitaminok, mint főve, de úgy is jó, ez egy másfajta íz, kell a változatosság), aztán ha kész, pürésítem és megy a kis dobozkákba, az adagolásnak megfelelően. Remélem érthető voltam.
Hordozókendőben alvás: miért akarod kivenni? (nálunk is felébredt Zoló ha ezzel próbálkoztam, így addig volt rajtam amíg nem ébredt. Így jártunk sétálni. Persze nyáron, jó időben ez jó volt, a lakásban nem bírnám, de ha séta közben elfáradtam, csak leültünk egy padra.) Majd ha háton hordozol, órákig is alhat rajtad!
Nikuc - szerintem is minél hamarabb érdemes lenne utána járni mi okozza az allergiát!
Koszmó - nekünk is elkezdődött egy kis foltban a feje tetején. Én csak hámlásnak néztem, de mivel elszíneződött, a védőnő azt mondta, ez koszmó. Babé koszmó ellenit vettünk mi is. Tényleg megéri az árát, elsőre levitte! Érdemes vele próbálkozni!
Dius - sajnálom, hogy gond van a géppel. Elugrálás ellen lehet alá kapni gumi szőnyeget, bár nem túl dekoratív!
Nekem is van egy-két bajom a jelenlegivel (Indesit), bár már 6 éves. Nektek elektromos vezérlésű a programkapcsoló? Nekünk nem (régi már), nekem is volt párszor, hogy leállt a program és elkezdett körbe forogni a kapcsoló, apukám (nagyon ért az háztartási kütyükhöz, mindig tőle kérünk tanácsot) szerint is az a baj nálunk, amit Susy párja is mondott nektek csak engem riaszt a szerelési költség és a kiszállási díj. Ha egy kicsit többet áldozok rá, már egy új gépem van! Nem mindegy! Nálunk a férjem szétszedte azt a részt és most újra jó. Már ezt kétszer eljátszottuk, ha megint elromlik, újat veszünk!
Susy - a Ca szerintem is jó lenne nektek! Kipróbáltátok már? Még a mosógéppel kapcsolatban akartalak faggatni (ne haragudj, de nem hagyhatom ki hogy otthon vagy a témában
). Szóval mint írtam fentebb, nekünk Indesit van és apukám tanácsára mi is Bosch, Miele és Electrolux AEG-ben gondolkodunk, szerinte is rosszak az olasz termékek (ő víz-gáz témában van otthon
). Ő nem ajánlotta az új Whirpool gépeket, a férjed mit gondol róluk? A Fagor, Candy és társairól, amelyek nem igazán elterjedt és megbízható márkák (bocs ha valakinek ilyen van) lebeszélt minket. Aristont és LG-t se szívesen vennénk, viszont a Samsungnak vannak szuper gépei (ezüst mosás...milyen jó lehet, 100 féle program!!!), de őrületes áron, mint ahogyan a Mielek is és a jobb Eletroluxok is nagyon drágák. Nem tudok dönteni, mert az ár is számít, 80-90 ezerig gondoltam, de lehet kevés ennyi egy jobb gépért! Nálunk még az is probléma, hogy felültöltős a gép, és már nem áll meg a fedele, még egyszer ilyet nem veszek, sőt ahogyan felemelem a tetejét, mivel kicsi és párás a fürdőszoba, ott rozsdásodni kezdett. Szóval már nagyon vágyom újra, de addig amíg működik, nincs értelme kicserélni! Az említett teák felcsigáztak? Milyen márka? Mert a névből nem tudom sajna!