Sziasztok!
Én szeretem a havat, de nem ennyit!!! Hihetetlen mennyi esett és esik most is.
Velünk változatlan a helyzet. Sajnos Szofinak még mindig rengetegszer szívjuk az orrát. Most társult egy jó kis hasfájás is, pedig próbálok könnyű kajákat enni. Tele van levegővel, rengeteget bukik (nem kis mennyiségeket). Adjuk ezt az Infacolt, de semmit nem ér. Kb. 15 -öt büfizik evések után. Egész nap kézben van mert csikar a pocak, nagyon keservesen felsír, aztán megint bealszik. Amint lerakjuk felébred és szenved. Rengeteg gáz jön alul is. Nem tudom mit lehetne neki adni erre. Van ötletetek? Éjszaka eddig azért egész jól aludt, csak enni kelt felt. Úgyhogy azért nem panaszkodhatom, ennyi belefér, csak tudnék rajta valahogy segíteni. Nem elég az orrszívás, még a pocakfájás is... szegénykém.
Képzeljétek már tudatosan mosolyog, és hál'isten rengeteget csinálja. Imádnivalóan teszi ezt!!!!Már gagyarászik is, nagyon édes! Olyan édes vékony hangon dumál, imádom!
Néha már szopizik 120-at is igaz két mellből meg háromnegyed óra alatt, de az a lényeg, hogy jól lakjon. Nem tudom mikor jön el, hogy egy etetés egy mell. Próbáltam, de 60 körül lemerül és elalszik nem szívja. Átrakom a másikra és egyből elkezd szopizni. Volt olyan közületek aki két mellből szoptatott egy etetésnél?
Vikivel holnap megyünk egy magánoviba egy programra (egy órás), hogy megnézze, hogy tetszik-e neki. Nagyon várja már, megmondom őszintén én is, mert teljesen meg van kergülve ez a lány! Nem bírunk vele. Dacol, felesel, alkalmi süket, kiabál állandóan, tele van aggresszióval, méreggel, indulattal. Jön nála már a féltékenység, néha elég durva Szofival. Persze még egyenlőre imádja és azért óvja is, de ma pl. ringattam a Szofit már majdnem elaludt erre odajött és jól megrángatta a lábát, amire jól felébredt a Szofi. Nem tudom miért csinálta. Egy percre sem hagyom vele kettesben, mert félek, hogy valami butaságot tenne. Remélem hamarosan visszatér a mi Vicuskánk régi énje, mert ez nagyon nem jó, nem ilyen kislányt neveltünk idáig. Tudom ez a kistesó érkezése miatt van, de nagyon kivagyunk tőle. Nem bírunk vele. Állandóan kiabálni kell vele, felesel, nyelvet nyujtogat. Remélem ha megy oviba ott majd lenyugszik egy kicsit, mert ez így őrültek háza itthon. Kialakultak nála nagyon rossz pótcselekvések is. Pl. Állandóan a szájában van a mutatóujja és azt rágja vagy szopizza nem is tudom mit csinál vele. Szofi szokta úgy jelezni, hogy éhes, hogy rágja a kezét, ezért most ő is csinálja, de nagyon idegesít engem. Hiába mondjuk neki, hogy ne csinálja, akkor is beveszi a szájába. Elmagyaráztam már neki többször is, hogy a Szofi miért csinálja ezt, de nem hatotta meg. Remélem ezt is hamarosan elhagyja. Valahogy most visszafele fejlődünk.
Holnap megyünk a Szofival csípőszűrésre, remélem minden rendben lesz vele. Csütörökön meg a Dél-Pestibe hasi-és koponya uh-ra meg berakatom a füllbevalóját is a csecsemősökkel. Azt mondták, hogy megcsinálják, ha megyünk a hat hetes kontrollra.
Nitacska,
Barninak nagy Gratula!!!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyes. Mi eddig az oldalunkról a hátunkra fordultunk!!!!
Mazsuzs,
Honnan jött, hogy elvidd Nándit egy ilyen gyógytornászhoz? Nekem eszembe sem jutott volna.
Jó, hogy ez most derült ki, így még ideje korán lehet segíteni rajta.
Judit,
Minden elismerésem a fiadért, nagyon ügyes! Ezt a képességet biztos a szülőktől örökölte.
Tényleg jó, hogy az ovónénik így figyelnek a gyermekre, ez megnyugtató. Majd írj már, hogy mi volt a vizsgálaton, mi lett az eredmény!
Na most megyek kidőlök, mert nemsokára megint kelni kell....