Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm !
Aranyosak vagytok ! Kép

Ruz !
Igen akartam is irni , hogy aki tud még vmi csodaszert , irja meg . Csipős kaja , meleg víz , kertészkedés , szex , front nem hatotta meg kicsikét .

Kép
Kép
greenolive

Green: Lépcső? Kép

Már 4-en vagyunk a listán, én nézem bőszen, mert ismerkedem vele Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Green,
elég kirobbanthatatlannak tűnik a babó, ha ennyi minden nem segített Kép mondanám, hogy nézz meg egy magyarfocimeccset (nekem utána folyt el a magzatvíz), hátha megijed a tiéd is, de többet szenvednél, mint amennyi haszna lenneKép mindenesetre borzasztóan szurkolok, hogy minél előbb, és mindenképp befekvés előtt beinduljon!
Az lenne az igazi, ha holnap azon veszekednétek Borival, hogy melyikőtök szült gyorsabban és könnyebben ma éjszaka Kép

vera - a drukker
kisün

Oxi : lépcső csak 3 van a lakásban , de azért majd probálkozom Kép

Kisün : focimeccs , hárt szerintem még egyet sem néztem végig életemben Kép , de ha ez kell akár azt is végignézem Kép

Kép
Kép
greenolive

Greenolive,
akkor kezdd magyarfocival, szerintem annyira fogja unni a baba, hogy inkább megszületik Kép
kisün

Kép
Én is feliratkoztam , kaptam próbát is !

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Nem tudtok valamit Kocsis Éváról? Én eddig hozzá jártam, és meg is vagyok vele elégedve, de elég rosszakat is hallottam róla. Pl kiabál a kismamával. Viszont van aki rá esküszik. Nem jár még valaki hozzá, vagy szült nála? Fontos lenne!

Előre is köszönöm!

Sziasztok!
mkatus

Nagy előny néha a sok munkanélküli informatikus pár Kép Az enyém ma ezen dolgozott... Nehogymár nagyon kiessen a gyakorlatból Kép Mondjuk ő ajánlotta fel, hogy csinál nekünk valamit, mert nem szereti, mikor hüppögök, hogy nem megy a babanet. Kép

Viszont én írom fel a jelentkezőket, úgy hogy ha nem vagyok gép előtt, akkor kicsit várni kell majd, de úgy is sűrűn idenézek. Avval van egy kis baj, hogy ez automatikus legyen, de most el kellett rohannia a páromnak. Valami sarokszelepekről beszélt, de azt sem értem Kép

KépKép
oxigen
Györköny

KépKépKépKépKépKépKép

Kisün, focimeccs rulez!!
Az tuti úgy felidegesít, hogy helyből megszülsz.

Fórumot meg azt hiszem, meg lehet úgy oldani, hogy a babanet ezen topikjára mutató link át van irányítva amoda. Ha jól tudom, de a technikai részletek és mellékhatások tekintetében megkérdezem informatikus férjemet, vagy gyógyszerészemet.. öö.. ja, az másik reklám.. KépKépKép.

Másik megoldásként javasolnám az ide vissza-vissza térést, és az újak tájékoztatását a fórum létéről. Azt hiszem, ezt tudom vállalni, valamint az utánunk jövőkben is bízni kell, hogy lesznek annyira lelkiismeretesek, főként, ha őket is kellőképpen felbosszantja párszor a rendszer(telen) Kép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bori!
Én nem mondam ilyet, hogy elmegy a tej! Valamit félreértettél! Csak nem jó, ha felszívódik meg megzavarja a babát, ha nem érzi az anyja illatát!
Drukk megy!!!Nem szeretem a teleregényeket!Kép

Green! Neked is drukk! Mikorra vagy kiírva?
ildi76

Oxi,
feliratkoztam, de én nem látok semmit... vagy nem is kéne?
Manókaatudatlan

Kép
Kép
manoka11

Green: Meghívlak egy kicsit hozzánk: Huszonvalahány lépcső, 3 szint és hegyoldal... Kép Tuti módszer Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Manó!
Bizony, jól tudja a te szülésznőd...aroma és homeó együtt nem műkszik...vagy ez vagy az... Egyébként én azért szoktam csalni, mert sok homeós bogyóra rá van irva, hogy 1/2-1 óra különbséggel megy a dolog, ha minden kötél szakad, tehát én néha mentolos fogkrémmel mosok fogat, és homeóbogyót is tolok...De azért úgy illik, hogy ne keverd őket...Kép
Én nem ittam málnalevelet, és nem is kellett, én HISZEK A HOMEOPÁTIÁBAN!!!!! Kép
Köszönöm, hogy meghallgattatok...
Zsanci, az amatőr homeopata

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Oxi!

Ezt nem igazán értem! Help plz!! Kép

Would you like to receive list mail batched in a daily digest?

Hasznos nekem, vagy sem ez a napi lista?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Manoka: Ha valaki ír, akkor látod majd, fent vagy, ha minden igaz, kapál egy mailt erről Kép
Eddig csak 2 próbalevél ment, szerintem nem sértődünk meg, ha te is kipróbálod, hogy megkapjuk-e, ha írsz Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sis: Akkor csak napi 1 levelet kapsz az aznapi termésről. Ez akkor jó, ha nem vagy netközelben, de szeretnéd tudni, mi történik. Én akkor szoktam ilyet beállítani a levlistáimon, ha elutazom, de utána vissza akarok olvasni, mert kisebb lesz a kavarodás, és nem 500 levél jön egy nap, hanem listánként 1. Mondjuk én elég sok listán fent vagyok Kép

KépKép
oxigen
Györköny

oxi!
tejóég, én ott a no-t hagytam, akkor az baj????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oksa, rájöttem, hogy ez a kivonat Kép Felíratkoztam, még várok a mélre

Páp

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zsanci: Nem baj Kép Akkor megkapsz azonnal minden levelet, nem csak napi egyet, így egy kicsit fórum jellege van, nem posta-jellege Kép

Valaki rossz mailcímet adott meg, nem tudja felírni a rendszer. (Adrienn, nem tudom ki vagy, de jó e-mailcímmel próbáld meg megint, mailbox unavailable)

KépKép
oxigen
Györköny

KépKépKépKépKépKépKép
És csak én jelöltem be eddig
Próbamél ment

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ildi : 12-re voltam .

Oxi : 3 emelet nem rossz Kép

Kép
Kép
greenolive

Sis: Ez nem is az a címed, amivel feliratkoztál... Akkor javítottam, és most már csak arról tudsz írni, amivel feliratkoztál :P Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, Siso!
Most már értem, meg is jött a próbamail.

Zsanci!
Köszi a megerősítést, akkor nekem marad az aroma, nem bírok a rágóról lemondaniKép

Mkatus!
Én a doktornőhöz járok, és nemsokára nála is fogok szülni. Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, és el nem tudom képzelni róla, hogy kiabál a kismamával!!! De tényleg, ez olyan hihetetlen! Azért kíváncsi vagyok, miket hallottál még róla, nem mintha bármi is eltántoríthatna, én hiszek benne!

manóka

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Szia Manóka!
Én is így gondolom! Olyan nehezen tudom elképzelni, hogy kiabáljon, hacsak nincs rá valami oka. Úgy értem, hogy a kismama nem működik együtt vele, nem azt teszi, amit mond neki, vagy ellenkezik. Állítólag nem törődik a kismamával, nem érdekli, minél előbb túl akar lenni a szülésen... Megalázóan kiabál..
Én ezt olyan nehezen tudom elképzelni... Ezért is kérdeztem a véleményeteket. Én is maximálisan megbízom benne...
mkatus

Mkatus !
Én már többször kiálltam mellette nlc-n , irtam is neked róla . Azóta sem változott a véleményem .

Kép
Kép
greenolive

Előbb kiröhögöm magam, aztán hozzászólok. Kép Kép Kép Kép

Vazzeg, nem is tudok hozzászólni, szar a rendszar, szopás szerint. Kép

Na, addig írok, amíg várakoztatnak:

Zsanci!
Uuuuugye??? Én okésnak találom, h felvegyék, de csak kis időre, aztán vissza-vissza! Úgy érzem magam, mint az emberek között szült/ellett állatok, akik a gondozójuknak ugyan megengedik, hogy felvegyék és megcsodálják a kicsinyeiket, de hamar letenni, mert kül.ben morognak, felső ajkukat felhúzzák, és vicsorognak, morognak...

Kisün!
Eszter most fedezi éppen fel a tappancsait! Kiszokni lehúzás rulez. Kép Nem kiszokni, leszokni, abbahagyni, hanem kisméretű lábbeli: KIS ZOKNI: Kép

Bori!
Kép Hihihi. Papa bezzeg elfáradt, mi? Kép

Oxi!
Én is napimádó lennék! Rögtön vigyorgok, és gyorsan ki is teregettem a kertbe!!!

Mindenkinek köszi, aki felajánlotta, hogy fényképez nekünk, aki nem ajánlotta fel, arra vérig sértődtem. Kép Akkor mi menjünk fél 3ra, a többiek 3ra, hogy addig kiszórakozzuk magunk a'la portfolio-gyártók. Kép

neet
neet

Oxigén,
mél ment regelt címről! :P

Neet,
ne szokj ki! A fórumról semmiképp KépKépKépKépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok! Most kicsit OFF leszek!

Én meg fogok bolondulni, hogy nem tudok lemenni Timivel sétálni! Olyan jó lenne minden nap lemenni, de anyukám csak 1X jön egy héten és akkor tud segíteni lejutni!
Igen, még mindig ezzel szenvedek! Tudjátok.... 3. emelet, lift nincs, babakocsi a pincében, a hordozó túl nehéz stb.
Kipróbáltam, de nem tudom úgy nyitni-csukni az ajtókat, hogy Timit egy kézzel fogom!
Most az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha a fölszinten az előtérben hagynám a babakocsit és leláncolnám? A bejárati ajtót be tudom zárni valahogy, a pince a zűrösebb és akkor azt nem kellene nyitni-csukni! Szerintetek ellopnák a babakocsit? Használtan vettük 5000,-maniért, de akkor sem lenne túl jó babakocsi nélkül maradni! Mit gondoltok?
ildi76

Ildi,
hát talán kenguru, tudom, mondtad, hogy egyedül nem megy. Én már klafán felveszem egyedül, Dócit beleteszem, van egy ötletem: ha jöttök talira, hozd el a kengurut, és mi, sok-sok "tapasztalt" kenguru megtanítunk egyedül felvenni-beletenni, hátha sikerül!!! Kép
Aki meg kendős, és már sikerült megkötnie Kép hozza el, és mutassa meg! és így tudást cserélnénk Kép
vera
kisün

Neet,
tökjó, innentől már nincs megállás Kép
kisün

Ildi!
Nekünk emeletes házunk van (na jó, galéria csak, de lépcső... well... létra visz fel) és oda úgy megyek le-fel, mint egy profi már. Eszter a nyakamban, mintha büfizne, így elég egy kézzel megtámasztani: át van vetve félig a vállamon, a hasa a kulcscsontomon, 2 keze a hátamra lóg, 2 lába a cicikre. El lehet képzelni vizuálisan? És érdekes mód, olyankor nem ugrál, sztem érzi, mint egy kismajom, hogy amikor anyu lecsimpaszkodik, akkor biza kapaszkodni kell és nyugton lenni. És így marad egy szabad kéz! Most 6 kiló 4 deka, ma mérték, de apránként hozzá lehet szokni. Kép HAJRÁ!

Én is OFFolok: ismeritek (szedett valaki)orgametril nevű gyógyit valamire? Lehet mellette teherbe esni? Ha tudtok, légyszi válaszoljatok, segítenék vele valakinek talán.
neet
neet

Sziasztok!

Lanyok,lenne egy kerdesem!
Megirnatok nekem,hogy a Ti szulesznotok mennyit ker?-tol -ig. kb.
Mert az enyem szerintem irrealisan sokat mondottKépKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!
Mennyit? hadd hűházzunk!
neet
neet

Neet!

35ezer.Szerintem ez sok.szerinted?

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta, ez tényleg hüha!
zanza

Helló!

Feliratkoztam én is, most mit kell csinálni? Írjak egy mailt a megadott címre és akkor mindenki megkapja?

Kriszta
Miért, van olyan, hogy kér?

Green

A koktél a következő: fél deci ricinusolaj, fél deci pálinka, egy deci sárgabaracklé.

A pálinkát helyettesítheted valami más röviddel is meg a sárgabaracklét is lehet grapefruit vagy narancslével helyettesíteni. Nekünk volt otthon jó féle házipálinka és mivel a bolti gyümilevek nem igazán természetesek én grapefruitot vettem és frissen facsartam hozzá. Hát az ízéről inkább ne beszéljünk, valahogy legyűrtem brrr...

A Bába könyv azt írja, hogy 3-6 óra alatt hat, hát ez így is volt nálam, elvileg egy kis hasmenést csinál, és a belek intenzív mozgása megmozgatja a méhet is. Nekem mondjuk alapból érzékeny a gyomrom, úgyhogy nekem elég nagy hasmenést csinált, gondoltam is, hogy ha ettől nem indul meg a szülés akkor semmitől, meg hogy ha ma szülök, akkor tuti nem kell beöntés. Kép Hát minden így is lett, mert a szülés is megindult és beöntés sem kellett. Alighogy elmúlt végre a hasmenés, meg is repedt a burok, de már előtte is éreztem a hasgörcsök mellett, hogy van már valami fájásféle, bár akkor még úgy voltam vele, hogy ez lehet jóslófájás is, de miután megrepedt a burok és elkezdett csorogni a magzatvíz, akkor már nem volt semmi kétség. Kép

Szóval ha már minden határidő lejárt és másnap be kéne feküdni, akkor érdemes bevetni ezt a módszert, addig szerintem várj, hátha magától is elindul a kis lusti baba. Kép

Nekem is másnap már cuccal kellett volna menni, de így megúsztam. Kép

Én is szívesen mennék a talira, de mi még csak egy hónaposak leszünk akkor és ráadásul nem tudok vezetni, így kocsival sem tudnék menni...Kép Azért remélem nem ez lesz az egyetlen tali!!

ruz
ruzicsky

Húha Kriszta: ki ez?
mi max háááááááát 15-öt szánunk erre....akkor nem is kérdezük meg Kép majd csak ennyit kap és kész Kép
ada007

Oxi: én is feliratkoztam, de még nem kaptam semmit....reklama, reklama
Valamit rosszul csináltam?
ada007

Kriszta: Nevet lehet tudni, ki kér ennyire hűhát?

Ruz: Igen, a levlista elvileg így működik. Főleg sztm akkor lesz rajta élet, ha nem megy ez a fránya babanet (bár nálam ma is hülyéskedik rendesen)
Ettől a koktéltól nekem nem csak a szülés indulna el, az biztos Kép Durvának hangzik nagyon. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Bkriszta!

Én még nem hallottam olyat, hogy egy szülésznő megmondja mennyit kér, ha felkérik! De végülis, ha már a dokik is megmondják...sajnos...!
Szeritem is sok!Én úgy tudom minimum 15 ezret szokás adni!

Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint szerintetek is ellopnák a babakocsit a földszintről!
Kisün!
A hordozókendő tapasztalatcsere jó ötlet a talira!
Neet!
Értem, hogy fogod Esztit! Én valahogy nagyon bizonytalannak érzem, ha így fogom Timit! Egyébként Ő is pont 6,4 kiló, úgyhogy a viszonyítás jó!Kép
Na majd lehet, hogy teszek egy főpróbát és megpróbálom Őt kézben levinni! De inkább csak úgy, ha lesz itt valaki velem!
ildi76

Én kérdeztem annak idején, hogy mennyi, de nekem azt mondta a szülésznőm, hogy annyit adjak, amennyire tetszett a szülés! De amit mondasz az nagyon soknak tűnik Kép
kisün

Ada: Írtam, hogy rossz címet adtál meg, de a profilodban található mailcímmel akkor most felírlak a listára Kép csak nem tudtam, ki az Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi:bocs, átsiklottam a hsz felett; sejtettem, hogy én bénáztam ek valamit....Kép
bár így már happy end Kép
ada007

Sziasztok!

No,akkor nem csak en gondolom huhanakKépKépKépKép
Egy eletem egy halalom,en leirom a nevet:Toth Iren.
Mondjuk en sem kerdeztem volna meg, a parom kerdezett raKépSajnos.
Most mit csinaljak?
Mert ennyit mi biztos nem adunk.

Dicsekszem is egy kicsit:
Akosomat ma 3002 grammra saccoltakKépKépMa vagyunk 36 hetesek.

Varom a tovabbi infokat,ha gondoljatok,johet emailben is.

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!
Ez tényleg HŰHA! Megírod mailben, kiről van szó? Szerintem 15-20 a reális, bár én nem kérdeztem rá, (inkább itt tájékozódtam a többiektől, hogy ki mennyit adott). Mert ha rákérdezek, és bármit is mond, akkor nagyon be vagy határolva, így annyit adunk, amennyit tudunk/gondolunk.

Ada!
Hogy vagytok, tegnap óta valami változás?

Ruzi!
Koktél receptje elraktározva, készülök minden lehetőségreKép

Manóka

Kép
Kép
manoka11

Ja, látom megírtad a nevétKép Hát annyit adtok, amennyit tudtok, és kész. Mert ez tényleg sok, már inkább közelít a dokik pénzéhez, nem?

Gratula Ákoshoz, szép nagy baba lesz, ha kivárjátok a végét. Elvileg mi együtt szülünk, mi ma vagyunk 36+1, de azt hiszem, erről már beszéltünk. Jössz a talira? Csak mert jó lenne személyesen is találkozni, ha esetleg tényleg együtt szülnénk!

Manóka

Kép
Kép
manoka11

Manoka!

Gratulat koszonjukKépKép

TALI?????????Hol es mikor???
Ha meg tudom mozogni,megyunk!!KépKépKép

BuszkeKriszta es az O NaaaaaaaaaaaaagyAkosa

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Április 27-én lesz tali Bogárkánál, ha dobsz neki egy mailt, megírja a részleteket. Remélem mi még egyben leszünk, én szeretnék menni, habár elég korán le kell majd lépnem, mert aznap lesz NST.

Kép
Kép
manoka11

Kriszta!
Asszem tudom ki a szülésznőd!!!!Kép a pénz összegéről ugrott be...
Én az enyémnek 20-at adtam, de lehet, hogy az volt irreálisan kevés?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi!

Én azt hiszem feliratkoztam a listára csak éppen nem tudom,hogy jól-e mert kicsit szétszórt vagyok és hatfélét csinálok egyszerre.Ki fog derülni,hogy fent vagyok-e?

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?