Sziasztok!
Köszönöm kérdéseteket, anyukám valamivel jobban van. Még a térdénél a vágásnál van egy dudor és az fáj is neki, valószínű ott még van valami aminek ki kell tisztulnia. Az immunrendszere még mindig gyenge.
Mazsuzs,
Talán az lenne a legrosszabb ha kirúgnának, mert most a legnehezebb munkát találni, akkor meg az lenne a baj, hogy Nándi oviban Te meg épp otthon keresel munkát. Nándinak nagyon jó lesz a gyerekek között csak jót fog tenni neki. Hidd el neki is nagy szüksége van már, hogy gyerekek között legyen, hisz az az ő világa. Minél többet vidd keresztanyudhoz, hogy szokják egymást, és próbáld meg otthagyni is rövid időkre.
És tessék elmenni rákszűrésre!!!!
Szandra,
De jó, hogy végre írtál magatokról is.
Taminak biztos hogy jó lenne egy ilyen bicikliszerű, aminek nincs pedálja, az nagyon segít az egyensúlyérzékben.
Rengeteg gyógyszert szedsz. Biztos jó fajtát szedsz? Nincs valami más ami erősebb és nem kell annyit bevenni belőle? Nem kéne ezt kivizsgáltatnod? Vagy voltál már ezzel dokinál?
Manojoco,
Nem tudtok valami rokonhoz átmenni napközben? Mi ezt csináltuk amikor a szomszédban építkeztek. Kisfiadnak jobbulást!!!!
Az első kép tetszik nekem a legjobban, annyira édes, bájos rajta Gréti!
Szofi etetése mostmár sokkal könnyebb, hogy tápos lett, sajnos ezt kell mondanom. Amilyen macera volt nekikészülni a szoptatásnak el sem tudjátok képzelni. Tisztába raktam aztán mérlegre tenni próbáltunk egy izeg mozgó dühös babát megmérni, néha sikerült is.
Aztán bimbókiemelőt magamhoz venni. Csücs szopizás aztán jön a dühöngése, tekeredik mint akinek a pocija fáj, na ekkor mérni, hogy mennyit evett és kiszámolni hogy még mennyi hiányzik, akkor méhűtő elővenni a hiányzó mennyiséget, kiolvasztani megmelegíteni és cumisüvegből vagy még az elején pohárból odaadni neki. Aztán jól elfáradtunk. Muszály volt mérni, hogy tudjam, hogy mennyit kell pótolni. Amikor átmentünk anyuékhoz vinni a mérleget, fagyasztott tejet, ja és a bimbókiemelőt, mert anélkül egyszerűen nem tudott szopizni. Egyszer otthonhagytam és állandóan elengedte a mellbimbót és lecsúszott róla, így haza kellett jönni emiatt. Most megcsinálom a kellő mennyiségű tápit megeszi és kész. Szóval most azért negyed óránál tovább nem tart egy etetés. Amikor szopott akkor meg egy órát is eltartott. Így sokkal több mindenre van időm. Vicussal is többet tudok játszani. Sajnálom, hogy nem anyatejcit kap, de a nyugalom mindennél fontosabb, hogy ne macera legyen az etetés.
Még a napirend nem akar beállni, mert hol két és fél óránként akar enni, hol alszik négy órát is. Este hét körül eszik, aztán én úgy gondolom, hogy fel kellene kelnie 10-11 körül és akkor talán kibírná reggelig, de nem éjjel kettőkor kel, meg 5 körül. SZóval káosz. Most felkeltem 10-11 körül és így is csak fél 4-ig bírja aztán reggel 6-7 között kel újra. Vicus már ilyenkor rég átaludta az estét. Nem tudom miért nem tudom kialakítani a "rendet", így egy kicsit kesze -kuszák a napjaink. Próbálom tartani a minimum három órát, de nem mindig egyszerű. Persze ha négy órát alszik akkor hagyom had aludjon, mert ha éhes akkor úgyis felkel.
Még mindig mindannyian betegek vagyunk. Én ma megyek vissza a dokihoz, mert egész éjjel csak köhögtem, nem tudtam aludni semmit. Nagyon kivagyok már!!!!!! Szofinak is még mindig szívjuk az orrát, Vicus is még mindig csúnyán köhög. Talán a párom az aki megy kifele ebből a betegségből a második antibiotikum kúra után.
Na most mennem kell etetés van...