Seszi
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Párom szülei mintha fel sem fogták volna, hogy mi van.
De jobb is, hogy nem zargattak vele.
Mikor a párom elmondta nekik, hogy baj van, az volt az első kérdés, hogy "Az Eszterrel van valami?". Hát ennyit róluk és a stereotípiákról.
Mikor náluk vagyunk szóba sem kerül és jobb is így.
Hiperstimu után kísérletet tettem arra, hogy elmagyarázzam mi is történt velem, na ebből az jött le, hogy elmesélték a párom nagyszüleinek, hogy vizelettartási gondok miatt voltam kórházban
!
Ezen azóta is jót mulatok!
Ne menjetek nagyon bele a témába, ha túl értetlenek, mert ha elkezditek, akkor mindenre szükséged lehet, de aggodalamskodásra és a kockázatok szajkózására semmiképp!
Tudom, hogy kemény kiscsaj vagy és ez a lényeg!
Borsókás
Az én dokim az eredmények láttan annyit mondott, hogy igazán lombikkal van esély (az inszem szóba sem került. Orsi és Zsebi leírta miért), de azért megjegyezte, hogy látott már ő is csodát a praxisa alatt, de azért nem ez a jellemző.
Ha nem találnak se szervi, se hormonális problémát, akkor kezdjétek el a lombikot. Mi már rég túl voltunk az első beültetésen, mikor az urológus eljutott odáig, hogy injekciókúra. És utána jött a pofon, hogy nem is volt értelme.
Úgyhogy igazat adok Orsinak, nincs sok értelme vizsgálódni, ha nem találnak egyértelmű okot!
Fanni
Majd 21-én tisztázódik, hányan is vannak. Drukkolok az ikrekhez, de én nem látom egyértelműen a kettőt az uh-képen.
Nekem is Orsiéhoz hasonló az első fotóm róluk.
De lehet, hogy nálatok az egyik picit később ágyazódott be, vagy ki tudja. Nagyon el tudnak ám bújni!
Stella