Sziasztok,
Norka, először is Hozzád szeretnék szólni
Kérlek, ne aggódj!!!! Tényleg vicces olvasni, hogy most nincs tüneted, ergo parázol.
Vagy nem is vicces.
Minden rendben van, nyugi!!!! Már csak amiatt is, mert spontán babák ha érkeznek, jó helyre érkeznek és szeretnek ott is maradni
Nyugi!!!!!!!!!!!!!!
Stella
Ez az AFP mizéria tényleg sok esetben mutat hülyeséget. Főleg ikerterhességnél. Erről olvastam is. Ikerterhességnél nem mérvadó. Úgyhogy egész nyugodtan mondhatom, hogy biztos, minden OK Veletek!
Fruzsi
Én azt hiszem, Krizsa kiakadna, ha kész tények elé állítanád. Ahogy megismertem, Neki nagyon fontos a páciens-orvos bizalom.
Kriszta
Mit érzel mocorgáskor? Már én is érzem a pirinyómat. Néha olyan kis nyilallás, néha olyan kis borzongás, meg kétszer éreztem buborékokat.
Nagyon aktív, egyszer itt, egyszer ott érzem
Nagyon várom a pocis képet!
Hú, de izgi, még pár hét, és mész genetikai UH-ra
A kh-választásról csak egy vélemény. Én spec hallgattam Kavicskára a dokimat illetően és egyáltalán nem bántam meg. Sőt. Bár csak szülés után dől el igazán, de nagyon hálás vagyok Kavicskának a segítségéért, amiért jó helyre küldött
Kavicska
Remélem, jobban vagy már, láttam a levelet, megpróbálok rá válaszolni, nem gíérem, hogy ma.
Vigyázz magadra!
Zsebi
Imádnivalóak a képeid, köszönöm! Tündériek!
Lányok,
Ma voltam genetikai UH-n, egészséges a babónk, minden rendben van. 90% hogy KISLÁNY!!!!
Nagyon édi volt. Mocorgott, meg minden. Van képem, igyekszem feltenni!
AFP-m MOM 1,1 lett, állítólag ez tökéletes.
Puszi mindenkinek!
A boldogságtól lebegő Unique
19+4