Új privát üzeneted érkezett!

Kavicska, Éden Kép Kép Kép
Nagyon szomorú vagyok. Kép Annyira bíztam!!! Kép
Sajnálom. Kép

NorkaKép
Nagyon szépen növöget a pocid, le a kalappal. Kb. olyan, mint az enyém volt 8 hetesen. Kép

FarkasokJKép
Szédületes memóriája van Kelmednek Kép Tényleg én kérdeztem még anno a kajcsi házhozszállítást és akkor felmerült a LeRoy. Kép Fantasztikus!!!
Az meg, hogy elvétettem a napot, igenis nem NEKEM, hanem a POCAKLAKÓnak köszönhető. A férjem a tanúm, hogy eddig mindig milyen precíz és pedáns voltam és ez most hogy megálváltozott Kép
Pl. alapjáratban MINDEN kiesik a kezemből. MIN
DEN. Kép
De már szívesen meghúznám a hosszú hajad személyesen! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kavicska,
B...sza meg a világ! Az nem lehet, hogy neked sem.
Csajok húzzatok bele, mert nem túl jó a sikerarány!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kavicska, Éden!Nagyon sajnálom, hogy ilyen negatív lett a mai napKép. De tudjátok, menni tovább. Úgysem adjuk fel sohasem!

Judit, drága! Lekaparható tetkóm nincsKép, de kék-zöld foltjaim a hasbaszurizástól, igen. Viszont ma kifejezetten nagy a pocim, végre.
reno
renoka

Kavicska Kép
Éden Kép
Este írok még, de most úgy elszomorodtam, hogy nem megy.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok ! Sikerült +/- képbe kerülni, otthon szorgalmasan olvasgattam az elmúlt 2 hét eseményeit. Itt benn káosz a köbön, de most nem érdekel Kép

Nagyon nagyon szomorúan olvastam, hogy nem sikerült a nagy zebra-boom Kép Zsebi, Wish, Nviki, Éden, Kavicska... KépKép

Annak viszont szívből örülök, hogy Fanni lányunk kismami lett és Babafánék spontán várják az utódot KépKépKép

Fannikám, minden rendben lesz a lurkókkal, reméljük a másik baba is utoléri a tesókát és akkor majdnem nagycsaládosként kezdhetitek a babavárást Kép

Zsebi: Istenemre mondom, ez nem igazság ! Annyira megérdemelnétek ti is már a babácskát, miért kell még többet szenvedni ?! Borzasztó volt olvasni, hogy nem sikerült neked sem és bizony azok az el nem sírt könnyek nálam utat törtek maguknak tegnap este ...
Én is hasonló kérdéseket tettem fel magamnak, mint te, vajon mi kell még ahhoz, hogy sikerüljön ? Látszólag minden tökéletes, mégsem tapanak meg, vagy nem fejlődnek tovább. Ki érti ezt ? Nálam a méhenkívüli után talán picivel több remény is volt, de azt hiszem - Nóri is rácáfolt erre anno - ez sem jelent "előnyt".

Én akkor döbbentem meg, amikor az egyik barátnőm - 2 gyermeke van - egyszerűen közölte velem, hogy szerinte nem ér annyit az egész, hogy rámenjek testileg-lelkileg és jobban tennénk, ha örökbe fogadnánk egy babát.
Nos igen, ha ez ilyen könnyű lenne. Csakhogy ezt a döntést is meg kell hozni, el kell fogadni és szívvel lélekkel mellette állni. Nekünk ez még nem megy..
Lehet, hogy nálam valami elfolytott pszichés dolog akadályozza a sikert, ki tudja ? Én most csak előre akarok nézni és célirányosan készülni a fagyibabákra.

Zsebi, csak abban tudunk bízni, hogy legközelebb végre miénk lesz a zebra, mert az biztos, hogy addig megyünk, míg babánk nem lesz !
Fel a fejjel és szeressétek nagyon egymást apával, ez a legfontosabb !

Még valami, Mágusunk nagyon rugalmas, úgyhogy szerintem sok mindent el tudsz érni, csak beszélni kell róla !! Kép

Wish : mindaz, amit Zsebinek címezve írtam, neked is szól!! Nagyon megrendített, hogy nálad is várni kell még a babára Kép Puszillak és hidd el, fogunk mi még együtt babázni !!
Ami a genetikát illeti, mi nyáron voltunk a Nemes dr-nál. 6 hét alatt megvolt minden eredményünk !

Renoka : eltettem én is Viola néni telefonszámát, hátha előszedem még a fagyibabák előtt... Kép

Nóri : gyönyörű a babóca fotója, csodálatos élmény lehetett látni a lüktető szivecskéjét !
Arra meg már végképp nem tudok gombot varrni, hogy lehetett az elzáródott oldalról teherbe esned Kép Csodák tehát vannak, erre te itt vagy többszörös példaként is KépKép
Ja, nagyon szép pocid van, nekem határozottan úgy tűnik, hogy szépen gömbölyödsz Kép
és köszönöm szépen, hogy a lányoknak tudósítottál rólam, aranyos vagy, hogy figyeltél még erre is !

Latimi : a spontán babákban igenis hinni kell !! Én nagyon szorítok nektek !!

Seszi : üdv. újabb Mágus-fan Kép Lehet, hogy 24-én láttatok, ha délelőtt voltatok a Kaáliban. Én voltam az a menni alig tudó nőci...
A dokival szerintem is max elégedettek lesztek Kép

Kriszta : valószínűleg túl vagy már a beavatkozáson és remélem minden OK ! Sokszor puszillak !

Farkasok : látom ti meg a lapart céloztátok meg. Szerintem jó döntés, Renoka dokija ugye az a német doki ? Annyi minden kiderülhet laparnál, lehet, hogy simán menni fog a babásodás otthoni akcióban KépKép Én mindenesetre nagyon szurkolok nektek !!

Dedina : hogy haladsz a szurikkal ? Ugye nem is fáj ? Csak ügyesen !

Lányok, köszönöm szépen a rengeteg szorítást, mindenkire nagyon sok szeretettel gondolok és remélem a köv.talin már személyesen is megismerhetlek benneteket !

mniki

Sziasztok,

Krisztánk küldött sms-t:

"Túl vagyok rajta, minden ok."

Tehát minden ok!
Jó pihit!
Farkasok

Kép
farkasok

Kriszta, nagyon örülök, hogy minden rendben.
Pihenj sokat, most ez a legfontosabb !

mniki

Sziasztok!

Kavicska, ÉdenKép

Zsebike
Orchidea már majdnem kinyílt, amint virágzik teszek fel képet.

Ne haragudjatok, de mennem kell, a férjecském hív. Vacsoraidő van.Kép Holnap jövök, visszaolvasok és írok. Sokat gondolok rátok.
Üdv: Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Unique Kép
Köszi! A pihenést már ma sikerült elkezdeni, s ha kibirom itthon, akkor 21-éig már táppénzen is maradok!

Nóri Kép Orsi Kép
Nem szolizok ám és nem is szaunázok a 12. hétig biztosan. Csak úgy megkérdeztem, mert a párom cikiz vele, hogy milyen fehér vagyok. De én addig biztosan nem merek semmit, még mozogni sem... pedig nagyon rámférne.

Renoka Kép
Vicces, hogy nem ismertem fel az Amarilyst, ugyanis épp itt áll egy az asztalomon. Mentségemre szolgáljon, hogy még nem nyílt ki! Anyósom ültetett 2 amarilyst az ET napján, de csak az egyik indult fejlődésnek és azt nekem adta. Igaz, tegnap telcsizett, hogy a másik is beindult... hát nem tudom, hogy a 2 babómmal hasonlóan fejlődnek-e, de majd meglátjuk Kép
A képet hogy szokás feltenni? Be kell scannelni? Talán holnap be tudom scanneltetni a Papámmal, s akkor felteszem Kép

Judit Kép
"Hol a francba van még 21-e?"
Ezen akkorát nevettem! Köszönet érte Kép
Hát igen! Ez a gonosz Kovács doki megtréfált. Kihasználta, hogy nem voltam ott teljesen agyilag és nem 2, hanem majdnem 3 hét múlvára adott UH időpontot! Még 19-et kell aludni, de nem is számolom tovább, mert megbuggyanok addig.
Nem dolgozom már szombaton, sőt, már mától nem dolgozom, mert tegnap egy picit túlóráztam és a párom annyira kiakadt ezen, hogy eltiltott a munkától. Pedig amúgy nem egy irányító típusú pali, de most olyan határozott volt, hogy kénytelen voltam "engedelmeskedni" Kép
Kecó még áll, jöttek mindenféle fazonok méricskélni. Pontos tervrajzot csináltak a lakásról. Hogy mi a búbánatnak, azt nem tudom, ugyanis a háznak van alaprajza, amúgy meg felesleges méricskélni, úgyis átszabják az egészet!

Zsebikém Kép
Édes vagy, hogy drukkolsz!

Niki Kép
Te is nagyon ari vagy.
Sajnos még egy örökkévalóság, mire megtudom, hányan is leszünk, de én befogom a szám... nem panaszkodom!
Szörnyű, amin átmentél, de bennem egyre inkább kezd körvonalazódni, hogy ahol nem akar összejönni a lombik, ott a spontánnak sokkal nagyobb az esélye. Több teóriám is van ezzel kapcsolatban, majd egyszer megvitathatjuk azokkal, akiknek szintén van!

Kriszta Kép
Jó pihenést! Ezek szerint egyből mondtak eredményt? Fájt valami?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tudtam, hogy kimaradt valami!
Norka Kép
A pocikád! Nagyon édes. Nekem talán egy ici-picit kisebb, és előtte nekem sem volt hasam! Örülök, hogy a spontánosoknál is már ilyen hamar látszik Kép
Növeszd szép nagyra!

Lányok Kép
Nem kapott senki kiütést az Elevittől?
Nekem már 5 napja piros foltocskáim vannak, s arra gyanakszom, hogy az Elevit a hibás. Nekem szinte minden vérképemen túl sok volt a vasam, ebben meg 60 mg van... az azért elég sok!
Ez csupán kíváncsiság, mert már aktivizáltam magam és holnap megyek vérvételre! S ma inkább magneB6-oztam helyette! Remélem nem lesz baj belőle!

Hja és a múltkor még megkérdeztem a dokit a gyógyszer szedésről Kép is terhesség alatt!
Azt mondta, hogy ha nem rendszeres szedésről van szó, akkor szinte bármit be lehet venni fájdalomcsillapításra!

Nna, ma már többet írtam mint az egész topik összesen, így megyek és megnézem a Vágó Pista bácsit!

Pussz, sziasztok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Segítséget kérek szurizással kapcsolatban.
Ma adtam be egyedül a második injekciómat (Supraf.). Tegnap, mikor megmutatták, a nővérke megnyugtatott a benne lévő légbuborék nem okoz gondot, sőt, légteleníteni sem kell. Tegnap is csücsült a tetején egy szép nagy, ma egyedül sem voltam túl ügyi. Azért kocogtattam, de pici így is maradt. Hát bedőftem... Mi a titka a jó injekciózásnak? Valahogy nem vagyok nyugodt buborék ügyben... vagy csak para?
kiscic

Niki!
Köszönöm a soraidat, nagyonszépet írtál. és bízom benne, hogy legközelebb elhozzuk a zebrákat, ha nem is együtt, mert úgye te most a novemberit elviszed. Én pedig sokáig nem megyek lombikra az biztos.
Mágussal fogok beszélni van már egy két ötlet, hát meglátjuk mit szól hozzá!
Örökbefogadással úgy vagyok ahogy Te írtad, erre el kell szánni magát az embernek felvállalva az összes jó és rossz oldalát és ha az ember ezt mind elfogadta akkor lehet menni, tőlünk ez még nagyon távol van....

Kiscic!
Nem tudok neked segíteni, mert nekem mindig ápolónő adta be.

Kriszta!
Örülök, tessék nagyon sokat pihenni!!!!!

Fanni!
Kemény az élet és nagyon remélem ha már elkezdtőtött ez a kicsi élet akkor odafent kegyesek lesznek és meghagyják.

Farkasok J!
Jó volt látni! Kép Kép
Drukk megy részemről (tiszta szívből) hogy a lapar körül minden normálisan alakuljon!!!!!!

Babafánék!
???????????

Recóca!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiscic Kép
mivel nem vénásan adod az injekciót ill. nem is izomba, ezért nincs jelentősége igazán a buboréknak.
én kiráztam belőle Kép
biztosan jól adtad be Kép

egyébként nekem Kr. doki azt mondta, hogy bőr alá rosszul nem lehet beadni semmit, mert ott nem kell semmire figyelni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Orsi!

Köszönöm nyugtató szavaidat, akkor holnap rázom is Kép
kiscic

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:37-kor.
seszi

Szia Seszi,
Nálunk is a páromnál van a gond, de anyuék elfogadták, sőt... Erről nem ő tehet és ezt mindenki megérti. Úgy gondolom, hogy neki sokkal szarabb mint nekem. Néha jobban viselném a tudatot, hogy velem van a probléma. Ez egy nagy lelki teher.
Szerintem a szüleid lelkére valószínű te tudnál a legjobban hatni, egy kiadós beszélgetéssel, mivel te vagy a gyerekük.
Én így gondolom.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

FanniKép
HA úgy érzed, hogy sok az elevit, akkor ne szedd, de azért tényleg nem árt a vérvétel.
Ha nem szeded a vas miatt, akkor vegyél folsavat, mert az viszont fontos, főleg az elején.
Gyógyszertárban recept nélkül kapható.

SesziKép
Nálunk is a fiú a bibis, de nem emlékszem, hogy a szülőkkel gond lett volna.
Természetesen nem kicsit aggódtak, de azt el kell fogadniuk, hogy Te őt választottad, minden összetevőjével együtt.
Õ tényleg nem tehet semmiről, sőt szerintm bármit megtenne, hogy változtasson a dolgok állásán!
Próbáld megmagyarázni nekik, hogy fordított is lehetne a helyzet.
Ha veled lenne valami gond, akkor ők hogy vennék azt, ha a párod szülei hasonló kérdéseket tennének fel????????
Kitartás. Ezt nem könnyű elfogadni senkinek.

Stella

Kép
stella9

Seszi!
Köszönöm neked is!
kiscic

Szia Seszi!
Én Nviki férje vagyok.
Sokat gondolgodtam,hogy vajon mi lehet a bibi.
Sportoltam kapusként/kézilabda és foci/-gondoltam erre,sokat vezettem-erre is gondoltam.Én lennék a legboldogabb,ha Vikinek nem kellene ennyi hormont kapnia.
Más az elmúlt néhány hétben a TV tele volt a problémával kapcsolatos riportokkal.Okokként
sorolják:ülő munka,stressz,cigi és egyébb élelmiszerekben fellelhető E komponenseket is.STB..
Erről senki sem tehet!!!!!!!!!
Üdv
wolves

Jó reggelt!

Norka,
Helyes poci, megható, hogy ott csücsül bent valaki...

Seszi,
Nem az első, a második Kép
Nálunk (is) a spermakép rossz, kevés a katona.
Az én családom nem tud semmit, néha nehéz is titkolni a fájdalmat, hogy éppen min megyek, megyünk keresztül.
leona

Újként be lehet férkőzni a táblicskuba?
Ha igen:
Leona
Dr. Krizsa
31 év
2. lombik - long protokoll folyamatban
Köszönöm.
leona

Én is újként pofátlankodnék be hozzátok. Néhány hete olvasgatlak már titeket, akkor találtam ide. A helyzet nálunk sem túl rózsás, a páromnál kevés a halacska. Folyik az andrológiai vizsgálat, ettől függnek a továbbiak. Szerintetek ha a páromnál nincs mód a "javulásra", akkor innen már egyenes az út a lombikhoz?
Rengeteg kérdésem lenne még, úgy örülök, hogy van ki(k)nek feltennem.
Üdv mindenkinek:Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok,

Borsókás üdv itt nálunk.
Bármily kérdésed van nyugodtan tedd fel.
A férjeket is szívesen látjuk 2 topikkal lejebb!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Köszi a szíves fogadtatás Farkaskoma!
Jelzem az uramnak a lehetőséget, bár ő még a "sebek nyalogatása" című fázisnál tart. Kis időbe telik még neki realizálni a dolgokat. Azért köszi!
Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Nálunk is a fiú "bibis", de anyuék nem tettek fel "hülye" kérdéseket.Sőt még nekem mondták, hogy ugye nem fogok neki megjegyzéseket tenni?De moért is tettem volna.Teljesen vétlen!Se cigi, se pia, se kávé, se sok ülés, tehát semmi olyat nem csinált, csinál ami ezt okozza.
Nálunk is jobban megviseli őt, mint engem, csak én jobban kimutatom mintÕ.

A szurizás megy, még mindig.

Sajna nincs több időm, mert mennem kell szurizni!

De a negatív tesztek miatt nagyon szomorú vagyok!KépFel a fejjel lányok!

Jó kedvet mindenkinek!

Edina
dedina

Borsókás!
Üdv a csapatban.
nyugodtan kérdezz. Itt a csajok nagyon profik. Mindenre válaszolnak. nekem is sokat segített, hogy leírhattam a bajaimat.
Süni Renócának köszönhetem, hogy megváltoztattam a véleményem az örökbefogadás módjáról (nyílt vagy titkos). Õ tőle tudtam meg, hogy lesz gólyahíres tali (nyílt örökbefogadással foglalkoznak), ahol mindenre megkaptam a választ. "felnyitotta a szemem", hogy a nyílt sokkal jobb, mint a titkos. nem is tudom, hogy háláljam meg neki.

Nem kell mindjárt csak a lombikra gondolni. lehet, hogy tudnak segíteni. Még az is lehet, hogy mehettek inszemre. Ebben sajnos én nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi sperma kell hozzá Mi ilyenen sosem voltunk.
Fel a fejjel.

Timi
latimi

Borsókás!
Egyébként nálunk is a férjemnél van a "bibi". Szerencsére ő nagyon optimista. Így könnyebben vettük az akadályokat. Egy a lényeg, ami bánt benneteket, mindig beszéljétek meg.
Timi
latimi

Szia Timi!
Jó érzés tudni, hogy vannak elérhető közelségben olyanok, akik hasonló dolgokon mentek, mennek keresztül, ami előtt valószínűleg mi is állunk.
Másfél éve megy ezerrel a babaprojekt, de sajnos csak most kerültünk a megfelelő kezekbe. Szmatona dokihoz (Kinek van róla infója??) járunk. Amíg nem derült ki az alacsony spermaszám, kilátásba helyezte az inszemet. Mióta tudjuk ezt, már ez szóba sem jött.
Neki vagyunk keseredve kicsit, de talán jobb lesz, ha beindul valami. Rossz, hogy még mindig csak telik felettünk az idő.
Borsókás

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Üdv közöttünk!
Gyere bármikor és kérdezz nyugodtan.

A lombik attól függ, hogy mennyire alacsony a spermaszám.
Nálunk is ez a gond, mi elindítottuk a lombikot és közben vizsgálgatták a páromat.
Sajnos nem lehetett rajta segíteni, pedig végigcsinált egy 10 hetes injekciókúrát.
Pasiknák sajnos kevesebb lehetőség áll a tudomány rendelkezésére és nem mindenkin tudnak segíteni.

Szerintem mindenképpen csináljátok végig az andrológiai vizsgálatokat. Ki tudja, lehet, hogy a Te párod bajára pont lesz valami zseniális megoldás.
És fel a fejjel, ezt üzenem neki. Ha csak az utóbbi pár hozzászólást elolvasod , láthatod, hogy (sajnos) egyáltalán nem vagytok egyedül, sőt ki tudja miért, de szerintem egyre több pár küzd hasonló gondokkal!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Seszi!
Megkérdezném a szüleidtől,hogy ahhoz mit szólnának
ha nálad lenne a gond?
wolves

Stella!
Mi egyenlőre ott tartunk, hogy nem tudunk semmit. Hétfőn megyünk vissza az andrológushoz az eredményekért, illetve újabb mintát "produkálni". Legutóbb,mikor az első spermiogramot vittük neki--látóterenként 1-1 mozgó--nem biztatott minket semmi jóval.
Nálatok mennyire volt kevés a halacska? A baj okától függ az, hogy tudnak-e rajta segíteni gyógyszeresen vagy injekcióval? Mennyi idő alatt érhető el javulás injekcióval?Csak 10 hét után?
Megbírkózol ennyi kérdéssel? Ugye igen?
Köszi :Borsókás

Borsi
borsókás

Wishel beszélgettem tegnap telefonon, és kiderült, hogy többen kereszteb olvassuk egymást, csak épp írni nem nagyon akarunk egymás topikjába. Leesett, hogy ez aztán nagy-nagy butaság. Ezentúl gyakrabban írik ide is, eldöntöttem.

Kavicska!

Egy cipőben járunk sajna sajnakovics, mi is a 3.inszem előtt állunk, és a 2.sikertelelnsége után nagyon kiborultam. Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy a harmadikkal megvárjuk az új évet.
NAgyon jól ismerem az érzésedet: átkozottul rossz, mert nem látható az alagút vége, sőt részemről igencsak megingott a hitem ebben az egész inszeminálósdiban. Ezért is várunk most kicsit a folytatással.
Rossz érzés azért is, mert nam jár ugyan akkora megterheléssel, mint a lombik, de mégis járni kell uh-kra, fizetni kell egy csomót (legalábbis a Dévainál nagyon sokba kerül), ráadásul Te is betegállományba mentél, hogy tényleg rajtunk semmi ne múljon, és tessék.
A főnököm nagyon emberségesen áll az egészhez, mégis parázok, hogy mkor szakad el nála a cérna, mert nem lehet teljesn erőbedobással dolgozni úgy, hogy nem (csak) a munkán jár az ember esze.

Kavicskám! Menni kell előre tényleg, úgyis összejön valahogy! Össze kell jönnie!!!Persze én könnyen beszélek, nálam már eltelt 1 hónap, kezdenek beforrni a sebeimKép

Jelentkezz légy szíves!
lkt

Sziasztok,

Én már elég rég jártam errefelé, jót tesz az, hogy elfoglalom magam minden mással. Nem ígérem, hogy sokszor fogok jönni, talán majd akkor, ha beindul az újabb kör, de az majd csak januárban lesz szerintem.
Kicsit visszaolvastam, és szomorúan láttam, hogy a nagy sikerszéria csak nem akar jönni.
Kitartást és sok pozitív enegriát mindenkinek!

Talán emlékeztek endometriózist diagnosztizált nálam László doki egy hónapja, amit a szövettan NEM igazolt, így nem lesz kezelés sem, hamarosan megyünk vissza a Kaáliba, hogy akkor hogyan tovább. László doki tök zavarban volt, mert nem tudja minek higyjen: a saját szemének és a 30 éves tapasztalatának, vagy a szövettannak. Hát én inkább a szövettanak hiszek.
Közben a lelkem is helyrerázódik lassan, egyre jobban vágyom a folytatásra. Kép

Meglepodve olvasom az uj tagokat a fórumon, szinte mindenütt a katonákkal volna a gond!?
Nálunk a párom veleszületett rendellenessége miatt kizárólag lombik segítségével lehetnek utódok, de hogy ezért bárki hibás volna, fel sem merült.
Abba gondoljatok bele, hogy valami olyasmit vesztettünk el, amit az ember életében két-három alkalommal használna (a természetes megtermékenyítés lehetoségét) csupán, és tulajdonképp van segítség, akkor hol itt a baj, kérem szépen?
Nem szabad elmerülni, ugy kell felfogni, mint technikai akadályt. Ettol még egészséges emberek vagyunk, hamarosan kikerekedik az életünk a babákkal.
Én azt gondolom, minden próbálkozással - mégha sikertelen is - közelebb kerülünk a célhoz.
Fel a fejjel, ki a mellel Kép

Bizakodó Mka
Vendég

Lkt, a bátor KépKépKép

Seszi Kép
Sajnálom, hogy így reagáltak a szüleid. De nyugi, legkésöbb, ha meglesz az unoka megbékélnek a helyzettel. de valószíínűleg hamarabb is, csak mos bennük is sok a kérdés és valószínűleg nagyon féltenek téged.
De az jó, amit a többiek írtak, kérdezd, meg hogy ha veled lenne a gond, akkor mit szólnának.

BorsókásKép
Nálunk is a párommal van a gond, ő is emésztette magát miatta egy darabig, de végülis ezen muszáj túllépni és előre menni. Õ mindig azt mondta,hogy az a legrosszabb, hogy rajtam kívűl senkivel nem tudja megbeszélni.
A mi segít sokaknak az a Maca növény (Maca Vibe néven a gyógynövényboltban, vagy Multi Maca néven ha van Forever Livinges ismrősöd), ginseng és a homeos szerekből az aurum metallicum 15CH azt hiszem, de ezt majd Zsebi tudja pontosan. Náluk látótérben 1-2.ről milliósra nőtt az aurummal. Nálunk a maca 10% mozgóból 20% mozgót csinált.

MkaKép
Látom pozitív vagy, ez nagyon jó Kép

wish

Wish!
Ha megmondom a páromnak, hogy talán egy "Maca" segíthet a bajunkon, biztos nem fogom tudni itthon tartani.Kép
Komolyra fordítva, erről még sosem hallottam. Kíváncsian várom a további információkat róla. Hogyan, mennyit, meddig kell használni?

Borsókás

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Nálunk teljesen hasonló volt a helyzet. Látóterenként pár darab spermiát láttak.
Az én nőgyógyászom vizsgálta kétszer, aztán kapásból a lombikot javasolta.
Azt mondta el lehet menni vizsgálódni, de ő úgy gondolja az eddigi tapasztalatai alapján, hogy nincs sok értelme.

Az urológus újra kért mintát és vett vért.
A minta nem volt jó nála sem, de a hormonok rendben voltak.
Mégis megpróbált egy lórugást adni szegény uramnak.
Azt mondta, hogy 10 hétnél rövidebb kúra felesleges, mert a spermiumok kb. ennyi idő alatt termelődnek újra.
De sajnos ez sem használt, akármilyen hősiesen is állta a szurikat Kép!

A párom folyamatosan szedett ginsenget és mi is kipróbáltuk a Macát Kép

Egy Maca Vibe nevű készítményről van szó, amit drogériákban lehet kapni. Mindenki másképp szedi, mi 3x1 db-ot nyomattunk.

A dokik tudják, hogy mitől függ a gyógymód. Nálunk nem volt se fizikai, se hormonális elváltozás. Ezért sajnos nem is volt mit tenni, csak próbálkozni ezzel-azzal.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Megpróbálom idevarázsolni az UH képem!
FanniKép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Ez szerintem kettőnek látszik Kép

wish

Fanni!
Ügyesen idevarázsoltad a képet. Szép nagy zsákocskád van.

Timi
latimi

Fanni!
Nem mertem írni, de én is kettőnek látom.
Timi
latimi

Borsókás Kép
http://maca.webpoint.hu
Bármelyik gyógynövényboltban kapsz Maca Vibe-t, sőt DM.ben vagy Rossmannban is szokott lenni, de a netről is lehet rendeleni.
Mi is 3x1-et szedtünk.

wish

Borsókás Kép
http://maca.webpoint.hu
Bármelyik gyógynövényboltban kapsz Maca Vibe-t, sőt DM.ben vagy Rossmannban is szokott lenni, de a netről is lehet rendeleni.
Mi is 3x1-et szedtünk.

wish

Sziasztok,

ritkábban jövök, aztán nem is tudok mindig mindenre reagálni!
A tesztelők felé most nem sikerült továbbzavarni a zebracsordát... Kép De bízom benne, hogy azért néha-néha előjönnek, és nem beszélünk kizárólag negatív szériáról!

Fanni, ez szerintem olyan kettő, mint a pinty. Nem is értem, miért mondta az egyiket bizonytalanra a dokid... Kép Hát de hol a francban van még 21-e??? Kép

Utólag úgy gondolom, a pocifotó-akcióm kicsit Kiszel Tündésre sikerült, de már mindegy. A tetkóról szólva: ez gáz, tényleg. Hamvas bohókoromban a jelenlegi férjem szívatott, hogy úgyse merem magam tetováltatni. Nahát mertem. A csaj azt mondta, 5 év alatt lekopik, mert nem tartós. Ez 6 éve volt.
Amikor cérnázáson voltam, akkor az asszisztens rá is meredt, hogy hát ez szépen fog kinézni pocakosan. Mondtam neki: sebaj, majd ha megnő a hasam, szétrepedezik, oszt majd pókháló lesz belőle! Kép

A férfigond témához nem tudok hozzászólni, nálunk én voltam csak defektes... Kép Vagyis vagyok. Kép

Krisztával örülök, hogy minden OK! Ezek szerint már eredményt is tudtak mondani?
s_norka

Krisztának 2 hét múlva lesz csak eredmény.

Kép
farkasok

Wish,Stella!
Megnéztem a lapot a Macáról, hát lehet hogy megpróbáljuk.Bár a párom nincs túl nagy bizalommal az alternatív gyógymódok iránt. Az is igaz ugyan, hogy ilyen helyzetben sem volt még.
Stella!
Valószínűleg ez a spermaszám már alatta van annak a határnak, aminél még inszemet javasolnának. Gondolom nekünk is a lombik következhet. Vajon elképzelhetetlen ebben az állapotban a spontán babóca?

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Minden nap itt leszek és drukkolok nektek, de csak egy-egy mondat vagy kép erejéig jelenek majd meg, hogy tudjátok gondolok rátok.
Örülök, hogy többen vagytok vagyis mégsem, mert ez azt jelenti, hogy még többen vannak azok, akiknek a spontán baba nem kopogtatott az ajtón.

Kavicska
Amikor újra kellett alkotni gépünket nem mentettük el a mail címedKép, elküldenéd, ha van pár perced? Köszönöm.

Kép

Üdv Renóca
süni_renóca

Leona, Borsókás : üdv benneteket ebben a jó kis csapatban Kép

Fannika : húha, nekem is egyértelműen két szép babzsáknak tűnik KépKép Nyugi, nemsokára itt a 21.-e és megláthatod a dobogó szivecskéket !!

Mka : jujj de jó, ez viszont jó hír, hogy mégsincs endo ! De akkor mit látott L-doki ?! Mindegy, a lényeg, hogy nem kell hónapokat várni, gyógyszerezni, mehettek újra ! Kép

mniki

Borsókás Kép
mi is andrológiai problémával kerültünk lombikra. Én azt mondanám, hogy ne kezdjetek el semmiféle kezelést, mert a javulás esélye minimális.
Mi Mo. egyik vezető andrológusához jártunk és ő mondta, hogy ha a férfinál van a gond és nem szervi (pl. beszűkült ondócsatorna - mert az megnyitható), akkor csak átmeneti javulást lehet _esetleg_ elérni.
A látóterenként 1-2 az tényleg nem sok. Csak lombikra elég. Ha javulna is az állapot, akkor eljutnátok esetleg 10Mió/ml-ig, ami inszemre jó.
De a kérdés, hogy akarjátok-e még a dolgokat húzni, vagy inkább belevágnátok a lombikba.

Mi nem akartuk, így azonnal lombikoztunk, nem volt inszem. Egyébként a párom eredménye 2-5 Mió/ml volt.

Fanni Kép
21ig drukkolok neked Kép no, meg persze utána is Kép

Seszi Kép
nálunk csak az én szüleim tudnak a lombikról, de nekik aztán semmi bajuk nem volt ezzel.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok,

Megjöttem a korhazbolKépKép Sajnos az eredmenyt nem tudom még, az OK csak a jelenlegi allapotomra vonatkozik. A szuras nem fajt, utana nem görcsöltem es azota is jol vagyok, de mar most kockasra feküdtem a fenekem Kép Nov 25-én kapjuk meg az eredmenyt, ez meg sajna 3 hét. Bár úgyis minden rendben lesz, tehát mindegyKépKép A korhazat inkabb nem ecsetelem, csak annyit, hogy a fizető szobába sem jár se wc papir, se műanyag evőeszköz (amit pedig a büfében ingyen adnak !!!)Ez szerintem mindent elmond. Most hetfőig kiirattam magamat, de persze ma már olvastam az emailjeimet, sőt konferenciahivásom is volt. A tv-ben ugysincs semmi, ennyi könyv meg a világon nincs Kép

Niki,
Rettenetesen sajnálom hogy nem volt "eredménye" a hiperstimunak Kép De jó hogy jönnek a fagyibabók és nem adsz időt az elkeseredésnek. Nagyon drukkolok neked !!

Éden, Kavicska,
Hát ez most megint nem volt egy jó széria...tudom hogy szörnyű érzés, de muszáj előre nézni és erőt gyűjteni a folytatáshoz. Mi mindig itt vagyunk, hogy támogassunk benneteket !

Zsebikém,
Mit is mondhatnék hogy jobb kedvre hangoljalak. Tudom hogy most mindent beleadtál, biztos ezért érzed magad ennyire lent. Én tudom hogy neked is lesz babád, és valami csoda fog veled is történni , csak bizz benne.... Gyujtsd az otleteidet és beszéld meg Krizsával. Lehet hogy érdemesebb lenne megint egy hosszabb szunetet tartani, ha ugy erzed erre van szukséged. Tudom hogy utálod mikor ezt mondják, de még tényleg fiatal vagy, az idő pedig neked dolgozik...

Norka,
Tenyleg latszik mar a pocid, tök jó!!! A tetkós sztori tetszik KépKép Mindig mondtam hogy sok fiatal meg fogja még ezt bánni KépKépKépKép

Fanni,
Egyertelmüen ketten vannak Kép A szobában is volt egy ikres lány, 11 hétben járt, és kicsit vérezgetett, azért jött be, aztán kiderült hogy közértjük van, és nem bírt leállni a melóval. Tehát csak szépen dőlj hátra otthon és ne is gondolj a munkára KépKép

Renoka,
Nem akarlak elkeseríteni, de a genetikai UH a 18. héten van, nem a 16-on....Azért még te láthatod a babódat két hét múlva Kép

Farkasok,
Köszönöm a közvetítést, apa nem tul szorgalmasan tanul- ez inkább olyan jutalomüdülés-féle nekik kétévente - viszont ismét gazdagodtunk egy új fényképezőgéppel, ráadásul nem is az aukciós fajtából.... Lehet hogy kiságy helyett is csak fotoink lesznek ??

Papafán,
Ez aztán a sűrű programKépKépKép

Borsókás,
Üdv a csapatban, a szülői véleményről a csajok már mindent elmondtak. Nálunk is volt sperma gond, bár nem annyira a mennyiséggel mint a minőséggel. Mi is Macát szedtünk, és bevált, a mozgákonyságot húszról majd negyvenre növelte. Nem kell félni tole, biztos nem árt, érdemes kipróbálni. A DM-ben ötezerért adják, mi csak 2*1 et szedtünk, és igazából lábadozás utáni erősítőnek is írják, nem 'ciki' venni!!!

Na jó mostmár eldugulok, hagyok másokat is szóhoz jutni Kép

Kriszta
16+6

Kép

KépKép
kriszta71

Szia Icsilya!
Tehát azt mondod, hogy a javulással sem lehetne esélyünk a spontán terhességre? Sosem lenne ehhez elég a kiskatona? Akkor valóban nincs túl sok értelme a kínlódásnak, és az idő elpazarlásának.
Ez a beszűkült ondócsatorna nálunk nem is került szóba eddig. Emiatt az egész ondó mennyisége is kevesebb lenne?
Egyébként mi most estünk át pár napja a kínos bejelentéseken, mindkét oldalon elmondtuk a szülőknek. Azt hiszem, egészen jól fogadták.

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?