Hali!
Hát, igen, a babanet nem volt a csúcson tegnap, pedig nagyon akartam már írni. Nem mintha bármi változás lenne, csak úgy. Dokim tegnap megvizsgált, minden zárva, sehol semmi, csak egy bazinagy aranyér jelent meg, nem mondom meg hol. Marha kellemetlen, fáj, stb., alig tudok aludni tôle, úgyhogy a t....m tele van a terhesség utolsó mmmm hetével! Persze addig semmit nem lehet vele csinálni, amíg meg nem szülök. Grrr. Még ez pont hiányzott.
Nna. Viszont ma egy kis barnás valami jelent meg, persze ha nyákdugó, ugye az se jelent semmi biztosat. Ma megyek este NST-re, majd megírom, mi lett. Nyilván semmi
Ja, és nekem jövô hétfôn kell mennem jra vizsgálatra, aztán akkor majd jól megbeszéljük, hogyan tovább. Erre nem is akarok gondolni, bár ha addigra se jön elô a lurkó, attól tartok, már mindenbe bele fogok egyezni.
Neet, drága,
tudom, hogy a hormonok számítanak, nem az intenzitás. Nme is mondtam, hogy intenzív volt, csak hogy számomra feladat...
Ildi,
ilyet, hogy ne dezodorozzunk, meg hónaljszôrtelenítés, mert elmegy a tej, soha nem hallottam. Komolyan, tök szórakoztatóak ezek a babonák.
És az is tetszik, hogy nagyanyáink szerint fôznünk-mosnunk-vasalnunk kéne folyamatosan, mert az ô idejükben... Csak azt felejtik el, hogy jó esetben nekik ott volt a fél családjuk, és segítette ôket. Változnak az idôk...
Bori 40+4 nemakarokteleregénylenniiiii!!!!