Sziasztok:)
Gondolom már mindenki alszik...Én meg csak most értem ide
Lexi! Örülök, hogy megszólítottál, és szurkolok, legyél Te nekem a követendő példa, úgyis sok a hasonlóság!
süni! Amikor másodszor behívtak, mondták is, hogy már hívtak egyszer, de valamiért Én nem hallottam...
Meg is dicsért Szűcs doki (nekem Konc a dokim, de ma nem volt, így Szűcs dokihoz mentem), hogy milyen jó beteg vagyok, nem rúgom rájuk az ajtót türelmetlenül, sőt még amikor hívnak se megyek:))
Egyébként mi ma 7:15-kor már ott voltunk, és délután 15:40-re végeztünk!! Jó mi?:)
Egyébként Én is nézelődtem, de nem ismertem fel senkit
Rossz az arcmemóriám, na meg nem is tudtam kit kell figyelnem, nem tudtam, hogy ki megy ma rajtam kívül
Rajtam csíkos (fekete/fehér/szürke) tunika volt, farmernadrággal, ha ez segítség. Ja, és megtoldva egy 191 magas, kopasz férjjel
Ha Lexi nem szólít le Őt sem ismerem meg
Na és most rólunk:
Ma elkezdtem adni a puregont (napi 125) és a Menopurt (napi 1/2).
Pénteken megyek ultrahangra.
Ma megcsinálták nagyrutint és elküldtek még 15:45-kor EKG-ra, de végülis nem is gond, hogy most kellett mennem, mert nem volt előttem senki, így azonnal bemehettem, végeztünk is 3 perc alatt.
BMC-be ugye ma kellett először beadni szurikat, de mire végeztünk és kiderült mennyit kell szurni, már nem volt senki se vérvételen, se laborba..(Irénkéék mondták is, hogy de jóóó, még egy csomóan vagyunk, de már nincs senki aki beadja a szurikat).
Végül Irénke elintézte, hogy az Erika főnővér helyettes beadja nekem a szurikat, nagyon ari volt, mindent szájbarágósan elmagyarázott.
A többieknek valszeg már a nőgyógyászatra kellett átmenni a szurik miatt...
Huhh, most nézem milyen hosszú lettem
Ritkán írok, de akkor bepótolom!
Most megyek is aludni, régen volt már hajnali 5.
Még péntekig jövök, de ha nem, pénteken megint BMC, Én olyan 9 körül megyek!
A hibákért, ha van elnézést, de már elég késő van
Puszi csajok!!!
Jó éjt!