Sziasztok!
Olyan arik vagytok!
Orsi, Mamaya: nekem is pont ez a benyomásom róluk. Annak a vöröshajúnak biztos egy gyereke sincs, és az is nagyon antipatikus volt, hogy a hátuk mögött fikázta a bent fekvő anyukákat a dokinak (aki azért vette a lapot, és ez nem volt szimpi), mert az egyik anyuka átkérte magát egy másik szobába, ha lesz üresedés. Na, sebaj. Marika, vagyis Mike Mária, ő nagyon aranyos (csak nem bírtam megjegyezni a nevét): ő volt a tegnapi NST-n, és hihetetlenül kedves.
Azt hallottam, hogy szülésznőt választani csak sok-sok engedély megkérésével lehet. Azóta ez a helyzet változott? Az tuti, hogy ha a vöröske elkezd szórakozni ott velem, elküldöm melegebb égtájakra, nem hiszem, hogy a diplomáciai érzékem nagyon a helyén lesz abban a helyzetben.
És a páromnak sem fog kelleni sok.
Orsi: leírod nekem, milyen volt a vöröshajú?
boeszter@freemail.hu, nagyon köszönöm előre is.
Egyébként mikor vannak a váltások a szülőszobán? Gabitól tudom, hogy reggel 6-kor van egy.
És hány szülésznő van az osztályon?
Ne haragudjatok, hogy állandóan zargatlak titeket ezekkel a kérdésekkel, de csak ti tudtok segíteni nekem.
Van még egy furcsa dolog. Tegnap este, mikor lefeküdtem, olyan ürességet éreztem belül. Olyan volt, mintha Orsi sose születne meg, illetve hogy én sose szülnék. De az okát nem éreztem: se azt, hogy neki valami baja van, se azt, hogy nekem, se azt, hogy történik velünk valami, csak ezt a nagy űrt. Miért lehet ez? Nagyon szeretnék túllenni rajta, de egy kicsit másképp kéne hozzáállnom: ma kicsit elmélyedek majd ebben. Nem túllennem kéne rajta, hanem átélni percről percre, és a babót is megnyugtatni belül. De így, hogy én sem vagyok az, nem könnyű. Neki nehezebb lesz, mint nekem, és szüksége van rám. De ezt még nem sujkoltam eléggé magamba. Túlságosan lekötnek a külső dolgok: hol mi fog történni, kivel, stb. És már 2 hét is eltelt azóta, hogy a doki javasolta a még egy hétig bent tartást, és hogy decembert már nem húzzuk is: és tessék, mindjárt ott vagyunk. Tudom, hogy csak dec 10-re vagyok kiírva, mégis úgy érzem, mintha már jönnie kéne a babónak, de nem jön, mert nem érzi magát biztonságban, mert én ideges vagyok. Pénteken pedig telihold is lesz. Ki tudja, mi történik.
Na, nem húzom az időtöket tovább.
Puszi, és ne haragudjatok, ha hülyeségeket írok!
Minden jót kismamáknak, babóknak és pocakosoknak!!
eszty