Új privát üzeneted érkezett!

itt vagyok itt vagyok, pörgök-forgok Kép

Oxigen,
pihenj sokat, a fő, hogy figyelnek rád, és figyelsz magatokra, és ha baj van, akkor irány a kórház! De nem lesz semmi, itt szurkolunk, Dóci és én Kép

Ada,
streptococcus Kép

vera
kisün

ja, és Dóci most már mászik 4kézláb, ma pl. expedíciót indított a szőnyegről a szoba többi részébe, már majdnem felfedezte az ajtón túli világot is, de inkább nekiállt (volna) lámpazsinórt rágcsálni, hát valami ronda felnőtt (én) nem elvette a játékát? Kép azt hiszem itt az ideje a rácsok-konnektordugók-egyébbiztonságiberendezések beszerzésére Kép És tegnap, amikor ültem a földön, ő meg turnézott, odamászott hozzám és bemászott az ölembe Kép azt hittem elolvadok!!!! Kép

egy büszke anyuka
kisün

Kisün gratula a felfedezöhöz! Kép
zanza

Köszönöm mindenkinek a biztatást, szedem magam már összefele, csak aggódom nagyon a babámért... De nem lesz baj, ha ennyien mondjátok Kép

Kisün: Kis Kolombusz Kép De biztos én is el fogok olvadni először Kép Szerintem joggal vagy büszke, csak majd kamaszkorban is jussanak eszedbe ezek a dolgok Kép

Nah, megyek, baloldali fekvés... Kép Jó éjszakát! Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci!

Szerintem a csepp segíteni fog mert ha csak most alakult ki akkor biztos nem kell majd szemészetre menni!És maszírozgasd neki pl. amikor szopizik akkor én a kisujjammal maszíroztam Pannának egészen ott a belső szemzugnál.
Ha még is szemészetre kellene menni akkor tudom ajánlani a Tömő utcai klinikát,csütörzökön redélelőtt van csecsemőknek rendelés és nagyon kedvesek a dokik!Beutaló kell!
De remélem ezek felesleges infok számotokra!Egyébként lehet,hogy Pannát 2 hét múlva visszaviszem mert néha még jön egy pici váladék ami engem zavar.

Én a NL-t nem annyira szeretem...
Manó,BOgárka,Oxigén!

Méltem.

Jucus
20170114224602

Sziasztok Csajok!

Nekem az fordult meg a fejemben a babanet sz@rakodása miatt, hogy lehetne levlistát is csinálni. Nagy a szám, mert nekem lövésem sincs, hogy hogyan kell, de esetleg valakiii! Vagy valakinek apucija?

Oxi!
Megy a drukk Neked, hogy ne legyen semmi baj, de miért is lenne Kép. Bocs, hogy nem vettelek észre tegnap!

Ada!
Nekem is uez volt a helyzet Srepto ügyben. Siettünk mi is, az első igazi fájásnál elindultunk, de így se sikerült két szurit kapnom (nem telt el 4 óra - ami persze szülés szempontjából tök jó volt Kép ), szóval szegény lánykám kapott 3 napig antibiot, amikoris megjött a tenyésztése, hogy negatív. És pont most legutóbb kérdeztem rá a dokimnál, sajna vsz. most is ott van, mert ez olyan kis baci, ami semmi tünetet nem csinál, csak úgy élősködik ottan, és mivel anno csak egy adag antibiot kaptam lehet, hogy nem sikerült kiírtani. Mindenesetre most is be fogom majd vetni utsó hetekben a citromolajos fürdőt, ha pozítiv lesz, állítólag az képes ezeket megölni, lehet, hogy már szüléskor nem is volt bennem, ezért lett Petra negatív. Mindenesetre én nagyon hiszek benne!

Lányok!
Jucusnak baromi klassz rucijai vannak, küldött nekem néhány fotót a háziturihoz, nagggyon jók Kép!

Na megyek én is aludni...

Jóéjt!
Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Feltettem egy pár képet a rucikról a http://gportal.hu/portal/jucusmamus/ -ra a Turi menűpont alatt.

Jucus
20170114224602

Jó reggelt!

Mindenki szülni ment vagy mi van ?

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Átnéztem Jucus honlapján is a dolgokat, tudnék válogatni mégmégmég Kép
Jucus: nem kaptam új mailt tegnap este.

KépKép
oxigen
Györköny

Valószínűleg lesz ma levlista. Ugyan a henna.hu domain alatt, de ez legalább működik majd Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Ne aggódj, de ha mégis, nyugodtan "untass" vele minket, az mindig jó, ha kidumálhatod magad, ugye? Kép

Megvolt reggel a 4.havi oltás. Szegénykém, sírt most rendesen, de hamar megnyugodott. A legrosszabb talán nem is a 2 szuri volt, hanem, h pont aludni akart, amikor indultunk, aztán már tele volt a cipőcskéje a vizsgálatokkal, pláne a szurikkal. Kép Ja, és még a koszmó is megjelent. Kép
neet
neet

Na, ha senki sehol, ledőlök a frissen oltott mellé, és én is szunyok még. Jó éjt! Kép
neet
neet

Én is megyek, amilyen kába vagyok, úgy is többet ártok, mint amennyit haladok Kép Utálom a hidegfrontot (vagy mi van).
Jóccaka! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Már megint annyit írtatok, hogy csak átfutni volt időm a termést!Kép

Ada!
Nálam is + volt a tenyésztés! A bemenetel után kaptam infúziót meg a szülés vége felé! Viszont a babának nem csináltak tenyésztést és reklamáltam is miatta rendesen! Majdnem össze is vesztem miatta a gyerekdokival! Aztán felhívtam a dokimat, azt mondta, hogy egy infúzió is elég lett volna, csak a bizt. kedvéért adnak 2X és, hogy biztos hatott és nem okoz baj a babánál! Hát beletörődtem! Szerencsére nem is lett gond, de nem értettem, hogy akkor előtte miért mondta mindenki, hogy vesznek majd le tenyésztést! Ráadásul mindenkitől így hallottam, akinek ilyen volt!

Kisün!
Megjött a mail!!! Kép

Tegnap voltam vérvételen! Hát nem csoda, hogy ilyen vacakul vagyok! A pajzsmirigy hormonszint 10 - 25 -ig normális, nekem meg 69! Nem tudtok valami szert hajhullásra, amit a szoptatás alatt is lehet használni? Mostmár 2 hete marékszámra jön ki a hajam és kezd nagyon ritkulni! KépKépKép

Ildi

Ja! Ui:
Csatlakoznánk az álláskeresőkhöz mint konkurencia!Kép Szintén informatikus férj, szintén munka nélkül, szintén sürgős!
Ha valaki tud valamit kérem jelezze! Köszi!Kép
ildi76

Ja, még eszembe jutott valami a fényképekkel kapcsolatban, amiket majd a taliról készítünk!
Ugye erről volt szó? Mert mint mondtam csak átfutottam a termést!
Szóval itt a neten fel lehetne rakni az albumok közé és titkosítani, hogy csak mi nézhessük meg! És a jelszót mailben körbeküldenénk!
Hmm???
ildi76

Ildi!
Most kapásból nem emlékszem, meg különben is Fibi fejével raklak össze (sárga naciKép), de hosszú a hajad? Egy jó kis vágás sokat segíthet. Nekem most kezdett hullani, így 4 hóval szülés után, és majdnem derékig ér, szóval elég durva. De nem akarom levágatni!!! Bár logikusabb lenne, mert Eszti is folyton kitép belőle... ha nem kézzel, akkor lábbal. Kép
neet
neet

Nekem Ildi ötlete a legegyszerűbbnek tűnő és legszimpatikusabb. Csinálhatna valamelyik digit.gép rendelkező egy albumot Imréstalálkozó vagy valami hasonló néven, jelszó titkon körbemegy (vagy a talin megbeszéljük), és nem lesz publikus, asszem így csak az nézheti meg, aki tudja a jelszót. Vagy a www.kep.tar.hu ra is fel lehetne tenni, ha még van ilyen.
Nekem lehet majd egy icike-picike magánkérésem? Mert nekünk nincs ilyen masinánk, és Esztiről mostanában nem készült kép (digit), majd jól lefényképezne valaki önző módon csak minket, és átküldené csak nekem priviben? Kicsi vagyok, éhes vagyok, segítsetek a kisrókának.... jó? Kép
neet
neet

Ja, lehet, hogy a kep.tar.hu fizetős? Akkor vissza az egész.
neet
neet

Sziasztok!
Nekem elsőnél, amikor úgy elkezdett hullani a hajam, hogy napok alatt klingon harcosnővé változtam, akkor a vastabletta segített. Nem tudom, hogy mért épp az jutott eszembe, de éreztem, hogy erre van szükségem, felirattam, és tényleg...hetek múlva megjelentek a kis tüsi hajkezdemények. Én is levágattam emellett, és egész gyorsan visszanőtt... Hamarosan megint mehetek fodrászhoz...Kép egy jó kis vágásra...
Jucus!
Köszi a masszÍrozós tippet, egész jó, és tényleg szépen, látványosan javul a szeme, én is azt hiszem, hogy megússszuk a szemészetet!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet!
Jövök, segítek!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jaa, tegnap megittam fél-egy deci késői szüretelésű badacsonyi Olaszrizlinget, és úgy berúgtam, mint a csacsi! KépKépKép Itt vigyorogtam össze-vissza, de legalább bealudtam 10.30-kor. Ez volt az első alkohol, amióta tudjuk, mert attól is rosszul voltam.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Naaaa, van már babánk???????????

Visszaolvasok Kép
ada007

Zsanci!
Köszi! Kép
neet
neet

Hátbasszus!

Volt egy előző hozzászólásom is, amiben köszöntem is!!! Kép Genya babanet, úgy látszott, mintha elment volna, most meg nincs ott semmi...

Örömhírről szólt volna, miszerint párocskámmal csináltatok nekünk fórumot, és azzal nem lesz gond. De ezek után tuti megsürgetem!

Sisotris
14+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ildi, Bogár: köszönöm szépen a válaszokat, remélem én is meg fogom tudni kapni azt a vackot, mert akkor a kicsinek nem kell gyogyi....meg ki fogom én is verni a dilit, hogy azért a tenyésztést vegyék már le !!!!

Habár annak is van előnye, ha már nem tudom megkapni a másodikat, de sebaj, majd lesz valahogy. Azért a citromolajos fürdőt kipróbálom...mennyit kell beletenni a fürdővízbe?

Borri, Duo, Green ?????????
ada007

Tegnap voltunk csípőszűrés-kontrollon, bár nem értem, hogy miért kellett másodszor is menni, amikor az elsőnél is mindent rendben találtak, és persze most is.

A babával együtt fürödni szuper, ezt én is meg tudom erősíteni. Már én is és Papa is kipróbáltuk, és nagy élmény (nekünk). Neki pedig szerintem az tetszik, hogy sokkal jobban tud pancsizni és biztonságot adóan ott vagyunk mellette egész közel... Kép

Beetrix!
Én is viszek egy üres CD-t, köszi előre is a 2-es lemásolását.

Zanza!
Neked pedig elviszem a 1-et lemásolva.

Lindi!
Írtam mélt, de korábban visszadobta (tele a postafiók címszóval), ma újra megpróbáltam küldeni.

Blaye
blaye

Kisün!
Mondtam én, hogy nagyon ügyes a babádKép A Lillus egyenlőre csak kutyázik és próbál kúszni, de mindig hátrafelé halad. Még jóhogy van jároka, mert azon legalább felakadKép Viccesen néz ki, hogy a lábai mindig kilógnak az 1x1m-es járókából, mintha kicsi lenne.Kép

Hajhullás: fú az nekem is van rendesen. A vas jó ötlet megpróbálom én is. Bár lehet, hogy inkább kéne egy teljes vérkép és abból talán minden kiderülne, miben szenvedek hiányt.

Szóval 2db babazene 2. cd rendelve. Rendben.

Szerintem is a ftp server a legegyszerűbb a képek tárolására.

Hát én is aludnék szívesen, mert Lilla 4-kor úgy döntött, hogy akko most ő végleg felkel és játszani akar, meg sikitozni. Majdnem egy órámba telt míg visszaaltattam. Most le vagyok strapálva, de Lilla mellett napközben nem egyszerű aludni.
beetrix

Ja most látom akkor 3 cd rendelveKép okés!
beetrix

Zsanci, Neet!
Köszi! Vas van itthon, akkor azt beszedem! Jó ötlet, hátha használ! Meg vannak itthon még régebbről ilyen hajnövesztő ampulláim! Azokat ne próbáljam ki, ugye? Mert elvileg minden felszívódik a bőrön át a tejbe!
Egyébként most ne vessetek meg, de én amióta Timi szopik dezodort sem használok, csak hintőport több-kevesebb sikerrel, mert szerintem az is felszívódik, főleg onnal a hónalj környékéről a tejbe!

A hajvágásba nem szívesen megyek bele, szörnyen nézek ki rövid hajjal! Amíg a pajzsm. túlműködés nem szűnik meg addig úgyis hullani fog, már kitapasztaltam, csak mindig a-miatt parázom, hogy visszanő-e!

Timi legújabb tudománya, hogy ledugja a kezét a torkára és öklendezik, aztán meg panaszkodik!
A másik amit mindig csinál, hogy két kézzel tépi a haját, aztán meg a szájába veszi a kezét és leszopogatja róla a hajszálakat! Én meg nem győzöm 5 percenként leszedegetni a tenyeréről! Már biztos benyelt pár szálat!Kép
Egyébként most tök jó vagány frizurája van! Oldalt körbe kihullott a haja, középen meg megmaradt és jó hosszúra megnőtt! Olyan mint egy madárfészek!Kép
Na mostmár megpróbálok úrrá lenni a függőségemen és távozom, mert fut a lakás, kaja sehol!

Üdv
Ildi
ildi76

Sziasztok ismét!
Ma rendeltem kaját, és asszem ez igy is marad mostanól...tök finom, viszonylag olcsó, és több időm marad netezni!!! Kép
A fiúcska meg felkelt, hát jól odaraktam neki az ilyen bigyót, amiről lógnak ilyen csilingelő dolgok, és most tök jól eljátszik vele (egy hónapja - 2hetesen - még rá sem bagózott, de most egész örülget neki!!) Kép
Na, eszem tovább....
Zsanci a mostantól-nem-csinálok-semmit-szárja (aki minnyá 30)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi!
Nekem is azt mondták, hogy ne használjak dezodort és hasonlókat, sőt, én a hónalj-szőrtelenítéstől is féltem (attól nehogy elapadjon a tej). De védőnéni azt mondta, hogy attól szerinte nem lesz semmi gond - eddig nem is lett. De dezodor nélkül inkább nyáron lesz kellemetlen, és ujjatlan pólókhoz akkor hintőport se nagyon lehet használni.

Beetrix!
Köszi előre is.

Blaye
blaye

Zsanci!
Honnan rendeled? Mikor Petra kicsi volt én is rendeltem, aztán pár hónap után abbahagytam, mert drága volt.

És mikor van az a "minnyá"? Mer én pont 4 hét múlva Kép vagy nem is tudom, inkább Kép

Bogárka (aki annyi hetes ahány éves)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Pontosan 4 és fél hét múlva leszek 30. Akkor te is bika vagy???? Neked 12-én lesz a nagy nap? Nekem 17-én...Gondoltam, majd jól elvisz apjuk vhova vacsizni, de akkor a 2,5 évesre kéne biznunk az akkor majdnem 3 hónaposat, és hát kicsit félnék...Kép Egész este rosszalkodnának, meg pizzát rendelnének, meg ki-tudja-mit néznének a tv-ben. Ezért maradunk, és felügyeljük őket. Vacsizni meg ráérünk a 40. szülinapomon is... Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és a kaját a Menüettből/től rendelem. jövő hétre olyan 2500 Ft lesz. Nem ócsó, de kevesebből nem jönne ki, ha én főznék, meg nehéz is egy adagot főzni. Nagyfiúk nem itthon esznek, pici meg belőlem él még...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi!
Én sem dezodorozok, pláne nem fújósat. Erről egyébként már terhesség alatt is lebeszéltek. Most már ott tartunk, hogy engem és férjemet is BAROMIRA ZAVAR, ha valaki nagyon befújva jön ide, pláne, ha Esztit ölelgetik, és ő meg úgy átveszi a szagokat! A jó kis babaillat olyankor eltűnődik a fránya deók mögött. Kép Tartok tőle, h allergiás lesz (lehet) ha én használnék sokat, vagy egyszerűen csak nem érzi a jó kis anyuciszagot, amiről csukott szemmel, félálomban is beazonosít. Vagy mehetünk együtt a mókusok elé, pláne ha Jucust már úgyis felfalták. Kép

Blaye!
Konkrétan milyen hónalj-szőrtelenítésre gondolsz? Krém? Vagy depilátor? Kép

Zsanci!
SZinte hallom nagyanyáink sopánkozását: nem elég, hogy eldobható pelust használsz, még főzni se főzöl?? Bezzeg amikor én voltam fiatal..... Kép Kép
neet
neet

Neet!
Én is hallom, sőőőőőőőt, a fülembe orditanak!!!! És a lakás sem tipp-topp, tehát egyértelműen rossz ANYA és FELESÉG vagyok!!!
Én sem szeretem a spréket a gyerek közelében!! Van is egy NAGYON rossz emlékem! Húsvétkor jött egy állat, és nem volt időm nemet mondani, már be is fújt a RETTENETES parfümmel, és a gyerek tök ki volt akadva, büdi voltam, úúúúgy orditott! Kérnem kellett egy új pólót, mert az ingem is olyan lett...Szóval HORROR!!!
Én egyébként már attól is kész vagyok, ha fel akarják venni...parfüm ide vagy oda...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi!

Csak azt írtam meg,hogy apának neki tolattak és csak Ő volt egyedül,mi nem .

Jucus
20170114224602

Sziasztok !

Megjöttem dokitól . Semmi változás , zárt méhszáj , semmi előjel . Jövő csüt-ig kaptunk haladékot , de akkor már cuccossal kell menni Kép Remélem beindul addig magától .

Bori ???

Kép
Kép
greenolive

Hajam nekem is hullott Dóci 3 hónapos korától 6 hónapos koráig, aztán elmúlt, most nő az új, és ha picit hátrasimítom a maradék hoszabb hajamat, úgy nézek ki, mint egy sündisznó Kép

Ildi,
jó, hogy odaért a mél. Lányom néha az egész öklét betömi a szájába, aztán jön a nagy öklendezés. Kép Amikor felfedezte, hogy lábai is vannak, akkor este fürdéskor az volt a műsor, hogy a lábát is megpróbálta lenyelni Kép a kis telhetetlen!

Blaye,
köszi a bókot, továbbítom Kép szerintem Lillus is 1-2-re rájön a mászás mikéntjére, egy héttel ezelőttig Dóci is csak kúszni tudott, azt sem gyorsan Kép ma meg már az előszobában állítottam meg a kalandtúrát, mielőtt még rávetette volna magát a papucsokra Kép

nagyobb babás mamák, Karolina úti játszóházban volt valamelyikőtök?

vera
kisün

én használok dezodort, de szinte szagtalan, agyonparfümözött embereket nem bírom, mert iszonyú érzékeny az orrom, előző életemben kutya lehettem Kép
kisün

Hali!
Hát, igen, a babanet nem volt a csúcson tegnap, pedig nagyon akartam már írni. Nem mintha bármi változás lenne, csak úgy. Dokim tegnap megvizsgált, minden zárva, sehol semmi, csak egy bazinagy aranyér jelent meg, nem mondom meg hol. Marha kellemetlen, fáj, stb., alig tudok aludni tôle, úgyhogy a t....m tele van a terhesség utolsó mmmm hetével! Persze addig semmit nem lehet vele csinálni, amíg meg nem szülök. Grrr. Még ez pont hiányzott.
Nna. Viszont ma egy kis barnás valami jelent meg, persze ha nyákdugó, ugye az se jelent semmi biztosat. Ma megyek este NST-re, majd megírom, mi lett. Nyilván semmi Kép Ja, és nekem jövô hétfôn kell mennem jra vizsgálatra, aztán akkor majd jól megbeszéljük, hogyan tovább. Erre nem is akarok gondolni, bár ha addigra se jön elô a lurkó, attól tartok, már mindenbe bele fogok egyezni.

Neet, drága,
tudom, hogy a hormonok számítanak, nem az intenzitás. Nme is mondtam, hogy intenzív volt, csak hogy számomra feladat...

Ildi,
ilyet, hogy ne dezodorozzunk, meg hónaljszôrtelenítés, mert elmegy a tej, soha nem hallottam. Komolyan, tök szórakoztatóak ezek a babonák.

És az is tetszik, hogy nagyanyáink szerint fôznünk-mosnunk-vasalnunk kéne folyamatosan, mert az ô idejükben... Csak azt felejtik el, hogy jó esetben nekik ott volt a fél családjuk, és segítette ôket. Változnak az idôk...

Bori 40+4 nemakarokteleregénylenniiiii!!!!
borri

Sziaszok!

Hajhullás ellen a csalános bedörzsölés állítólag tuti, meg a vashiány tud ilyet tenni.

Green: Nagyon drukk, hogy ne kelljen igénybe venni a haladékot és magától induljanak a dolgok! Kép Azért tájékoztass minket folyamatosan Kép

Ildi: Neked is drukk, hogy a párod találjon hamar melót... Az enyém már hetente sokszor jár mindenfelé, csak összejön valami.

Alakul a levlista, már csak kicsi kavar van vele... Én szeretem a számítástechnikát... Kép

Zsanci: Én is trehány asszony vagyok, meg is kapom minig anyósomtól Kép Nem vagyok valami rendmániás Kép Főzni is nagy adagokban szoktam és fagyasztok "ínséges időkre", amikor nincs kedvem hozzá. Hangulatembernek lenni márpedig jó Kép

Jucus: Azt megkaptam. Hihetetlen, mik vannak... Kép

Kisütött a nap, és máris jobb a kedvem Kép Reggel nem volt kedvem semmihez, amilyen idő volt, csak kókadoztam... Napfüggő lennék? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Helló!

Én sem dezodorozok, bár néha eléggé izzadok, mindegy itthon úgysem érzi senki, babát meg nem zavarja! Kép sőt, szerintem erről tudja, hogy én vagyok. Kép Egyébként is azt olvastam, hogy a deokban lévő anyagok lerakódnak és már felmerült, hogy lehet, hogy közük van a mellrákhoz. Bár manapság már mindennek köze van valamilyen rákhoz...

Green

Kéred a szülésbeindító koktél receptjét? Nekem bevált. Kép A bába válaszol c. könyvben is benne van. Bár elég drasztikus hasmenést csinál, ezért akkor érdemes bevetni, ha lejár a doki által adott határidő is. És legalább nem lesz gondod a beöntéssel. Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Ma én is voltam dokinál, de egyelőre sehol semmi, teljesen zárt a méhszáj. Levették a hüvelykenetet, meg kaptam beutalót laborvizsgálatokra.
És találkoztam Green-nelKép Pedig amikor odaértem a Bártfaiba, mondták, hogy a dokink épp szülésben van, és nagyon reménykedtem, hogy Green az, meg is kérdeztem volna a dokitól. De mire bemehettem, megjelent Green...

Neet!
Nem tudom, jelentkezett-e már valaki, de ha megyek a talira, viszek én is gépet, és megcsináljuk Eszti portfóliójátKép

Lányok!
Tegnap rákérdeztem a szülésznőtől a homeopátiás bogyókra (amiket szülés előtt kell szedni), és felhívta a figyelmem, hogy vagy aromaterápia vagy homeopátia, de a kettőt együtt nem lehet. Szóval vagy málnalevéltea (+gátmasszázsolaj) vagy bogyók. Én ezt nem is tudtam, ezért gondoltam, hogy leírom, nehogy valaki nagy lelkesedésében mindent beszedjen.

Manóka 36+1

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Akit érdekel: Megvan a levlista, a következő címen éritek el:
http://safranek.humantelex.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/baba

Angol, de szerintem érthető Kép Nem volt kedvem-időm fordítani.
A subscribing to Baba címszó alatt lehet feliratkozni Kép Így ha nem megy a babanet, akkor is megvagyunk valahogy Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Bori, Green,
nagyon drukkolunk, hogy bújjanak elő végre, akiket úúúgy vártok/várunk!

Neet,
hónalj-szőrtelenítésnél védőnéni az epilátort és a gyantát nem helyeselte, de nekem nem volt vele problémám sose (sajnos a krémet nem bírom, arról őt se kérdeztem).

Kisün,
amit nekem címeztél, asszem nem nekem szól, de persze én is gratulálok Dórinak (és a mamájának)! Kép És emlékszem, egyszer régebben írtad, hogy milyen nehéz a pelenkázás, mert mindenfele mocorog közben. Akkor még nem tudtam ezt elképzelni, de MOST! Tényleg 3 kéz kéne hozzá!

Blaye
blaye

Blaye, bocs, BEETRIX-nek ment Kép már öregszem Kép
kisün

Oxigén, köszönjük szépen!

Viszont nem kaptam választ, hogy szeretnétek-e jól működő fórumot, ehhez hasonló felülettel, csak olyat, ami működik is Kép Mert ha van rá igény, ráuszítom férjecskét!

Pusztok!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Oxigen,
feliratkoztam, ketten már volnánk Kép

Neet,
én is beszállok esztiképgyártásba Kép

vera
kisün

Sis,
szeretnénk mi olyat, hát hogy ne szeretnénk, csak az a baj, hogy ide eltalálnak újak, oda viszont nem biztos, és úgy meg elvész az ismeretlen izgalma Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?