Új privát üzeneted érkezett!

Ríd,
Persze, vettem, h elsősorban Pannád miatt iszik Borid pohárból :wink: de szerintem ez így is nagy teljesítmény, mert Adélnál még a csíráját sem látom a dolognak, egyszerűen ezek a finom mozdulatok még nem mennek neki. Szóval le a kalappal Borid előtt :wink:
Nálunk a nari csak akkor okoz piros popót, ha sokat eszik belőle (pl. amikor anyósnak elmondom, h ne adjon sokat Adélnak, de persze ő egész nap azzal tömi :evil: ). Amikor egy fél narit eszik meg, akkor nincsen pirosodás :)

Zuzi,
Éljen a jóevő Pannusod :D És olyan jó, h tudósítasz egy picit Ancsiékról :D

Mása,
Szia :D de jó, h jöttél egy picit :D Levusnak gratula az új tudományokhoz! :D

Lindi,
Annyira klassz családod van, irigykedek rendesen :D :wink:

Tinu,
Gratula a várva várt produktumhoz :D

Adrika gyöngyörű baba!!! Még egyszer gratulálunk!!! :D :D

Fibi,
Hú, hát ez az ovis téma tényleg nem könnyű, de szerintem is elsőként ovónőt kell választani és utána a többit :) Fogzásra mi is még a dentinoxot vettettük be, de nálunk nem igazán volt gázos fogzási mizéria.

Rylie,
Vhogy én is így gondolom, h bizonyos korig lehet a deddel nézelődős helyre is menni, viszont Adél most már egyre akaratosabb, nem hinném, h el tudná viselni :roll: :?
Hullámzó pocak :D és emelem kalapom a sümegi vár megmászásáért :wink: Nekem nem pocakosan is nehezen ment 8)

Dominónak NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D

Votiv,
De jó, h egy picit írtál Indiékről is :) Annyira eltűnt :(
A művekről pedig várjuk a képeket! :wink:

Fogzó, rosszul alvó, nyűgős dedeknek és anyáiknak+++++++++++++++++!!!

Képzeljétek nálunk meg most annyira megy a pusziszkodás. Már egy jó ideje csinálja a csaj, de most nagyon műveli :lol: Fogja a babáját, jön utánam és közben hallom, h a babája feje fél percenként cuppog :lol: és ezt képes akár a nap 24 órájában is csinálni :lol: Zabálnivaló (olvadósszmájli)
Ja és a másik dolog a pasizás :lol: Most már akárhova megyünk, mindehol a pasikat keresi és mutatja nekik, h vegyék fel :lol: Valamelyik nap már meg is szóltak, h túl korán kezdi a csaj :mrgreen:

Kép Kép
curse

LILIKÉNEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!! ÉS JÓ BULIZÁST! :D :D :D

Votív!
Mélem megkaptad?
zuzmo1

Lilikének boldog születésnapot! :)

Móni: hát persze, hogy majd csak ha Marci rendben lesz! Ráérünk. :) Ha már pöttyök vannak, akkor nem fertőz. (Szerintem sokat segít, ha ezt az egy méteres dolgot igyekszel mindig a fejedben tartani. Ha arra gondolsz, hogy P. akármilyen is, mégiscsak egy icipici gyerek, akkor talán könnyebb.)

Kép
Kép
tinu

Kedves szülinaposok, éljetek nagyon sokáig és boldog Szülinapot!

Rylie,
hol is tartasz? nincs csíkod :?

Tegnap volt a Discoveryn 9-kor egy dokfilm azokról a gyerekekről akik a korai öregedésben szenvednek. Összesen kb 40-en a világon. Annyira édesszomorú volt. Mekkora lelkek ezek az emberkék! borzasztó sokat tanulhatnánk tőlük. Egészen a hatása alá kerültem.

Kép
akata

Lindi, megint püztem :D

Kép
akata

Zuzi, nem kaptam mélt!

köszi csajok, az ünnepelt már felébredt és amúgy bridzsit dzsónszosan tejszelettel indította a napot :wink: :D

votiv 8)
votiv

KEDVES LILIRÓZA!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÉS HOSSZÚ, VIDÁM ÉLETET KIVÁN,

Kép

ANYÓSOD! :wink: 8)
zsancikant

Vot,
és mi lesz a szülinapi program?? :D

Kép
akata

Nagyon boldog szülinapot Lilirózának!!!!!!!!!!!!!
Kép
denizsa

Fibi :) Végül vettél Nurofent? Használt?

Votiv :) Majd mesélj, hogy ünnepeltek!! :wink: Lili szupi ajándékokat kapott Inditől :) Bach-cseppet jó hogy írtad, eszembe se jutott fogzásra :oops: de legközelebb kipróbálom!

Ríd :) Nektek is jó ünneplést!

Móni :) Marcinak bulást!!! és Neked is sok ++++++

Curse :) Puszilkodó és pasizó Adél :lol: :lol: :lol:
denizsa

Sziasztok lányok!

Lilirózának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

KépKép
KépKép
lindicita

SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGY ÉVES NAGYLÁNYNAK ÉS ANYUKÁJÁNAK!!!!! :D :D :D

és persze a zanyósnak is :mrgreen: :mrgreen: :lol: (Borisz vagy Igi? vagy esetleg Meme? ;) )

Kép

Kép

:D
szrekuc

LILIJÓZSINAK BOLDOG SZÜLETÉSE NAPJÁT!!!

Kata: nincs csíkom, mert egyszer még Kamillával nekiálltam csinálni és valahogy nem ment a beillesztés és feladtam. Mostmeg nincs túl sok kedvem ezzel pepecselni. :) Amúgy a 30-31. hétben vagyok ;)
És le a kalappal, hogy ilyen műsorokat tudsz nézni, én erre képtelen vagyok, mert annyira kiborít és elszomorít, hogy taknyom-nyálam egybefolyik és általában nem is álmodom túl szépeket utána :(

Deni: ööö nevek hááát :oops: izé...ha igy haladunk K. Kicsi lesz a neve, aztán majd ha felnő akkor választ magának olyan nevet ami tetszik neki 8)
Én már végigmazsoláztam az összes nevet, megjelöltem ami nekem tetszik. Most Lackón a sor, de valahogy nem jut el odáig, hogy a kezébe vegye :?

Curse: Adélt még simán magadrakötheted nem? Na akkor meg heló, oda megy ahová ti :lol: és annyi érdekeset látott, hogy nem jutott eszébe ellenkezni. Na bezzeg idén/tavaly!!!
Pasizás :lol:

Votiv: óvi elvárásokról jutott eszembe, pontosabban az "érthető beszédről": szomszédunk fiacskája középsős és borzalmasan beszél, rá kell állni a fülnek, hogy értsd. Esküszöm Kamilla érthetőbben és szebben beszél mint ő! Pedig anyuka óvónéni ugye 8) szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy szerintem ez is ovi és ovinéni függő, hogy kinek mi az érthető beszéd :? Akarja-e érteni amit a gyerek mond vagy nem veszi rá a fáradtságot.

Zuz: ha beszélsz még Ancsival akkor mond meg neki plíz, hogy sokat gondolunk rájuk és nagyon drukkolunk, hogy a Pici szépen tudjon szopizni és legyen elég tejecske és minden okés legyen és rózsaszíííííín :P

Fogzó, pöttyösödő dedeknek jobbulást!!! Mi szerencsére már nem taknyolunk :)

Rylie
rylie

LILIRÓZÁNAK NAGYON BOLDOG ELSÖ SZÜLINAPOT! :D

Deni,
igen, vettünk, de reggel is még nagyon sirós volt. láza már nincs, 3 napig volt, szal érdekes... most kicsit jobb kedvü, de óránként cicizik mint kiskorában :)

Barb,
persze h kölcsönadom :)

Moni,
köszi, Nektek is sok ++++
a héten sztem nem megyünk mi sem, mert most rajtam kezd kijönni vmi nyavaja :? végtaggyengülés, szédülés, miegymás :(

KépKép
fibi

Szrek,
ez még megbeszélés tárgya... :wink: ha Votiv dönt, akkor Igi... :lol:

HELP:
kezdődő mellgyulára mit? (Isten áldásán kivül)
zsancikant

Ruzinak:
Nézd ezt találtam nálunk a Mikkamakka honlapján! Tudom Csepel nem épp a legközelebbi tanácsadó hozzátok :) de hátha ;)
"Logopédiai tanácsadás
Kedden 16.30-tól 17:30-ig
Nyelvi, beszéd és kommunikációs tanácsadás és segítségnyújtás logopédus szakember vezetésével. Szakemberünk szívesen lát mindenkit, aki gyermeke beszéd és nyelvi fejlõdésével, kommunikációs képességeivel kapcsolatban szeretne kérdéseire választ, problémáira megoldást! " www.mikkamakka.hu

Zsan: házi desznyózsír a mellkasra+bebugyolálni és abban cuppogni minima egy órát...modern ötletem nincs

R
rylie

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK LILIRÓZÁNAK!!!! SOK BOLDOGSÁGOT NEKI, ÉDESANYJÁNAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!! :) :) :)
Óriás kötött répa szuper lehet! :)

Zsan, BRYONIA CRETICA ch9, ez a tej kiürülését segíti, nekem nagyon bejött, amikor rendesen megyulám volt, meg amikor még csak kezdődő akkor is. És persze fejés (csak nehéz eltalálni, h mennyit kell,h ne legyen túl sok, de azért ürítsen is az ember...) Szellőkének is bejött a bryonia!
Lilirózának jófej anyósa lesz! :)

Rylie, mááár 30. hét??!! Aztaaaa....
Fénymásolatod itt vár, majd szólsz ha jársz erre!

Deni, tánci ma úgy néz ki, nélkülem, de lesz! P Apával megy, mert lakógyűlés lesz itt nálunk, nem akartunk menni (ez a nyugdíjasok szórakozása szokott lenni), de kiderült, hogy kivételesen fontos lesz, mert a gázművek kötelezi a házat,h felújítsa a gázvezetékeket, különben kikapcsolják a gázt. (Ennek érdekében most pár napon belül be is kell fizetnünk 50ezer ft-t, hurrá.) De amint lehet, lelépek a gyűlésről, és akkor lehet,h még odaérünk a tánci végére.

Vot, örülök,h nem haragszol! Peace! :)

Mi is fölköszöntöttük Apát, kapott egy parfűmöt, meg még egy napszemügét is kap majd, de azt föl kell próbálnia, úh az nem lesz meglepi. Meg volt pizza és tiramisú (tptázás már volt a családdal, amikor P szülinapja volt).

Nagycsajom meg a haverja úgy tepernek hazafelé a futóbringáikkal, h a m ásik anyukával csak úgy loholtunk utánuk! :)
rídonli#

(Rylie, azt akartam írni,h majd szólj, ha jársz erre.)
rídonli#

Zsan,
nekem anno a Phytolacca Americana segitett (homeos doki ajánlotta), meg meleg (sós) borogatás.

Már B is tüsszög, folyik az orra, jol elvagyunk :? megvan a böjtje a sok 7végi vendégeskedésnek.... :roll:
fibi

he-he én meg valamiért a sima mellgyulladásra gondoltam, a cici+tej összefüggés eszembe se jutott :mrgreen:
ebben az esetben stornó a zsíros hsz-em :lol:

Ríd: okés! pl 14-én megyek UMhez, de utána majd biztos sűrűbben kell már arrafelé járnom ;)

Erről hallottatok már:
www.varadunakanyar.hu - 2 éjszaka ára=3éjszaka eksön!

R
rylie

LILIRÓZÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT :D :D :D
Kép

Rylie,
Vhogy a hátonhordozás eszembe sem jutott, bár talán azért, mert még nincsen ilyen hordozonk :lol: Mondjuk apjukat, ahogy ismerem, belerokkana :lol: egyfolytában panaszkodik, h mindene úgy fáj és még csak 35 éves :shock: mi lesz itt később :roll:

Kata,
Én is vmelyik nap ráakadtam egy ilyen műsorra és bevallom, de elváltottam, egyszerűen nem tudom végignézni :(

Zsanci,
Mellgyulára még annyi jutott eszembe, h meleg víz alatt masszizni. ++++++++!!!

Kis-és nagy betegeknek bulást!!!!

Kép Kép
curse

Rylie,
:lol: :lol: :lol: Nem rossz ez a link, csak kár, h már lejárt a hat.idő :( Jól látom :?

Kép Kép
curse

LILIRÓZÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK, ISTEN ÉLTESSE ŐT SOKÁIG!

Mi ma voltunk óvodai beíratkozáson, jó nagy a túljelentkezés, és kb. 3 hét múlva értesítenek, hogy felvették-e Emmát. Komolyan mondom, szinte úgy izgultam, mint egy vizsgán :shock: Hihetetlen, hogy már egy oviba se könnyű bejutni, és hol vagyunk még az iskolától...

Tegnap végre kipróbáltam a spinninget, hát azt hittem, meghalok, de azért becsülettel végigtekertem az órát, a csaj meg is dícsért a végén. És Lindivel is összefutottunk :D
manoka11

Drága Liliróza, nagyon boldog első születésnapot! :lol:

Barbi,
pálfordulás+én ezen a téren nem játszik :wink: Bár veled még bármi történhet :mrgreen:

Zsan,
mellgy.-hoz +++++++++++++++++++++

Betegeknek jobbulást! :)

Deni,
jól jöttek a drukkok, mert:

Marci vasárnap reggelre bepöttyösödött, volt nagy éljenzés és ünneplés, jelenleg kb. 30 bárányhimlő-kiütés büszke és virgonc tulajdonosa :mrgreen: Ha kell valakinek elsőosztályú, kipróbált bhimlő-vírus, akkor szóljon, pár napig még fertőzünk :wink:
kisün

lányok,
köszönöm,
bogyókért elmegy apgyuk, többit meg Memére bizom... :lol:

Vera,
nekem nagy a szám, de mégis fosok most egy béhimlőtől... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
ha nincs választás, könnyű bátornak lenni :mrgreen:
kisün

Isten éltessen kicsi Liliróza

Kép
macskanyu

Boldog szülinapot Liliróza!!

Zsanci,
Nekem volt ismeretlen eredetű mellgyulladásom!! (Úgy értem, hogy nem a túl sok tejtől, hanem valszeg vmi bacilustól/vírustól, ami ott jött ki.) Ötletem nincs (amit mások nem mondtak volna), de mély együttérzésem és remélem hamar elmúlik!

Tinu,
Arra jöttem rá - mert olyan sokat gondolkozom, hogy miért vagyok ilyen tehetetlen a gyerekemmel. Na szóval, hogy P. beetet az okosságával és hogy milyen jókat lehet vele dumálni pedig ő még csak egy igazi kis 3 éves. De sose olyan, mint ahogy én azt a 3 évesekről elképzelem. Vagy olyan,mint egy 5 éves, vagy olyan, mint egy 4 hónapos hasfájós és különösen elszánt csecsemő (lila arc, ökölbe szorított kezecskék, szóval ahogy kell).

Kisün,
Majd írd le M. bhimlőjét is. És kívánom, hogy hasonlóan könnyen vészelje át.

Rylie,
És ha a hsz-od aljára zárójelben odaírnád a hetek számát? (De komolyan, én egy idő után el fogom veszíteni a fonalat.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Sziasztok!

Nagyon-nagyon-nagyon Boldog Szülinapok kívánunk mi is Dominónak és Lilirózának! Mindkettjüknek gyönyörűséges, napfényes, szeretetteli még legalább 100 évet!!!

Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Drága LiliRóza és Dominó! Isten éltessen benneteket és az egész családotokat jó sokáig!!!!!!

Zsan, Fibi (meg aki még betegeskedik):
Sok +++++++++++++++++

Kisün:
Tök jó, hogy jól bírják a gyerkők a bégetést :wink: :wink: Nálunk az a áz, hogy se én, se Zoli nem volt még... Jól fogunk kinézni, ha egyszer elkapjuk :lol: :lol: :lol: :lol: Bár nálunk ez az egy, amit a drnéni javasol, hogy oltsuk be :? :?

Rylie:
30-31 :shock: :shock: :shock: :shock: Nekem valahogy olyan félidő derengett... :oops: :oops: :oops: Rohan az időőő-őő-őőőőő :lol:

Nálunk annyi "csak" a változás, hogy 2 napja Réka elutasítja teljesen a bébiételt. Úgyhogy 2 napja csak rendes kaját eszik, meg reggel-este a tápi. De már tápi előtt is van vacsora. Meg is látszik rajta, tiszta husis lett (persze magához képest). Ma mértem, 8150g. Hát, még nincs vágó súlyban... :lol: :lol: :lol: :lol:

Curse:
Tök jókat írsz és nem nagyképűségből mondom, hanem ujjongva, hogy Réka is ezeket csinálja. Puszit ad nekünk, a babájának és a babát nyújtja, hogy mi is adjunk neki puszit 8) 8) A pasiktól meg odavan teljesen, bár ő inkább az 40-50es korosztályt kedveli. Kiabál, hogy bá-bá (bácsi) és nyúl feléjük. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És ennek azért örülök, mert így látom, hogy Réka szellemileg tökéletes (kopkopkop), remélem később se lesz gubanc... :roll: :roll:
Pocakos repülést meg simán bevállanám a helyedben :wink: :wink: :wink: :wink: A pocakot és a repülést is :lol:

nukada

Sziasztok, köszököszi, nem írok, nem olvasok, nem érek rá semmire:( a blogomat családi botrány miatt titkosítottam, tehát továbbra is minden kedves ismerőst szívesen invitálok, küldjetek emailt és küldöm a meghívót! Persze a tartalma maradjon köztünk :wink:

Vera :) nekünk kéne a bárányhimlő, de hogy kapjuk meg? küldenél postán? :lol:

Megszületett és születendő babákhoz sok boldogságot!

Ennyi telik, puszi mindenkinek, Votivia majd küldjél nekünk is fotót, legalább lesz egy szülinapi képünk magunkról is hihihi! Motor még egyben, bent alszik éjszakánként az ágyunkban :lol:
indianyo

köszi mindenkinek a köszöntéseket, aranyosak vagytok!! :D

sok család volt ma itt, emiatt a torta után (amiről csak a szőlőszemeket csipegette le) a hölgyemény mindjárt vissza is vonult, és jó nagyot szundított, akkor ébredt fel, mikor visszaértünk Istivel a játszócsoportból. (ahol Isti olyan lehetetlenül viselkedett, hogy számítottam rá, hogy azt mondják, ne jöjjünk többet. Aztán a foglalkozás végén az óvónéni azt mondta, jöjjünk csak nyugodtan, ez nem probléma. Akkor nagy kő esett le a szívemről, egyébként meg fizikailag és idegileg is a padlón vagyok. Volt már olyan érzésetek, hogy fájt az állkapcsotok, mert egész nap összeszorított fogakkal küzdöttetek? Hát nekem fáj, és izomlázam van az egész napi görcsöléstől :? :(...)

Liller nagyon örült a répának és a nyuszinak, de főleg a répának, és kapott egy virág formájú forgót is, ezt persze Istók elkonfiskálta azonnal.
egyébként kisebbik gyermekem is megmutatta az oroszlánkörmeit, mostanában többször is erőszakosan sikít, ha valamit meg akar kapni, vagy vmi nem úgy történik, ahogy szeretné, hát ma levisította a hajat is a fejemről, mert el merészeltem venni tőle a pospsikenőcsös tégelyt, amibe könyékig belemászott. Ehhez még megfeszíti magát és iszonyú mérges kis tengerimalac ábrázatot vág az összeszorított 4 első fogával :twisted: mi lesz még itt????
viszont a kedvenc játéka a csatos/hajgumis kosárka, órákig tudja ki-be pakolni, és mindent a hajába tesz! és már hajkefével megfésülgeti magát. A nyakláncokat meg a nyakába aggatja, nagyon szakszerűen. Nem tudom, kitől tanulta ezeket, mert tőlem ilyet aligha lát, nem hordok ékszert és fésülködni se szoktam :oops:
biztos előző életében vmi dizőz volt - vagy lehet, h ez anyóska genetikai öröksége, aki Psota Irén osztálytársa volt a színművészetin :?: :wink:
kidőlök, puszi mindenkinek és köszi még1x, hogy ilyen kedvesek vagytok :D :D :D

votiv 8)
votiv

ha esetleg mostanában szeretne vki autós babahordozót venni, a babyoutletben 14990 a Hauck Zero Plus (majdnem féláron)
http://babyoutlet.hu/viewer.aspx?produc ... 3&mainid=8
én ezt vettem lLilinek, és nagyon elégedett vagyok vele, biztonságos, alig 3 kg a súlya, nagyon könnyen kezelhető és minden (nem csak Hauck) kartámaszos babakocsira biztonságosan rátehető! (villás az alja, emiatt még csak nem is billeg)
de most már tényleg húzok :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Vot, Lili a dizőz :) :) :)
Óvónéni hozzáálása szimpi, nem hátrál meg egy kevésbé egyszerű esettől! :)
Neked sok+++++++++!!!!!!

Manoka, lehet,h találkoztunk? Mikor voltatok az oviban? Mi1 körül jöttünk el, akkor jó sok felvételiző volt már ott. Drukk, hogy bejussatok! Én is izgultam rendesen tavaly ilyenkor...

Deni, voltatok táncolni? Mi már megint nem, B hörög, és hőemelkedése volt, P is náthás kissé, valszeg nem megy ovibaholnap, csak, ha éjjel elröppen a nátha.
Most megyünk Bvel pulmonológia kontrollra, bíztam benne,h leállhatunk a gyógyszerrel, erre megint hörög, elég rendesen... :(
Megyek is aludni, amíg lehet.
Jószakállt!!
rídonli#

Mellgyuszira nekem az egyetlen ami bejött ---> meleg zuhany (amennyire meleget, szinte már forrót el tudsz viselni), közben masszír (könnyem folyt), és miután fellazultak a göbök, nagyon rövid ideig (kb. fél percig) hideg vízzel lespriccelni.
Drukkolok hogy -bárhogyan is,de -elmúljon!

Lilirózának én is sok boldogságot és hosszú életet kívánok szülinapján!!!

üdv.
melody :wink:
melody11

Vot! no ezeken a "dizőz" dolgokon én is merengtem. csati, sapi, lánc stb. még hagyján. az utóbbi időben már megmondja mit hajlandó felvenni :lol: :shock: . néha negyedórás kollekciófelvonultatást csinálok, lelkesen ecsetelve egy-egy darab előnyeit, mire hajlandó vmibe belebújni. kicsit megrémültem amikor nővérem mesélte, hogy az ő lánya csak 5évesen kezdte, pedig ő aztáááááááááááán... :shock: 8) :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv: Lilikének kívánunk nagyon boldogságos szülinapot. Sajnos csak most sikerült géphez ülnöm. :cry: :lol:

Barbi: nálunk Fanni kizárólag azt hajlandó felvenni, amit ő kigondol magának, borzalmas hisztik árán néha sikerül egy kicsit terelgetnem stb... De úgy képzeld el, hogy már a bugyival kezdi a játszmát és a sapkáig meg sem áll. Ma pl. nem volt hajlandó levenni a szoknyáját, igy nagyon divatosan nadrágra szoknya variácóban libbent be a bölcsikábe. :lol: :lol: Persze a semmi kis hajába bekéri a két csattot egy hajgumit, de hát mit tegyek ha vérbeli csaj már most.

Rid: ja ti szegények remélem egyszer vége lesz ennek a "hörgösdinek".

Indi: Dominónak is Boldog szülinapot (bár ezt valszeg már nem olvasod) :lol:

Ancsi: Adri gyönyörűséges baba, még egyszer sok boldogságot Nektek.

Zuz: valamikor játszó a nagy játszón vagy a kis játszón?

Kép
Kép
johanna1975

ááá, 1 órája próbálok időpontot kérni pulmonológia kontrollra, és már tegnap is próbáltam, de nem veszik föl, vagy foglalt a telefon...
sebaj, lehet, h hamarosan személyesen megyünk a kórházba, mert B tegnap du. óta hörög... a gyóygszertől meg nagyon nyugtalan, úh alig aludtunk... :x
rídonli#

sikerült! :)

mindenki kint van ebben a szép időben? mi egyelőre nem mertünk kimenni, B még hörög, de mér jobb...
rídonli#

Mi most jöttünk haza a fejlesztőből...

Szolgálati:

Szombaton 10-14-ig lesz lovas program Bián. Lovaglás, kézművelés, mondókázás. Sok-sok állat van: ló, kutya, nyuszi, bárány, muflon. De csak szép időben!!!!!!!!!!!!!!+!!!!

nukada

Sziasztok!

Én is Nagyon Boldog Szülinapok Kívánok Lilirózának és Dominónak!!!

Így utólag is!

Mi is ovikeresésben vagyunk ezerrel, nagyon úgy tűnik, hogy nem akarunk a Zölderdő óviba menni, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül-e majd egy normál oviba beíratkoznunk, főleg úgy, hogy a XII. kerületbe szeretnénk, mivel itt dolgozunk és a lakóhelyünk közelében nem tudjuk megoldani, mert nap, mint nap nem érnénk oda érte délután, mindenhol 5-ig el kell hozni. De nagyon remélem, hogy nem lesz gond, hisz a munkahely is ugyanúgy számít elvileg, mint a lakóhely, de azért a túljelentkezés az megvan mindenütt és ezért félek kicsit, bár bölcsibe is sikerült bejutnunk, remélem az ovival sem lesz gond.

Aztán voltam cukorterhelésen, most 5.2 és terhelés után 5.5 volt a cukrom, ami teljesen normális, úgyhogy továbbra sem tudni mi a bajom, de még mindig vannak néha rosszullétek. Voltam még más vizsgálatokon is, utlrahang, tüdőszűrés miegymás, minden tök jó. 8) Szóval már csak egy lehet, hogy a fejemmel van a gond, vagy marad a stressz, arra mindent rá lehet fogni... :roll:

És még egy jó hír!! Bendi egyre jobban próbálkozik a beszéddel, pl. ha énekelem a boci-boci tarkát, próbál utánozni, már majndem mondja, hogy boci, meg a farka, tarka részeknél a végét mondja, hogy ka. :D és tegnap rajzoltam neki és mondta, hogy bus (busz), meg, hogy nénnyé (néni) meg, hogy bátchszi (bácsi) és azt is mondja, hogy szja nya (szia anya). :D :D remélem egyre többet fog majd mondani (az apja is későn kezdte a beszédet és sokáig érthetetlenül beszélt és mégis teljesen normális lett, úgyhogy van remény). Ma pedig megyünk és megnézzük a Gekkó-t, majd beszámolok, hogy tetszett.

Zsan

Mellgyuszihoz++++++++++

Ríd

Nektek is ++++++++++++++

ruz
ruzicsky

Kép
Kép

petergabi

Gabi: NAGYON SZÉÉÉÉP ez a fiúcska!!
Azért némi komentet is írhatnál hozzá, hogy mi van veletek?
Szülészsztorid az publikus?? Mikor írod meg? Olyan kiváncsi vagyok!!!

Curse: szívesen kölcsönadjuk a hátipukit (nekünk a fémvázas van), Apjuk is majd összetojta magát tőle, de evvan. :lol: Valamit valamiért ;) És nálunk is nyöszizik api, hogy ez fáj az fáj, de mi legalább tudjuk, hogy az ágymatracunk rossz :? és amiatt vagyunk nyomik :(
A Dunakanyar akció meg ha jól olvastam május 31-ig érvényes, vagy nem?? :roll:

Vera: lehet, hogy nekünk se lenne rossz most a barihimlő :roll: mert most úgy gondolom, hogy két baris gyerkő egy nagy meg egy pici az sok lenne az idegeimnek, de talán külön-külön megbirkózom velük. Én voltam barihimlős ettől függetlenül nem tudom, hogy most a pocakra nézve ez mennyire lenne gáz :roll: Erről valaki tud valamit????

Indi: nem mondod, hogy a családod még a blogodba-keresztül is b@szogat :twisted: :twisted: ???? (bocs ez jutott először eszembe) Ez hihetetlen! :shock: Örülük, hogy jól vagytok ;)

Votiv: KITARTÁS!!!! Már csak ööööö 20 év (?) +++++++++++++++++

Ríd: drukk, hogy múljon a hörgés!! +++++++++++++

Ruz: drukk, hogy helyre gyere! Simán lehet a stressztől minden nyavajád, sajna.
És nyugiiiiiiiiiiiiiii fog Bendi beszélni csak bízzál benne és próbáld meg becsukni a füled a sok károgó elől!!! +++++

Nuk: Bián belül hol van a lovaglás? Mennyi a beugró?

Egyébiránt:
Valakinek sikerült ebben az életben egyszer is telefonon beszélni a szaros MÁKkal???????????????????????? :x :x :x
Kb 30 perce van újrahíváson a telóm és reggel is vagy 20 percet próbáltam őket hívni de folyamatosan foglalt! Valakinek van más száma hozzájuk? Nekem ez van: 349-9384
ill próbáltam még ezt 488-9339 ez kicseng csak senki nem veszi fel :twisted:
Kissé kiakasztó, hogy ennyire tesznek az emberre! Nem akarom elhinni, hogy egyetlen ember dolgozik az ügyfélszolgálaton?
Plíz súgjatok, hogy lehet velük kommunikálni??????????????

Rylie
rylie

Gabi!
Gyönyörű kisfiú, igazi pasi :wink:

Rylie!
Sajna fogalmam sincs, hogy tudod elérni a MÁKot, de éppen a múlt héten hallottam a rádióban, hogy csomó mindenki, aki eddig a munkahelyéről kapta a csp-t, az most az átállás miatt nem kapta meg. Mindenféle adategyeztetési hiányosságra hivatkozva húzzák-nyúzzák a kifizetést, de ez kamu. Még az is felmerült (mármint a riportban), hogy így akarnak elcsalni egy hónapot, de azért ezt durvának tartanám.

Ríd!
Ha rózsaszín kabátban láttál egy gyereket az ovi udvarán szaladgálni, az Emma volt :D És tényleg már akkor sokan voltak :?

Szia Ruz!

Ma végre együtt spinningeltünk Lindivel, fiaink meg boldogították a gyerekvigyázó nénit. Amikor jöttünk ki óráról, Bajni a néni egyik, Botond a másik térdén csücsült, sztem kb. 150%-osan lefoglalták :lol:

Kép
Kép
manoka11

Gabi :) Jaj de édes Botondod!! :D :D Köszi-köszi, hogy felraktad a képeket, olyan jó látni!!

Rylie :) A "Kicsi" szép név :wink: :lol: meglesz az! :wink: Hű de izgi, kíváncsi vagyok, hogy fiad vagy lányod születik! Lépcsőzést hogy bírod a pocakkal?

Fibi :) Sok-sok ++++++++++++ és bulást Nektek!!!!!!!! De jó, hogy Ábel jobban van! :D

Vera :) Pöttyös Marci éljen-éljen! :D

Ríd :) Gyerkőknek bulást!!! +++++++++++ Nem mentünk végül tegnap mi sem, apa későn ért haza :(

Zsan :) Mellgyulához sok +++++++++!!

Manóka :) Ovihoz drukk!! Gratula a tornához, nagy vagy!!

Votiv :) Sok-sok +++++++++++++ a napi küzdelmekhez!! Lili és a hajbavalók :lol: :lol:

Nuk :) Nagyon szupi, hogy Réka ilyen szépen eszik, puszilkodik meg flörtöl meg minden! :D Mennyit jártok még fejleszteni?

Barbi, Johi :) kollekciófelvonultatás, ruhaválogatás :o :lol: :lol: nem semmi csajaitok vannak!!!

Ruz :) Szupi, hogy Bendi beszéde fejlődik! Látod nem kell aggódnod, menni fog ez!! :wink: Ovihoz drukkolok, mi is megpróbáljuk májusban a beiratkozást.

Kép
Kép
denizsa

sziasztok,

Gabi,
nagyon helyes kis legényed van! Mi az, amiben ül?

Lányok,
köszönöm, mell helyrejött.
Valszeg megemeltem magam, vagy megütöttem. Melegviz, avent, Meme együtt csodás hármast alkotnak!

mennem is kell, mindenkinek szép napot kivánok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Boszitopik rúúúl :)
Igaz egy órás folyamatos csengetés után, DE valaki végre felvette a telót és elnézést is kért!! szóval a héten jön a hatalmas pénzmag jessz :lol:

Manóka: érdekes nekünk a csp-vel semmi gond nem volt, csak ez a fránya gyes nem akaródzott jönni :? és a kifizetőhely mennyire jó dolog volt már! Nem is értem miért szüntették meg :(

Deni: lépcsőzést úgy bírom, hogy lassan és meg-megállok közben.

Na el tételt kidolgozni :)

ööö Deni, te egész véletlenül nem szállodás szakon végeztél??? 8) turizmusos tételeid nincsenek-é véletlenül???

R
rylie

Rylie,
úgy tudom a bárányhimlő kifejezetten veszélyes a korai terhességben, ergo én nem volnék bátor később sem bevállalni :?

Kép
akata

Gabi,
nagyon helyes a fiad! :D

Manóka,
wow, hajrá spinning 8) :D

Rylie,
neked meg hajrá a tételkidolgozáshoz :D
bárányhimlő szerintem csak úgy veszélyes, ha neked még nem volt, úgyhogy förszt ov ól Nukéknak küldjünk, mármint nem rosszindulatból, hanem hogy a köv baba előtt ezt kipipálja Nuk D

Nuk,
köszi az infót, érdekelne, csak kéne tudni a paramétereket, merrefele van Bián a fejlesztő és mennyi a beugró :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok,
Nem tudjátok, hogy ha a Szent Imrében szeretnék szülni, de eddig nem oda jártam a vizsgálatokra, akkor hogy hol tudom felvetetni magam?
Válasszak ki egy orvost, és menjek el az ambuláns rendelésére?
Van valakinek tapasztalata dr Guttman doktornőről?
Köszi

Kép
Kép
csibe21

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?