Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta, pocis kép még nincs, de amint voltam UH-n teszek fel a babáról képet.

Judit, vmi gond van? Láttam a másik topikon, hogy nincs jó kedved. Voltál V-nál? Ha van kedved meséld el, aztán én is mesélek...

Zsebi, édesek a képek!!!
reno
15+2
renoka

Kép

Farkasok!
Én is olvastam a Dévaison hogy nincs jó kedved. Mi volt V-nél megírod, akár privátba is nagyon megköszönném.
Remélem már jobb a kedved!!!!!

Kép

Reno!
Azért a pocakképet is nagyon várjuk, necsak belülről mutogasd a babát!!!!!!

Megyek megnézem a Múmia visszatér c. filmet aztán alvás.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
köszi a képet. Akkor már nem is gondolkozom mosogatógépen Kép

FarkasokJ,
most olvasom, hogy bánatos vagy. Ne mááááááááá!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebike!
Szerdán készítek pocakfotót is, de csak estefelé, mert délelőtt olyan lapos Kép

Judit, gyere már! Remélem nem Õ akasztott ki ennyire. Ha igen, ne haragudj, én jót akartam... Tudod én kétszer voltam nála (utoljára vmikor tavasz elején), és másodjára nagyon hitetlenül jöttem el, szinte egy szavát sem hittem, talán még itt írtam is róla. Aztán szép lassan szóról szóra úgy történt minden, ahogy mondta... Lehet, hogy véletlen, de ha nem, akkor úgy gondoltam, mindenkinek meg kell próbálni. Rám ne haragudj, kérlek, ha csalódott vagy, jó, légyszi
reno
15+3
renoka

BorsókásKép
Kérjetek javaslatot az andrógustól a lombikra.
Szerintem, amint lehet keretsd fel a dokidat és mondd, hogy kezdeni szeretnétek.
Kell hozzá egy csomó vizsgálat, amiknek általában nem két nap alatt van meg az eredménye.
Nem mindenkinek kell fogigátlót szednie, ez protokolltól függ.

SesziKép
Anyósod nem piskóta!

Remélem lesz kisfickó legközelebb és megússzátok a vágást!

LányokKép
Az a pasi több szót nem érdemel, de ennyi azért kikívánkozott. De ezzel le is van ..... tudva Kép!

Képzeljétek, jól beparáztattak a laborosok.
Küldtek értesítést, hogy menjek be ellenőrző vizsgálatra. És persze ezt szombaton kaptam mag, csak hogy legyen egy nyugost hétvégém.
Gondoltam, hogy az AFP miatt, de amilyen jófejek semmilyen értéket nem írtak meg.
Ma végre felhívtam őket és kiderült, hogy az AFP-m 2,16MOM ikrekkel!!! Csak vizsonyítási alapul normál esetben 2-ig fogadják el!
Így beparáztatni!!!!
Délután hívom a dokimat, hogy szerinte meg kell-e ismételni a vizsgálatot.
Stella

Kép
stella9

Stella, már attól kész vagyok, hogy ezt így leírtad. Ha én kapok egy ilyen értesítést, tuti újra kell éleszteni. Elég sok helyen azt találtam, hogy ez az érték nagyon kb. tud csak lenni, a tiéddel nincs semmi gond!!!!
reno
renoka

Sziasztok!

Megvagyok,napról napra jobban.Most nincs sok időm írni csak pár sor!
Kriszta!
Látom a Jánosban szeretnél szülni!
Én dolgoztam ott 2001-ben az újszülöttön.Nem szülnék ott.Bár nem tudom azóta mi a helyzet,de úgy tudom vezetőváltás nem történt,ezalapoján gondolom az ellátás sem lett jobb mint akkor volt.
Amikor én ott voltam 4 csecsemős nővér volt,és 2 volt segítőkész,a másik kettő inkább kinyitotta télen az ablakot a csecsemőben,nehogy bemenjenek az anyák valamiért.Csak 3 hónapig bírtam az ottani légkört szóval jól gondold meg!
Majd jelentkezem!
Puzsi mindenkinek!
kavicska

Jó reggelt !

Stella : biztos vagyok benne, minden OK veletek, gondolom a biztonság kedvéért hívnak be !
Tudom nem lehet..., de próbálj megnyugodni és írjál majd mit mondott a dokid !! NEM lesz semmi baj !!!!!

Gabingy : mi a BMC-ből jöttünk át. Sajnos nem csak a sok órás várakozás, de a lekezelő stílus, figyelmetlenség miatti elcseszett stimut is fel tudom hozni okként.
A Kaálival maximálisan elégedettek vagyunk, talán 1x max. 20 percet kellett várnunk Kép és az orvosok mindannyian nagyon profik. Szerintem mindegy kit választasz, elégedett leszel !
A recepción egyébként mindenről felvilágosítást adnak.
Majd jelentkezz, hogy döntöttél !

Zsebi : aranyosak a képek, szeretem a babás fotókat ! Kép

Lányok, segítsetek nekem hol lehet jó kis bőrcsizmát kapni ? Szeretnék venni egy hosszúszárút, de igazából a városba nem járok sűrűn, így nem tudom most mit hol lehet, érdemes venni Kép Köszi !

mniki

Niki! Deák téren ahogy a villamosszigettől átmész a Madách színházhoz, balra fordulsz a Bajcsy fele, a 4-es busz megállójánál van egy cipőbolt, ahol iszonyatos végkiárusítás van. Csütörtökön vettem egy igaz középhosszú szárú Alfio Raldo bőrcsizmát 3.990-ért, de hosszúak is vannak, max 7 ezerért. Nézd meg szerintem, remélem még nem kapkodták szét.

Tünetmentes ezért parás Norka (8+3)
s_norka

Sziasztok!

Orsi Kép sztárfotói tényleg kicsit beparáztattak, de már jobb a helyzet, mert a mellem feszül és telnek a napok! Amúgy én még nem voltam egészen 6 hetes az UH-nál és a szívhang még nálam szóba sem került! Tényleg lehet, hogy csak később ágyazódtak be, úgyhogy majd 21-én minden kiderül!

Kriszta Kép
Jó, hogy leírtad az orrvérzést, közben másik barátnőmnél is okozott gondot az Elevit, így már nyugodt a szívem, hogy abbahagytam. Szedek helyette minden mást, másik vitamint meg folsavat meg Calc+Magn+Cinket, meg napi 2x MagneB6-ot is, igy szerintem minden lényegeset megkap(nak), ami szükséges.

Timi Kép, EdinaKép
Köszi, már "csak" 2 hét az UH-ig!

Zsebi Kép
Köszönet a képért, meg hogy betetted az UH képem a táblába!

Stella Kép
Bízom benne, hogy nincs semmi gond, de majd jelentkezz!

Farkasok Juditja Kép
Tessék írni! Nem mindig Farkaskomát küldeni! (Õ is jó, ha jön és ír, de gyere Te is!) Kíváncsiak vagyunk Rád és szeretnénk segíteni!

Fanni (6+4)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

NoriKép
Nem kell parázni, ha nincsenek tünetek!
Nálam is csak egy hétig tartott!
Lehet, hogy Te is a szerencsésebbek közé tartozol!!!!!
A róka-koma nem feltétele annak, hogy minden rendben menjen odabentKép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok, a segítségeteket szeretném kérni a következőben: Pénteken volt nálam a punkció (csak 1 petesejtem volt), mára volt időpontom a transzferre, de reggel felhivtak, hogy ne menjek, mert nem osztódott ma reggelre tovább a sejt (szombat-vas. még rendben volt, holnapig várjunk, s ha tovább osztódik, csak akkor kerül visszahelyezésre. Szerintetek van erre remény? Köszönöm előre is a választ. Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!
Nóri!
Mit szeretnél? hányni? émelyegni? szédülni?
:-))))
A sógórnőmnek a 9 hónap alatt semmi tünete nem volt. És szült egy egészséges kisfiút. Szerintem jó az ha nem egy szenvedés a 9 hónap.
Byby
byby

Fanni, őszintén szólva, én gondoltam is, hogy Orsi fotóitól-kommentárjától nem nyugodtabb leszel, hanem idegesebb... mostmár nyugodt szívvel leírhatom, szintén lombikos barátnőmnek 6+3 naposan volt az UH, akkor volt csak 4mm a baba, és épphogy elkezdett dobogni a szíve (talán aznap). Úgyhogy ez tényleg nagyon egyedi.

Mi a párommal most vacilláltunk, nem lehet tudni, László doki mikor UH-ztat meg, viszont az esedékes 2 hét már letelt, 9.hétben vagyok, úgyhogy kértünk egy utolsó UH-t csütörtökre a Kaáliba. Nem bánták. De meg kell nyugodnom, mert most pl. a melleim sem feszülnek... Kép Legszívesebben átaludnám a következő 2 hónapot, mire megérzem a mozgást.
s_norka

Döbbenten konstatálom, én is beléptem a hisztis p... kismamák táborába... Kép
Hát ez van. Egyszer úgyis mindenkit utolér a végzet. Kép
s_norka

Sziasztok Kép

RenokaKép
Judit azt mondta, jó volt Violánál Kép
Én is gondolkozom rajta, hogy elmenjek Kép
Egyébként sokat dolgozik Kép, azért nem jön, tegnap meg Dévais talin voltak.

KrisztaKép
Enigma a Jánosban szült, és elött kénytelen volt ott dekolni jó pár hetet. Esetleg tőle is megkérdezheted a tapasztalatait.

Csecsemősök gyöngye KavicskaKép
Jobban vagy már egy kicsit? Kép

Wish

wish

Lányok,
ki ez a Viola? Mit lehet tudni róla?
Talán engem is érdekelne, már minden egyéb csodában kapaszkodom, amit nem lombiknak hívnak...
Éden
Éden

Szasztok csajok,

Milyen jó is itthonról dolgozni KépKépKép Kár hogy holnap már be kell mennem...
Kavicska,
Köszönöm az info-t, sajna nekem a magán nőgyogyim ott dolgozik, de benne megbízom, már a Kaáli előtt is hozzá jártám két évig, ezért nem nagyon szeretnék máshová menni. Valahogy majd csak túlélem a nővérkéketKép Előtte itt a babaneten úgy ki fogok okosodni, hogy már nem kell tőlük segítséget várnom KépKépKép

Wish,
Köszi, majd este átmegyek Dévaira és kikérdezem Enigmát is Kép

Norka,
Köszi a tippet a csizmákra KépKépKép Holnap feltétlenül megnézem én is Kép Bár nem terveztem vásárlást Kép Örülj a tünetmentességednek KépKép Nem vicces annyira rókakoma Kép Engem már a 8. héten elengedtek a Kaáliból... Utána a 10. és 12. héten voltam a nőgyogyimnál UH-n. Azután sajnos csak havonta szoktak nézni...de mostmár én is érzem Benőkét, amint mocorog Kép Igy már könnyebb kibírniKép

Fanni,
Nagyon drukkolok hogy hamar elteljen a két hét és aztán megnyugodhass (bár parázni mindig lehet min Kép A vitaminokkal szerintem teljesen rendben leszel. Próbálj meg azért a kajával is bevinni őket (tudod, naponta gyümölcs, zöldség ilyesmi)

Renóka,
Várjuk az UH-s képet Kép

Zsebi,
Anyukámmal készíttettem egy pocis képet, csak még meg kell küzdenem a felrakással igy hogy Zoli nincs itthon...Ma este remélem sikerül Kép

Stella,
Neked már meg is van az AFP eredményed ? Nekem 2 hetet mondtak, és szerdán lesz 1 hete hogy levették.... Sajnos én nem vagyok nagy szám szakértő, de biztos OK-s a MOM értéked...Tényleg mindenki azt mondja, hogy az AFP nagyon függ attól, hogy pontosan hányadik napon veszik le (16 hét eleje és vége között sokat változhat) szóval tényleg ne izgulj emiatt !!!

Judit,
Hol bujkálsz ??? Kéretik jelenteni hogy minden rendben és nem is vagy bánatos Kép A munkát meg le kell sz...ni Kép

Niki,
Remélem neked is sikerül kifogni egy jó kis csizmát Kép Anyukám is puszil !

Kriszta
17+2

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok Lányok,
nem tudom emlékeztek e rám, én is bp-i Kaáli-s vagyok, régebben irogattam ide én is.
Kérlek segítsetek, ha tudtok.
2 hete ültettek vissza 3 szép embrikét, ma kellett tesztelnem. Mensi sehol, még csak barnázgatás sem. A tesztem - igaz nem a reggeli első vizeletből - teljesen negatív. Lehet, hogy az Utrótól nincs nyoma sem a mensinek.
Köszi szépen előre is.
Krisz
krisz69

KriszKép
Az utro bizony késlelteti a menzit, mert fenntartja a progiszintet.
Holnap reggel szerintem csinálj egy másik tesztet. Remélem az már jobban fog mutatni!

KrisztaKép
Nekem most szerdán lesz két hete, hogy levették az AFP-t.
Mióta tudom a számokat, nem izgulok, de azért kiváncsi vagyok mit mond a dokim. Egyébként ha a bültetés + 2 hetet vesszük alapul, akkor 15+6 hetesen vették le, vagyis 1 nappal a betöltött 16. hét előtt, de a doki szerint 1 nap nem számít.

Persze most nem lehet elérni, mert hétfő van, vagyis punkciós nap az intézetben!
De azért nem adom fel Kép!

Jó, hogy már Te is érzed Benőkédet Kép!
Stella

Kép
stella9

LányokKép!
Végre elértem a dokit. Azt mondta ismételjük meg a vérvételt.
Hát, nem repesek a boldogságtól, de szerdán talán már okosabb leszek.
Stella

Kép
stella9

Stella, köztudott, hogy ikreseknél nem működik az AFP... ez az egész csak paráztatásra jó! Kép
Ráadásul abszolút megbízhatatlan "marker", látod, Enigmánál is mi volt, és mi lett belőle. Ne izgulj, én 100%-ra veszem, hogy semmi gond nincs, csak túlbiztosításra mennek.
s_norka

Kriszta!
Nagyon ari a Benő elnevezés. Már én is várom a "kismamaságot". Remélem, a fehérvári gyámügy gyorsan kiadja a jogerős határozatot, és akkor még idén bejelentkezhetünk a Gólyahírhez.
Ha jövő ilyenkorra kaphatnánk babát, akkor a legszebb karácsonyunk lenne.

Stella!
Biztos, hogy minden rendben van. Az ikerterhesség egyébként sem egy átlagos terhesség.

Timi
latimi

Lányok!

Ha tudtok adjatok tanácsot, eléggé el vagyok keseredve. A Kaali-ba járok a Krizsa dokihoz. Túlvagyok a 3. sikertelen inszemináción, mivel a tesztem negativ lett abbahagytam a gyógyszert, a mai napon meg is jött. Kép
Nem szeretnék várni decemberig ezért szereztem már closty-t, egy ismerőstől. A Krizsa nem szeret egymás utáni hónapban inszemezni, de én nagyon szeretnék. Nagyon kiakadna, ha elkezdeném szedni a gyógyit magamtól (csak jövő hétre kaptam hozzá időpontot) és mondanám neki, hogy szedem és csináljuk meg az inszemet ebben a hónapban is. Nem szeretném magamra haragitani, van valakinek ilyen tapasztalata? Volt már valaki ilyen szituban?
Köszönöm, ha valaki tud segiteni.

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsi, Krizsa elég rugalmas, de ennyire talán nem... úgy érezné, hogy játszol a fejével. Ha nálatok nincsen immunológiai ok vagy kicsit gyengébb sperma, akkor inkább akciózzatok otthon, használj LH tesztet, az segíteni fog. Szerintem.
s_norka

Snorka,

Köszi,hogy válaszoltál. Serophene-em is van otthon, arra gondoltam beszedem magamtól, aztán otthon próbálkozunk. Nem veszélyes UH kontroll nélkül beszedni ilyen gyógyszert? Már 3 x kaptam clostyt inszemre és csak szép nagy tüsszőket csinált. Persze kaptam tüsszőrepesztő szurit is. Most az igy elmaradna, szerinted nem kell tartanom attól,hogy cisztát csinálok a tüsszőcskéimből? Hülyeséget nem akarok csinálni, de olyan rossz várni....még egy hónapot.

Fruzsina

fruzsina32

Õszintén szólva, fennállhat ennek a veszélye, ha nem repesztenek. Nem tudom... esetleg nincsen háttér nőgyogyid, aki megnéz középidőben UH-n, és ha kell, felír egy Choragont?
Az az igazság, pszichésen csak jobb, ha pihensz egyet, minthogy így kísérletezel. Nyilván oka van annak, hogy Krizsa nem szereti végighajtani egymás után az inszemeket.
s_norka

Stella, én szívem szerint nem is mennék el AFP-re, mert az esetek 5%-ban van csak alapja annak, ha nagy eltérést mutat. Szóval nagyon sokszor nem tökéletes eredmény jön ki, de szerencsére a babáknak nincs semmi baja. Ez a matematikai számítás, ahogy kijön az eredmény , nem jól modellezi a valóságot.

Wish! Áldott legyen a te neved, de jó, hogy írtál, már tényleg aggódtam, hogy ilyen rossz helyre küldtem a Juditot.
Az újaknak: Viola egy többdiplomás intelligens nénike, aki vmi olyat tud, amit egy átlagember nem, látja az energiákat és ismeri a megoldások útját, segít rátérni. Nem varázsló, nem természetgyógyász, de már több gyermekre vágyó párnak segített. Én továbbra sem állítom, hogy csak az ő keze van a dologban, de mondott nekem is vmit és lám, itt a baba a hasamban. Engem is egy olyan lány küldött el hozzá, akinek ő "csinált" gyereket.Kép

Kriszta, már ÚGY várom az UH-t!!! Te már tényleg érzed a babát? Mit érzel, írd le légyszi!
Ma megvettem az első kismama nacimat, kezd a nyitott farmer ciki lenni...

reno
renoka

Sziasztok,

Norka, először is Hozzád szeretnék szólniKép
Kérlek, ne aggódj!!!! Tényleg vicces olvasni, hogy most nincs tüneted, ergo parázol. Kép Vagy nem is vicces. Kép Minden rendben van, nyugi!!!! Már csak amiatt is, mert spontán babák ha érkeznek, jó helyre érkeznek és szeretnek ott is maradni Kép
Nyugi!!!!!!!!!!!!!!

StellaKép
Ez az AFP mizéria tényleg sok esetben mutat hülyeséget. Főleg ikerterhességnél. Erről olvastam is. Ikerterhességnél nem mérvadó. Úgyhogy egész nyugodtan mondhatom, hogy biztos, minden OK Veletek! Kép

FruzsiKép
Én azt hiszem, Krizsa kiakadna, ha kész tények elé állítanád. Ahogy megismertem, Neki nagyon fontos a páciens-orvos bizalom.

KrisztaKép
Mit érzel mocorgáskor? Már én is érzem a pirinyómat. Néha olyan kis nyilallás, néha olyan kis borzongás, meg kétszer éreztem buborékokat. Kép
Nagyon aktív, egyszer itt, egyszer ott érzemKép
Nagyon várom a pocis képet!
Hú, de izgi, még pár hét, és mész genetikai UH-ra Kép
A kh-választásról csak egy vélemény. Én spec hallgattam Kavicskára a dokimat illetően és egyáltalán nem bántam meg. Sőt. Bár csak szülés után dől el igazán, de nagyon hálás vagyok Kavicskának a segítségéért, amiért jó helyre küldött Kép

KavicskaKép
Remélem, jobban vagy már, láttam a levelet, megpróbálok rá válaszolni, nem gíérem, hogy ma. Kép
Vigyázz magadra!

ZsebiKép
Imádnivalóak a képeid, köszönöm! Tündériek! Kép

Lányok,
Ma voltam genetikai UH-n, egészséges a babónk, minden rendben van. 90% hogy KISLÁNY!!!!
Nagyon édi volt. Mocorgott, meg minden. Van képem, igyekszem feltenni! Kép
AFP-m MOM 1,1 lett, állítólag ez tökéletes. Kép

Puszi mindenkinek!

A boldogságtól lebegő Unique
19+4

KépKép
unique

Sziasztok!
Légyszives irjatok nekem, Ti már tapasztaltabbak vagytok, délben irtam már. Szerintetek van reményem? Volt már valakinek ilyen esete?
zsuzsi73

Kép
zsuzsi73

Unique, gratulálok a kislányhoz, mondjuk amilyen rosszulléteid voltak, abból majdnem következett. Kép És igyekszem jól viselni magam!

Zsuzsi, őszintén, mit írhatnánk erre...? Erre sokat mondani nem lehet, de mindjárt itt a reggel, és megtudod, hogy alakult az embrió sorsa. Ilyen esetről nem tudok, hogy valakinek 1 napra leállt volna az osztódás, aztán ment tovább, de lehet, hogy éppen a telefonálás utáni 1-2 órában gondolta meg magát. Most aludd át az éjszakát, és mindjárt reggel lesz, írd meg, mi történt.
s_norka

Sajnos, ritkán tudok benézni...
Reménykedve olvasom a Kismamik sorait, szívesen írnék végre én is reggeli émelygésről. Kép

Fruzsi, egyetértek a többiekkel, nem hiszem, hogy jó ötlet felügyelet nélkül beszedni a Clostyt. Krizsa pedig joggal hihetné, hogy nem bízol benne. Hidd el, sokan vagyunk türelmetlenek, de néha várni kell. Kép

Krisz,
nekem sem jött meg az előző lombiknál, csak pár nappal a gyógyik abbahagyása után. De szerintem is tesztelj még, bár én igazán vérvétel párti vagyok...
Drukk!!!!!!!

Zsuzsi73,
nálunk is volt "lusta", gondolom, ha nem látnának további osztódásra esélyt megmondták volna. Kép
leona

Köszönöm Norka és Leona, holnap megírom.

Valaki???????????? méééég?????????
zsuzsi73

Kép
zsuzsi73

Stella!
Csatlakozom a többiekhez AFP ügyben. A nővéremre 2 évvel ezelőtt ugyanígy ráijesztettek, mert úgymond határeset volt az AFP-értéke. A második vérvételnél már minden rendben volt, de szereztek nekik jónéhány álmatlan éjszakát. Próbálj meg nyugodt maradni, a picúrnak is ez a legjobb.
Ma voltunk az andrológusnál, kértem véleményt a lombik elkezdéséhez. Leírta, hogy jelenleg csak az ICSI jöhet számításba a mi esetünkben. Tudtuk, de így leírva még kegyetlenebb szembesülni vele. Kép
Csak hab a tortán, hogy még valami bacit is talált a páromnál. Holnap megyünk vissza a Kaáliba , megkonzultálni a továbbiakat Szmatonával. Gondolom előbb ki kell mindkettőnket kezelni, utánna csaphatunk bele a dologba. Azért nem szeretném, ha ez újabb hosszú heteket venne igénybe....

Unique!
Nagyon gratulálok a kislányhoz!!!!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsuzsi73! Csak drukkolni tudok nektek, okosat mondani nem lehet, nincs semmilyen szabály arra, hogy most minek kell történnie. Osztódni fog és kész!!!
reno

Unique! Gratulálok!!!
renoka

Fanni Kép
tényleg ne izgulj, nem azért írtam!!! vagyis pont azért írtam, ami a beágyazódás időpontjával kapcsolatos.

Zsuzsi Kép
sok okosat nem tudok mondani. Én nem szeretek senkit sem túlzottan bíztatni, de elkeseríteni sem.
Annak, hogy nem osztódott ilyen hosszú ideig, valami okának kell lennie. Normál esetben ilyen nem igazán történik.
De drukkolok Nektek, hogy osztódjon, és legyen tranfszer!

Nóri Kép
annyiszor leírtam már... de megteszem megint Kép nekem _semmi_ tünetem nem volt a 2 pasival!!!!

Kriszta Kép
ha pesten vették le, akkor Schöpf Méreiben analizálják. Ha felhívod őket a levételtől számított 3-4 napon belül, akkor ott megtudhatod az eredményt. A 2 hét az a maximális időpont. Nekem is alig 1 hét alatt meglett Kép

Fruzsina Kép
nehogy ilyet tegyél! Ezzel az ő munkáját ásod alá. Megvan annak az oka, hogy nem stimulál ilyen sűrűn! kell a pihenés a szervezetnek, mert a petefészkeknek sem tesz jót a dolog.
emellett emberileg nem fogja értékelni, ebben egészen biztos vagyok!
UH kontroll is kell, mert túlstimulációt érhetsz el, és annak komoly veszélyei vannak.. pl. cisztásodás!
Nem vagy orvos, ilyen döntést nem szabad meghoznod!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás Kép
ezeket a bacikat egy 10 napos kúra az esetek 90%ban kiöli. Ez nem befolyásol semmit.
Tudom, hogy szörnyű így leírva látni... de ez kell akövetkező lépéshez. Nekünk is van ilyen papírunk! Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

IcsilyaKép
Azt mondod hogy az antibiotikum szedése mellett el lehet kezdeni a "felkészülést" az első menetre? Jó lenne még idén elkezdeni. Kíváncsi leszek, Szmatona doki mit mond holnap.
Egyébként Kovács doktor, az andrológus akinél ma voltunk teljes elbűvölt ismét. Óriási tudású, korrekt, és ehhez még humor is párosul. Ritka az ilyen orvos, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Zsuzsi! Küldöm a pozitív energiákat az osztódáshoz!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
nem tudom, hogy állsz most a ciklusodban... de ha pl. a közepén vagy, és vannak 3. napi hormoneredményeid, akkor akár el is lehet kezdeni.
De ez elég dokifüggő.
Meg először úgyis vagy a fogamzásgátló jön, vagy vagy valami leállító szuri, szóval a kisfickókra nem azonnal lesz szükség.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,

Köszi, de mivel a Schöpf-Méreiben már másnap meg is csinálták a méhlepény-biopsziát, igy valahogy nincs nagy jelentősége az AFP-nek. Igazából nem izgulok miatta, csak csodálkoztam hogy Stellának ilyen hamar meglett KépKép Hiszen úgyis minden rendben van Kép

Unique,

Gratulálok a lányzóhoz KépKép Nincs képed a genetikai UH-ról ? Biztos már jól látszott !!! Úristen, mindjárt félidőnél vagy !!! Hogy repül az idő Kép Bírod még a melót?

Stella,
Csak tutira akarnak menni, de biztos hogy nincs gond !!!

Renoka,
Én is kérdeztem a talin Woodit is, meg a szúrásnál a többi mamit, hogy mit is kell érezni, mikor megmozdul. Ami nekem a kulcsszó volt, az a buborék mikor kipukkad, na olyan volt először...Woodi szépen mondta, "mintha pillangó lenne a hasadban"Kép Aztán már csak a hullámzást érzem, egyszer jobbról, aztán balról és középről...nagyon tetszik KépKépKépKép De kívülről még nem lehet érezni, állítólag csak a 20, hét utántól.

Timi,
Csak nehogy Benőke mégis kislány legyen KépKépKép Akkor biztos jól megsértődik, és születése után megbosszulja a mamit Kép Kívánom neked hogy jövő karácsonyra már nálatok is nyüszögjön egy kis Benőke KépKép

Fruzsi,
Szerintem is bízz Krizsában és ne kezdj magánakciókba. Tudom hogy nehéz, de én is végigcsináltam 6 inszemet 8 hónap alatt -az első hármat egymás után, utána 1-1 hónap szünetekkel, és tényleg kellenek, mert elfárad a szervezeted. Direkt jól esett egy hónapig nem állandóan UH-ra járni, torznázni menni, nem 'vigyázni', szóval kicsit feltöltődni. Hidd el, jót fog tenni Kép

Zsuzsi,
Nagyon drukkolunk holnapig ++++++++++++++++++++++4

Borsókás,
Nekünk is ICSI volt KépKépKép Eddig többeknek segített Kép

Krisz,
Nekem már a Duphastontól is mindig legalább 3 napot váratott magáraKép De egy tesztet mindig megér.... Drukkolok holnapra...

Ja és azt hiszem végre megalkottam a képet is (bár anyukám lehagyta a fejemet KépKép:

Kép

Kriszta
17+2

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!Kép
Nagyon szép a pocakos fotó, és nagyon bíztató, hogy ICSI-vel hoztátok össze!!!Kép

IcsilyaKép
A ciklusomnak épp a vége felé járok, pár nap múlva meg kell jönnie. 3. napi hormonlaborom van, tehát én is úgy gondoltam, hogy a köv. ciklusban elkezdhetném a fogigátló szedését. Kicsit most bekavart ez a baci. Az andrológus szerint ki kéne várni az antibiotikumkúra végét. Dehát Szmatona doki dönt.

Borsi
borsókás

Kriszta!Kép
Nagyon szép a pocakos fotó, és nagyon bíztató, hogy ICSI-vel hoztátok össze!!!Kép

IcsilyaKép
A ciklusomnak épp a vége felé járok, pár nap múlva meg kell jönnie. 3. napi hormonlaborom van, tehát én is úgy gondoltam, hogy a köv. ciklusban elkezdhetném a fogigátló szedését. Kicsit most bekavart ez a baci. Az andrológus szerint ki kéne várni az antibiotikumkúra végét. Dehát Szmatona doki dönt.

Borsi
borsókás

Ügyes vagyok, ezt most sikeresen elküldtem kétszer!!!

Borsi
borsókás

A mieninkek is ICSIsek ám Kép

a soki dönt persze, de szerintem van esélyetek Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta!
Szép a pocid! Kép

Stella!
Biztos minden rendben, csak a doki is akart egy konrtollt, de a drukkok mennek ezerrel!

Nóri!
Kösz a cipő ötletet, én is megnézem!
Te pedig ne parázz minden rendben, azért csütörtökön várom ám az új képet a babóról!

Unique!
Kislány, de szupi! Akkor módosítom a táblában a színét, esetleg név?????

Zsuszi!
Sajnos én sem tudok okosat mondani egy biztos mindent megtesznek érte és szorítok neked hogy sikerüljön a picinek. Reggel feltétlenül írd meg mi a helyzet!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Holnap eldől minden. Jó lenne elkezdeni, mert kevésbbé érezném, hogy szalad az idő, ha tartanánk már valami felé.
Az a baj, hogy én elég türelmetlen alkat vagyok. Ha elszántuk magunkat, és nincs más lehetőségünk úgysem, csapjunk bele a lecsóba minél előbb.
Emiatt már többször pórul is jártam. Még jó, hogy a párom helyettem is körültekintő!!

Borsi
borsókás

Köszönöm, hogy drukkoltok nekem, holnap megirok mindent.

Sziasztok, jó éjt! - én biztosan nem tudok aludni -

zsuzsi73

Kép
zsuzsi73

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:24-kor.
seszi

Sziasztok!
Küldöm a kinyílt amarilysem minden parázónak, szomorkodónak, kismaminak és anyucinak, apucinak valamint a reménykedőknek Kép
FanniKép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Lányok lenne egy kérdésem.
Szóval, tudjátok ha nem akkor most, hogy júniusban végig fájt a hasam a mensim se jött meg rendesen, csak maszatolva.
Ezért lapar, amin minden rendben volt László doki szerint. Most jó 10 napot késett és attól a naptól voltak alhasi fájdalmaim, hogy meg kellett volna jönnie. Tegnap meg is érkezett. Szerencsére nem olyan görcsökkel mint júniusba.
A Krizsa és a László is azt mondta, hogy nem tudják, hogy ez mitől van. Na most ez ennyi? Merre induljak, szerintetek? ezt okozhatják hormonok is?
byby

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?