Új privát üzeneted érkezett!

Hali mindenkinek!

Estrella,
úgy sajnálom, ez olyan bosszantó, hogy nem sikerül:(
A lombik biztosan sikerül majd elsőre:)
Minyu,
sajnálom, pedig, nagyon bíztam benne én is, mivel azt írtad, hogy úgy érzed! Annyira azt gondoltam, hogy neked sikerült! De majd legközelebb:)
Mindenkinek minden jót!
baby.81

Sünikém,
már péntek óta nyomom a Puregont, e hét pénteken megyek UH-ra.
Úgyhogy lehet hogy ismét összefutunk:-)
Szorítok Neked és persze Lukréciának, Gabicsibének, Baby-nak is és a Többieknek is nagyon-nagyon!
Sok puszika: B.
brumi_30

Lexi,
szia, na mi volt ma? Megint nagyon sokan voltak? Remélem minden ok!
baby.81

Lexi?????
Még nem ért vajon haza???

És Emese, merre jár????????? :roll:

Gil!
Ti mikor is vágtok bele a lombikba?????Néha azért jelentkezz!!! :wink: :lol:
Vendég

Süni,
izgulsz? Olyan jó neked, hogy pénteken megkapod őket:) Majd én is megkapom őt, remélem:)
baby.81

Elan
Csak az első alkalomkor kell időpontot kérned.A vizsgálatokra pedig konkrét napokon kell majd mennetek és azt pontosan megfogják mondani mikor.

Sharon
Druszám!Te is el vagy tünve!!!
gabicsibe

Sziasztok
Ma csoda történt. Megyek fél 9-kor a BMC-be sor sehol. Na, mondom bombariadó van, vagy mi. Egyből a pult elé mentem,kb ketten voltak előttem. Vérvétel után felmentem W dokihoz. 11 körül lementem kávéért, mikor visszamentem a többiek mondták, hogy már szólítottak. Csak lestem. 4-re hazaértem, úgyhogy mehettem vizsgázni, amire egyetlen percet sem tanultam, mondván úgysem érek haza. Fura nap volt a mai. Lóadag hormon megy tovább és lehet, hogy csak kedden lesz ebből valami, pénteken meg beültetés. Tök szívás, pedig a jövő héten pihenhetnék. Soha nem úgy alakul, ahogy jó lenne.
Vendég

Lexi:
Látom már Te is alakulsz, oké, csak így tovább. Most egy darabig nem találkozunk a BMC-ben, de palacsintázni majd mehetünk hármasban. :)
Kriszti:
Igazából fenék, csípő, comb amiből jó lenne ha lemenne, de épp ma hallottam, hogy a spinningtől nem lehet fogyni, teljesen sokkolt a hír. Most akkor mit csináljak. A tánctól és az infraszaunától nem fog sok lemenni. :? Sajnos a szombatom már teljesen zsúfolt, talán majd legközelebb.
Mindenkinek szép estét, én most lépek, mert reggel korán kell kelnem. :evil:
Vendég

Estrella!
Nekem pont az ellenkezőjét mondták...Ugyanis a spinning alkalmával minden testrészt jól átmozgatsz, főleg a comb, fenék...
De vannak nagyon jó gépek is, és én ma adtam le az adataim, péntekre már edzéstervem lesz....Egyébként én memgcáfolom, hogy nem lehet fogyni...heti 2 alkalom, és odafigyelés az étkezésre, és lement 4 kiló! Csak közbejött egy mandulaműtét, és abbahagytam, utána pedig készültünk a babára....Így azóta nem csináltam! :( Na, majd most! :lol:

Lexi!
Azért szépen lassan, de a célba érsz Te is !!!!
Vendég

Minyuu, Estrella :cry: :cry:

De fel a fejjel, csak előre nézni!
Látom Estrella, neked már terveid vannak :lol:

Lányok, a mai Nők Lapjában van egy cikk a meddőség lelki okairól, ha esetleg valakit érdekel.
Persze sok újat már nem mond ilyen (sajnos ) tapasztalt embereknek, de azért mindent elolvas az ember lánya, ami a témával kapcsolatos.
Egyébként a sokadik sikertelenség után én már egyre biztosabb voltam benne, hogy valami lelki gubanc lehet az ok, és számomra be is bizonyosodott, hogy így volt, mert csak azután sikerült, hogy elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, ahol megtanultam meditálni, pozitívan gondolkodni, ellazulni, és én ezt nem tekintem véletlennek.

Sok sikert mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Kriszti,javíts légy szí' a táblázatba,egy évvel öregebb lettem! :oops: :oops: :oops:

Estrella,ez már biztos,de csak holnap mész tesztre ,nem?

Minyuu :cry:

Mindenkinek szorítok,és bízom benne,hogy hamarosan kiürül ez a topic! :wink: Szépen átvándoroltok a másikba! :lol:

Kép
taptau

Naposoldal!Vagy ahogy Chesti írná:Napcsi! :lol:
Az agykontroll valóban nagyon jó...Nálunk is volt tanfolyam, de korlátozott volt a jelentkezés, lemaradtam...De megint lesz és szeretném kipróbálni, megtanulni....Követve a példád, hátha nekem is segít!!! :wink:

Taptau!
Pedig fel is köszöntöttelek!!!! :oops: De nem akarom, hogy öregedj!!! :lol: Kijavítom, a következőben már úgy vagy....Puszillak ,és holnap ha a betegek hagynak, írok választ!!! :roll: :lol:
Vendég

Kriszti!

Köszi,hát........ néha megállhatna az idő..........!De ez így van rendjén!

Puszi neked is!

Kép
taptau

Estrella, mit táncolsz?

A Nők Lapjában én is olvastam azt a cikket (különben mostanában amúgy is minden lap a meddőség-témával van tele, mióta csökkenteni akarják az ingyenes beültetések számát...), ezen felbuzdulva lehet, hogy bejelentkezek a kineziológusomhoz. 1 éve nem voltam nála... Annak idején segített, mikor mindenféle más jellegű frusztrációk voltak az életemben.
elan

Jó reggelt!

Tegnap voltunk a választott nőgyogyimnál.
Babák már majdnem három centisek, bár megtartották azt a két mm különbséget, ami múlt héten is volt. Egyikőjük aludt ( Ati szerint Ő hasonlít rám ) a másik viszont úgy kalimpált a kis kezével, mintha integetne, hogy hahó itt vagyok :lol: . Nagyon megható volt :cry:
Méhszáj teljesen zárt, akkora a méhem, mintha 15 hetes terhes lennék egy babával :oops: szóval helyezkednek a drágák :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap este én nem tudtam belépni a babanetre, tisztára elvonási tüneteim voltak!
De most itt vagyok és mindent elolvastam:)
Judit,
jaj, de örülök, nagyon gratulálok a két babóhoz, biztosan tényleg megható lehetett látni őket! Vigyázz magadra!!!!
Lexi,
ez jó, jót nevettem itt magamban, hogy "bombariadó volt" , ez tényleg csoda, hogy nem volt sor! Végre egy jó hír:) Veled is, akkor minden ok, szorítok, hogy az is legyen. Akkor valószínű, hogy j.hét kedden lesz a leszívás!? Drukkolok:) Jó tanulást! A vizsga hogy sikerült?
Naposoldal,
szia:) De jó, hogy itt vagy! Jól vagytok? Látszik már jobban a pocidon? Jaj, de jó neked:) Tényleg, jó lehet az az agykontroll:) Nekem biztosan hasznos lenne!
baby.81

Taptau!
Akkor születésnapod alkalmából isten éltessen sokáig! Egyébként mikor volt? Benne vagyok a kilenc napban?
baby.81

Sziasztok!
Taptau, boldog szülinapot!!!

Jucika, gratulálok a nagy babákhoz :)

Babyka, csak egy cseppet izgulok :wink:

Lányok, egy kérdés. Tegnap befestettem a hajam, mert már csúnya volt. Gondoltam, beültetés előtt még essünk túl rajta. Ugye nem fog ártani?? Mellesleg rossz színt választottam. Szerintetek gáz, ha még ma átfesteném???
süni76

Igen, lányok, én meleg szívvel ajánlom mindenkinek az agykontrollt, aki csak egy egész kicsit is nyitott az ilyen jellegű dolgok iránt.
Én nem lelkesen mentem, csak úgy meglátjuk milyen alapon.
Ha kedvenc anyóskám nem fizet be, el sem mentem volna soha.
És már az első nap után úgy éreztem, van valami a kezemben, amitől boldogabb ember lehetek.
Szóval Krisztike, Baby hajrá, ha van rá lehetőségetek.
Egyébként a www.agykontoll.hu oldalon tájékozódhattok az induló tanfolyamokról. Vidéken is indítanak rendszeresen.
Nem olcsó, de nem kidobott pénz, szerintem.
Süni, szerintem nyugodtan befestheted.
A múltkor volt a tv-ben erről szó, miszerint e terhesség alatt is lehet, ha megfelelő hajfestéket használsz.

Juci, gratula a kicsikhez :lol:

Lukrécia, mizu veled?
Nem nagyon írogatsz. Én folyton a neten lógtam beülti után.
Te milyen ügyi vagy :D

KépKép
naposoldal

Bocsi, a cím helyesen : www.agykontroll.hu

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Lányok köszönöm a jó kívánságokat!
Baby,persze ,hogy belefér! :lol: És ha nem ,akkor is örülök neki! Kép

Kép
taptau

Sziasztok!

Tényleg kicsit eltűntem,de minden este és reggel benéztem kivel mi van.
Napcsi!

Köszi az érdeklődést.....Dehogy vagyok ügyi!Én is mindig ilyenkor a babaneten szoktam lógni de most kedd óta szabin van a férjecském és most bizonyítok neki,hogy milyen "laza"vagyok :wink: ,pl úgy csinálok mintha olvasnék-de azt sem tudom mi van,meg nem ülök egész nap a babanet előtt.Persze átlát a szitán.... :lol: Tökre kész vagyok,már megőrülök,ólomlábon tellik az idő.... :shock: Mindegy már csak pár nap....
Ezt az agykontroll témát én is megnézem.....

Estrella

Remélem nem voltak ma sokan,gondolok rád!Aztán szerintem válts a lombikhoz,ahogy beszéltük.Persze a Te döntésed.Sok puszi

Minyuu

Nem tudom írtam-e,nagyon meglepődtem...Olyan biztosnak tűntél....Most olvastam egy másik fórumon egy lánynak most sikerült 6-ik beültire,ikrek,ugyhogy nem adjuk fel!!!!!!!-(Bár remélem addig nem kell várni)

Bibarci

De jó,holnap jöttök!!! :P
lukrécia

Lukrécia!

Szeretem, hogy Napcsiztok :lol:
Ezt Chesti ragasztotta rám, de tök kedves!
Kitartás, hétfő már nincs olyan messze :!:
Naggggggyyyyyyoooooon szorítok!!!!

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Voltam ma a dokimhoz, megírtaa beutalót a BMC-be, meg kiadta a hormonvizsgálatom eredményét. Nem mintha érteném, mit jelentenek az egyes értékek :)

Wiegandt Pétert ajánlotta, sőt, a beutalót is dedikáltan "Kedves
Péternek" címezte, jóban vannak... mi a véleményetek erről a dokiról?

Kérdeztem, nem gondolja-e, hogy jó ötlet addig is tovább próbálkozni a Clostyval, de azt mondta, jobb, ha "tiszta" vagyok, amikor megyek a vizsgálatokra, ne kavarjunk be... úgyhogy most júniusig csönd, ezek szerint.
elan

Most értem haza.
Röpke 1 órás sorbanállás, és 2 órás várakozás után mondta a doki amit már tudtam. Aztán kérdezte hogyan tovább?
Mondtam neki, hogy belevágunk a lombikba, de csak július vége-augusztus eleje felé. Majd júniusban mennünk kell még, apának sp.vizsg., nekem meg rákszűrés, aztán mehet a lombik.
Kérdeztem az árakról is, csak hogy tudjuk mire számíthatunk.
Short, long, antagonista: ezek vannak. Árak: 100, 180, 200 körül, lehet a sorrendet nem jól írtam.
Azért az nagyon kemény lesz ha csak 2 lombik lesz...és utána????
Na hát ez történt.
Elan:
Latintáncra járok. :)
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, ez az asszisztált bemetszéses technikának köszönhetően a 2 beültetett embrióból 3 lett!!!!!!
2 db 9 mm-es és 1 db 11 mm-es petezsák látszódott az uh-n....
Szűcs doki szerint a harmadik eléggé szabálytalan, lehet, hogy elmegy tőlem, de az is lehet, hogy megmarad
kicsit letaglózott a hír, bejött Kanyó doktornő is, és azt mondta,miután gratulált, hogy egy évben 1-2 ilyen fordul elő náluk.Hááát, én beleestem a statisztikába
Lányok, eléggé meg vagyok ijedve, de inkább 3 (csak egészségesek legyenek),mint 1 sem....
ápr.10-én megyek újra uh-ra, kiváncsi leszek nagyon...
most lepihenek, mert szétmegy a fejem úgy fáj,meg kell emésztenem még ezt a hírt

puszi

numa

Kép
numato

Numato!

Ez aztán nem semmi..... :shock: Kicsit én is betojnék,az tuti,de azért jó példának leírom hogy a kolleganőm is így járt,3 gyönyörű fia van azóta.

Napcsi

Tudom,emlékszem és én is imádom így!Akkor maradsz is Napcsi nekem :D Köszi a drukkokat,rámfér.....

Elan

A Wiegandt dokival szuper jól jártál!A clostyról annyit,hogy nekem meg azt mondta a nődokim,hogy szedjem és csinálták a BMC-ben a vérvizsgálatokat,amikor kiderült tök kiakadtak és lebsztak,hogy lehet mindent újra kell csinálni,mert szedtem a chlostyt.Ugyhogy jól döntött a dokid,ne félj.

Puszi mindenkinek
lukrécia

Taptau
Kép
Boldog szülinapot!

Numato
Döbbenetes!Nem csodálom,hogy fáj a fejed :D

Elan
Én nagyon elégedett vagyok Wiegandt dokival!Nagyon kedves,humoros ember!Jó választás!(bár szerintem itt mindenki az)

Kriszti
beírnád a táblicskuba: teszt április 16
Köszi!

Jól letoltak ma!Már megint én voltam az utolsó,mindenki rám várt!
Mindíg 12-13 órát beszélünk meg Wiegandt dokival és persze 2-nél elöbb nem nagyon kerültem be eddig a műtőbe!Ma is 3/4 12 volt mikor oda értem és közölték,hogy 10-re kellett volna mennem!hol jártam?!Úgy elszégyeltem magam és annyira kellemetlen volt!Szó szerint égett a bőr az arcomon!
gabicsibe

Lányok!
Volt már valakinek,hogy az inszem után vérzett egy picit?Ez normális?
gabicsibe

Numato
gratulálok!!!!!!!!!!!!én is be lennék tojva azért :oops: :oops: vigyázz a picurkákra :lol: :lol:

Gabicsibe
hú neked meg is volt az újabb???? le vagyok maradva :oops: :oops: no hát nagyon drukkolok neked :lol: :lol:

Estrella
hajrá julius,az egy gyönyörü hónap :lol: :lol:

bibar

Gabicsibe:
Volt biza, nem gond ne aggódj!
Bibar:
Köszi, remélem igazad lesz a júliussal kapcsolatban. :)
Numato:
Szegény, azért ez nem semmi. Ja, én nem láttalak, pedig figyeltelek. :?
Vendég

Sziasztok

-Köszi mindent. :) Kezdek megint optimista lenni, bár lombikra nem tudom mikor megyünk.

Sok sikert mindenkinek és sok sok babát;)

üdv. minyuu
minyuu

Hú, Gabi!
Megy a babatapi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem mondtad nekik, hogy neked nem mondták, hogy 10-re menj?
Különben már oda se neki, az a lényeg, hogy az "aktus" megvolt, és minden okés lesz!

Süni, holnap a nagy nap? Drukkolok!
A párod most el tud kísérni?

Kriszti, megnéztelek titeket a fogyis oldalon, nagyon ügyik vagytok!!! Hajrá!

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Numató! Lássuk csak! Akkor van három bébi, amiböl egy pár egypetéjü? De izgi! Gratulálok! :)

Jucicuki! örülök, hogy szépen fejlödnek a babák, csak így tovább :)

Estrella! :( Akkor ezek szerint nyáron lombik? És a rövid protokoll ára a kb. 100 ezer? Hajrá!

Gabicsibe! Szorítok nagyon!!! Mennek a babatapik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sünike! Szerintem a hajfestésen jobb elötte túlesni, mert azért azok mégiscsak toxinok és állítólag a legelején nem szerencsés. Én is kihagytam másfél hónapot az elözö óta, szépen néztem ki. :?

Baby! Mikor lesz a nagy esemény?

Csajok! Nem voltam még a fogyis topicba, mert ráálltam a mérlegre és visszamentek a kilók maguktól. Ilyen még nem volt, de persze örülök. :) Úgyhogy én is heti 2-3-szor edzem, aztán majd meglátjuk. Emiatt koplalni most nem fogok, de azért vigyázok arra, hogy mit eszem.
nellike

Minyuuuu!

Ez olyan "egy idöre eltünök " duma! Ne máááá!!!! :twisted:
nellike

Sünci!

Drukkolok holnapra nagyon!!!!!

Estrella!

Váltasz végül?Puszi
lukrécia

Süni, Timy
Látom holnap Ti is jöttök. :lol:

Ma picit véreztem, úgyhogy szerintem egy tüszőnek annyi. Gáz, mert eddig se voltam csúcstermelésre beállítva. Remélem azért valami marad jövő hétig!

Estrella
Nem tudom Téged mennyire könnyű stimulálni, de nekem ez a lombik már 170 ezerben van és még holnap kell kiváltani valószínű egy Puregont (25e) és 4-6 Merionált + repesztőt. Szórom a pénzt rendesen!!!!!
Más ezt a lóvét rá sem költi a babájára, aztán sír a szája, hogy mennyire sokba kerül a gyereke. Na ezek az anyukák ne találkozzanak velem. :lol: :D
Vendég

Nellike
a rövid protokoll ára kb 180000ft :oops: :oops:

Sünike
én is drukkolok nagyon,szerintem nem baj a hajfestés még,inkább beülti után :oops: :oops:

Lukikám
holnap randizunk :lol: :lol: :lol: :lol: puszika

bibar

Sziasztok!

Igen Lexi, megyünk holnap, remélem talizunk :!: :!:
Mi olyan 9-10 felé megyünk, Te mikorra?
És remélem mostmár Sünivel is megismerkedhetünk :)

Csajok,megint had kérdezzek, hátha valaki okosabb mint én (bár ebben biztos vagyok) :) ;)
Aki nem bírja, kérem most ne olvasson!!! Nyugalom megzavarása.....
Március 19.-én jött meg a menszeszem, általában max 6 napig tart.
Most viszont március 12-től kapom a decapeptylt, és még minidg pecsételgetek. Nem nevezném menstruációnak, mert olyan kevéske, de azért idegesít:(
Ráadásul néha pirosas, néha barnás.
Hétfőn megkérdeztem Szűcs dokit, Ő azt mondta a decától van, de ennyi ideig??? Ma már 11. napja tart, és nem úgy néz ki, hogy abbahagyja :(
Légyszi segítsen aki tud!
Járt már valaki így?

Más:
Tegnap írtam a puregonnal kapcsolatban, azóta már Kriszti segített, viszont itt is felmerült bennem egy aggodalom:)
Elvileg ugye a puregonba 300 NE van.
Én kaptam 3x125-öt (ma már egy másikból adtam be a 125-öt) és még mindig van a patronba. Lehetséges, hogy ennyivel túltöltik?
Férjem esküszik, hogy jól állította be, tuti mgkaptam a 125-öt, de azért bennem felmerült a gyanú :(
Ha valaki ezt is jobban tudja, kérem nyugtasson meg!

Köszi ;)
timy28

Numato,
hát ez nem semmi! Gratulálok! Három baba, de szuper:)
Sünike,
holnapra nagyon szorítok, de úgyis minden rendben lesz! Utánna majd azért valahogy üzenj, ok? Ügyesek legyetek!
Lukrécia,
gondolom, alig telik az idő, ez már nekem is ismerős:) De mindjárt itt a hétfő, és megtudod a jó hírt!! Otthon vagy ugye, úgy értem nem dolgozol?
Timy,
én is szúrtama Decát, de nekem ilyen jellegű problámám nem volt, így nem tudok segíteni!
Igen, lehetséges, hogy ennyivel több van benne:)
baby.81

Timy!

Engem is a többiek okosítottak ki, onnan tudom, hogy a 300 Ne-s patronban kb. 400 egységnyi "lé" van. Úgyhogy így lehet, hogy kifutotta a 3X125 és még marad egy kevéske. Ne aggódj!

Nekem is hasonló gondom volt, csak nekem 50 egységet írt fel a doki 8 napra :? Hétvégén én is számoltam , hogy az nem nagyon lesz jó, de honnan vegyek még két napra valót. És láss csodát, a csajoknak igaza lett, elég volt és még az utolsó nap (9.) is futotta kb. 20 egységre. Úgyhogy NO PARA!!! Biztosan jól adta be a férjed :wink:
nellike

Sziasztok!!
Numato, gratulálok!!! Nem semmi, az én fejem is megfájdulna, de szerintem holnapra mindent tisztábban fogsz látni :)

Napcsi, igen, végre jön a férjem is. Bár szegény reggel 6-ig dolgozik, így kb. 3 órát fog tudni aludni, aztán estére ismét megy dolgozni, de vállalta :) Sajnos nem tudta elcserélni, viszont mindenképpen be akart jönni velem...

Lexi, Timy, mi 11:30-ra vagyunk berendelve. Ismertetőjelek: barna kordbársony 3/4-es kabát, zöldes csíkos nadrág, zöld felső és vöröses haj copfban. (Úgy döntöttem, nem festem át. Ez most így sikerült...) Ja, és egy nem túl magas, kölyökképű, félig kómás férj :)

Timy, a 300NE-s Poregonba 400 van. Ne izgulj, valóban ennyivel túltöltik.

Babyka, ha meglesz holnap a transzfer, üzenhetek sms-ben rajtad keresztül? Gondoltam, most nem leszek annyira virgonc az elején, mint múltkor. Aztán max. a férjemet ültetem ide és rajta keresztül üzenek.

Gabicsibe, milyen gyorsan megvolt az inszemed :) Egyébként KÉREM A LÓHERÉMET!!!!

Köszi mindenkinek a drukkot!
süni76

Sziasztok LÁnyok!

Kicsit régen jártam felétek, ne haragudjatok. :oops:

Süni!
HOlnap beülti? De jó, nagyon örülök. És az még jobb, hogy a férjed is ott tud lenni! Biztosan inspirálja majd a jelenléte a kicsiket! Szorítok nagyon!

Timi!
Én is pecsételgettem a deca alatt elég sokáig, de aztán elmúlt és nem volt semmi gond. Ne izgulj, minden rendben lesz!

Elan!
Naposolda, új nevén Napcsi :) és én Wiegandt dokihoz jártunk és mondhatom mindketten igen kedveltük. Nagyon rendes emberileg is és hát a jelek szerint szakmailag is jót kell mondanunk róla. Arra viszont készülj fel, bár lehet, hogy már írták a Lányok, hogy nem sok időt tud egy-egy emberre szakítani, hiszen nagyon sokan vagyunk sajnos. Szóval egy-egy vizsgálat pár perc, gyorsan elmondja az instrukciókat és hipp-hopp már kivül is vagy az ajtón. A bejutás viszont sajnos órákat vehet igénybe. :? Erre sajnos fel kell készülni.

Lukrécia!
Kitartás hétfőig! Valahogy próbálj nyugodt maradni, nagyon szorítok Nektek!

Gabi!
Itt az újabb várakozás? 3 hét múlva lesz eredmény ugye? Megy a drukk!

Szerencsére mi jól vagyunk a babák növögetnek, ezt a pocakom méretéből tudom, ami egyre nagyobbacska. Közben továbbra is dolgozgatom, persze igyekszem csak módjával.

Puszi
Gica
gica1

Kriszti!

Nem tűntem el, csak nincs kedvem feljönni a topikba!Köszi, hogy legalább TE hiányolsz! Jól esik nagyon!!! :)

Mindenkinek gratulálok és mindenkinek drukkolok!
Sziasztok
tûriné emese

Timy
Én is vérezgettem és meg voltam ijedve. Gyakorlatilag mindkétszer jelentkezett ez a dolog (mármint mindkét stimu alatt) Valószínű, hogy a Decapeptyltől van. Én fél 9-re érek majd oda, ennél előbb nem valószínű, mert így is fél 5-kor kelek.

Süni
Én még nem tudom miben leszek. Majd ami hajnalban rámborul a szekrényből. Engem az olimpiai ötkarikáról lehet majd felismerni, ami a szemem alatt lesz. (utálok korán kelni)
Vendég

Süni

Kép

Jó,hogy szóltál!Elfelejtettem :oops: :oops: :oops

Kép
gabicsibe

Köszi lányok, akkor tuti jól kaptam a puregont! :)
Megnyugodtam :)
Gica, neked külön köszi, remélem a továbbiakban is hasonlóan járok mint Te ;) Tudnám értékelni! Bár nem vagyok telhetetlen, fele ennyi siker is megteszi :D

Holnap Én nem tudom miben leszek, majd a reggeli hangulatomtól függ, de a képemről talán felismersz süni! Majd azért Én is résen leszek!

Jó éjt csajok!!!
timy28

Lexi
Azért figyelj nehogy úszódressz és úszósapka boruljon rád!Vicces lenne :D
gabicsibe

Gabi,neked is köszönöm! :lol: :lol:

Estrella, :cry:

Kép
taptau

Lukrécia, Gabicsibe, Gica, köszönöm a Wiegand dokival kapcsolatos infókat, örülök nekik :) Megpróbálom, felkészíteni magam a "futószalag" jelenségre... igyekszem addig is informálódni a vizsgálatokkal, meg a folyamatokkal kapcsolatban, hogy ne teljesen hülyén kerüljek oda.

Estrella, a latintánc az jó! :) A pároddal jársz? Az enyémet nem lehet rávenni, hozzá a standartok állnak közel, nem szereti nyilvánosan tekergetni a csípőjét :D Mondjuk 4 éve már nem táncolunk együtt, átnyergeltem az ír-szteppre, az szingli műfaj :)
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?