ESZTER:Nagyon klasszak a képek, egy kicsit irigyellek is, mert amikor mi voltunk nem lettek ennyire jó képek
Minden olyan szépen, és jól látszik rajta
SÓSZÓRÓ:Hát remélem én is hogy összefutunk, jó lenne mert legalább lenne ismerős.
Egyébként mi a keresztneved?
De tényleg igazad van, mert az Evu kivételével most mindenki előbb szült. Úgyhogy csak várjunk...
NYULANKA:Én nagyon szívesen segítenék neked, de sajnos halvány lila dunsztom sincs
De biztos vagyok benne hogy itt majd valamelyik rendes csaj tud neked segíteni
Egyébként én nagyon mázlista vagyok mert képzeljétek el hogy a 9 hónap alatt, egyetlen egyszer hánytam, az is most volt nemrég de betegség miatt(hasmenés, hányás egy napig)
Én soha nem szédültem ájultam hánytam, a barátnőm aki 2 hónapja szült két iker kislányt, ő végig rosszul volt
De az is érdekes hogy most így a vége felé szédülök
Ja és üzenem minden "fiatal" kismamának ( itt a terhességi időre gondolok)hogy olyan hamar elfog repülni az idő hogy észre sem veszitek és az egyik nap még azt várjátok hogy mikor mozdul meg, a másik pillanatban pedig hogy bárrmikor megszülhettek
A TANÁCSOM MINDENKINEK: élvezzétek ki a terhességet amennyire csak tudjátok. Egyetek-igyatok amit csak akartok, (persze mértékkel) öltözzetek csinosan, én imádom a pocakom "mutogatni" nagyon büszke vagyok rá.
És a férjeknek pedig hogy MINDEN NAP TESSÉK MEGDÍCSÉRNI A KISMAMÁT, MILYEN GYÖNYÖRŰ, MILYEN CSINOS, ÉS MENNYIRE BÜSZKÉK RÁ
Az én hasam csajok olyan lett mint egy zebra bőre, akkorát nőtt, de a férjem azt mondta hogy ettől ő még jobban szeret
Úgyhogy csajok HAJRÁ MINDENKINEK MINDENT BELE