Új privát üzeneted érkezett!

Nem mentem végül tornára , mert az NST-t előre hoztuk , és csak a torna legvégére értem volna oda .
Még mindig egyben . NST szerint jól érzi magát Áront BENT .

Kép
Kép
greenolive

Ildi!

Itt ez a szokás, én már észrevettem! Ilyenkor eltűnnek, aztán egy kicsit nem figyelsz, és alig győzöd visszaolvasni őket!
Ilyen a csendes szófosók topikja. :P:P

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Voltam de. tornán, bár hangulatilag rémesen éreztem magam, állandó sírhatnékom volt, szerencsére mostanra elmúlt.

Green!
A Csilla nem volt ott tornán, de az Andrea mesélte, hogy éppen torna előtt összefutott vele, várt a dokijára.
Ha Áron jól van bent, akkor csütörtökön jó eséllyel találkozunk a dokinál, én igyekszem minél előbb odaérni.

Duopack!
Kár, hogy nem tudtam, ott vagy te is a tornán, de majd jövő hétre egyeztessünk!

Könyv: nekem a Kismamák nagykönyve van meg, eddig jónak tűnik.

Na megyek, vízszintesbe helyezem magam, mert a nagy a nyomás lentKép

Manóka 35+6

Kép
Kép
manoka11

Jóestét mindenkinek!

Jucus!Semmi baj csak egyfolytába hívtam a számot és egy cég vette fel:-)) miután a kolleganőm felvilágosított, hogy 8 szám van 7 helyett...
Hát látod ez nekem nem tünt fel!
Egyébként még pénteken küldtem neked e-mailt megkaptad???

Siso!
Pont ez volt most az előadáson téma, hogy érdemes -e szülésznőt fogadni.
Szerintem erre az előadásra majd menj el!
Nem akarok helyetted dönteni, én fogadtam.

Green!
Hiányoztál!
Nagyon vártunk Bogárkával!

Tényleg ki volt még tornán, mert mi nézelődtünk Bogárkával, de nem láttunk mást!

Manó
(31+2)
manó27

Sziasztok!

Green!
Én már teljesen abban bíztam, hogy szülni mentél torna helyett Kép

Ada!
Örülök, hogy végre sikerült Veled is összefutni, ha csak egy köszönés erejéig is Kép.

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Úúú, köszi Manó!

Összeírtam az előadások időpontját, amikre megyek majd, mindegyikből egyet megnézek, úgy állítottam össze a programot, hogy kedvesnek is megfeleljen, úgyhogy nyomulunk majd mindenképp! Kép

Sisotris
aki rájött, hogy csak 14+2
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Borri!
Megtaláltam az emilcímet, ez után megírom, hogy mekkora hálára gondoltam, de nem nagyon tudom, hogy mennyit illik. Szivacsos borítékba kell tenni, jól mutat...Kép

Kép: továbbra is a fiam képe helyettesít, mert apa eldumálta a délutánunkat -mással. Azt hittem sose nő meg ez a pocak, de most már érdemes lenne lekapni.
Ja, tornán nem voltam, anyósék is közbejöttek Kép Pedig jó lenne találgatni, és gyanútlan kismamákat leszólogatni, hogy figyu te vagy xy a társalgóból? Nagyobb lenne a hely Kép

És még szülésznő ügyben: sztem megéri fogadni, azt olvastam, hogy a baba megturbózza a kilövést, ha az anya biztonságban, jó kezekben érzi magát. Legalább egy ismerős arc.

Állandóan keményedik a pocakom, különösen este, remélem, ez azt jelenti, hogy egyetért a tali időpontjával a kiskrapek.

Green, Borri: küldök vmi mágiát, hogy elinduljon a picúr! Ez nem állapot!
duopack

Ildi,
új probamail megy Kép

vera
kisün

Beetrix!
én szeretnél olyan cd-t. Ha az neked jó, viszek a talira egy újat, te me még otthon megirod, és akkor cserélünk...persze csak, ha van otthon üres cd-d...
Ha a szülésznő ismertsége segítette ki a picurt, akkor mindenképp érdemes fogadni!!! Kép Nálam csak ismerősök voltak bent a szülésnél...és hát eléggé felturbóztuk a dolgokat...Kép
Zsanci (aki MINDENKIT ismert a kék szülőszobában)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Én voltam ma tornán, ma másodjára, de már elég későn tudtam besurranni a hátsó sarokba. :o)

Siso!
Az előadások témája, időpontja kb. korrekt a honlapon. Mi eddig négyszer voltunk, de olyan volt azért, hogy X doki egy héttel előbb jött, majd következő héten Y nem ért rá, így kicsit borult a program. Azért légy engedékeny a pároddal, az enyémnek már lassan kezd elég lenni ez a 4 alkalom. Sok infót meg lehet tudni, ma kifejezetten sok hasznos kérdés is volt a szülésznők felé, csak az a fránya gátmetszés, meg az iránya és a mérete ne lenne állandóan téma. :o))

Móni

KépKép
nonni

Én nem tudom milyen állásponton legyek szülésznőválasztás kérdésében. Eddig hármat láttam, hallottam, közülük azért csak eggyel kapcsolatban éreztem azt, hogy megtalálnám vele a hangot és biztonságot adna nekem.

Jut eszembe, a dokival, akihez egyébként terhesgondozásra járok, hogyan közli az ember, hogy szeretnék nála szülni? Kell ezt külön mondani, nem egyértelmű abból, hogy hozzájárok?

És ha már itt tartunk, akinek van tapasztalata Urbán Mártával, írna nekem néhány gondolatot, hogy milyen vele szülni? Pl. gátvédelemmel, természetesebb testhelyzetekkel, alternatív szobával kapcsolatos attitűdje milyen?

Előre is köszönöm.

Móni, 19

KépKép
nonni

Nonni!
Tudod, hogy ha az ember nem tud miről beszélni, elkezd dumálgatni az időjárásról...azonban szülésznőkkel miről lehet beszélgetni, ha már semmi nem jut eszedbe??? az időjárásról? NEM! politikáról? NEM!
Hát akkor? a GÁTMETSZÉSRŐL!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ha találtál olyan szülésznőt, akivel biztonságban éreznéd magad, akkor rajta!!!! Kérdezd meg tőle, hogy bevállalna e? Megbánni biztos nem fogod!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Még nem tanultam meg a vigyorgó arcok "írását", de jót nevettem, köszi.

Én voltaképpen nem bánom, hogy ilyen jól tájékozott vagyok már. Rájöttem, hogy most már azt is figyelem, hogy ki milyen kifejezésekkel és hangsúllyal beszél ugyanarról a dologról. Ez biztosan szakmai ártalom nálam...

Meg aztán ma már a hallgatóim is rájöttek, hogy miért vagyok ilyen extratájékozott terhesség és szülés témában.
Na de a férjem azért már nehezen bírja, hogy mindig sebészeti kérdésekbe torkollik az előadás. :o) Bizonyára túl élénk a fantáziája.

Móni, 19

KépKép
nonni

Sziasztok!

Mennyi olvasnivaló Kép

Voltam előadáson én is, ki is kellett mennem, rosszul lettem közben, lemaradtam a második rész feléről... Kép
Viszont megvizsgált a dokim, addigra le is ment a vérnyomim, de mérnem kell és sokat pihenni, most megfigyelésen vagyok. Holnap reggel lesz kész a véreredményem, azt még mindenképpen meg kell várni, addig semmi sem biztos.
Manó: nem láttalak az előadás előtt, kerestelek pedig. Bogárkát láttam elsuhanni... Kép Juteszembe, jól hallottam, hogy jövő héten van a papás torna?

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi!
Akkor csak eltaláltam! De asszem a sárga nacit mégiscsak Fibi fejével kötöm össze, ami nem jó. Tudod, mint régen az a hajtogatós játék, h rajzoltunk egy papírra, fejet, törzset, lábat, stb, és a végén jót röhögtünk, mi jött ki. Ismerős? Kép

Szülésnős csevej: eleinte mi a párommal kérdezgettünk okosokat, elcsokiztunk, stb, de amikor már eksön van, úgyse beszélgetsz: összeszorított fogakkal és visszafojtott(?) nyögések, kiabálások közepette nem jön elő, hogy "Te figyelj, valamelyik nap megyek az utcán, és erre..." szóval ha csak emiatt akar vki szülésznőt választani, az vicces. Kép

Greenolive, Lakibori!
Ne irígykedjetek már, hogy csak magatoknak tartjátok meg a picit, gyerünk, rukkoljatok elő!!! Kép

Esztit ma bemerítettük a nagykádba, velem fürdött. Én jobban élveztem szerintem, de ő se panaszkodott. Sőt, egész jókat pocsolt. Kép
neet
neet

Férjem kérdezte, mikor lesz a tali. Mondtam, hogy még két hét. Erre ő: "Hú, az már izgi, mi? És a gyereket is kell vinni?" ÉN: naná! Kép Kép
Meg azt is mondta, Votiv hogy eltűnt. Na, csak megjátsza ezek szerint, hogy cikiz, hogy egész nap a neten lógok. Kép
neet
neet

Digit. fényképezőgépet hoz valaki a talira?És majd priviben jól szétkürtöli az eredményt? Vicces lesz egykor visszanézegetni, pláne, ha hagyományt teremtünk, és nem az lesz, hogy a kezdeti lelkesedés után többet el nem indulunk egymás felé. Hú, ez de lírai lett. Kép
neet
neet

Oxigen!

Igen igen jövőhéten 16:30-tól papás mamás torna!
Kiváncsi vagyok énis :-))
Állítólag felkészíti az Andi a Papákat, hogy mire vállalkoznak ezért, át se kell nekünk öltözni mert nagyobb részt beszélgetés lesz.

Neet!
Eszti milyen idős, hogy már nagykádban fürdik a mamával?
Hú irigyelek ám!
manó27

Tali:
Én tuti viszek gépet mert kiváncsi vagyok később is az arcokra:-)))
manó27

Nonni: vigyorgási fokozatok a következők.
Mosoly: egy kettőspont és egy bezáró zárójel, space NÉLKÜL. Kép
Vigyor: kettőspont és o betű (o mint ottó) szintén space NÉLKÜL. Kép
Szomorú szmájli (Ilyen ne kelljen sűrűn): kettőspont és nyitó zárójel, a szokásos space NÉLKÜL. Kép
Hajrá!

neet
neet

Manó!
4 hós múlt, de mivel mostanság nem jutunk el bébiúszásra, úgy döntöttem, úsztatom itthon. Ez volt a 2. lecke, pár napja a kiskádjában már locsoltam a fejét bögréből, de nem volt elragadtatva, vajon miért? Kép Alámeríteni viszont (még) nem merem.

A színekre emlékeztek? \ (jobboldali alt+q) és egy szín angolul, pl red, blue, green, aztán {} jelek közt a kiemelendő szöveg. (Jobboldali alt+b és n) És mindez space nélkül.
neet, akinek-hiányzik-a-tanítás
neet

Neet!

Köszi. Kép :o És nem Kép

Ja és természetesen nem csevegés céljából választanék szülésznőt, ha választok egyáltalán

Móni, 19

KépKép
nonni

Manó!

Nem kaptam megKép

Jucus
20170114224602

Pálinkátlant!
Ma a kutya is közreműködött a "Ne hagyjuk anyut aludni any more" színjátékban, úgyhogy megint első vagyok, bár lennék a sokadik...
neet
neet

Viszont kívánom!
Ez a gyerek BIKA akar lenni, Ugye neeeem?
A szex se jött be! Pedig nem kicsit kellett megerôltetnem magam (fizikailag). Tegnap NST: nagyszer?, gyönyör? görbe, tökjó szívhangok, fájás NULLA! Ma 10-re megyek dokihoz, remélem, mond valami kedveset. Tegnap azt mondta (telefonon), hogy egy hét után szokták befektetni a delikvenseket. De én nem akarok befeküdni! Különben is, az UH mindig 1 héttel kisebbnek mondta a gyereket, mint én gondoltam, meg a hivatalos számolás. Szóval van még ideje, DE AZÉRT JÖHETNE MÁR!

ja, ha így haladunk, nem biztos, hogy megyünk a talira, kicsi lesz még a lurkó (ha egyáltalán kibújik addigra, banyek!).

Bori, 40+3
borri

Borri!
Éljen a legújabb teleregény hős! Kép Mire be kéne feküdni, ki fog bújni ez a lustaság, mindig így van. Mikor a doki már "fenyegetőzik", baba elindul. Drukkolok nagyon!!
A szex-ben meg nem a fizikai attrocitás a lényeg, hanem a hormonok. Kép
neet
neet

Bori!
Ja, és 2 hét múlva tali, azon már biztos nem leszel egyben, azaz ott sem leszel, de majd mesélünk. Kép Inkább babázz!
neet
neet

Jó reggelt nektek is!

Ildi76!
Csak azért kérdeztem ki lakik ott a környéken, mert én ott lakom és lehetett volna játszózni/sétálni együtt. Sajna eddig senki nem jelentkezett.Kép

Zsancikant!
A cd business-re én és az általad javasolt megoldásra gondoltam. Akko viszem a cd-t!

Nonni!
Annak idején tőlem megkérdezte az orvos a 20. hét környékén, hogy akkor nála is akarok szülni? Ezen én is meglepődtem, számomra is egyértelműnek tűnt ha hozzá járok terhesgondozásra akkor nála is akarok szülni.

Én is viszek digitális fényképezőgépet, jóhogy!Kép
beetrix

Bori, Green!

Nekem már tegnap is és ma is azt mondták, hogy addig jó amíg bent van!
Hát a részetekről ez már nem olyan biztos!

Jucus! Akkor most küldöm!
manó27

Na, csajok!
Pörgessük egy kicsit már a topicot. Kép
neet
neet

neet,
látod-látod, erre jól bedöglött a babanet Kép

digitális gépet én is viszek Kép

vera
kisün

...nem eleg, hogy meg nem potoltam az egyhos hianyzasom, meg rateszek egy lapattal harom napot. Szornyu vagyok. Es tok depis. Miert kell elmeselniuk a tesoimnak a rengeteg veres hireket, amit a teveben latnak?

Nonni, en a doktornonel szultem, de ilyesmikrol nem tudok meselni, mert jomagam lusta voltam es csak olvasgattam ezekrol, meg a malnalevelteat sem bontottam ki, ott kuksolt a konyhaszekrenyben... De ha van mas kerdes, szivesen irok.

Neet, en is viszek gepet. Es a fotokat majd ftp-vel is ki tudjuk cserelni, igy nem kerul illetektelen kezekbe, nyugodt lehetsz. Majd alkotok magunknak account-okat apa szerveren, mindenki felteszi a sajat kepeit es leszedi a tobbieket, es nem kell a postafiokokat se terhelni marhanagy mailekkel. Jo igy?

Egyebkent a nyuszim tokjol kozlekedik negykezlab a lakasban, olyan helyes Kép
moosejaw

Én itt vagyok pörögni... de ti hol vagytok?
zanza

Sziasztok!

Neet: ez nem jött be, nem akarják a babanetesek, hogy pörögjön Kép

Manó: akkor mindenképpen megyek... No nem a papával, hanem anyummal, mert nálunk nagyis szülés lesz. Kép

Tali: Akkor én már nem viszek gépet, minek? Kép

Én is kérek babazene CD-t Kép Nekem egyik sincs meg, de szeretnék, viszek 2 CD-t cserébe!

Nem tudja valaki, mi a véreredményben a WBC? Az sok lett, de nem tudom mi az. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Akkor én is jelentkezem a fényképezögép vitelre. Kép
zanza

20:23? Akkor nagyon késő van... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Nekem egész du. nem jött be ez a genya babanet, most meg két órát siet KépKépKép

Ma voltam védőnéninél, és csak két kilót híztam a 7. hét óta KépKép

Nonni,
Köszi infót, páromat nem zaklatom, inkább ő engem KépKép Nagyon lelkes, aranyos, pedig nem is úgy néz ki Kép

Pusztok

Sisotris
14+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Moosejaw,
hát ez jó ötlet, és köszönjük, én is azon gondolkodtam, hogyan lehetne megoldani a biztonságos képcserét postafiókeldugítás nélkül... bár többszáz képet úgysem lehet átküldeni Kép

Zanza, itt pörgök veled Kép

vera
kisün

sziasztok!
azon gondolkoztam, hogy nem lenne jobb, ha az egész csapat fogná magát és átmenne a nlc-re pl? mert nekem ma egész nap nem jött be a babanet...és lehet, hogy ott egyszerűbb lenne dumcsizni. Vagy nagyon utáljátok a ncl-t? akkor kereshetnénk másik helyet is...nem?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok !

Manóka ! Akkor holnap találkozunk , én is igyekszem , de mostanában nagyon változó mikor ébredek .

Oxi ! Mit mondtak ma ?

Mano, Bogarka ! Még egyszer sorry , hogy nem mentem tornára .

Bori ! Megvagy még ? Kép
Nálam továbbra sincs változás .

Nem akarok teleregényt és kiegyezek a kis kosommal is Kép
40+1

Kép
Kép
greenolive

Jucus!
Mi is "elkaptuk" Panna betegségét...könnycsatorna elzáródva!!!! Kép Kép
Kaptunk cseppet, ha nem használ, irány a szemészet!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Bogárka: tényleg jó volt talizni, bocs, hogy csak odaköszöntem, de annyira beszélgettetek Kép

Green! Borri! Duo!
Egyben?

Rólunk:
Ma második NST volt; Kismukk jól érzi magát, semmi méhaktivitás nincsen. Dokinéni (U.M., szóval Nonni majd írok tapasztalatot szülés után)megvizsgált, kicsit lazább (talán szűk egyujjnyi, belső zárt, nyákdugesz a helyén) a méhszáj. Szerinte áprilisban meglesz a bébi a kiírt május 7-tel ellentétben, DE én májusban akarok szülni, aztafűzfán...stb.

Vizsgálat után kicsit barnáztam, amire dokinéni előre figyelmeztetett, nem jó érzés, de nem ciki.
Ja, a tenyésztésem pozitív lett, van Streptococcus B dög a nunkóban (gazdag flórával és faunával áldott meg a sors), ami annyit tesz, hogy ahogy megindul a szülés (fájás, burokrepedés) azonnal tűz a kórházba, nem vajúdgathatok itthon az 5 perceseket várva, mert antibiotikumot kell kapnom a kicsi érdekében. (Különben születése után belé nyomnák.)
Szóval nem vészes, de nem örülök neki.
No, ennyi.

Talira el szeretnék még menni...csinálok tojáskrémet, meg viszek baguett-et, oké?

Manó11: mi a baj? csak a hormonok, vagy valami más?

Csóka
Ada (37. vége)
ada007

Sziasztok!

Tornások!

Máskor is lesz ilyen papás-mamás torna? Mert most ilyen hirtelen nem rángatnám el kedvest.

Előre is köszi!

Sisotris
14+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kellett nekem sürgetni, erre besz@rt egész napra, na szép.
Moose!
Jó ötlet, köszi!
neet
neet

Sziasztok!

Ma nekünk is megvolt az első NST, de sehol semmi egyelőre, Emma jól van bent!
Bori!
Kérdeztem is a Verát, hogy mi van veled, mert ma egész nap nem működött a babanet, de mondta, hogy még egyben vagy.

Green!
Remélem összefutunk, még látni akarlak egybenKép Én sietek, nincs kedvem sokat várni.

Ada!
Mi az, hogy ÁPRILS???? És mi lesz az együttszülésünkkel??? Nanehogymár!!! De én nem vagyok hajlandó áprilisban szülni!
Most már sokkal jobban vagyok, szerintem csak a hormonok voltak+rossz idő.

Oxi!
Jobban vagy?

Manóka (36.0)

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Green: Megkaptam a véreredményt, ez a WBC sok lett, meg még egy-kettő határértéken, a dokim szerint nem komoly. Pihennem kell sokat, bal oldalon feküdni. Fulladok, vizesedek. Ha rosszabb lesz, akkor irány a kórház, de ezt kihagynám, ha lehet. Egy hét alatt 2 kiló jött rám. Rengetegnagyonsokijesztő. Egyébként be vagyok tojva Kép De igyekszem bízni a dokimban és vigyázni magamra.
A legnagyobb baj, hogy az egyik ismerősöm kapott toxémiát, majdnem meghalt anno a babával együtt. Mondjuk ez 10 éve volt, de tele vagyok parával Kép Jól felfújom a dolgot. Kép Hülye vagyok, ugye?
Nah, ez jó terjengős lett, de kiszakadt belőlem. Bocsi, nem terhelem a fórumot vele, ígérem. Kép

Sis: egy-két havonta van, ráérsz még zaklatni vele a párod Kép Csak nekem most lesz itt az anyum a jövő héten, meg aztán ideje is.

Oxigen
33+1

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi: nyugi, minden rendben lesz, fel a fejjel....olnap már rózsásabban látod majd a helyzetet, megígérem Kép

Manó11: ÉN NEM AKAROK, AZAZ NEM A-K-A-R-O-K áprilisban szülni, hanem CSAK MÁJUSBAN, szóval rajtam ne múljon; kérdés, hogy a kisded mennyire lesz szófogadó.
ada007

Oxi, ne parázz, azzal csak a babának ártasz.

Ada, ennyire kivánságmüsor lenne? Kép

Kisün, visszajöttem pörögni. Hol vagy?Kép
zanza

Oxi : nyugi !!! Biztosan nem lesz semmi gond ! Vérnyomid jobb azóta ?
WBC: nekem is több lett múltkor , mint előtte 12,1 , de meg voltam fázva , állítólag attól . Doki egyébként nem is mondtott rá semmit sem .

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?