Ríd: Lőportár u elköltözött a Váci útra!
(és én gyest még mindig nem kaptam
január óta!!!)
Macs: SZIJA! Nagy öröm lehet, hogy ilyen ügyes Fülicsek
és mi van a ZOO projektel??
Vera: Igen, igen! Mindig megnyugtatsz ebben az idegennyelvettanítsunkkicsiknek témában, mert teljesen egyetértek veled!
Dóci és a barihimlő jessz
Zsan: hogy tudják rávenni a piciket a jógára???
Lehet, hogy én vagyok eltévedve, de a jógához sokáig egy helyben kell lenni és koncentrálni befelé és relaxálni, vagy ez hülyeség?? Valahogy nem tudom pl ellépzelni Kamillát, hogy akár 2 percre is megüljön vagy megálljon egy helyben
A madárovi az viszont nagyon tetszik!!! A természetszeretetet nem lehet elég korán kezdeni!!!
Curse: mi tavaly előtt Rodoszon voltunk, akkor ovlt Kamilla asszem 10 hós körül (?) béreltünk kocsit és bejártuk a szigetet. Persze maradtak ki dolgok, de a fő látványosságokat láttuk és pancsolni is maradt időnk. Jó volt. Az én tapasztalatom az, hogy minél kisebb a gyerek (jó, azért van alsó korhatár az ügyben) annál jobb nyaralni menni vele, mert: a gyerek oda megy ahová viszed és nem ad hangot annak, hogy ő most a másik írányba akar menni
Lindi: mi is szabadnapoltunk! Ráadásul két éjszakát is egyedül voltunk, olyan jóóóó volt! Mi a Pánikot néztük meg és nekem nagyon tetszett
Fibi: ez az ovi jól hangzik!
Ovi téma: természetesen nem a kézműves és mozgásos foglalkozások ellen vagyok én sem, de pl úgy gondolom, hogy pl a sakk egy olyan logikai játék ami nem ovis szintre való. Kivéve ha valakinek Polgár a vezetékneve
Az oviba szerintem játszanak-játszanak sokat-sokat és ebbe beletartozik a dekopácsolás, a rajz a festés a mondóka az ének a tánc a rohangászás akár valami alap sport is de csak úgy, hogyha ezek nem kötelezőek!
És azt nem tudom ki írta már, hogy a szülő pótolja a saját hiányosságait amikor a gyereket angoloztatja ez annyira igaz szerintem!!! Legalábbis nálunk is vannak ilyen típusú szülők a játszón és teljesen egyértelmű, hogy erről van szó. Még be is vallják:" hát én is most tanulom a gyerekkel (3éves) az angolt, legalább ő jobban fog beszélni, mint én, mert ő már idejében elkedzi tanulni" Brrrrrr a hátamon felállt a szőr amikor ezt hallottam és nagyon be kellett fogni a számat, hogy ne szóljak be(le).
Deni, Curse: köszönöm, jól vagyok. Kicsike akkorákat ficánkol a pocakomban, hogy phüüü...néha hullámzik az egész hasam! Hamar elfáradok, nem tudok nagyon sokat kupercolni se a gyerek mellett és lassulok, mint egy lajhár
De azért pénteken felmásztam a Sümegi várba, igaz utána majdnem fibrilláltam
És persze Ancsi kapcsán megint szültem álmomban
PGabi: kár, hogy nincs időd írni
Örülök, hogy jól vagytok
Mása: nem csuklottál tegnap? Ott voltunk tőletek kb 5 percre (vaterás bót volt) emlegettelek!
Dominónak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
(vajh mi lehet velük? Bejött az új pecó? Dominó is mekkora lehet már??)
Rylie