Helló!
Feliratkoztam én is, most mit kell csinálni? Írjak egy mailt a megadott címre és akkor mindenki megkapja?
Kriszta
Miért, van olyan, hogy kér?
Green
A koktél a következő: fél deci ricinusolaj, fél deci pálinka, egy deci sárgabaracklé.
A pálinkát helyettesítheted valami más röviddel is meg a sárgabaracklét is lehet grapefruit vagy narancslével helyettesíteni. Nekünk volt otthon jó féle házipálinka és mivel a bolti gyümilevek nem igazán természetesek én grapefruitot vettem és frissen facsartam hozzá. Hát az ízéről inkább ne beszéljünk, valahogy legyűrtem brrr...
A Bába könyv azt írja, hogy 3-6 óra alatt hat, hát ez így is volt nálam, elvileg egy kis hasmenést csinál, és a belek intenzív mozgása megmozgatja a méhet is. Nekem mondjuk alapból érzékeny a gyomrom, úgyhogy nekem elég nagy hasmenést csinált, gondoltam is, hogy ha ettől nem indul meg a szülés akkor semmitől, meg hogy ha ma szülök, akkor tuti nem kell beöntés.
Hát minden így is lett, mert a szülés is megindult és beöntés sem kellett. Alighogy elmúlt végre a hasmenés, meg is repedt a burok, de már előtte is éreztem a hasgörcsök mellett, hogy van már valami fájásféle, bár akkor még úgy voltam vele, hogy ez lehet jóslófájás is, de miután megrepedt a burok és elkezdett csorogni a magzatvíz, akkor már nem volt semmi kétség.
Szóval ha már minden határidő lejárt és másnap be kéne feküdni, akkor érdemes bevetni ezt a módszert, addig szerintem várj, hátha magától is elindul a kis lusti baba.
Nekem is másnap már cuccal kellett volna menni, de így megúsztam.
Én is szívesen mennék a talira, de mi még csak egy hónaposak leszünk akkor és ráadásul nem tudok vezetni, így kocsival sem tudnék menni...
Azért remélem nem ez lesz az egyetlen tali!!
ruz