Szasztok!
Húúú, hát tényleg jó sokat írtatok!
Szerintem ne féljetek. Akkor se, ha az ügyeletesnél kell szülnötök. Nem mondom, hogy fenenagy kórházi tapasztalataim vannak, de több olyan kismamával beszélgettem, aki frisssen szült, és rosszat egyik se mondott a dokiról, akinél szült. (Bár ebben lehet, az is közrejátszott, hogy nem is volt fogadott dokijuk, és azért volt normális velük az, akinél szültek)
Á, namindegy. Elég sok doki van ott. Nem biztos, hogy kifogjátok a Pánczélt, meg a Juant (Cseriani, ki a két kedvenced?)
Meghát ez is esete válogatja, volt, akinek bejött a Pánczél is (
), a Juant is sokan dicsérték - épp annyian, amennyien szidták...
, a többi meg szerintem korrekt. Többen mondtátok, hogy a Kőszegi is gáz - én róla sem hallottam rosszat. (ÉN.) A Faludit meg egyenesen az egekig magasztalta a barinőm, aki nála szült.
DE NEM VAGYUNK EGYFORMÁK ugye. És a dokik is lehetnek bénák az egyik esetben és szuperek a másikban.
Én se értek egyet az új fődoki rendszerével, de egy valami van benne, ami jó - esetleg. Amiért elvileg be is vezette. Az, hogy hullafáradtan nem áll oda a dokid melléd, és nem csinál valami irtózatos hülyeséget. Pontosabban: egy tényező így kiküszöbölve.
Horrormesék: én is rengeteget hallottam, azért is mentem Bonyhádra.
Aztán utána Szekszárdon semmi horrorral nem találkoztam... Pedig tényleg feküdtem bent párszor (4x). Úgyhogy megdőltek az előítéleteim. Remélem, Áfi, te is így leszel. És igazad is van: papolhatunk mi neked itten arról, hogy nem is olyan szörnyű az egész... A saját tapasztalat az igazi. Én is nagyon remélem, hogy azt mondod majd - cseriani után szabadon -, hogy ki lehetett bírni. (Azt azért szerintem se mondod, hogy le a kalappal...) Nekem összességében jó emlékeim vannak az egészről. Már amennyire kórházról lehetnek...
Ja, és az ügyeletesnek én se adnék pénzt.