Új privát üzeneted érkezett!

Szóval a fogorvosok hazudnak, és felesleges macera a fogmosás?!?!?! :lol: :lol: :wink: :wink: Akkor minek töröm magam??? 8)

Zsóka: éljenek a jó szemek!!!!! Hurrá és gratula!! :lol:

Zsu

Zsu
svs

Fatima: ősszel jó lesz a késő délelőtti séta nekünk is, akkor már nem lesz meleg!! :wink: Tényleg, utazol, jó pihenést!!!!! :lol:

Zsu
svs

Andi! Beszarás, hogy milyen "őrültek" vagytok ti!!!! :lol:
Maja tutira visszaadja majd nektek ezt a sok bolondozást, csak nőjjön meg!!!! Nagyon jók vagytok! Viccesek. Nálunk a férjem nem hajlandó "hülyét" csinálni Tarekból. Még nagyon pucér képet sem, pedig mondtam neki, hogy azokat itt nem mutogatnám. Szerinte Tarek nem örül majd 20 év múlva, ha tudja, hogy az ő kis pucér testét fotózgattuk! :) Hihetetlen egy uram van, mi??? :)[/b]

fatima

OK Zsu! Akkor ősszel!!! Bár szerintem egyáltalán nincsen meleg most sem. Mert azért a nagy kánikulában én sem viszem le Tareket délelőtt. Olyankor csak apájával visszük 5 körül, hogy fürdésre itthon legyünk! :)

fatima

Ja! És nálunk nem törvényszerű a mindennapi délelőtti séta. Általában akkor megyünk, ha közben van valami elintéznivalóm - pl. piacra menni vagy közértbe. Ilyenkor teszünk egy nagy kört és elintézzük a dolgainkat! :)

fatima

Fatima: jó, hogy jöttél, mostanában kicsit sokat. Jó hallani felőletek. És tartozol ám képekkel is!!! Ne legyél olyan mint Anzsi!!! Nem akarunk hónapokat várni azokra a képekre!!!!
Tudom, tudom, hogy kapunk majd Majától, de egyszerűen nem bírom ki!!! Imádom, és szeretek vele bolondozni. Ha nevetek, akkor ő is, és annál jobb nincsen, mikor együtt nevetünk. No, majd ha nagyobb lesz... lesz vele elég bajunk, már most is.
És légyszíves neveld egy kicsit a férjedet!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Képek, képek, képek!!!!! Légyszi mielőtt még elutaztok!!!! Nem bírom ki 19ig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viszont nekem már mennem kell, mert ezer a dolog, és mingyá 7vége.

Ja, akartam kérdezni, hogy én már naaagyon hiányolom Nóriékat. Tud róluk valaki valamit???? És Reniék???

Mikor megy valaki nyaralni??? Külföldre!!!

Kép

Kép
b79andi

Zsu, köszi, tök jól megy már.:)

Kép
niki30

Andi, milyen nagy már Maja! És ez a cumi, k....va jóó! :lol: :lol: :lol:
Maja szereti egyébként?

Fatima Nektek nagyon jó utat holnapra, érezd jól magad és kicsit próbálj meg pihenni, lazítani. Úgyis lesz segítséged.
Ellesztek apa nélkül? Persze, pikk-pakk elmegy az az egy hét.
Na pusszancs

Kép
niki30

Andi! Kívánságod parancs!!! :lol: :lol: :lol: Kép Ilyen erős a nyakam

fatima

Kép Elégedett vagyok!

Kép Álmos vagyok!

Kép Hello Nagyi!

Kép Vicces vagyok!

Kép Helllooooooooo

fatima

Hát ez nem igaz....micsoda cumi...megőőőőőőrülök, bakker Andi, ezt is csak te teheted a gyönyörű lányod szájába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Borival akkorát nevettünk a fotón, csúúúúúcs. Különben olyan jó stílusod van Andi, mindig feldobod a hangulatot itt a topikban :wink: :D :wink: .
Marci mindig balhés ha dokinál vagyunk. Meg az is a baj, hogy rettenetesen öntörvényű és makacs( mint az apja), és ha valami olyat csinálnak vele, amit ő nem szeretne, na akkor aztán nem hagyja magát :roll: . Bori pont az ellentéte, ilyen esetekben inkább megnémul és túl jó gyerek lesz.

Zsu, köszi! :wink:

Tarek milyen jó erőben van :shock: , és persze nagyon szép kisfiú!!
Milyen fehér a bőre. Csak később lesz kreolos?

KépKép
logi

jajjjj de édesen mosolyog!!!!!!!! megzabálom! :D
logi

Niki: örülök, ügyik vagytok!! :lol:

Fatima: Tarek még mindig csodaszép kis krapek!! :lol:
AZt meg szabad kérdezni, hogy Salim miért ilyen "szégyenlős" a fotókkal kapcsolatban? A származásotok miatt vagy amúgy? (Egy zenészről azt gondolnám, hogy mindenben laza 8) ) (Bocs, ha tapintatlan vagyok! :oops: )

Zsu

Zsu
svs

Fatima, hát megzabbantom, jajj de nagyon édes!
Ő is már milyen nagy! Hihetetlen! Jajj, már nagyon jó lenne találkozni veletek!
Szeretném már bemutatni Emmának a NAGY Ő-t!!!!
Az első képen kinek a melkasán hasal? Apukáján?
Tényleg, Szalim miért nem szereti, ha képet teszel fel magatokról?
Legyen büszke a kisfiára, mert nagyon szíííp!

Kép
niki30

Fatima, hát megzabbantom, jajj de nagyon édes!
Ő is már milyen nagy! Hihetetlen! Jajj, már nagyon jó lenne találkozni veletek!
Szeretném már bemutatni Emmának a NAGY Ő-t!!!!
Az első képen kinek a melkasán hasal? Apukáján?
Tényleg, Szalim miért nem szereti, ha képet teszel fel magatokról?
Legyen büszke a kisfiára, mert nagyon szíííp!

Kép
niki30

Zsu! Nem vagy tapintatlan! :) Nem a származás miatt, hiszen ő világ életében itt élt M.o.-on és nagyon a kultúrát stb sem ismeri úgy mint mondjuk én. Ő egy eléggé zárkózott emberke, a színpadon is nagyon magának való. Imád zenélni, de nem szeret szerepelni. Még jó, hogy az énekesük pont az ellentéte! Na ő aztán szerepel!!! :lol: :lol: :lol: Szóval csak ennyi az egész. Nincsen semmi "olyan" a dolog mögött! :) Egyszerűen ő ilyen. És hát az is benne van a pakliban, hogy nem érti mire jó ez a babanetezés. Nem tudja, hogy milyen jó a bezárt anyukáknak legalább ilyen módon kapcsolatban lenni a "külvilággal". Pont azért nem érti mert ő ezt nem igényelné. Itt a családja és az neki elég. :)
Na nem ragozom tovább! Így imádom ŐT ahogy van!!! Nem áll szándékomban mássá nevelni! Arról már rég lekéstem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Természetesen Tarek köszöni a dícséreteket!

Zsóka! Állítólag én elmúltam 1 éves amikor végre látszódott a bőröm színén is, hogy nem totál magyar vagyok! :) Remélem Tarek is "bebarnul" majd! Sokkal jobban fognak rá tapadni a csajok!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

fatima

Niki! Én is úúúúgy látnálak már benneteket!!! :) Bizony, hogy össze kéne hozna a gyerkőcöket!!! :) :) Tutira tetszenek majd egymásnak! :)

Az első képen a bátyámmal van! Férjuramnak nem "sötét" a bőre! :)

És a kérdésedre a választ fent olvashatod! :wink:

fatima

Köszi a magyarázatot Fatima, így már világos!!! (Én nem mondtam, hogy neveld mássá!!! :o :roll: Még jó, hogy így szereted, ez természetes!!!! :lol: )

Csajok, Ti mit csináltok, ha szopi után 1,5 órával a gyerkőc eszi a kezét és cuppog? Cumi nem kell, víz nem kell, csak cuppog és sír! Nem lehet éhes!!!! :roll: :roll:

Zsu

Zsu
svs

Zsu, hát igen, ilyen nálunk is van.
Van, h. megnyugtatom mással, lefoglalom őt, ha nem megy akkor marad a cici, mert bizony akkor éhes.
Ma pl. rátettem a cicire ilyen esetben.

Csajok, az ikeában tudok szoptatni?
Holnap szeretnénk menni körbenézni (Őrs V. térre) és nem tudom, lesz e ott majd lehetőségem szoptatni?

Kép
niki30

Fatima: tényleg jó lenne, ha már valami + dologban lennénk sorstársak, de egy dologban azok vagyunk - gyönyörű kisbabáink vannak, és ők minden problémát feledtetnek!!! :D
Annyira szép Tarek, hogy nem is találok rá kifejezést...

Napszakonként változó, hogy mennyi tejem van. Napközben déltől estig nincs annyi mint amennyi kéne, viszont a többi időben van több mint ami kéne, így össze vissza tudok pótolgatni. Tényleg jó lenne tudni, hogy miért sír a Szonja evés közben. Néha csorog ki a száján a tej, néha meg nem jön belőle. A fene sem érti ezt.

Zsu: ezt a Szonja is szokta csinálni, és akkor éhes, enni akar. Én is nehezen tudom elhinni, de így van. Én ilyenkor ki szoktam húzni, hogy a 2 óra meglegyen, és megetetem.

Andi nagyon komoly az a cumi! Hol vettétek? Nekem is kell ilyen!

Nelly

Kép
breeki

Andi: hogy szoptatni tudsz-e azt nem tudom, de a wc-ben van pelenkázó azt láttam. Nincs fönt a honlapjukon?

Nelly

Kép
breeki

Nelly, Niki vagyok, de köszi a választ:):):) Biztos elnézted.

Kép
niki30

Bocsánat, tudom hogy Niki vagy, nem tudom miért írtam Andit. :oops:

Nelly

Kép
breeki

Zsu! Persze hogy nem mondtad, hogy neveljem mássá! Andi írta, hogy "neveljem", de ő is csak viccből. Én meg csak mondtam, hogy nem akarok más embert csinálni belőle. :) Tetszik érteni??? :lol: :P :lol:

Niki! Én is úgy emlékszem, hogy a WC-ben van pelenkázó. Hátha egy szék is van!?! Mert a pelenkázó nem konkrétan a budiban van, hanem egy külön kis szobában. De biztosat nem tudok. Szerintem kell lennie. Mit akartok venni??? Vagy csak nézelődni mentek?

A nyűglődés + ököl szájba tömködéshez nem igazán tudok hozzászólni, mert Tarek ugye nem szopizik, így az ő "adagja" ki van számolva. :) Ő naponta 6X vagy 7X eszik. Mostanában csak 6X 120 ml-t. Persze van olyan, hogy nem kéri mindetés hagy mondjuk 10 vagy 20 ml-t. Ha másért nem, akkor legalább ezért jó üvegből etetni. Mindig tudom, hogy ha felsír, akkor az tutira nem azért van, mert éhes. Ha etetés után 3 órára kezd el nyügizni, akkor éhes. Máskor csak olyanja van!

Nelly! Naná, hogy gyönyörűek a babáink! És figyeld meg, hogy nemsokára vége lesz annak a korszaknak, amikor szenvedni látjuk őket. Később csak mosolyogni fogunk az egészen! :) :wink:

fatima

Fatima: Persze, hogy csak mosolyogni fogunk rajta, már most sokkal könnyebb! Ha belegondolsz a csomókba??? :wink:

Nelly

Kép
breeki

Érdemes volt várni ezekre a képekre!!!

Anzsi: Bende egyszerűen tüneményes! Gyönyörű szőke kisherceg! Nekem is nagyon tetszik az a csíkos pizsi. Milyen ügyesen nyúlja le a telefon. Jellemző a kisfiúkra, imádnak a nyomkodható és lehetőleg elrontható dolgokkal játszani. :lol:

Fatima: hihetetlen hogy mennyit nőt Tarek az utolsó felrakott fotóitok óta!! Igazi nagyfiú már és milyen nagyon-nagyon gyönyörű!!! Kis mosolygós jó kedélyű drágaság! :wink:

Most mennem kell, ma rettentő sírós Beni. Érzi az időt.
:cry: :cry:

Kép
viky30

Andi: nagyon vicces szülei vannak Majácskának, ez a cumi ha-ha-ha, hi-hi-hi!! Azért látom az intellektusát is fejlesztiket. :D Látszik az olvasós képen a szép okos buksija.

Kép
viky30

Nahát andi marha jók a képek! a cumi haláli! hangosan röhögtem! az olvasós képen azért cukibb a saját csöpp szájával a kiscsaj!!!! nagyon nagyon vicces szülei vannak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BENDE GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!ÉLJEN A H&M!!!!!!!! (zsóka a pizsi is tuti h&m!!!!) annyira szép kisfiú! most már menjünk együtt sétálni anzsi, mert lassan együtt is tudnak játszani a skacok!!!

a többieket csak hirtelen 3 soros módszerrel (by fatima :) :)) olvastam.

samu tegnap egész jól volt, diétázott a kincsem, de ma megint kicsit (n-agyon) aggódom. ugyanis 9-9ig aludt de f11kor már annyira álmos volt h iszonyú nyűgös volt, és mindenhova nyavajogva ment, de majd végül leheveredett a kanapéra, ekkor letettem aludni 2 órát aludt (!) ezek után 1 órát volt fent amiből 30 percet sírdogált és 30 percet hozzám bújva a válamon hevert. megetettem, lefektettem, 1.5 órája alszik. remélem ez a hányós izé utáni általános levertség. ilyet samu csecsemő kora óta azért nem művelt.
mondjuk tudom - a doki mondta- h a rágófogai jönnek, de azért vajon lehet ilyen aluszékony? iszik-eszik amúgy rendesen, nem tudom h vajon mire gondoljak???

jó hír: úgy néz ki szept végén-okt elejnén költözhetünk!!!! juhé!!! már nagyon szűken vagyunk!!!!
kerekpocak

Nem alszunk, ugyhogy csak 1 gyors egykezes Nikinek. Van baba-mama szoba a pénztárakkal szemben. :lol:

Köszi Mindenkinek, majd még igyekszem jönni.
Fatima, minden kívánságom igy teljesüljön, gyönyörűséges Tarek. Még írnék róla, de most nem megy. :cry: Majd este.

scsd x (ezt Bendének üzeni a kiscsaj. Gondolom az x a végén puszit takar, mert majd kiugrott a kezemből a képek láttán.)

Kép

Kép
b79andi

jaj el is felejtettem:

TAREK GYÖNYÖRŰ !!!!!!!!! ANNYIRA CSODASZÉP KISFIÚ!!!!!!!!!TÉNYLEG RÁD HASONLÍT FATIMA!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Andi, komolyan??? Jaaajj, köszi szépen! :lol:

Kép
niki30

Fatima, én úúúgy megszorongatnám ezt a gyerkőcöt, annyira cukika!!!!

Kép
niki30

No, már el is aludtunk. Érdekes! Most kéne kelni, ő meg most alszik el. No de jő a vihar is!!!! Talán végre kaunk egy jó kis kiadós esőt is mi már itten!!!! :lol:

Úgy örülök, hogy mindenkinek okoztunk egy kis nevetést a képpel. Bevallom, ez volt a cél. :wink: Ilyen burós nyomott időben, nincs jobb egy kis nevetésnél. :lol:
No, és van még egy bevallani valóm. A cumi hamis. Igazából nem is cumi, hanem nyalóka. Apa vette (magának), ő megette a nyalóka részét, mi meg azóta vicceskedünk a maradékkal. De ha cumi lenne, akkor sem szeretné Maja. A cumit úgy köpi ki, hogy csak úgy repül. Látszik a képen is, hogy ezt is tartom, mert lökte ki a nyelvével. :lol: :lol: Pedig jó lenne, ha létezne ilyen. Én is tutira vennék ilyen cumit.

Fatima: egyszerűen szépséges ez a fiú. Annyira helyes! És tényleg tisztára te vagy, már bocsi Salim (akit talán! nem kell átnevelni :wink: ) Az ásítós és a nevetős a két kedvencem. Milyen kis vigyori!!!!! Jó dolga van no.

Anzsi
: Maja azt hiszem Bendére volt kíváncsi, mert már dél óta fenn volt, nem akart aludni, és most hogy megmutattam neki, teljes lelki nyugalommal elaludt. Biztosan szépet álmodik :wink: mosolyog.

Nikinek válaszoltam. Mi is nemrég voltunk ott. :wink: Bár a szobár nem próbáltuk ki, de azért megnéztük. Én nem akarnék wc-ben szoptatni, inkább akkor a vásárló téren. De nem csalódtunk az Ikeában. Tényleg, nézelődtök, vagy van konkrét cél??? Nekünk is vissza kéne menni, mert rossz lett a polc amit vettünk. És még annyi minden kellene.

Zsófi: szegény Samu összejött most neki. Nem csodálom, hogy ilyen levert, sok volt ez neki. És még hozzájön az idő, a foga!!! Édes drága egy éves. Tényleg, milyen egy egy éves királyfi anyukájának lenni??? És te jobban vagy már?? Nagyobb lakásba költöztök?? Lehet róla mesélni?

Zsóka: a vonalzók is újak, vagy csak nem vettem észre?? De a Marcis vonalzón a kép az új!!! És hihetetlenül vagány rajta!!! Most látszik a két képen, hogy milyen nagyon hasonlítanak egyásra külsőleg. Mert akkor a jellemük eltér. Hát igen, egy hercegnőtől mi mást is lehetne elvárni, mint hogy egy tündér legyen. És egy fiú igenis legyen öntörvényű. :lol: Egy anya, meg kitartó és türelmes. :lol: :lol: Annyira bírom Marcit!!!!! Úgy megismerném élőben is. (Szóval a hercegnő is nevetett??? Örülök!!!)

Ez más babákra is vonatkozik. Úgy látnám már őket élőben. Biztosan kicsit mások, és tutira méginkább odáig lennék értük. Azért tényleg milyen fura, hogy itt tényleg mindegyik baba ennivaló, édes és huncut.

Kép

Kép
b79andi

Niki: hogy megy a hason fekvésből felemelkedés??? Majd izomláz lesz a sok gyúrás vége! :lol: Erősödik a kiscsaj. Meddig nyomja magát?? Olyan édes lehet. Milyen arcot vághat.

Kép

Kép
b79andi

Még azért annyira nem megy. Egyelőre próbálkozik felemelkedni.
A kinyomás még odébb van, de azért kösz:)

Kép
niki30

Jaajj, Andi, nagyon aranyos Maja a vonalzón! Kis kendős.

Kép
niki30

köszönjük lányok a dícséretet! nagyon jól esik!!!

Zsóka, a pizsi is h&m-es, én is nagyon szeretem, de lassan kinövi :) :( :lol: konrétan ezzel a figurával a pici fiam meg is lepett ezért eddig nem írtam, amúgy a kezünkbe kapszkodva állandóan fel akar állni :) (ja és naci ua!)

Fatima, igen, emlékszem, hogy írtad, hogy ilyen tipusu fiúk a gyengéid! hát nekem is! :wink: :wink: :wink: és hát Tarek nagyon szépséges!! és ahogy mosolyog!!!! nagyon drága!!!

Andi!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: édes vagy!!! de nagyon!!! meg Maja ezzel a cumival!!!!! nem semmi, komolyan itt ülök és rötyögök!!! átadom a kispasimnak az üzenetet, és holnap megmutatom neki Maját!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Viki!! igen a telefon a nyerő!!! Neked is köszönöm a szép szavakat! :lol: :lol: :lol: meg még egyszer mindenkinek!

Zsófi!!! oké, legyen séta!!! jobbulást a drága Samunak!! 8) :?

puszi
mangó

jaj Andi, amit akartam még, hogy ezt vonalzós képet lehetne látni? mert nekem annyira tetszik!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
mangó

Stellina/Niki!!! hogy vagytok??????? puszi Nektek!!!!! hiányzol!!!
:lol: :lol: :wink: :wink:
mangó

Anzsi,csak neked, pontosabban Bendének, nehogy már a cumis kép maradjon meg benne. :wink:

Kép

Kép

Kép
b79andi

jaj de ÉDES MAJA BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na majd holnap megmutatom a kisfiamnak :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jó éjt mindenkinek!!!! :wink: :lol:
mangó

Majácska sok-sok puszit küldök, nagyon drágaság vagy!

Niki

Kép
niki30

Maja csodaszép kiscsajszi, nagyon jól áll neki ez a kendő.
...és milyen nagyot nőtt, mióta nem láttam :shock: :D,kész hölgyemény. :wink:

KépKép
logi

Hali!

Niki, Nelli: köszi a tanácsot! Akkor nem aggódom emiatt, hanem nyugodtan adok neki cicit ilyenkor is majd! :)

Niki: milyen volt az IKEA, mit vettetek? :lol: Emmácska hogy bírta?

OK, Fatima: minden vili, téma lezárva! :wink: Jó utat!

Andi: szóval nyalóka!!! Nem elég, hogy a csajszival vicceskedtek, de még minket is becsaptok!!!!! Na szép!!!!! :wink: :wink: :roll: :roll: :evil: :evil:
Majácska egy kis tündér!!!!!!! Zabálnivaló! :lol:

Jaj, képzeljétek: tegnap a kis drágám a szemem láttára hasról a hátára fordult! :lol: :lol: :roll: :roll: Szokás ez ennyi idősen?!
Amúgy „remek” napunk volt: 10:30-tól 21:00- ig egyátalán nem aludt :roll: :roll: (kb 10 perceket), folyton nyöszizett és sírdogált. Az esti fél 7-es kajci után 9-kor elaludt és fel sem kelt hajnali fél 3-ig! Szóval kb 8 órán kereszül nem evett! Ki érti ezt? :shock: :shock:

Pusz mindenkinek,

Zsu

Zsu
svs

Zsu, ma megyünk majd.
Étkészletet, szennyestartót akarok venni, meg körbenézünk redőny ügyben, ugyanis nekünk még nincs. Pedig már két éve itt lakunk. Merő lustaságból. :wink:

Kép
niki30

Úr isten Zsu, most olvasom, mit csinált Emma. Jól olvasom? Máris?
Ez igen! Gratula a kis fordulóművészhez!

Kép
niki30

nem műkszik a babanetem??? vagy ennyire aktívak voltunk???
kerekpocak

Sziasztok, a hétvégére leutazunk a szüleimhez, úgyhogy nem leszek.
Hiányozni fogtok ám! Két nap babanet nélkül...brühühü:(

Na csáó!
Mindenkinek szép hétvégét! Pihenjetek, nyaraljatok, babázzatok!

Kép
niki30

Sziasztok!
Nagy a csend. Mindenki nyaral?
Holnap mi is megyünk egy hétre Balatonfüredre. Első utazás Benikével.
Izgulok egy picit....

Mindenkinek szép hetet!!!

Viki

Kép
viky30

edu írtam mailt!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?