Új privát üzeneted érkezett!

Basszus! Most látom, hogy a Timy, meg a Lexi is ott volt ma :? Szerintem Timy téged is láttalak, feltéve, ha téged hívott be a Szücs doki a II. vizsgálóba. Mentségemre szolgáljon, hogy az arcod a kis képröl ismerös volt, de olyan gyorsan zajlottak az események, hogy mire eszméltem, már be is mentél. Aztán engem is behívott az Újvári.

Persze én voltam a béna, mert tegnap meg se néztem, hogy ma kik mennek. Még reggel a férjem meg is kérdezte pedig, én meg azt mondtam, hogy szerintem ma közülünk senki.
nellike

Nellike

Biztos azért kellett leadnod,mert van aki menstruál de mégis terhes,nem?Én pl a méhenkívülimnél menstruáltam.Mindegy,legalább vége ennek a rémálom napnak,most már nyugi.Most mik a továbbiak?

Lippa

Gyönyörűek a lányok,én is megkukkoltam őket....

Süni????
lukrécia

OK,egyszerre írtunk...
Süni,
örülök a jó híreknek.Nem akkor kell fizetni,a beülti napján?Szerintem úgy logikus....
lukrécia

Sziasztok!
Nellike!
Pedig én beírtam a táblába.....És még fent is volt az oldalon!Sőőőt, még írtam is, kiemelve, hogy kik mennek ma! :wink: De nem baj! :lol: Majd legközelebb már tudod, kiket kell leszólítani! :lol:
Nem semmi várakozásod volt, egy nyamvadt receptért..Viszont amit nem értek, minek kellett pisi... :roll: Kicsi vagyok én ehhez! :lol: És akkor Áprilisban rögtön indultok is???

Sünikém!!
De jó!!!!Nagyon fogok neked szurkolni!!Persze mindenkinek!!!Már be is írtam a táblába!!!
Aztán ha hazaérnek a többiek, akkor dobok egy táblát...Még meló előtt mindenképp!
Vendég

Én figyeltelek benneteket, de csak Timy-ről láttam fotót.

Nellike, akkor én lehettem az, bár a türkiz kardigán nem rémlik. Elég zizi voltam. Rohantam a szurit kiváltani, mert gyorsan be kellett adatnom. Beadtam volna én is, csak nem hordom magamnál a fertőtlenítő spray-t. Nem is értem, miért :)
süni76

Süni!
Egyszerre írtunk! Helytelen, hogy nincs nálad fertőtlenítő spray! :lol: :wink:
Vendég

Süni!
Tényleg érdekes, hogy ilyen hamar lenne időpont.....MI mindenképp júliusban akarunk menni, mert ma tudtam meg, hogy van egy nagyon kedvező nyaralás Spanyolországba június közepétől, július 3-íg....És nem tudom, miért , de érzem , a második transzfer tuti sikerülne.... :roll: :wink:
Vendég

Lippa!
A lányaid csodálatosak!!!Nekem is 2 kislány kell!!!!!! :lol: :wink: És tényleg nem hasonlítanak annyira...De csodaszépek!!!A Lilla név nálunk is esélyes....Páromnak nagyon tetszik!Perzse nekem is... :lol:
Vendég

Sziasztok,

A dokim ma közölte velem, hogy beutal a Budai Meddőségi Centrumba, mert ott majd "helyretesznek". A problémám az, hogy a fogamzásgátló elhagyása után nem indul újra a hormonháztartásom, egyedül Clostilbegyttel van peteérésem, de nagyon rövid (21 napos) ciklusokkal. A párommal csak most hagytuk el a védekezést, de valószínüleg önmagában a Closti nem segít a problémámon...
Szóval, most úgy tűnik, hogy irány a BMC, de mindenütt azt olvastam, hogy igazából azok járnak oda, akik hosszabb ideje próbálkoznak sikertelenül. Esetleg van közöttet olyan, aki hozzám hasonló gondokkal küzdött, és ennek ellenére elvállalták, és rendbehozták?

Előre is köszönöm a választ!
Andi
elan

Kriszti:
Mi is akkortájt megyünk Spanyolba, Vasműs szervezés, buszos, olcsóbb....csak nemhogy ti is oda mennétek? Mesélj!
Lehet együtt nyaralunk? :D
Ria üzeni, hogy a táblában írd át, hogy spontán próbálkozás van most náluk.Köszike
Süni:
Ügyi vagy, péntekre mennek a drukkok!
Vendég

Sünike
jaj de jó,drukkolok neked nagyon :lol: :lol: a pénzt a beülti elött kell fizetni :oops: :oops: én nem értem te is kapsz tüszörepit,én egyik fagyisomnál sem kaptam,mindig megvárták hogy spontán megérjen :oops: :oops: mennyi van neked lefagyasztva?

Kriszti
egy nyaralás aztán jöhet a bébi,ez szuper lesz :lol: :lol: sajnos idén mi nem megyünk nyaralni,ez a háziko kifacsart minket :oops: :oops: de nem baj,megvan álmaim kertecskéje :shock:

Estrella
te már mint kismami mész spanyolba?????? :lol:

Nellike
ez szuper nap lehetett számodra :evil:

Elan
sajnos én nem tudok neked ebben segiteni :( de remélem elvállalnak és rendbehoznak :lol: :lol:

Lukréciám
hogy hogy nem irsz állandóan?én unalmamban mindig csak irogattam :oops: :oops: na puszka,ma tudunk beszélni 6 körül,nincs itthon az uram,csak 7 re ér haza :oops: :oops:

bibar

Süni! Pedig fent vagyok az iwiw-en is az ismeröseid között :)

Mivel rózsaszín felsö volt rajtam, lehet, hogy esetleg az maradt meg benned? Vagy úgyse rémlik? Mindegy, majd legközelebb :(

Lukrécia! Április vége felé fog megjönni a következö, kb. 22-e körül és akkor szeretném elkezdeni a második stimut. Addig pedig spontán próbálkozás :wink:
nellike

Sünike,
de jó, örülök neked nagyon:) Fizetni, akkor kell aznap, amikor már tuti, hogy feléledtek és be tudják tenni őket:)
Pénteken majd nagyon megy a drukk, remélem most ez sikerülni fog:) Bízom bennetek!!! És addig mész dolgozni? Én elhatároztam, hogy ha megint beültetik, akkor csak egy hetet maradok itthon:)
Na, jó legyél!!! Ja, képzeld, ahogyan azt megéreztem, ma hajnalban megjött és hát kicsit jobban fájt, mint szokott, de annyira nem vészes! Így, ha jó számolom, akkor kb. ápr. 19-én lesz a beülti, ha jó lesz minden! Remélem nem kell már májusban a fagyasztott petike:)
Lukrécia,
hogy érzed magad? Mikor is lesz eredmény? ápr.2.? De izgi!! Szorítok! Hogyan telik a napod?
Nellike,
de szar napod volt ma akkor, de most gyorsan felejtsd el és pihenj! Sajnálom, de fel a fejjel, irány a következő:)
baby.81

Kriszti
nemtudom miért,de én is így éreztem,hogy a második sikerül :wink: .Csak mi nem nyaralni mentünk előtte,hanem vettünk egy kis kutyát (ez már csak részlet kérdés) :lol:

Süni örülök a jó híreknek,szorítok nagyon!

Nellike ez nem semmi te szegény :cry:.Egy barátnőm pénteken volt,akkor sem volt a Konc és a Zeke,neki 3/4 4-kor sikerült bejutnia!

Lukrécia köszi,aranyos vagy!Drukkolok neked is nagyon :D
lippa

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Köszi a bíztatást lányok :) Majd a következő...Akkor már május lesz és remélem szép lesz az idő, sokat lehet majd pihenni a kertben a fák alatt 8) Ugye már nincs is olyan messze?

Üdv köztünk Elan! A probléma az sajnos probléma, de majd az első konzultáció után kiderül. Nem tudom, hogy milyen vizsgálatokat csináltak már nektek eddig, attól is függ hogy hogyan tovább. Mi már mindannyian régóta próbálkozunk, de az nem azt jelenti, hogy nem vagy "közénk való" A Clostilt én is szedtem 8 hónapig és a teszt ettől még nálam se lett pozitív, (csak a mérleg mutatott jóval többet ) mert csak itt a BMC-ben vizsgálták pl. a petevezetőimet és hát mindkettő el volt záródva, úgyhogy a hormonok önmagukban sokszor kevésnek bizonyulnak :? Remélem nálad sikerül megoldani a problémát hamar és spontán összejön a bébi :wink:

Estrella! Izgulsz már? Szorítok ám nagyon!! :)
nellike

Minyu,
holnapra szorítok nagyon, hogy bejöjjön, amit megéreztél:)
Aki megy holnap, annak megy a drukk:)!!!!
Lukrécia,
hol vagy, pihengetsz?
baby.81

Sziasztok
Ma leszólítottam Timy-t. A fényképről egyből felismertem. Kicsit beszélgettünk. Ez a mai nap sem volt egyszerű. Megint emelt W doki az adagomon. Már két Merionált és 150 Puregont kapok. Hihetetlen!
Estrella!
mizu van?
Vendég

Lexi,
sziaaaaaaaa:)
Na, már itt jársz!? Akkor már nem sokára lesz a leszívás!? Az tényleg jó sok Merional, én felet kaptam. Mikor mész megint? Ápr. 5-én nem jössz? Én megyek,jó lenne talizni:) Jó legyél:) Puszi:)
baby.81

Süni :lol: :lol: :lol: de jó, szorítottam, hogy szépen nőjön a nyálkahártya :wink:

Lexi, de jó, hogy Ti is beindultatok :D

Puszi mindenkinek!

Judit

jucicuki

Baby
szerdán megyek, gondolom pénteken is. Hétfőre jósolta a doktor úr a leszívást valószínű akkor szerdán beültetés. Jól elhúzom megint. A nyh jó, de kevés van megint. Akikkel ma beszéltem mindenki 24-25 petesejtet produkál. Én meg lóadagnyi hormontól 4-5 petikét. Nem tom miért. CSak nehogy túlstimu legyen, mert már ezeket is érzem. Nem vagyok túl jól.
Vendég

Baby
szerdán megyek, gondolom pénteken is. Hétfőre jósolta a doktor úr a leszívást valószínű akkor szerdán beültetés. Jól elhúzom megint. A nyh jó, de kevés van megint. Akikkel ma beszéltem mindenki 24-25 petesejtet produkál. Én meg lóadagnyi hormontól 4-5 petikét. Nem tom miért. CSak nehogy túlstimu legyen, mert már ezeket is érzem. Nem vagyok túl jól.
Vendég

Szép estét mindenkinek!
Húúúú, most tudtam csak leülni írni!Este 1 óra alatt 6 mentő szaladt be hozzánk, a traumra pedig 3...Ebből 1 politraumatizált...(elég súlyos!)Szóval, most végeztünk az utolsó simításokkal...

Estrella!
Most olvasom csak, mit is üzent Ria!
Igérem, a következőben már a javított lesz.....És láss csodát!!valóban mi is azzal a turnussal akarunk menni, barátnőm ott dolgozik, valami irodán, és ő mondta...lehet tényleg együtt nyaralunk??? :lol: De jó lenne!!!Bár ez még nem biztos....

Bibar!
Nekünk is azt hiszem ez lesz au utsó nyaralásunk!!!! :wink: Szivesen lemondok róla! :lol: hááát, bizony egy ház vásárlás nem olcsó!Nekünk csak lakás van, de elég azt kifizetni! :(

nellike!
Úgy látszik, senki nem talál meg.....A múltkor én sem találtalak! :oops: :oops: :oops: De azóta nagy betűkkel beírtam a megjegyzés rovatba.... :lol:

Elan !
Üdv köztünk!!!És gyere sűrűbben ha tudsz...reméljük megtalálják csodadoktorjaink a neked megfelelő segítséget!!!!!Bejelentkeztél már?

Lexi!
Az szép!!!Akkor Te sem vagy egyszerűen stimulálható!!!! :shock: Nekem is ekkora adaggal kellett mennem, +Luveris napi 1!De meglesz az eredméyne, meglásd!!! :wink:
Sokszor nem jó ám a sok petike!!!!Legyen 4-5 , de mind príma állapotú!!!Erre gondolj! :lol:

Minyuu!!!!
Nagyon szorítok, hogy a következő javításom egy csodaszép szivecske legyen!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mindenkinek szép álmokat!
Én megyek, olvasgatok egy kicsit, amíg megtehetem! :wink:
Vendég

Ez lemaradt:

Lippa!
lehet nekünk is kiskutyát kellene vennI??? :roll: Mi is gondolkozunk rajta, de úgy voltam vele, ha baba lesz, panelban nem nagyon férnek el egymás mellett! :lol: De gondolom a nyaralás is jót tesz!
És ki tudja, lehet már 3-an jövünk haza! :wink:

Lányok, Hallott valaki az SPA méregtelenítésről????
Itt van infó róla,:
http://www.shp.hu/hpc/hpc_member_3g.php ... 1148066908
és bocsi, ha valaki hülyeségnek tartja, de engem megfogott.Nem drága, és az ember minden hülyeséget kipróbál....Egy ismerősöm most vesz ilyen gépet, én lehet ezt kipróbálom! Elméletileg méregteleníteni kellene a szervezetet...Segíti a teherbeesést.Lehet van benne valami.
De szivesen venném, ha volna valakinek ilyen tapasztalata....
Vendég

Sziasztok:)

Gondolom már mindenki alszik...Én meg csak most értem ide :)

Lexi! Örülök, hogy megszólítottál, és szurkolok, legyél Te nekem a követendő példa, úgyis sok a hasonlóság! ;)

süni! Amikor másodszor behívtak, mondták is, hogy már hívtak egyszer, de valamiért Én nem hallottam...:)
Meg is dicsért Szűcs doki (nekem Konc a dokim, de ma nem volt, így Szűcs dokihoz mentem), hogy milyen jó beteg vagyok, nem rúgom rájuk az ajtót türelmetlenül, sőt még amikor hívnak se megyek:))
Egyébként mi ma 7:15-kor már ott voltunk, és délután 15:40-re végeztünk!! Jó mi?:)

Egyébként Én is nézelődtem, de nem ismertem fel senkit :(
Rossz az arcmemóriám, na meg nem is tudtam kit kell figyelnem, nem tudtam, hogy ki megy ma rajtam kívül :(
Rajtam csíkos (fekete/fehér/szürke) tunika volt, farmernadrággal, ha ez segítség. Ja, és megtoldva egy 191 magas, kopasz férjjel :)
Ha Lexi nem szólít le Őt sem ismerem meg :)

Na és most rólunk:
Ma elkezdtem adni a puregont (napi 125) és a Menopurt (napi 1/2).
Pénteken megyek ultrahangra.
Ma megcsinálták nagyrutint és elküldtek még 15:45-kor EKG-ra, de végülis nem is gond, hogy most kellett mennem, mert nem volt előttem senki, így azonnal bemehettem, végeztünk is 3 perc alatt.
BMC-be ugye ma kellett először beadni szurikat, de mire végeztünk és kiderült mennyit kell szurni, már nem volt senki se vérvételen, se laborba..(Irénkéék mondták is, hogy de jóóó, még egy csomóan vagyunk, de már nincs senki aki beadja a szurikat).
Végül Irénke elintézte, hogy az Erika főnővér helyettes beadja nekem a szurikat, nagyon ari volt, mindent szájbarágósan elmagyarázott.
A többieknek valszeg már a nőgyógyászatra kellett átmenni a szurik miatt...

Huhh, most nézem milyen hosszú lettem :) Ritkán írok, de akkor bepótolom!

Most megyek is aludni, régen volt már hajnali 5.

Még péntekig jövök, de ha nem, pénteken megint BMC, Én olyan 9 körül megyek!

A hibákért, ha van elnézést, de már elég késő van :)

Puszi csajok!!!

Jó éjt!
timy28

Sziasztok!
Én akartam jönni tegnap este, de hiába próbálkoztam nem jött be a babanet oldal. :(
Jó sok minden történt tegnap, örülök, hogy mindenki sorra került, megvizsgálták, kapja a szurikat...stb. Mindenkinek szorítok.
Én jól vagyok, tegnap kicsit szúrkált a hasam, de nem volt vészes. Mindenki azt kérdezgeti tőlem, hogy érzek-e valamit? Hát nem. :?
Holnap reggel kiderül, ugyanis én tesztelek itthon, aztán majd jelentkezem mizu.
Nem mertem beleélni magamat meg semmi ilyesmi, persze azért nagyon örülnék. És már izgatott vagyok rendesen.
Kriszti:
Gyertek ti is, tök jó helyre megyünk és nem olyan drága. Jönnek a Juditék is (Voda). Asszem június 23-július 3-ig lesz. Salou-ba. Gyakorolhatom legalább a spanyolt. :)
Minyuu és Gabi:
Ma rátok koncentrálunk!
Vendég

Minyu!
Várjuk a jó híreket!
Lexi,
szorítok, hogy minden rendben legyen:) Akkor valószínű, hogy nem találkozunk:(
Estrella,
megy a drukk neked is holnapra:)
baby.81

Sziasztok,
Csendben olvasgatlak titeket. Küldöm mindenkinek a babaragacs tapikat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
Ti, hogy oldjátok meg a stimu alatt az orvoshoz járkálást? Betegácsiba mentek? Ha betegácsiba mentek akkor ki vesz fel titeket betegállományba? Körzeti orvos vagy nőgyógyász?

Nálunk helyzet változatlan. Elvileg csütörtökön lenne a biopsia, de páromnak 3. napja 39 fok körüli láza van, nem tudom, hogy mit csináljunk. :( :oops: .

csibe
csibe32

Sziasztok,

Köszönöm a kedves szavakat, rámfértek :) Még nem jelentkeztem be, mivel csütörtökön reggel megyek vissza a dokimhoz, hogy ideadja a beutalót, meg elmondja a tudnivalókat. Gondolom, ideadja a leleteket, és akkor bejelentkezem... mindenesetre megkönnyebbültem, hogy legalább végre elindultam egy úton, aminek a végén ott lesz egy baba :)
elan

Mindenkinek szép Kép -ot!

Süni
Akkor csütörtök este megkapod a szerencsehozót :D

Csibe
Szerintem hívd fel őket és kérdezz rá!Szerintem nem lesz jó,hogy lázas a párod!!

Elan
Üdv közöttünk!nyudotan felhívhatod őket és kérhetsz időpontot,mert sajnos csak sokára adnak!!

Estrella
Remélem végre kapsz olyan tesztet ami 2 csíkos! :D

Voltam uh-on méhnyálkahártya 10-es,petike össz-vissz 3,de jó nagyok (egy 19 és kettő 18).Csütörtök inszem.
Ilyen még nem volt!7-kor sor eleje,3/4 8-kor kijárat!kevesen voltak ma.

Minnyu
Most látom,hogy te is ott voltál!Remélem jó híreket kaptál!!!
gabicsibe

18-as akart lenni!nem értem hogy került oda a napszemcsis!

Képzeljétek nyertem ma egy csokit!vettem egy Snickerst és minden 5. nyer!Én voltam az 5. :lol:
gabicsibe

Gabi:
Ez szuper, akkor találkozunk csütörtökön? :)
Vendég

Estrella
Talizhatunk,ha megvársz!Én csak 12 körül fogok oda érni!
gabicsibe

Gabi:
12-kor?????????????????????????
Hát remélem addig végzek.
Szóval akkor lehet nem talizunk. Na majd máskor, majd a babatalin összejövünk. :)
Vendég

Sziasztok!
Minnyu?????

Gabicsibe, azért szép az a 18-19-es tüszőke!!!Szorítok nagyon! Akkor csütörtökön várom a szerencsehozót :)

Estrella, holnap reggel rajtad a világ szeme!!!! Megy a drukk ezerrel!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lexi, neked is, hogy minden oké legyen!!

Csibe, próbáljátok meg lehúzni a lázát! 39 fok körül biztos nem csinálják meg.

Elan, üdv köztünk! Szerintem is kérhetsz bátran időpontot.

Baby, legalább megjött... Egy lépéssel közelebb a következőhöz!

Timy, rajtam barna cipő, barna táska, barna kordbársony 3/4-es kabát, zöld felső és zöldes csíkos nadrág volt. Hajam kb. vállig érő és most éppen ki volt egyenesítve. Figyeltelek, de nem rémlik ekkora termetes ember melletted :( Sebaj, majd legközelebb.
süni76

Hm... ezekszerint nem kell megadni melyik orvoshoz szeretnék kerülni? Ahová beesik az ember, oda kerül, és kész? Mert eddig azért nem akartam időpontot kérni, mert azt hittem, a dokim konkrét orvoshoz fog beutalni... nem így van?
elan

Sziasztok!

Elan
Üdv közöttünk!
Hát amíg a vizsgálatok tartanak, bárkihez kerülhetsz! Utána érdemes valamelyik dokit választanod, aki szimpatikus! Idősebbet vagy fiatalabbat, kiben jobban bízol! Mindegyik szuper!!! Én Szűcs Zoltánhoz járok, vagyis majd megyek újból 1 év után. Nagyon lelkiismeretes fiatal doki!

Minyuu
:?: :?: :?: :?:

Süni
Szuper, mindjárt itt a transzfer, dejjjjjjjjjjjjjó!!!!!!!!!!!!

manda

Elan, az 1. konzultáción az éppen aktuális dokihoz kerülsz. A következőn viszont megkérdezik, hogy kihez szeretnél járni. Mi anno úgy döntöttünk, hogy bármelyikhez is kerülünk, biztos jó kezekben leszünk. Az 1. konzin Szűcs dokinál voltunk. Mivel szimpatikus volt, nála is maradtunk.

Nellike, valóban van rólad kép az iwiw-en, de amikor bejelöltük egymást szerintem még nem volt. Meg nem is nagyon ismertelek volna fel róluk. Míg meg nem láttam az esküvői képed...Te lehettél az tegnap :D
süni76

Sziasztok!

Elan
Üdv közöttünk!
Hát amíg a vizsgálatok tartanak, bárkihez kerülhetsz! Utána érdemes valamelyik dokit választanod, aki szimpatikus! Idősebbet vagy fiatalabbat, kiben jobban bízol! Mindegyik szuper!!! Én Szűcs Zoltánhoz járok, vagyis majd megyek újból 1 év után. Nagyon lelkiismeretes fiatal doki!

Minyuu
:?: :?: :?: :?:

Süni
Szuper, mindjárt itt a transzfer, dejjjjjjjjjjjjjó!!!!!!!!!!!!

manda

Hűűű, köszönöm :) Máris hívom őket :)
Még egy kérdés, aztán esküszöm, leállok egy időre :)
A kezelésekre táppént jár, vagy szabiból kell megoldani? Ha táppénz, a háziorvos ír ki a Centrum igazolása alapján?
elan

Ebben én sajnos nem tudok segíteni. Nekem mázlim van a mhelyemen. Néha a + óráimból oldottam meg. Máskor meg nem számított semmibe.
süni76

Minyu?????????? Mi újság? Lehet gratulálni, ugye?????? Remélem:)
Estrella,
izgulsz? Én igen, helyetted is:)
Lukrécia,
szia, hogy vagy?
baby.81

Elan
Hát a vizsgálatokat én szabiból oldottam meg, a leszívást és a beültetést már táppénzből.

manda

Hűha, június 5-re kaptam időpontot... Erre azért nem számítottam. :(
elan

Elan,
ez nagyon durva, de sajnos most már nagyon sokan járunk ide és ezért iszonyat, milyen sokat kell várni, (sorban állni, vagy így):(
De addig intézz el mindent, amit a babától, majd nem lehet, mert utánna reméljünk, hogy vele lesztek elfoglalva, érted? :)
Amúgy én kicsit nem vagyok a toppon, nálatok mi a probláma? Valamilyen kivizsgáláson már voltatok? Vagy itt lenne az első? Kitartást kívánok!!
baby.81

Miért ír a fórum 12:22, amikor már 14:30 lesz!??:)
baby.81

Estrella
Miért lepődtél meg az időponton?A doki nekem mindíd azt szokta mondani 12-13 között érjek oda.Én így is szoktam menni és még eddíg 2-nél elöbb sose kerültem be!Te mikorra szoktál menni?

Süni
Ha elfelejteném szólj rám nyugodtan!!!!

Elan
Nem akartalak elkeseríteni!Sajnos már itt is hosszú várólista van!
Reménykedtem hátha elöbb kapsz időpontot!Gyorsan elfog telni meglátod!
Ha konkrét orvoshoz szeretnél menni rá kell iratni a beutalóra és így ő hozzá fogsz kerülni az első konzultációkor is.
gabicsibe

sziasztok,

Biopsia jövő héten lesz a láz miatt :? . Hát nem tudom, hogy okozott-e problémát a páromnak sperma ügyileg a láz.

Stimuláció alatt hányszor kell ellenörzésre menni? Hány nap szabira kell számitani? Punkció után gondolom adnak zárójelentést, amit el kell vinni a körzetinek és ezzel vesz táppénzre? Nem tudom, hogy müködik a rendszer. Azért kérdem ezeket, mert be szeretném osztani a szabimat.

csibe
csibe32

Baby, feljebb már írtam :D Fogamzásgátló utáni teljes csőd a szindrómám, nincs spontán mensim... különben még soha nem vizsgálták a párom, de neki valószínüleg nincs baja (persze, ki tudja)... Valami miatt úgy érzem, ha az én ciklusomat sikerülne rendezni, talán spontán is összejönne... Hát. Majd kiderül. Még azért csütörtökön beszélek a dokimmal, hogy nem tartaná-e esetleg jó ötletnek, ha addig is szedném a Clostit... június 5 még annyira messze van, addig is jó lenne valami tenni.
elan

Babyke
Látom ápolásra szorul a lelkecskéd!Nagyon magad alatt vagy?
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?