Új privát üzeneted érkezett!

-mert, h a mióma, most nincs kedvező helyen-
kerekpocak

Sziasztok,

Evu, csodaszép a kicsi Vanda! Gratulálok mégegyszer, nagyon ügyesek vagytok, és tényleg olyan jó olvasni a soraidat, hogy ilyen boldogságban éltek! :D

Zizi, nagyon helyes a kislányotok, és a képekről az jön le, hogy a bátyó is imádja!

Bogen, gratulálok a nem kicsi babóhoz, nagyon ügyesek vagytok, pláne hogy ilyen hosszan végig tudtátok csinálni.

Zsófi, szerintem ne nagyon éld bele magad a természetes szülésbe, mert nem igazán vállalják be a dokik a császár után. Nálatok is elég kicsi a korkülönbség, ami a heg szempontjából lehet veszélyes. Nálam Virág és Lacus között 2 év 4 hónap van, és így sem vállalták volna be, főorvosi konzultáció után 30-án 10 órára lett kiírva a császár, csak az volt a mázlim, hogy Virág mégis úgy gondolta, hogy jön ő magától, és aznap hajnalban megindult. 10.05-kor született meg természetesen, de ez kizárólag rajta múlt. A szülőágyon végig azt hittem hogy a doki minden vizsgálat után azt mondja, hogy akkor most irány a műtő...

Én is ma voltam dokinál, és a következő alkalom már a ctg! Úgy megy az idő....
Még tartjuk a dec. végét a szülésre, nagyon szeretném, ha esetleg átcsúsznánk januárra :lol:

Jó éjt mindenkinek,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Zsófi,
ki a dokid?

Kép
Kép
Kép
doreen

Zsófi, tök jó, hogy már biztosan tudjátok, hogy fiú lesz a bébi! Mi még mindig nem tudunk semmit, én a kezdetek kezdetén azt álmodtam, hogy mindkét törpe lány, de olyan jó lenne egy vegyespáros! Jövő csüt. megyünk orvoshoz, és addig nem jövünk el tőle, amíg meg nem állapítja a nemüket :)
Lányok, tegyetek fel még képeket a babákról, olyan jó nézegetni őket :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Zizi!
Nagyon aranyos a bébi :)

Zsófi!
Gratula az újabb fiúhoz és ahogy látom, a Jónás név kiválasztásához is :lol: . Apuka mit szól hozzá?

Mi hétfőn elmegyünk egy 4d-s vizsgálatra, véglegesíteni, hogy minden rendben a babával. A genetikai UH-t nem az a doki csinálta a kórházban, akire számítottam, hanem egy fiatal doki, aki szimpatikus volt, de mivel nem ismerem a tapasztalatmennyiségét, nem is tudok teljes mértékben megbízni benne (pedig tényleg próbáltam :roll: ).

A pici Örs elég nyugis volt tegnap is, meg ma is annak tűnik. A férjem azt mondja, örüljek neki, legalább nyugodt gyerekünk lesz. Azért én jobban örültem, amikor két nappal ezelőtt majdnem egész nap éreztem a mozgását. Amúgyis, a férjemet és magamat elnézve, kizártnak tartom, hogy ne egy örökmozgó gyerekünk szülessen :lol:

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszter, szerinted a genetikai UH-ot csak a Jánosban lehet csinálni, vagy ebből lehet választani a 4D-s verziót is bárhol, ahol ezzel foglalkoznak?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

doren, miből gondoltad, h beleéltem magamat? pont azt írom, h tuti császár. én nem bánkódom emiatt, samuval az a 11 órás iszonyatos szenvedés nem hozta meg a kedvemet :) :)

eldöntött tény a császár, ez van. nem gáz, nekünk jó így. a lényeg, h a baba egészséges legyen.
kerekpocak

Kata!

Erről a kérdésről még csak a babaneten olvastam. Azt írták, hogy a hivatalos genetikai UH leletet kórházból kell hozni. Ezen kívül biztos vagyok benne, hogy az Istenhegyin kiadott lelet is hivatalosnak számít. A 4d-s babamozis vizsgálatok azt hiszem nem elegendőek, mert nem kerül kiadásra orvosi lelet. De hétfőn, ha addig ráér, megkérdezem.

Eszter

Kép
eszter.eu

nekem a magánrendelésen csinálja a dokim a genetikai uhát.
kerekpocak

Én jövő csüt.-ön megyek a dokimhoz, akinél biztosan lesz UH, csak azt nem tudom, hogy ez a szokásos lesz, vagy a genetikai? Mert azt gondolom, hogy ha a 12 hetesre a kórházba kellett mennem, akkor talán erre is... vagy nem tudom :roll:
Ma egész délután nagy a mocorgás a pocakomban, olyan jóóóó, ez legalább feldobta az egyébként pocsék napomat :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata!

Balog doki nem csinál genetikai UH-t, legalábbis a magánrendelőjében tuti nem. A kórházba fog időpontot mondani.

Eszter

Kép
eszter.eu

Bogi!

Gratulalok a kis-nagy fiacskadhoz! :lol:

Kép;

Kép
angyalka1

Lanyok!

Írjatok mar meg l.szíves, hogy hogy tudok javítani a vonalzómban?

Kép;

Kép
angyalka1

Bocs, csak kipróbálok valamit.

Kép
soszoro

Kedves Mindenki!

Értesítelek benneteket, hogy feleségem 2007. 11.07-én fél 2-kor természetes uton megszülte Anna Laura nevű kislányunkat 3150 gramm, és 56 cm. Mindketten jól vannak. Az orvosok, szűlésznők maximálisan segítették páromat a minél simább szülésben (azért én is igyekeztem).

Üdv: Bakura Attila

Kép
bvica

Bvica és Attila Apuka!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK ANNA LAURA ÉRKEZÉSÉHEZ!!!! SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép

Kép
viky30

Kedves BVica és Attila apuka!

Isten hozta a kis Anna Laurát! Sok örömet, boldogságot, egészséges apróságot kivánunk nektek!

Kép

Teri

KépKépKép
pruci

ISTEN HOZOTT ANNA LAURA!!!!!!

SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!

Kép
kerekpocak

Bvica,
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok én is mindannyiótoknak!

Zsófi, bocsi, ha félreértettelek,
természetesen magamból indultam ki... :D
Mert valamiért Virágnál beleéltem magam, hogy nagyobb az esély a természetes szülésre, és a doki kb. szülés előtt egy héttel mondta, hogy inkább annak van nagyobb esélye, hogy császár. Aztán viszont annyira átállítottam az agyamat is a császárra, hogy mikor a szülőágyon mondták, hogy nyomjak, nem is értettem mi a fenét akarnak tőlem :D
És 11 órás vajúdás után nem csodállom, hogy nem vágysz egy újabb "kísérletre" :D

Eszter, én összefüggésbe hoztam a pocakban való viselkedésüket a születésük utánival. :D Pocakbabaként mindketten hagytak aludni, és kint is szerencsére jó alvók, elég korántól átalusszák az éjszakát. (bár lehet csak az én természetemet örökölték, mert én bárhol bármikor képes vagyok 2 mp alatt elaludni)
Most félek is, mert Anikóval már nem ilyen jók az éjszakák, ma is öt órától virgonckodott én meg a plafont bámultam :D

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Bvica draga, szivböl gratulalok a kislanyotok erkezesehez!!!!!sok boldogsagot es sok tejcsit!!!!

Vanibaba szundizik
Kép
Vendég

Isten hozott Anna Laura!!! Nagyon sok boldogságot kívánok! :D :D :D

Doreen,
Kiváncsi vagyok, mit fogok gondolni erről egy fél év múlva, de én nagyon nem bánom/bánnám, ha éjjel aktívkodna a gyerek. (Különben lehet, hogy aktívkodik, de én egyenlőre még simán alszom ettől.) Amíg a férjemet nem ismertem, igazi éjjeli bagoly voltam. Azóta át lettem szoktatva a nappali aktív életre és az éjjeli alvásra. Nem mondom, sokkal kipihentebb vagyok, de a hatékonyságom vagy felére zuhant és hiányzik az az éjjeli koncentrációs képesség és hangulat is. Ha lesz baba, lesz mire fognom, miért vagyok éjjel (is) ébren :lol:

Évu,
Vano baba szenzációs!

Lányok,
Tud valaki valamit Bogenről? A hétvége óta semmi hír.

Eszter

Kép
eszter.eu

BOLDOG BVICA ÉS ATTILA APUKA!!!! :D

NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK.
ISTEN HOZTA A KISLÁNYOTOKAT EBBEN A VILÁGBAN!!! :lol: :lol:

KépKépKép
szilvianya23

Bvica, gratulálok a bébihez!

Kép
babyteve2

Bvica!

GRATULA NEKTEK ANNA LAURÁHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ági
Vendég

Kedves Bvica és Attila!

Gratulálok a kislányotokhoz! Kívánom, hogy örömötöket leljétek benne!
forraiputz

[b]Sok boldogságot kívánok Annához!!!![/b]
Gratulálok a boldog szülőknek!

Kép
niki30

Bogi, Evu, mindkettőtöknek gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok Anyukaként!

Bogi, gyorsan végig lapoztam és nem találtam Balázsról képet. ... lehet, hogy van, csak figyelmetlen voltam, de nagyon kíváncsi vagyok, tegyél majd fel képet!
Evu, Vanda gyönyörű szép kislány!

Emese

KépKép
emese1974

Bvica!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMÖT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK ANNA LÁNYOTOK ÉRKEZÉSÉHEZ!!!

fatima

KEDVES BVICA ÉS ATTILA APUKA!

GRATULÁLOK ANNA LAURÁHOZ, SOK-SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET MINDNYÁJATOKNAK!
:P

Éva

Kép
évi_76

Sziasztok!
Most még csak röviden jelentkezek, tegnap jöttünk haza a kórházból. Köszönöm mindenkinek a sok-sok jókívánságot, csodálatos érzés édesanyának lenni!!!

Ezúton szeretnék egyúttal mégegyszer köszönetet mondani Dr. Lintner Ferenc Tanár Úrnak. aki mind szakmailag, mind emberileg borzasztó sokat tett értem, értünk, és az összes köreműködő, segítő és fantasztikus orvosnak, Szilvi szülésznőnek, csecsemősöknek!!!

Nekik és csodálatos férjemnek és fantasztikus újdonsült apukának köszönhetem, hogy végülis természetes úton sikerült megszületnie Anna Laurának!!! :)

Képekkel majd a párom igyekszik jelentkezni a munkahelyéről, mert itt nagyon lassú a net.

Szüléstörténettel is jelentkezem majd, addig is pusszantás mindenkinek! :)

Kép
bvica

Sziasztok

Már többször probáltam bekapcsolódni hozzátok, de valahogy nem jött össze, de mostmár szeretnék minden képpen, mert nagyon sok hasznos és aranyos dolgokat írtok.Gyönyörű kisbabák születtek itt a közelmúltban ahogy látom.Én már nagyon irigylem azokat akik túl vannak a szülés gyönyörein,mert én nagyon roszul viselem a kis Lara kihordását :cry: .Most múltam 20hetes de még mindig erős hányingerrel és néha hányással küszködöm :shock: van ilyen köztetek?

ESZTER
Azt hiszem pont egyidősek vagyunk :D .Mikorra vagy kiírva?

Na most ennyi majd még jövök

Üdv Ági :) :)
hági

Helló Mindenki!!!

Úgy eltűntetek :(
Van itt még valaki? Olyan egyedül érzem magam :?
Mi még mindig egyben, nemsok változást érzek, max annyit hogy egyre több keményedésem van :lol:
Mostmár nagyon türelmetlenek vagyunk 8)

KépKépKép
szilvianya23

Ha jól tudom akkor mostmár csak én vagyok minden órás?
Egy kicsit félelmetes hogy megy az idő, :shock: mert amikor bejelentkeztem elöszőr, még egy csomóan voltak előttem, :) nyugisan olvasgattalak benneteket, aztán tessék, mostmár én is nemsokára az anyukák boldog táborába tartozom :lol: :shock:

KépKépKép
szilvianya23

Sziasztok, nézegetem többször a topicot énis de szinte alig jön újabb hsz, igy én a semmihez nem merek hozzászólni..... :)

Viszont szia Hági, üdv itt. :)

Szilvianya, te jó ég, most nézem, te már a finisben :)
De irigykedem. Egyre inkább azt érzem, olyan jó lenne már ha április lenne, nagyon türelmetlenül várom ezt a manót.... sokkal türelmetlenebb vagyok, mint a fiúknál. Mondjuk, velük jobban türtem a terhességet, mint most. Ez most rettenet. Minden olyan tünet kijött rajtam, ami csak előjöhet :( a hányinger (néha még most is), az ájulás, alacsony vérnyomás (még jobban szédülés), pocakfeszülés meg miegymás kellemes tünet..... és én egyre rosszabbul viselem....

És még majdnem fél év!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

dehogy fél év! csak 4 hónap! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Ok, Zsófi, 5 hónap :D :D :D :D :D

De akkoris, mintha ólomlábon járna az idő.......
Vendég

Helló Ági!

Én március 31-re vagyok kiírva - de szerintem a doki nem számolt a szökőév +1 napjával, úgyhogy márc. 30 :)
Szerencsére nekem a hányásos időszak a 11.hétre elmúlt, azóta gyakorlatilag hasmenés gyötör különböző intenzitással, úgyhogy mindjárt meg is látogatom a háziorvosomat, mert mostmár elég!

Tud valaki valami jó kis gyógyteát, ami nyugtatja a beleket? (Normaflore-t már iszom egy ideje.)

Tegnap előtt voltam 4d UH-n, tegnap a dokimnál. Minden rendben. Írt fel egy kis vasat, aminek finom íze van!

Néhány kép a fiamról :)
Kép Kép Kép

Szilvi!

Nagyon szurkolunk Neketek!!!
De türelem :lol:
Jó kis tanács, mi? :roll:

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!
Eszter:
hasmenés ellen az alábbi teák (vagy keverékük):
szeder
komló
gyömbér
zsálya
fekete áfonya
tölgyfa
szamóca
lándzsás útifű
medvehagyma
Én a gyömbérrel próbálkoznék először, mert az a reggeli (egésznapos :wink: ) émelygésen is segíthet.
Amúgy ne izgulj, hamarosan úgyis kell majd szedned egy kis vasat - az majd picit (nagyon) megfog... úgyhogy ezt most "élvezd ki" :lol:

Gyömbértea: mondjuk diónyi gyökeret meghámozni, 5-10 percig főzni 2-3 deci vízben, levében állni hagyni. Cukrot ne nagyon tegyél bele, mert az is "ellenkező előjellel" hat (meghajt). Inkább mézet. Napi 3-5 bögrével kellene inni.

apropó:hogy van a szemed?
zizi
1zizi

Ja, és nagyon jók a SZTÁRfotók!
1zizi

Szia Szilvianya!

Én is a vége felé járok már, mert eddig soha nem várták meg a 40. hetet. Talán összefutunk? Majd meglátjuk.

Kép
soszoro

Sziasztok!

Nem akartam panaszkodni, de sajna csatlakoznom kell Pumpókához, most egem is sokminden gyötör: szédülés /alacsony vérnyomás- bár a doki szerint ez szokványos a terheseknél/ és nem tudok aludni :cry: .Éjszaka szúr a pocakom és semmilyen pozíció sem kényelmes már, pedig még hol a vége ? :roll: Felhívtam a doktorbácsit, holnap megnéz a szurkálás miatt, biztos, ami biztos- vesz hüvelykenetet és megnézi a méhszájamat. Egy kicsit izgulok, hogy mit talál. Talán már az afp-ről is tud valamit mondani. Szorítsatok!
Holnap jövök.

Éva

Kép
évi_76

Most miért nem számol a vonalzóm????? Ugyanott áll, ahol hétfőn.

Éva

Kép
évi_76

Eszter,
Tök jók képek, hol voltatok 4D-s UH-on? ÉN is agyalok azon, hogy hamarosan jó lenne elmenni, mert nagyon kiváncsi vagyok a pocaklakókra - arról nem is beszélve, hogy még mindig nem tudjuk, fiúk vagy lányok laknak-e odabenn :)
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Zizi!

Köszi az érdeklődést és a gyömbéres tippet. Kipróbálom.
Hogy megy a babázás? Minden rendben Nálatok?

A házi orvosom hihetetlen, mennyire odafigyel mindenre. Mivel ez a hasmenéses cucc már két hónapja hol jön, hol nem, de egyre durvább intenzitású, 3 vizsgálatra is adott beutalót. Még jó, hogy a 20-24. hét között nincs semmilyen terhességi vizsgálatom :)
Amúgy tegnap írt fel a dokim vasat, de csak napi 1 szemet, mert a 12. heti vizsgálaton a felső hatáérték felett volt a vasszintem. Viszont nagyon fincsi, ebből napi egy levéllel is be tudnék kajálni :lol:

Szemem. Hááát. Amikor hétvégén olyan rosszul voltam, hogy még a gépet sem kapcsoltam be, semmit nem olvastam, csak aludtam, akkor majdnem teljesen rendbejött. Most egy kicsit rosszabb. Szemviditófüvet nem kaptam sehol, csak valami homeopátiás cseppet, ami kb. 99% szemvidítófű kivonatot tartalmazott. Nyem használt :(

Te tudsz ilyen boltokat, ahol lehet szemvidítófüvet kapni? A következő kérdéssel meg nyilván tök le fogom égetni magam: Gyömbér az van a sima piacon is, ugye? (Még sosem vettem :oops: )

Kata!

A Praxisban voltunk Győrfi Mátyásnál. Róla elég jókat hallotunk, mint profi UHs orvos és hát tényleg az. Kb. 15perc volt a vizsgálat - tehát rövidebb, mint pl. a 4D Genesisben - és mivel genetikai UH volt 12.000Ft. A csak babamozi az 10.000. Ezekhez lehet 1000Ft kedvezményt kapni, ha regisztrálsz itt:
http://www.babanet.hu/ultrahang.php

Fúú! Már Ti is mindjárt félidőnél jártok!

Évi!

Nyugi, pocakszúrás elő-előfordul! Gondolom, pláne 3 gyerekkel.

Bogenről tud vki vmit?

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, elég nagy dilemma előtt állok.
Babavárásom 30.hetében járok, és időközben kiköltöztünk Budapestről. Így most
a János kórház lenne a legközelebb, míg a jelenlegi kórház ahová járok, a város
teljesen másik végén van. Azóta 2x kellett bemennem, mindkétszer iszonyatos tortúra volt.
Megijedtem, mi lesz szülésnél... Amúgy a 3. babámat várom. Másik kettőt egy másik
orvosnál szültem, így a mostanihoz nem igazán ragaszkodom, habár precíz és
körültekintő orvos. A kérdés, szabad ilyenkor váltani?
Dokik elfogadják ilyenkor még az embert?
Tudtok olyan dokit a Jánosba akinek ez nem lenne gond?
Egyik szülésem sem volt komplikációmentes sajnos:( Tehát hiába 3. baba, nem vagyok
az az "ősanya" szülőnő, csak a picuraimat imádom:)
Válaszototkat, segítségeteket előre is köszönöm!
nyulanka
nyulanka

Eszter,
Nekem is nagyon sokan ajánlották Győrfi Mátyást, én is hozzá akarok madj elmenni - mennyivel korábban kell hozzá bejelentkezni? Gondolom, elég sokan szeretnének hozzá menni....
A szemvidítófűről sajnos nem tudok semmit, de gyömbért még a vecsési piacon is lehet kapni, úgyhogy a városban tuti tudsz vásárolni :)
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok lányok!

Én is Barnussal Győrfinél voltam a praxisban és maximálisan meg voltunk elégedve vele, bent volt velem anyucim meg Atis fiam is. És tökjófej volt a doki, mert mutogatta az akkor két éves fiamnak is, hogy nézd, ő a kistesód anya pocijában. Nekem nagyon jólesett, hogy nem csak velem, de a hozzátartozóimmal is foglalkozott! :) Akkor még videokazit kaptunk :) dvd még nem volt :), meg két képet ajándékba, azok még mindig megvannak.

Viszont lányok, aki szült mostanában, irna arról, milyen volt a szülőszoba? Kiváncsi vagyok.... Volt labda, bordásfal, ilyesmi????

Ági
Vendég

ESZTER:Nagyon klasszak a képek, egy kicsit irigyellek is, mert amikor mi voltunk nem lettek ennyire jó képek :D Minden olyan szépen, és jól látszik rajta :D

SÓSZÓRÓ:Hát remélem én is hogy összefutunk, jó lenne mert legalább lenne ismerős. :D Egyébként mi a keresztneved?
De tényleg igazad van, mert az Evu kivételével most mindenki előbb szült. Úgyhogy csak várjunk...

NYULANKA:Én nagyon szívesen segítenék neked, de sajnos halvány lila dunsztom sincs :? De biztos vagyok benne hogy itt majd valamelyik rendes csaj tud neked segíteni :D

Egyébként én nagyon mázlista vagyok mert képzeljétek el hogy a 9 hónap alatt, egyetlen egyszer hánytam, az is most volt nemrég de betegség miatt(hasmenés, hányás egy napig)
Én soha nem szédültem ájultam hánytam, a barátnőm aki 2 hónapja szült két iker kislányt, ő végig rosszul volt :(
De az is érdekes hogy most így a vége felé szédülök :shock: :D

Ja és üzenem minden "fiatal" kismamának ( itt a terhességi időre gondolok)hogy olyan hamar elfog repülni az idő hogy észre sem veszitek és az egyik nap még azt várjátok hogy mikor mozdul meg, a másik pillanatban pedig hogy bárrmikor megszülhettek :D

A TANÁCSOM MINDENKINEK: élvezzétek ki a terhességet amennyire csak tudjátok. Egyetek-igyatok amit csak akartok, (persze mértékkel) öltözzetek csinosan, én imádom a pocakom "mutogatni" nagyon büszke vagyok rá.
És a férjeknek pedig hogy MINDEN NAP TESSÉK MEGDÍCSÉRNI A KISMAMÁT, MILYEN GYÖNYÖRŰ, MILYEN CSINOS, ÉS MENNYIRE BÜSZKÉK RÁ :!: :!: :!:
Az én hasam csajok olyan lett mint egy zebra bőre, akkorát nőtt, de a férjem azt mondta hogy ettől ő még jobban szeret :D

Úgyhogy csajok HAJRÁ MINDENKINEK MINDENT BELE :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
szilvianya23

sziasztok kismamak!!!

remelm mindenki jol van, en az anyukasban nyomom, ott olvashattok rolunk, ha erdekel benneteket Vanibaba :wink:

de most egy kerdes tölem is, HOL VAN BOGI?????????????

valaki tud rola valamit???

na lepek is, 1000 a dolog :wink:

MINDENKINEK SZORITOK, NYUGISAK LEGYETEK, SZUPER DOLOG ANYANAK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok! Most először kukkantottam csak be ebbe a topicba, én is a Jánosban szülök, most már bármelyik pillanatban :)

Pumpóka csak neked akartam írni, hogy még nincsenek kész az új szülőszobák, már hetek óta holnap költöznek :) Labda és kád lesz (3-ban a 7 vagy 8-ból), bordásfal nem. Szép színesek (narancs, sárga ilyenek) és szép fabútorok vannak, mindegyiknek saját vizeshelysége. Szóval nagyon profi. És ma hallottam, hogy lesz saját császárosműtő is mellette. Üdv

Kép
gombahölgy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?