Új privát üzeneted érkezett!

Elan
Hormonvizsgálatokat még nem csináltak?

Csibe
A láz nem tesz jót a spermáknak!
Stimu alat kb2-3 kell menni uh-ra,1 nap a leszívás, 1 nap a beülti és kb 2 hét táppénz az eredményig.
Lombikos lányok!Jól írtam? :)
gabicsibe

Gabicsibe, de, csináltak, de nincsenek nálam az eredmények... nemsokára elkérem. Csak azt tudom, hogy nem volt magas a prolaktinom, meg annyit mondott a doki, hogy a hormonszintem olyan, mint egy "változó korban levő nőé"
elan

Gabi
Majdnem! De ügyes voltál! Köszi!
Kicsit többször kell menni mint 2-3, attól függ milyen protkollon vesz részt az ember lánya.
Nekem long volt, most emlékeimből próbálom leírni már 2 éve volt.
Ugye két hétig decapeptyl szuri, után uh, aztán jött +2 szuri és már sűrűbben kellett menni, a végén már két naponta. Júl. 22-én kezdtem a szurizást és aug.15-én volt a leszívásom, 18-án a beültim.

De vannak itt frissebb lombikosok, ők pontosabban le tudják írni.

manda

Az imént felhívtam a Kaalit, kiváncsi voltam, ott mi a helyzet. Május 5-re adtak egy időpontot, a biztonság kedvéért beírattam magam. A dokimmal meg konzultálok, hogy mit szól hozzájuk.

Szerintetek gondot okozhat, hogy a párommal nem vagyunk összeházasodva?
elan

Elan
Úgy emlékszem valami papírt mintha kérnének az élettársi kapcsolatról, de nem tudom.

manda

Elan
Igen kell papír!Közjegyző által hitelesített!A Kááli és a Bmc között az a különbség,hogy ott mindenért fizetni kell és itt még egyenlőre csak a gyógyszerekért!
gabicsibe

Elan
Ja!Meg a fagyibabákért!
És csak a clostyt tudják erre adni?Érdekes!
gabicsibe

Sziasztok!

Megmaradt egy Ovitrelle injekcióm. 2007.07.hóig felhasználható. Eddig hűtőben tároltam. Ingyen elvihető, de el kellene érte jönni. Bp-i vagyok. Akit érdekel írjon privit.

üdv

Agnese

Kép

Kép
agnese

Minyu??????????????
Gabi,
azt a mondatot a lap elején biztosan nekem szántad? Most nem vagyok magam alatt, de komolyan! Azért köszönöm, hogy gondoltál rám:)
Elan,
köszi a tájékoztatást:) A Kaáliba lehet bejutsz előbb, ezek szerint, de ott minden pénzbe kerül,nem is kevésbe, még a vérvétel is, én úgy tudom! Júniusig próbálkoztok spontán, hátha sikerülne:) Akkor mag, ha nem, nyáron belevágtok a BMC-s "projektbe"! Így legalább hagytok időt magatoknak! Tudom, nehéz kivárni, én is így vagok ezzel!! De azért én kívánom, hogy sikerüljön spontán is:)
Többiek, mi újság?
Estrella,
jaj, holnap teszt, de izgi! Írj, ok!? Nagyon drukkolok:)
Lukrécia
jól vagy?
Lexi????????????? Hogy érzed magad?
Kismamik hogy vagytok? Van még rókakoma?
baby.81

BABY
Elannak írtad,hogy nem vagy a toppon!Ezért gondoltam,hogy magad alatt vagy!
Őrülök hogy nem így van!!!!
gabicsibe

Gabi,
ja, értem, de nem úgy értettem, hanem vele kapcsoaltban nem vagyok a toppon, hogy nem tudtam, hogy neki mi a gondja, érted?:)
Szóval, köszi,most épp jól vagyok, úgy vagyok vele, hogy majd lesz valami:)Mondjuk egy baba:)
baby.81

Húú csajok, már szétizgulom magam.
Ma egyébként egész nap úgy éreztem, hogy meg fog jönni.
Már vettem tesztet is, ilyet még nem is láttam, piros vonalnak kell majd lennie a kék vonal mellett :?
Reggel üzenek mindenképp, de én úgy érzem, hogy ez most nem sikerült. :(
Vendég

Sziasztok!
Sajnoa egész délután szarakodott a babanet,és csak most engedett be...Lehet csak engem nem szeret??? :roll:

Gabi!
Ez szuper!Mindjárt itt van csütörtök!!!!!!!!

Elan!
Sajnos ilyen messze adnak időpontot első konzultációra.... :( :( De vigasztaljon, hogy ott van a baba az alagút végén, aki Rád vár!!!! Nekem is ajánlották a Káálit...Én is gondolkoztam rajta, de én bízom a Szűcs dokiban, és magamban, hoyg a második sikerül....
Ha nem vagytok házasok, kell egy élettársi szerződést kötni, közjegyző által hitelesíteni potom 14 ezerért... :twisted: :twisted: Mi is végígjártuk ugyanezt, úgyhogy tudom...Majd 1 hónap múlva kaptunk időpontot közjegyzőhöz...Már javában tartott a stimu!

Csibe!
Én a stimu idejére is táppénzre vetettem magam, mert olyan volt a munkahely...Lombiknál elvileg jár a stimu idejére is....Elmentem a házidokimhoz, vittem a stimus lapom, és már írt is ki...Hogy mivel, azt nem tudom, és egészen az eredményhírdetésíg itthon voltam, + 2 nap, hogy pihenjek....Az én dokim a rendes fajtából van(nem kérdez, és aranyos) Úgy emlékszem 1 év távlatából, hogy én is olyan heti 3 X voltam....Összesen a stimu alatt kb.8 alkalom....

A Kááliról annyit, hogy kolleganőm oda járt, és azt mondja, csak a konzultációért, és gyógyszerekért fizettek...Kivizsgálva mentek...Vagy a Nyírőről beszélt??? :roll: Ott is van ilyen???
Szerencsére én olyan tudatlan vagyok, csak a Kááliról, és BMC-ről hallottam eddig! :lol:
Vendég

Estrella!
Még nem biztos...Remélem csal a női megérzésed!!!És nagy pocival megyünk nyaralni!!!! :lol:

Minyuu!!!!?????????????
Vendég

Francba, elszállt amit írtam...
Csapó kettő...
Estrella, nagyon várunk reggel a jóhírrel!!! Remélem még pattanásnak semmi nyoma és az arcod olyan, akár a babapopsi! :)

Lukrécia, hogy vagy??? Lassan eredményhirdetés.

Babyka, a fagyibabák transfere után hány nappal volt az eredményhirdetésed? Hoppá, jut eszembe a tieid 5 naposak voltak. Akkor nekem majd hozzá kell adnom 2 napot?

Remélem nem szólom el magam, és magukhoz térnek rendesen pénteken! Kezdek hasonlítani Baby-ra :(

Minnyu????
süni76

Kriszti, Estrella
Tényleg együtt mentek nyaralni? Nincs időm visszaolvasni, úgyhogy ha írtátok, akkor bocsi.

Baby
megvagyok, de semmi különös. Holnap megyek megint. hihetetlen mennyiség hormont nyomok magamba. Egyfolytában arra gondolok, hogy ez az utolsó esély, mert mire a következő jönne, már bevezetik, hogy kettőt támogatnak és akkor vége. Akkor soha nem lesz gyerekem. Rohadékok, őket nem érdekli, de az én életemnek akkor mi lesz az értelme?

Ki jön holnap? Bár akikkel hétfőn cimbiztem, azok jönnek, úgyhogy nem aggódom, lesz beszélgetőpartner:)
Vendég

Estrella
Azért kapod,hogy holnap két vonalad legyen :lol:
Kép

És még küldöm azoknak akinek szüksége van holnapra!
gabicsibe

Süni,
Köszi, te is kezdesz parázni?:)
Szóval, ha te hétfőn kaptad meg a tüszőrept, vagyis tagnap, akkor ma (kedd) elvileg megrepedt, na a lényeg, hogy mintha holnap (szerdán, 03.28.) lenne a leszívásod és onnantól 3 napra ugye a beülti, az eredményhírdetés pedig a leszívás napjától 14. nap, tehát kb. ápr. 11-én lesz! Na, ezt jól levezettem,nekem kb így vezette le Wiegandt a múltkor!!! Nagyon remélem, hogy sikerülni fog, minden oklesz, ezen ne is izgulj, hogy felélednek-e,mert biztosan felfognak! Szorítani fogok ezerrel:) Addig dolgozol, mármint péntekig? És utánna, két hétig nem?

Ugyan mi lehet Minnyuval? Annyira kíváncsi voltan rá, hogy írta, hogy ő úgy érzi, hogy sikerült! Remélem jól érezte,csak nem kerül gép közelébe!!
Nellike,
hogy érzed magad? Hogyan telnek napjaid, dolgozol?
Málna,
hogy vagy? Nem sokára mehetsz a lombikkal kapcsolatban megbeszélni a dolgokat:) Mikor utaztok el?
baby.81

Estrella drága
drukkolok neked hogy sikerüljön,remélem csal a megérzésed és örömhirrel jössz holnap :lol: :lol: :lol:

Lexi
nem szabad arra gondolni mi lesz ha nem....igenis sikerülnie kell :oops: :oops: nekem sem lesz már támogatottam ha ez a köv lemegy :cry: :cry: de remélem ez sikerül,ha nem akkor beállok a gólyahiresek közé,és várom a pici öribabámat :oops: :oops: persze addig is próbálkozunk :oops: szóval mindig van remény :lol: :lol: szoritok hogy ez sikerüljön :lol: :lol:

bibar

Brumi, mizujs??? Ugye ma kezdted a szurikat???
süni76

Sziasztok!

Estrella

Hú nagyon szorítok holnapra!Szörnyű ez az elötte levő este-éjszaka!Nagyon drukkolok!!!!!!!!

Süni

utánanéztem neked,az én fagyisomat február 20-án rakták be és márc 2 volt az eredményhírdetés,3 naposak voltak,ugyhogy így talán könnyebben ki tudod Te is számolni.Ne feledd,a február rövidebb.Aztán írd meg mire jutottál...

Drága Bébi!

Mindig érdeklődsz,olyan cuki vagy,köszike,telnek a napok,de naggggyon lassan.

Minyuuuuuuuu????????????????????????????

Bibarcicuka

Puszillak drága! :P
lukrécia

Bibar

Megint egyszerre...... :P
lukrécia

Lukréciám, számításaim szerint akkor április 9-én lenne az eredményhirdetés. Abban a hónapban lesz a szülinapom. Kiegyeznék egy "hangos" ajival :wink:
süni76

Sünike
akkor husvét hétfőn neked egy jó hirt hoz a nyuszika :lol: :lol: :lol:

Lukréciám
bizi-bizi,mi nagyon együtt vagyunk :lol: :lol: ma ültettem borsot,babot,hagymát,sütőtököt,salit,ha jó kislány leszel kapsz majd belőle amikor kinő/márha kinő :oops: :oops: /
pénteken meglátogatunk,nem úszod meg :lol: :lol: holnap angolra megyek,de csüt.-ön beszélünk
puszika

bibar

Sziasztok! Most tudtam csak jönni, mert munka után edzésen voltam , aztán vacsit főztem és a többi... Köszi mindenkinek az érdeklődést jól vagyok, mennek a napok, dolgozom (mert jó sok lemaradásom van)

Drukkolok holnapra Estrella, tessék mostmár javítani a statisztikát!

Lexi! Ne arra gondolj, hogy mennyi hormont nyomsz magadba, hanem arra, hogy miért! Ennek most sikerülnie kell! Küldöm a pozitív energiát!

Lukrécia? Hogy érzed?

Sünike! Na ugye! Akkor emlékszel? (Egyébként ezek a képek vannak fent rólam már vagy egy éve. Lusta vagyok feltöltögetni másikakat.) Én legközelebb már biztosan meg foglak ismerni :wink:

Jó éjt mindenkinek, megyek és nézek valami jó műsort a tévében. :)
nellike

Sünci

Na akkor tényleg húsvéti meglepi lesz.... :wink:

Bibarci

Szupiszupiiiiii!!!!Nagyon várunk pénteken! :D De jó,akko má ződségeshö se kő jánom ezentú!Csütörtökön beszélünk,puszi

Mindenkinek szép álmokat.

Minyuuval mi lehet? :shock:
lukrécia

Lányok!
Én is Minyuu-ra várok...Aztán dobnék egy táblát.....
Vendég

Atyaég, tényleg, az már húsvét :D
süni76

Gabicsibe, a dokim csak Clostyval próbálkozott eddig... de nem hinném, hogy mást tervez, ha így lenne, nem utalt volna be a BMC-be...

Baby, azt hiszem, ha eddig kibirtuk, az az egy hónap ide-oda már nem számít... Nem tudtam, hogy a Kaáliba mindenért fizetni kell, azt hittem, csak az első vizsgálatért... De igaz, ez nem a türelmetlenek sportja.

Kriszti, akkor úgy tűnik, közjegyzőhöz is jó előre be kell jelentkezni...Köszi, hogy szóltál, legalább akkor ezt is belekalkuláljuk :)
elan

Elan!
Nálunk nem sok közjegyző van, vagyis nem sokat ismerek, ezért kellett előre bejelentkezni...Nem tudom, merre laksz, lehet hamarabb kaptok időpontot...Úgy legyen!
Nem tudom, mondtam e már, ha gondolod, küldd el az adataid, ,és beírlak táblánkba... :wink: Előző oldalon ott van, mik kellenek.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Köszönöm mindenkinek, hogy gondolt rám és szorított és bízott bennem, de .... és innentől tudjátok a választ. :(
Vendég

Köszi hogy hiányoltatok, de nem sikerült.
Hát már a megérzésében sem bízhat az ember :cry:
Na mind1, ez van...majd egyszer sikerül. Amúgy ez papíron a 3. lombikom volt. Nem tudom mikor megyek legközelebb.

Mindenkinek sok sikert!

üdv. minyuu
minyuu

Sziasztok,
Köszi a válaszokat lányok.
Párom biopsiája elhalasztva jövő hét szerdára.
Minyu, Estrella sajnálom :(

csibe
csibe32

Jajj, lányok. Nagyon sajnálom :(
süni76

Minyu, Estrella!

:cry: :cry: :cry:

jucicuki

Estrella,Minyuu
Sajnálom! Kép

Ez a március elég gyatra volt!Reménykedjünk az április sokkal eredményesebb lesz!!!
gabicsibe

Kriszti:
Beírhatod a táblázatba, hogy lombik július vége-augusztus eleje.
Addig nem fogok menni a BMC-be. Csak az Istenhegyi úti Klinikára megyünk majd genetikai vizsgálatra 1-2 héten belül.
Ja, és azért az érdekelne, hogy most akkor együtt nyaralunk vagy nem?
És persze a spinning is érdekel, 3 hónap alatt valami fogyást kéne produkálni nyaralásig.
Vendég

Minyuu, Estrella!
Sajnálom!!!! :cry: :cry:

Estrella!
Gyere át a fogyitopikba....3 hónap alatt én is 10 kilótól akarok megszabadulni...Még csak 3 napja kezdtük! És a spinningre, kondizásra szivesen látunk!!!Sajnos! :(
Spinning minden héten 1 X, attól függ mikor nem dolgozom, mert este van csak, kondizni pedig bármikor be lehet menni, este 9-íg nyitva vannak...Rengeteg gép, és jók!
Ha megadod ott az adataid, személyreszabott programot csinálnak neked...Én gondolkodom egy szombati napban, hogy elmegyek megint...Mit csinálsz szombaton???Úgy délután körül??? :roll:
Vendég

Estrella!
Azért én megvárom a hivatalos eredméyn közlését! Jó??? :roll:
Vendég

S.O.S lányok!

Puregon tollat használok! Hétfőn összeszerelték nekem BMC-be, a napi adagom 125 NE, hétfőn ott BMC-be megkaptam, tegnap itthon.
Na de most jön a problémám!
Mivel 300 NE van a Puregon patronba, amiből már megkaptam 250-et, így 50 NE kuka :?: :?:
Ha tudnám legalább, hogy tutira 50 NE van a patronba...de azt mondták még múltkor BMC-be, hogy általában kicsit túltöltik.
Gondoltam rá, hogy beadom ezt az 50 NE-t, és a másik új patronból meg 75 NE-t, de mivel nem tudom mennyi van pontosan ebben a megkezdettben, így dobhatom ki?
Ti ezt, hogy csináljátok :?:
Menopurból is felet kapok, így minden nap dobjatok ki fél Menopurt, ez is tök bosszant....
Lányok, ha van valakinek ötlete, tapasztalata, kérem segítsen!

Köszi!

Lexi! Gondoltam ma rád, remélem alakul a dolog!!

Estrella és Minyuu!
Sajnálom! :( :(
timy28

nem dobjatok, hanem dobhatok.. :)
timy28

Szia Timy!
Kb. 400 egység van benne...Úgyhogy sztem még a mai napod bőven kifutja....És még marad is benne....
Ne dobd ki, csak 1 hátránya van, 2 X kell szúrnod magad!
A másik, hogy felhúzod ugyanúgy 125-re....És szúrod, és ha teljesen benyomod, akkor volt benne annyi(de tuti van), és ha nem tudod teljesen benyomni, megnézed, hol állt meg, és azt kivonod a 125-ből..és a másikból annyit szúrsz.Húúúú, remélem érthetően leírtam... :oops:
Vendég

Estrella,Minyu sajnálom :cry: !

Kriszti szerintem a nyaralás is meg fogja hozni gyümölcsét,nem muszáj a kutya :lol: !

Gabi,Süni szorítok nektek nagyon!!!

Lukrécia az áprilist neked már jól kell kezdened :wink: !

Azt szeretém megkérdezni tőletek,hogy a fagyibabákért mindenképp fizetni kell,vagy csak ha nem akarsz várólistára kerülni :roll: ?

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Na, akkor dobok egy táblát......Kicsit összébb húztam, helyszűkítés gyanánt!
A babásoknál a kötelező vizsgálatokat úgyis beírja mindig Zsókuci is.... :oops: Így ezzel spórolva összébb tudtam húzni a sorokat, kevesebb helyet foglal... Kép
Kép
Kép
Vendég

Kriszti,

Érdekes a táblázat, böngészgettem :) A kis piros szívescskék mit jelölnek? Arra gondoltam, ha már legalább az első vizsgálaton túl leszek, esetleg van már dokim, akkor majd megírom a dolgaimat.
A dokihoz a vizsgálat után kell bejelentkezni, gondolom, elképzelhető, hogy még utána is több hónapot kell várnom, amig fogad? Vagy csak az első vizsgálatra ilyen hosszú a bejelentkezési idő?
Még valami: gondolom, nem azonnal lombikban gondolkodnak a dokik sem, hanem először megpróbálják rendezni a ciklusomat, hátha utána spontán is összejön... legalábbi reménykedem ebben :)
elan

Elan!
Igen, érdekes kis táblázatunk van...
A piros szivecske a babák számát jelenti....Vagyis akiknek már sikerült!
A többi adatból pedig nyomon tudod követni, ki mikor hova megy!Igyekszem minden oldalra feltenni egyet! Vannak csúszások, mert ha valaki épp vizsgálatra megy, vagy eredméynhírdetésre, és nem tud írni addig, míg elindulok este dolgozni, akkor aznap nem teszek fel.... :roll: :lol:
Vendég

Áááá Kriszti, Te vagy az én megmentőm!:)
Akkor ha jól értem: Felhúzom 125-re, elkezdem nyomni, ha útközben megáll, akkor 125 ből kivonom ahol megállt, pl mondjuk 75-nél, akkor ebből 50-et tudtam beadni, új patron a tollba, és akkor abból meg 75-öt adok, igaz?
Nem tudtam, hogy megáll, ha nincs benne anyag!
De így mostmár ok, legalább ezt nem kell kidobálni:)
Menopurra nincs valami ötleted? :)
Abból felet kell adnom naponta, így felet mindig ki kell dobnom.
Ha jól számolom, akkor naponta kb 3000 Ft megy a kukába :(
Köszönöm egyébként a puregonos ötletet! ;)
timy28

Timy!
Szivesen!!! :lol: :lol:Igen, jól értetted!!! :lol: Én ugyan 150-et szúrtam, és 3 X tudtam szúrni 1 patronból, majd a 4. szúrásnál csak 50 volt, beadtam, és a másik patront 100-ra húztam.... :wink: Muszáj spórolni! :lol:
Megáll egyébként, mert nem tudja a gumit(ami a végén van) tovább nyomni.... :lol:
Sajnos a menopurra nincs ötletem...Nem hiszem, hogy az oldott ampullát lehetne tárolni hűtőben másnapíg...De kérdezz rá pénteken, hátha.... :roll: Mert ez tényleg pocsékolás!
Sok sikert, és sok sok tüszőcskét Neked!!!!! :lol:
Vendég

Na, most aztán fő a fejem újra!!!!Riát nem írtam át spontánba.... :oops: :oops: :oops: Most megteszem, és dobok egy újat!!!Bocsi, bocsi, bocsi...... :oops: :oops:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?