Sziasztok!
Jó régen írtam és még újnak is számítok, de most becsületesen végigolvastam az azóta történteket:)
Rengeteget aludtam ma és így estére szépen itt felejtettem magam a gép előtt, párom melóban van.
V_andi: visszér gondjaim nekem is kezdődnek, de a védőnőm vetetett velem kompressziós harisnyát, ami ugyan meleg, de nagyon jók a tapasztalataim, sajnálom, hogy nem vettem meg hamarabb
Ráadásul a kezdődő, enyhe bokadagadást is képes visszaszorítani:) Ja, pontosabban kompressziós combfix-et vettem, kényelmesebb és ugye a pocakot sem melegíti feleslegesen, kinézetre pedig egy átlag üvegszálasra hasonlít, szóval csinos:)
Mel: Pálfy dr-ról én is azt hallottam, hogy bizonytalan ideig nem lesz, bár nem nagyon komoly a betegsége. Én Mihályi dr-hoz járok, tapasztalt róka már és végtelenül emberséges-melegszívű. Olyan csillogó szemmel mesél sok sok év praktizáció után is az általa világra segített babáról, mintha legalábbis sajátja lenne:)
Dóri: 2-án én is ott voltam a szülésfelkészítőn párommal. Én lenni azon kismama, akinek a gyengéd szüléses kérdésére olyan sokan felbolydultak...
A szülőszobát azt hiszem külön csoportban láttuk, mert én a második körrel mentem be, és a szülésznő (azt hiszem Évi) akkor (már?) nem volt valami kedves vagy közlékeny, de láttam, hogy rengeteg a dolga úgyhogy nem ítélkezek. Nagyon sajnáltam (és szerintem nem egyedül), hogy nincs megoldva sehogyan a találkozás a szülésznőkkel, így elég nehéz választani.
Hétfőn megyek vissza a dokimhoz, újra megkérdezem hátha ajánl egyet mégis, eddig az volt a válasza, hogy mind jó, nézzek körül, de lehetséges, hogy ő is aug.elején megy szabadságra, úgyhogy mindenképp fogadni szeretnék. Az általatok leírtak alapján eddig Betti felé húz a szívem.
Kérdeztem a dokitól a mentő ügyet is, azt mondta, beírja a kiskönyvembe, hogy a Margitba kell vinniük és minden rendben lesz. Azért elengedek én is egy telefont szerintem a mentősökhöz biztos ami biztos.
Szemészetről, ha valakit még érintene: végre eljutottam oda is, és nem látja akadályát a drnő a természetes szülésnek hál' Istennek, pedig most 6-os és 7-es dioptriát mért, ami elég nagy romlást jelent. Remélem csak a rengeteg irodai meló miatt volt fáradt a szemem és nem marad így.
A szoptatásról szóló sorokat én is nagyon szívesen olvasom, és köszönöm mindenkinek!
Köszi a sok hasznos infót is, már nyitottam egy jegyzetfüzetet erre a célra, nagyon sok segítséget adtok!:)
üdv
Melinda