Sziasztok ! Sikerült +/- képbe kerülni, otthon szorgalmasan olvasgattam az elmúlt 2 hét eseményeit. Itt benn káosz a köbön, de most nem érdekel
Nagyon nagyon szomorúan olvastam, hogy nem sikerült a nagy zebra-boom
Zsebi, Wish, Nviki, Éden, Kavicska...
Annak viszont szívből örülök, hogy Fanni lányunk kismami lett és Babafánék spontán várják az utódot
Fannikám, minden rendben lesz a lurkókkal, reméljük a másik baba is utoléri a tesókát és akkor majdnem nagycsaládosként kezdhetitek a babavárást
Zsebi: Istenemre mondom, ez nem igazság ! Annyira megérdemelnétek ti is már a babácskát, miért kell még többet szenvedni ?! Borzasztó volt olvasni, hogy nem sikerült neked sem és bizony azok az el nem sírt könnyek nálam utat törtek maguknak tegnap este ...
Én is hasonló kérdéseket tettem fel magamnak, mint te, vajon mi kell még ahhoz, hogy sikerüljön ? Látszólag minden tökéletes, mégsem tapanak meg, vagy nem fejlődnek tovább. Ki érti ezt ? Nálam a méhenkívüli után talán picivel több remény is volt, de azt hiszem - Nóri is rácáfolt erre anno - ez sem jelent "előnyt".
Én akkor döbbentem meg, amikor az egyik barátnőm - 2 gyermeke van - egyszerűen közölte velem, hogy szerinte nem ér annyit az egész, hogy rámenjek testileg-lelkileg és jobban tennénk, ha örökbe fogadnánk egy babát.
Nos igen, ha ez ilyen könnyű lenne. Csakhogy ezt a döntést is meg kell hozni, el kell fogadni és szívvel lélekkel mellette állni. Nekünk ez még nem megy..
Lehet, hogy nálam valami elfolytott pszichés dolog akadályozza a sikert, ki tudja ? Én most csak előre akarok nézni és célirányosan készülni a fagyibabákra.
Zsebi, csak abban tudunk bízni, hogy legközelebb végre miénk lesz a zebra, mert az biztos, hogy addig megyünk, míg babánk nem lesz !
Fel a fejjel és szeressétek nagyon egymást apával, ez a legfontosabb !
Még valami, Mágusunk nagyon rugalmas, úgyhogy szerintem sok mindent el tudsz érni, csak beszélni kell róla !!
Wish : mindaz, amit Zsebinek címezve írtam, neked is szól!! Nagyon megrendített, hogy nálad is várni kell még a babára
Puszillak és hidd el, fogunk mi még együtt babázni !!
Ami a genetikát illeti, mi nyáron voltunk a Nemes dr-nál. 6 hét alatt megvolt minden eredményünk !
Renoka : eltettem én is Viola néni telefonszámát, hátha előszedem még a fagyibabák előtt...
Nóri : gyönyörű a babóca fotója, csodálatos élmény lehetett látni a lüktető szivecskéjét !
Arra meg már végképp nem tudok gombot varrni, hogy lehetett az elzáródott oldalról teherbe esned
Csodák tehát vannak, erre te itt vagy többszörös példaként is
Ja, nagyon szép pocid van, nekem határozottan úgy tűnik, hogy szépen gömbölyödsz
és köszönöm szépen, hogy a lányoknak tudósítottál rólam, aranyos vagy, hogy figyeltél még erre is !
Latimi : a spontán babákban igenis hinni kell !! Én nagyon szorítok nektek !!
Seszi : üdv. újabb Mágus-fan
Lehet, hogy 24-én láttatok, ha délelőtt voltatok a Kaáliban. Én voltam az a menni alig tudó nőci...
A dokival szerintem is max elégedettek lesztek
Kriszta : valószínűleg túl vagy már a beavatkozáson és remélem minden OK ! Sokszor puszillak !
Farkasok : látom ti meg a lapart céloztátok meg. Szerintem jó döntés, Renoka dokija ugye az a német doki ? Annyi minden kiderülhet laparnál, lehet, hogy simán menni fog a babásodás otthoni akcióban
Én mindenesetre nagyon szurkolok nektek !!
Dedina : hogy haladsz a szurikkal ? Ugye nem is fáj ? Csak ügyesen !
Lányok, köszönöm szépen a rengeteg szorítást, mindenkire nagyon sok szeretettel gondolok és remélem a köv.talin már személyesen is megismerhetlek benneteket !