Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt nektek is! Már megint csupa szürke minden...

Hettuli,
mi is azon a weboldaon akarjuk elküldeni az adóbevallásunkat, de a férjem is dühöng miatta, mert alig lehet oldalakat megnyitni, ráadásul még a netes bevallás nem is működik, de azt írták, hogy a csomagokat már postázzák. Értitek ezt?

Megnéztem az eddigi munkahelyeimet, hogy jelentettek be, képzeljétek, 2 és fél évem hiányzott egy adminisztrációs hiba miatt. Írtam nekik ezen az oldalon, és már kijavították, de valami idióta dolog ez, hogy a munkáltatóm mindent leadott, és nekem ennyi szolgálati időm hiányzott! Még jó, hogy nem a nyugdíjam előtt derült ki.

Rádásul nekem egy csomó orvosi vizsgálatot is elszámoltak, pl, mellbiopszia és ehhez hasonlót... Na, itt mennek el a pénzek, bár gondolom, sok kórház kénytelen ezt a lépést választani, hogy egyáltalán működni tudjon.

Ezek a rajzok és gyurmázások nagyon jók, jobbak, mint a tesztek. Nekem anno a fősulin egy hónapot kellett töltenem gyakorlatképpen a gyermekpszichiátrián, rettenetes volt, és döbbenetes, mennyi kicsi van (már 3 évesek is!), akik ide tartoznak az otthoni "bánásmód" miatt... Náluk is nagyon bejöttek ezek a foglalkozások.

Aki dolgozik, annak kevés munkát, gyprsan telő időt, aki pihen, annak lassan telő napot kívánok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Betti,
lakásügy?

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, nektek is szép napot kívánok :wink: Bencus harapás meggyógyult már :?: :)

Hasli, én is kérek ám képeket :)

Szia Betti :)
Vendég

Gyógyulunk, Boboka, a hely még ott van....

Hasli, nekem is küldhecc képeket...

Boboka,
te küldtél már nekem?

Kép

Kép

Kép
lyly

Persze, akkor beszéltük meg, hogy ugyanúgy hívnak minket:)

Lyly, boldog névnapot kívánok :lol: :lol:
Vendég

Lakásügy úgy érzem jó úton halad, várom már, hogy legyen saját otthonunk.
De azért a héten feldobok egy lottót... :D Ha nyerek, mindenkit szeretettel várok majd a pezsgőfürdős medencémbe egy hétvégére, ahol Bratt Pitt jellegű rövidnacis fiúk szolgálják majd fel a koktélokat.

Betti
Kép
betti0412

Ma Ágnes nap van......

Betti
Kép
betti0412

Betti, akkor tessék gyorsan nyerni a lottón, mert ilyen medencepartin még nem voltam:)

Igen, az van :lol:
Vendég

Drága Boboka,
de hülye vagyok, persze!!! :lol:

Nogyon boldog, szép névnapot kívánok neked én is!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Betti,
én megelégszek csak a pezsgőfürdővel, apa majd szaladgál itthon fürdőnaciban... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Csak nem Bratt Pitt fazon az Apa..? :D

Betti
Kép
betti0412

Köszi:):)
Nagyon szép képet tettél fel Lyly:)

Betti, ha Bencus apukája Bratt Pitt fazon akkor Lyly-ékhoz megyünk :lol:
Vendég

Apa "csak" szimplán jófej! Nekem a legszebb férj! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Boboka,
egy kis vidám hangulatnak szántam, és élőben is szívesen adnám neked! :D

Kép

Kép

Kép
lyly

Ja, és jöhettek, csak hálózsákot hozzatok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

sok boldogságot minden Ágnesnek!!!!!! :lol:

Most kicsit takarítok, mert összejártuk az egész lakást sáros lábbal, aztán nézek valami filmet, emrt megint nagyon sírós hangulatban vagyok.mielőtt a férjem elment dolgozni, már rázendítettem, próbált vígasztalni, de ma úgy látszik ilyen nap lesz..esik az eső is, szürke még az ég is..

Elmentem a boltba és megint találkoztamazzal az anyukával ,akivel együtt voltunka vajúdóban aznap éjjel, amikor Viola született..és jöttek az emlékek és csak sírok egész nap..már olyan nagy lenne, majdnem fél éves.. :cry:

Majd jövök,puszi lányok.

KépKépKép
tünci28

Drága Tünci! Nem csoda, hogy előjöttek az emlékek, meg a rossz érzések. :cry:
Tényleg tegyél be egy dvd-t, hátha el tudsz aludni rajta gyorsan. Forró tea, dvd, takaró, és pihi.

Köszi a köszöntést :wink: Olyan jó lenne most összeülni egy kapucsínóra vagy teára. Jó lenne beszélgetni egy kicsit lányok.
Vendég

Tünci,
köszönöm én is a köszöntést.

Drága Tünci,
nagyon rossz most, tegnap én is sírtam, mert egy ismerős megkérdezte, hol van a második baba. Még pocakosan látott (nekem elég nagy pocakom volt mindkét babával). Én is rákezdtem, amikor kimondtam, hogy meghalt... Nekem holnap lesz 5 hónapja, hogy megszültem. Bobokának igaza van, egy kicsit próbálj meg lazítani a filmen, bár ilyenkor - tudom - semmi sem jó igazán.

Kép

Kép

Kép
lyly

Boboka,
ilyen is jöhet??? :lol: Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

AHA :lol: :lol:
Vendég

Boldog nèvnapot Àgnesek!!!!

Ugy tünik ,ma senki nincs jo passzban.....-èn se...-kis dràgàmmal ma lennènk 3 honaposak ,ès ma ràkèrdezett 1 elado a babàra!-aranyos volt ,de azOta remegek stb! :cry:
Lànyok èn is szivesen làtnàlak benneteket 1 jot beszèlgetni,mindenkinek jot tenne,de a tàvolsàg :evil: :evil: :evil: !!!

-megyek pakolgatni!Pusz nektek! :wink:
Vendég

Néztem egy filmet, nem éppen vidámságos, de legalább ne mgyilkolós-szörnyes..A Ha eljön Joe Black c.filmet néztem meg..jól esett.
Jó tudom, hogy nyálas, de akkor is... :oops:

Egyet még bőgtem ,aztán folytatom a pakolást.

Anyunak se vettem fel a telefont, nincs most kedvem.

fáj a hasam egész nap, mintha megjönne, pedig egy hete múlt el.. :shock:
tünci28

Tünci, én nagyon szeretem azt a filmet. Már egy csomószor láttam, de mindig sírok a végén.

Le kéne mennem az új házidokihoz átjelentkezni (mert eddig még nem voltam :twisted: ), de annyira nincs hozzá kedvem :?
Vendég

Pedig Boboka tessék átmenni minél előbb!
tünci28

Nem mentem, majd hétfőn, győzött a lustaság :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hasli, köszi a köszöntést:)

Remélem itthon egy kicsit fel tudsz majd töltődni. Nagyon szorítok, hogy aranyos legyen mindenki majd.
Hány órakor indul a géped?

Képet még mindig nem kaptam ám 8)
Vendég

Eltűnt mindenki... :roll:
Vendég

Kézilabda VB van, teljesen lefoglalja az Uramat....
Én meg 6 óra óta olvasgatok a hállószobában. Lassan el is alszok szerintem.
Hazafele kifogyott az ablakmosó folyadékom, félúton, az eső annyira esett csak, hogy az előttem felcsapkodó és a szembejövő sárpöttyöket ne tudjam letörölni, csak jó elkenni. Eredmény: szürke réteg az üvegen, látási viszony 0, besötétedett, még rosszabb volt, ha szembe ráesett a fény. Azt hittem soha nem érek haza.

Betti
Kép
betti0412

Még jó, hogy szerencsésen hazaértél Betti.

Ez annyira rossz, már én is jártam így. Megálltam lemosni, utána fél méter után ugyanolyan mocskos volt az ablak :twisted:

Már csak 1,5 nap a hétvégéig :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

holnap, holnapután dolgozom,Boboka írd fel! :wink:
tünci28

Már tegnap beírtam Tünci :):)

Szombat és vasárnap otthon leszel, ugyi?
Vendég

Na, mentem hajat mosni, sietek majd vissza.
Vendég

Hát nem.. :?
Szombaton pihi, vasárnap melo..tudod így van a Bibliában is..hogy a hetedik napon nem pihenünk meg... :?
tünci28

Jaj, a mi hétvégénk már percre be van osztva!
Szombaton lesz egy délelőttöm takarítani, meg a kisebb dombnyi vasalnivalót megcsinálni, utána rohanás át, vasárnap este vmi szülinapra megyünk, éjjel haza, reggel meg munka, szerintem ha alszok 5 órát is örülök majd, de péntek délután végig lakás, holnap is....
El vagyok maradva itthon teljesen, még a héten mozogni sem jutottam el.

Betti
Kép
betti0412

Boboka ügyes, hajat mos.
Az enyém már reggelre marad, plusz 20 perc alvás mínusz, de valahogy most nem volt kedvem nekilendülni már.

Betti
Kép
betti0412

Boboka,
szép legyél!!

Betti,
tyűha, ti aztán jól megszerveztétek a hétvégét! Lakásügyről kérjük a híreket.

Tünci,
szerintem is nagyon jó film, és egyáltalán nem nyálas.

Hasli,
én is köszönöm a köszöntést.

Kép

Kép

Kép
lyly

Én is szeretem Joe Blacket. A szenvedélyek viharában is jól játszik a Brad.

Elmegyek aludni, elfáradtam mára, jó éjt a még fent lévőknek.

Betti
Kép
betti0412

Szerintem nagyon jó filmje a Babel,nézzétek meg érdemes.
tünci28

Lányok, mentem aludni, elég ramaty hangulatom van, jobb, ha elteszem magam holnapra.

Pusz mindenkinek, jó éjt
Vendég

Boboka èn holnap 15:30-kor repülök!
A joe black nekem is a kedvenceim közè tartozik! :wink:
-ma ugy làtom minndannyian rossz passzban vagyunk! :(
Èrdekes dolgokat tud velünk müvelni ez az èrzelmi kötelèk....-olyan mintha 1 szoros kötelèk lenne közöttunk,pedig èn ,csak 1 hete vagyok ebben a forumban! :roll: :wink: :roll: Mègis ,mintha 1 örökkè valosàg ota ismernék egymàst vagy mi...... :shock: :roll: :wink:
(-Na èn meg a fogalmazàs!?!) :lol:
Fàradt vagyok màr nagyon!
Pusz nektek!Jo èjszakàt!

Ui:kèpet ,csak e-mail cimre küldök,ha nem baj!

:wink:
Vendég

Jo reggelt!

Fàj a fejem a fogam,megörülök ès a kàvèt sem talàlom! :evil: :roll: :evil:
Egyedül?Sehol senki? :cry:
Vendég

Jó reggelt:)

Hasli, fájdalomcsillapítót rá gyorsan :!:
Vendég

Szi a Hasli!

Én is most keltem, nagyon rossz idő van nálunk. Nálatok?
Küldtem mailt neked, arra küldheted a fotókat.

Pusz, vigyázz magadra, jó repülést!

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia Boboka,
jobban vagy már?

Ledaval mi van, tudtok róla?

Kép

Kép

Kép
lyly

Szép jóreggel mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Itthon vagyok. Tegnap este nagyon kiborultam. Azon gondolkodtam, hogy Bogika 5 hónapos lenne. És most nem itt kellene lennem hanem a kicsi BAbámat kellene gondoznom otthon. Nagyon üvöltöttem komolyan mondom, amikor egyedül voltam. Megkérdeztem tőle ott fent, hogy miért tette ezt velem. Miért kellett az én kicsi Lányomnak igy meghalnia.De nem adott választ. Nem tudok megbocsájtani. :cry: Most újra azt érzem.

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt nektek!
Nàlunk szikràzo napsütès vègre!!! :D -,deeeeeeeeee èn megyek du az esöbe!!!-igaz?!???
Iyly!küldök most magamrol 1-et,de èn is kérek! :wink: :!:

A kàvèm (kàvèstej) :lol: megvan! :lol: !A gyogyszer kèszenlètben! :shock:
Vendég

Utólag boldog névnapot kis lányok! 8)

Azt hiszem a tegnapi egésznapos eső rányomta a bélyegét a hangulatomra. :?

De ma új napra virradtunk! Mindenki legyen jobban. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Hasli!

Megnéztelek köszönöm küldök privit: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?