Helló Lányok!
Bár már nem tudom követni, kinek mi a kérdése, de próbálok segíteni
A szülőszobán ha a párodnak nincs papucsa no problémo, húznak a cipőjére egy gumírozott zacsit.
Szülni nem ajánlott saját hálóingben, úgyis totálkáros lesz, szóval nyugodtan lehet a csini kórháziban
törülköző nyugodtan lehet 4 db, ebből egyet készítsetek a szülőszobás pakkba (+hálóing, eldobható bugyi, nagy betét)
Az Algopirin is jól jöhet, azt lehet szedni szoptatás alatt, viszont nem mindig tudnak adni
(magyar egészségügy+ f.sza reformok
, szóval szegények nagyon kevésből gazdálkodnak...)
Cumisüveg: alkoholos filctollal írjátok a gyermeketek nevét rá, így a csecsemősök sem tudják összekeverni.
Fertőtlenítés: igazából mivel egy csecsemősnővér van a babákkal, nem hiszem, hogy még ezzel is van ideje bajlódni, pláne, ha fullos az osztály...
szóval én hozattam be egy kisebb mü.a.edényt+fertőtlenítőt (ajánlom nagyon a Chicco fertőtlenítő folyadékát, 1 l-es, sokáig elég, nem büdös, mint a Neomagnol, bababoltokban, tesco,auchan kapható)
Azért is ajánlom, mert nekem például tejbelövellés után ömlött a tejem, fejtem állandóan, és a mellszívót is kellett fertőtenítenem.. én voltam az egyedüli tejcsárda, aki hazaküldte a tejet a fagyasztóba
Ja, és a MELEG!!!
Fúúúúúúúúú, lányok nem lennék a helyetekben! Én a május elsejés 4 napot töltöttem bennt, akkor már jó napos idő volt, azon az oldalon, ahová délután süt be a nap. Már akkor is marha meleg volt a szobában, szóval szaunázhattok majd rendesen, ha ilyen meleg napokat fogtok ki, mint most
A bokavillantós képek brutálisak csajok, amikor tudjátok, tessék feldobni őket pihentetni!!!
Na pussz mindenkinek!