Hááát ez a fórum, csúúúcs! Nem akartam "beszélni" a terveinkről, csak moncsika pengette meg óvatosan a témát, erre mindenki rájött, hogy miről van szó, meglátszik, hogy nőcik vagyunk, jól vág az agya mindenkinek látom
De , ha nem bánjátok még nem részletezném a dolgokat, mert egyrészről még nincs eldöntve a kérdés, másrészről marhára be vagyok tojva az egész témától, hogy jól döntsek, úgyhogy nem is akarnék beszélni addig róla, amig ki nem találjuk mit csináljunk.
miciona
Egyébként igen, ez is az egyik fő szempont a névválasztásnál
Örülök, hogy minden rendben veled, remélem mielőbb tudsz majd kezdeni
ercsikati
Ha akarod lestoppolhatod a Jázmint, nálunk van már a családban, úgyhogy..tudod, nekünk mást kell majd választanunk.
Tök nagy élmény lesz az uh. , de szerintem ilyenkor még nem tudják megmondani,hogy kislány-e vagy kisfiú, majd csak a 18. héten, de ez úgyis olyan édes izgalom
rencsike
Hogy állsz szivem a hizással? Én ma megint megmértem magam egy dekát sem hiztam(mondjuk már igy se vagyok kicsi, főleg a pocim nagy meg a cicim, de gondolom, ha alaposabban megnézném magam találnék még itt ott egy kis hájt
), de apánknál tuti megint több leszek vagy 2 kilóval. Car az a mérleg
Félelmetesek lehetnek ezek a fájások, mióta vannak? a 30. hét után kezdődtek? Egyébként én nem vagyok valami kényes, de ezek a dolgok szerintem is fájhatnak, pont ma irtam moncsinak, hogy amikr az egyik picikém kinyomja a köldökömet, még az is olyan fura érzés, épp hogy nem fáj, nemhogy ezek a josló meg toló fájások meg ilyenek.
Szerintetek császárnál is ki kell várni a fájásokat? Ha igen , akkor minek?
bodzikám tényleg olyan kis hasznosakat raksz fel mindig, köszönjük
moncsika
Nem baj, mondom ne idegeskedj, hagyjad már szegény kisbabádat pihenni
, bezzeg majd, ha megszületik vissza fogja ám adni.Gondolja majd, aha mami, emlékszel én is szerettem volna pihenni a pocidban, te meg nem hagytál, most te se aludjál, inkább bepisilek, bekakilok, éhes leszek, unatkozom, stb-akor meg visszasirnád ezeket a nyugis időket
Az enyémek ilyenkor tombolnak igazán, sokszor érzem éjszaka is, hogy bökdösnek, hogy forduljak meg ilyesmi, meg megfigyeltem, ha iszom vagy eszem mindig felébrednek, vagy lehet, hogy nem de álmukban is mocorognak. Meg az édeset szeretik, ritkán eszem, mert nem kivánom, de ha eszek édeset, akkor mindig virgonckodnak a drágáim
kislibus merre vagy?