Sziasztok!
Sajnoa egész délután szarakodott a babanet,és csak most engedett be...Lehet csak engem nem szeret???
Gabi!
Ez szuper!Mindjárt itt van csütörtök!!!!!!!!
Elan!
Sajnos ilyen messze adnak időpontot első konzultációra....
De vigasztaljon, hogy ott van a baba az alagút végén, aki Rád vár!!!! Nekem is ajánlották a Káálit...Én is gondolkoztam rajta, de én bízom a Szűcs dokiban, és magamban, hoyg a második sikerül....
Ha nem vagytok házasok, kell egy élettársi szerződést kötni, közjegyző által hitelesíteni potom 14 ezerért...
Mi is végígjártuk ugyanezt, úgyhogy tudom...Majd 1 hónap múlva kaptunk időpontot közjegyzőhöz...Már javában tartott a stimu!
Csibe!
Én a stimu idejére is táppénzre vetettem magam, mert olyan volt a munkahely...Lombiknál elvileg jár a stimu idejére is....Elmentem a házidokimhoz, vittem a stimus lapom, és már írt is ki...Hogy mivel, azt nem tudom, és egészen az eredményhírdetésíg itthon voltam, + 2 nap, hogy pihenjek....Az én dokim a rendes fajtából van(nem kérdez, és aranyos) Úgy emlékszem 1 év távlatából, hogy én is olyan heti 3 X voltam....Összesen a stimu alatt kb.8 alkalom....
A Kááliról annyit, hogy kolleganőm oda járt, és azt mondja, csak a konzultációért, és gyógyszerekért fizettek...Kivizsgálva mentek...Vagy a Nyírőről beszélt???
Ott is van ilyen???
Szerencsére én olyan tudatlan vagyok, csak a Kááliról, és BMC-ről hallottam eddig!