Új privát üzeneted érkezett!

ISTEN HOZOTT ADRIENN!!! Nagy gratula az egész családnak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

angoltanulás. no tiszta dézsávü :lol: 8) . amikor anno ezeket leírtátok akkor persze magamba néztem, s meg is ijedtem. felvettem a kapcsolatot egy régi tanárommal, aki hosszan megnyugtatott (akit érdekel szívesen átküldöm, nagyon hasznos, de publikus fórumra nem rakom ki a gondolatait) , + egy dolgot pontosított: ne angolra tanítsam a gyerekem, hanem az angol nyelv tanulásának szeretetére. szóval ennyiben változtam. hiszem, hogy jó alapot, vagy kezdést adok vele, s van is értelme (különben mókás figura lennék :mrgreen: ).

azon már biztos elgondolkodtatok, hogy vajh miért vagyunk a béka feneke alatt nyelvtudás szintjén az EU-ban... lehet az átkost, oktatást stb. okolni, de szerintem az egyik legnagyobb hibás a szinkron, s a hozzá tartozó biznisz.

nem mellesleg nézzetek körbe, s folyik az angol az utcán. szóval gyermekeink önkéntlenül is magukra szednek jó adagot.

s még az ovistanulásokhoz: nemrég azon néztem így :shock: , hogy írni is tanulnak (gondolom nem mindenhol, s ahonnan én hallottam onnan iskolafelkészítés néven futott)! minek?!

Ríd! haza érkező P jelenet :lol:

Zsan! krízismenedzsment :lol: :mrgreen: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Épp nyom a gyerekem, én meg közben drukkolok neki csendben. :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Siker! :D Elnézést a naturális részletekért, de nekem fura volt, hogy még csak nem is száraz, nyúlbogyót produkált Tünci! :o

Kép
Kép
tinu

Barbi,
na látod ebben (szinkron) 100%-ig egyetértünk :wink: A többit meg már úgyis megbeszéltük, sem te, sem én nem fogunk pálfordulni a "hitünkben".

Lindi,
nyelvészeti kutatások azt igazolják, hogy ilyen kicsi korban egy gyerek párhuzamosan 7 nyelvet tud elsajátítani többnyelvű környezetben :lol: :shock:

Tinu,
gratula :mrgreen:

Zuzi,
ti is :cry:

v
kisün

mondjuk azért azt a pidzsin angolt meghallgatnám, amit orosz anyanyelvű anyu és német anyanyelvű apu produkál egymás között... :lol:
nekem is van egy barátném, aki dániába szakadt. Ő magyarul beszél a lányához, a férje dánul, ők meg angolul egymással.
de azért az az angol... :lol:
viszont ez olyan tökjó!

itt a házban is van egy család, anyuka lengyel, apuka magyar. A lányok egyike Lengyelo-ban a másik Németo-ban él.
A gyerekeik beszélnek magyarul, és egyik része lengyelül, a másik németül, sőt a német részen értenek vmennyit lengyelül is, hiszen a lányok lengyelül beszélnek az itt lakó nagyival.
és ez olllllllllllllllyan tökjó, h csak!

tehát, tökjó tökjó tökjó.

Zuzi,
mész holnap Ancsihoz a Hba?
zsancikant

és szinkront most már szerencsére ki lehet kerülni a dvdkkel. kár, h nagyon drágák, de lehet kölcsönözni.

:lol: :lol: previously on 24... :lol: :lol: :lol: :lol:
nyámmnyámm...kiefer sutherland eredeti hangja... :wink:
zsancikant

ja, és mégegy, aztán lelő önnön magam.
tök geciség, h a pl a thomas dvd-ken csak egy nyelv van. És az nem az angol... :? szóval, ezért elég grrr vagyok.

azt hiszem, ezt most amolyan spontaneous overflow of powerful feelings...
ha kikivánkozik, akkor csak jön, jön, jön, jön....
bocsi... :lol:
zsancikant

sziasztok,
na, én tudom überelni a ki-hány nyelvet tud megtanulni sztorit: a saját franciatanárom orosz-magyar szülők gyermekeként növögetett először Oroszo-ban, majd Mo-on. Két anyanyelv, stb... Annyira rájött a nyelvtanulásra,h az egyetemen japánt (is) tanult, japán id.vez. lett
ééééééés 15évvel ezelőtt már majdnem 10nyelvből volt felsőfokú nyelvvizsgája, tizenegynéhányból közép és jóóópárból alap!!!!!És franciát, angolt, oroszt, spanyolt tanított a gimiben!!!És a legalapabb tankönyvből tanított meg minket franciául, úgy,h két év alatt csináltuk meg a középfokot...És annyira szeretem a franciát,h önszorgalomból másoddiplomáztam szakfordítóként is :wink: soha nem lehetek elég hálás neki :lol:
Gyerekkorban: kárt nem hiszem,h tenne a BArbi-féle nyelvismertetősdi, de állítólag ha 10év körül elkezdi tanulni a gyermek a nyelvet akkor seperc alatt ugyanannyit fog tudni,mint az,aki már csöpp kora óta tanulgatja... És én magamból kiindulva azt gondolom,h bőőőven elég lenne még akár a gimiben elkezdeni is, mert nekem is csak akkor esett le egy csomó nyelvtani dolog, hiába tanították már ált.isk 2.osztálya óta...

MAnóka,
mikor lenne a börze egyébként?MErt addig simán tudok várni ;-)

Kép
Kép
szelloke

Ja, nem mellesleg a kisebbikem is eljut már A-ból B-be 8) 8) 8)

Kép
Kép
szelloke

Szelloke! :D és tök jó hogy ilyen tanárral találkoztál!!! :lol:

Zsan! :lol: én bírom amikor flódolsz :lol:

Kisün! 8) :D (nem mellesleg hiszek a páli fordulatokban, so... 8) :wink: ki tudja tíz év múlva mit írunk :lol: 8) :?: :D :lol: )

gödibarbi

Szelloke! gratula a "matekos" Atisnak :lol:
gödibarbi

egy kis uri gelleres huncutság dr housetól igy vasárnap délelőttre.
(forrás: C:C)

http://comment.blog.hu/2008/04/05/kis_v ... ot_a_freak
zsancikant

most kaptam mélt Ancsiéktól. Képek Adrikáról:

http://picasaweb.google.com/tigerkid1/Adrienn

Kis cukimanó :D

Látogatást még nem tudom, szerintem ma délután megpróbálok telózni, hátha addigra egy kicsit tud pihizni, és megérdeklődöm. Bízom benne, hogy most jól van, nincs rossz kedve, és fájdalmai sem. ÉS ömlik a tejcije :wink: Szóval addig még nem merem zaklatni.
zuzmo1

jaj, de aranyos kislány!!!!!!
ilyenkor mindig átfut rajtam az a fura érzés, hogy ilyenekből még akár tizet is!
aztán eszembe jut, hogy mivé is lesznek, és csak vállon veregetem magam, és bólogatok, és arra gondolok, hogy itt az idő bevenni a gyógyszereimet... :lol:
de tényleg NAGYON CUKI és SZÉP!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ÓÓÓ de jó hírek!!!

Isten hozott Adrienn, nagy gratullla Ancsi!! :D :D :D

A többit később, ha sötét lesz vagy rossz idő :mrgreen:

Kép
akata

ÉLJEN Ancsi és Adrika, sok boldogságot, tejecskét, minden szépet a családnak :D

KépKép
fibi

Zsan,
de lökött vagy :lol: :lol: :lol: (amugy én is hasonloan.... :P )

ÉS képzeljétek, mennyi "véletlen" történik itt velem 8) Tegnap kiderült, hogy a lakoparkban nyilni fog CsaNa, ÉS a barátunk anyosa a vezetö. ez még nem minden, Montessori modszerrel fog dolgozni...!!!
fibi

Ancsinak és családjának hatalmas gratula. Nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk mi is.

Kép
Kép
johanna1975

Ancsinak és Adjinak és Tibi apunak és Lencsinek is sok boldogságot!
Éljen éljen a kis jövevény!!!

Rylie
rylie

Kép
Kép
szelloke

bővebben:
http://www.termeszetesnogyogyaszat.hu/content/blogcategory/21/43/

hmmm, lelkesen fiatal vagy fiatalosan lelkes ;-)
szelloke

Sziasztok!

SOK BOLDOGSÁGOT ANCSINAK, ADRINAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!!!! :D :D :D

Szellőke,
wow wow wow micsoda tanár :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Isten hozta a kis Adrit és hatalmas gratula Ancsiéknak!!!!!!!!!!

Most hulla vagyok, megyek is, de ez nagyon fontos volt :D
denizsa

Fibi, Barbi :)
A sakk spirituális hatalmáról Müller Péter: Benső mosoly c. könyvében olvastam (173-181.oldal) de túl hosszú és túl szép, és én túl kicsi vagyok, hogy kivonatoljam.:wink:

Én és az idegen nyelvek: orosz 7 év tanulás, eredmény: kb 3 szóra emlékszem, de nem tudom mit jelent. német: 1,5 év tanulás, 2 éves kapcsolat német fiúval, eredmény: kb 10 szóra emlékszem és tudom mit jelent. angol: legalább 10 éve tanulom, dolgozom is vele, de egyiktőkökkel sem állnék szóba angolul görög: fél év tanulás és már tudok kérni egy pohár narancslevet :lol:

Kép
akata

Móni, Fibi?: szerdán esetleg egy Ikeás tali? :wink:

Kép
Kép
tinu

Szellőke, ő az! :wink: ugye, hogy ugye? :wink:

Ríd, én is egy "rohadt máv-biztosítós hülye" vagyok (bár a párom fizeti a biztosítást, mert az ő kocsija). szvsz arról nem az ürge tehet, hogy befuccsolt a biztosítója, miközben ő rendesen fizeti a tagdíjat, max arról, hogy balesetet okozott, de azt sem hiszem hogy szándékosan. Az igazi szívás, ha vki egyáltalán nem fizeti be a kötelezőt se, ilyennel is találkoztam már, a szomszéd csaj vadiúj corollájába ment bele :? De nem akarlak buzerálni, teljesen jogos a bosszankodásod, hiszen a Ti kedves autócskátok oda lett :cry:

Fibi, woww, ez tök jó lenne Bálintnak! remélem nem lesz nagyon zúzós az ára sem :)

Lindi, nagyon tudsz Te élni, tanítanod kellene :D és újra és újra megemelem a kalapom a családod előtt, hogy ilyen segítőkészek, figyelmesek és összetartók vagytok! :)

nagyon szép Adrika! gyönyörű, hibátlan rózsás kis bőre van, és tökéletes hölgyike-vonásai :)

Dominónak boldogságos 2. szülinapot ezen a kicsit szomorkás reggelen :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Ancsi!! Gratulálok!!! Baba gyönyörűséges! :D :D Gyors regenerálódást és óriási tejömléseket kívánok!!!

ruz
ruzicsky

Ancsi:
gratulálok Nektek :D

Sajna semmi időm írni,de még olvasni sem nagyon :(
Ifiúr jól van,közelítünk az 5kg-hoz,csak ne kellene egész nap rázni a fenekét :roll:
Mutatnék képet,de ez nem a mi gépünk és nem tudok vele kicsinyíteni :(

Ünnepelteknek sok boldogságot,betegeknek gyors gyógyulást!

petergabi

Tinu,
jo lenne, de pont szerda a jógás napom :)

Votiv,
sajna, zuzos az ára (60 ezer ha egész napos), de mivel kevés a Montessoris pedagogus, lehet h tudnék ott melozni majd :)

Kata,
köszi, mindjárt fellapozom, megvan az a könyv is töle :)

KépKép
fibi

Fibi: nekem a hét második felében bármi jó egyébként. :)

Kép
Kép
tinu

És természetesen boldog születésnapot Dominónak! :)

Kép
Kép
tinu

SZiasztok!

Adribaba nagyon szép és formás kicsilány! Gratula még 1x Ancsiéknak!!! Tud valaki róluk, hogy gogy vannak?

Votiv, ne haragudj, és főleg nehogy magatokra vedd!!! A máv-ra írtam, hogy rohadt, mérgemben, meg mert úgy működik, ahogy működik... A hülye meg arra a konkrét pasira vonatkozott, aki belement a pirosba, meg az autónkba. Szóval, abszolut a konkrét esetről volt szó, nem a máv összes ügyfeléről!!!!
Ami mérgesítő, az az, hogy nincs kocsink, ez is legfőképpen azért, mert a Férjemnek kell a mukájához. (Mi ma kicsit lassan, de biztosan eljutottunk az oviba rollerrel és babakocsival.) Szóval, a teljesen vétlen félként szívunk, aránytalanul hosszú ideig. (Anyukám másik biztosítótól 1 héten belül megkapta a pénzt, nekünk 1 hónappal a baleset után még 1-1,5 hónapot mondtak! És addig nincs kocsi, mert nincs lóvé.)

Gabi, szia! :)

Fibi, ezt az ovit nektek találták kis! de szuper, főleg, ha még melód is lenne ott! :)
rídonli#

Votiv, még 1x bocs, tényleg kissé vehemens voltam mérgemben... :oops:
rídonli#

Jaj de gyönyörű Adri baba!!! (most meg tudtam nézni a képeket is :D ) nagy gratula még1x Ancsiéknak!! Látogatóba megy vki?

Dominónak nagyon boldog 2. szülinapot!!!

Ríd :) Biztosítós helyzet :( Jöttök holnap táncizni?

Curse :) Egyedül evő Adélnak naaagy gratula!! És bizony, menjetek csak nyaralni (amíg lehet :lol: )!! Töröko. szuper, 1x szeretnék én is eljutni oda... Görögo.-ban már voltam és nagyon tetszett :wink:

Macs :) Melóhoz sok +++, azért szereted és nem bántad meg, hogy visszamentél, ugye?

Fibi :) Csana és Montessori egy helyen!! ez már sok a jóból!! :lol: :lol:

Votiv :) Lilinek sok ++++++++++

Vera :) Szia!! Akkor most drukkoljunk a barihimlőért? :lol: Dóci szupi kiscsaj!!

Zuzi :) Fogakhoz Nektek is +++++++!!! És persze, hogy a Lev. nem "hagyományos" hashajtó, de nálunk olyan ("robbantó") hatása volt, szóval én csak óvatosan vetem be...

Mása :) Szupi, hogy jól vagytok, gyere és írj gyakrabban!!! :wink:

Lindi :) Hű micsoda hétvége és lazulás!! :o :D :D

Tinu :) Szupi, hogy Tüncinek sikerült a kaki!! :D azóta minden rendben?

Szellőke :) Gratula Attilának!! :D :D És hogy jut el, gurulva?

Zsan :) Akkor én is kérek a gyógyszeredből, mert én is akarok ilyen gyönyörű kislányt!! :wink: :lol:

Rylie :) Hogy vagy??? Most már Te jössz :wink:
denizsa

azért havi 60ezrünk nincs ovira havonta, és amig Ábel pici, nem fogok mindennap dolgozni. ugyhogy még várat magára a dolog :) (Waldorf itt csak 14 rugo, az még belefér valahogy) szoval nehééééz ügy :roll:
fibi

és egy kérdés:
ha Ábel láthatoan szenved a fogával, sokat sir, nehezen alszik el, és nem használ a Chamomilla, mit is szoktatok végsö kimerülésben bevetni? Panadol Baby-t? jol emlékszem :?:
köszi!!
fibi

Deni, Apjuknak (is :) )holnap van a szülinapja, ha korán hazaér, akkor nem megyünk táncizni, hanem fölköszöntjük (de erre kicsi az esély :( )

Fibi, nekünk Nurpfen is segített, de sztem a Panadol baby is jó.
rídonli#

Innen is egy kérdés, hátha vki tudja (mintha lett volna só erről régebben): a Lőportár utcai mák megszűnt/elköltözött, vagy mi van vele? Kéne nekem egy igazolás a gyes-ről.
rídonli#

Fibi,
nekünk a borostyán nyaklánc nagyon bevált annó :) fogfájásra, Nurophent csak 2 alkalommal használtunk a rágóknál, de azt is csak azért, mert már olyan jó lett volna aludni kicsit :oops: :oops: úgy értem nem volt nagy üvöltés, csak egész éjszakán át tartó nyügösködés, de a N véget vetett neki :?

Kép
akata

Ríd: Lőportár u elköltözött a Váci útra!
(és én gyest még mindig nem kaptam :twisted: :twisted: január óta!!!)

Macs: SZIJA! Nagy öröm lehet, hogy ilyen ügyes Fülicsek ;)
és mi van a ZOO projektel??

Vera: Igen, igen! Mindig megnyugtatsz ebben az idegennyelvettanítsunkkicsiknek témában, mert teljesen egyetértek veled! ;)
Dóci és a barihimlő jessz :)

Zsan: hogy tudják rávenni a piciket a jógára??? :roll: Lehet, hogy én vagyok eltévedve, de a jógához sokáig egy helyben kell lenni és koncentrálni befelé és relaxálni, vagy ez hülyeség?? Valahogy nem tudom pl ellépzelni Kamillát, hogy akár 2 percre is megüljön vagy megálljon egy helyben :? :P
A madárovi az viszont nagyon tetszik!!! A természetszeretetet nem lehet elég korán kezdeni!!!

Curse: mi tavaly előtt Rodoszon voltunk, akkor ovlt Kamilla asszem 10 hós körül (?) béreltünk kocsit és bejártuk a szigetet. Persze maradtak ki dolgok, de a fő látványosságokat láttuk és pancsolni is maradt időnk. Jó volt. Az én tapasztalatom az, hogy minél kisebb a gyerek (jó, azért van alsó korhatár az ügyben) annál jobb nyaralni menni vele, mert: a gyerek oda megy ahová viszed és nem ad hangot annak, hogy ő most a másik írányba akar menni :lol:

Lindi: mi is szabadnapoltunk! Ráadásul két éjszakát is egyedül voltunk, olyan jóóóó volt! Mi a Pánikot néztük meg és nekem nagyon tetszett ;)

Fibi: ez az ovi jól hangzik!

Ovi téma: természetesen nem a kézműves és mozgásos foglalkozások ellen vagyok én sem, de pl úgy gondolom, hogy pl a sakk egy olyan logikai játék ami nem ovis szintre való. Kivéve ha valakinek Polgár a vezetékneve 8)
Az oviba szerintem játszanak-játszanak sokat-sokat és ebbe beletartozik a dekopácsolás, a rajz a festés a mondóka az ének a tánc a rohangászás akár valami alap sport is de csak úgy, hogyha ezek nem kötelezőek!
És azt nem tudom ki írta már, hogy a szülő pótolja a saját hiányosságait amikor a gyereket angoloztatja ez annyira igaz szerintem!!! Legalábbis nálunk is vannak ilyen típusú szülők a játszón és teljesen egyértelmű, hogy erről van szó. Még be is vallják:" hát én is most tanulom a gyerekkel (3éves) az angolt, legalább ő jobban fog beszélni, mint én, mert ő már idejében elkedzi tanulni" Brrrrrr a hátamon felállt a szőr amikor ezt hallottam és nagyon be kellett fogni a számat, hogy ne szóljak be(le). :lol:

Deni, Curse: köszönöm, jól vagyok. Kicsike akkorákat ficánkol a pocakomban, hogy phüüü...néha hullámzik az egész hasam! Hamar elfáradok, nem tudok nagyon sokat kupercolni se a gyerek mellett és lassulok, mint egy lajhár :) De azért pénteken felmásztam a Sümegi várba, igaz utána majdnem fibrilláltam 8)
És persze Ancsi kapcsán megint szültem álmomban 8)

PGabi: kár, hogy nincs időd írni :( Örülök, hogy jól vagytok ;)

Mása: nem csuklottál tegnap? Ott voltunk tőletek kb 5 percre (vaterás bót volt) emlegettelek! :D

Dominónak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
(vajh mi lehet velük? Bejött az új pecó? Dominó is mekkora lehet már??)

Rylie
rylie

Dominónak mi is nagyon sok boldog szülinepot kívánunk! :D

Ancsival beszéltem telefonon, jól van, sokkal jobban, mint Lencse születése után, de azért fárasztó látogatókat fogadnia, ráadásul Adrika kicsit hasfájós is, szóval, ha nem haragszotok meg, inkább nem fogadna látogatókat. MA már volt egy kis előteje is, és éjszaka tudott pihenni, és most már a műtét után 6 órával fölkelhetett, Lencsénél még 12 órát kellett feküdnie.

Én meg most, hogy Ancsiék nincsenek, elkezdtem összehaverkodni a szomszédokkal :lol: , ma volt itt az egyik kertszomszédunk a kislányával, aki 19 hónapos, és most várják a tesót, 21.hétban vannak, és a TAsihoz jár sztk-ba. NAgoyn kedvesek, és jó fejek. A lány élelmiszermérnök, és tökre megnyugtatott az élelmiszerbiztonsági dolgokkal kapcsolatban.

Óvi: örülnék, ha B-t felvennék a körzetibe, kis családias óvi nagy kerttel az utcánkban, mintha vidéken lenne, friss levegő, stb. Amúgy szerintem egyedül az óvónő személye a fontos, mintegy, mi a módszer, vagy, hogy milyen játékok vannak, milyen különórák. HA jó pedagógust sikerülne kifognunk, akkor ez mind mindegy. Én mosta böliben is ezt tapasztaltam. különórák: ilyen korban a sportot tartanám klassznak, annak idején minket úszni vittek, tök jó volt, de ez a madáróvis dolog is nagyon tetszik, szuperjó!!! Ezen felül már csak az óvónőn múlik a kézműveskedés, ami szintén fontos szeritnem. Ének, mondóka, mesehallgatás. Ezek számomra a fontosak, de ezek mind személyfüggő dolgok.

ennyi voltam :?

Kép
Kép
zuzmo1

akkor a Nurophen "jobb" mint a Panadol Baby?? azt vegyek inkább??

Zuzi,
sztem is a pedagogus személye a legfontosabb, voltam már olyan Montessori oviban, ahol tök unszimpatikus ovonö volt, nem jol képviselte a modszert, akkor meg semmit nem ér, hiába van jol kitalálva. A legjobb ha vki magáénak érzi, és tényleg a gyereket helyezi elötérbe, nem saját magát.

Szomszédokkal mi is összehaverkodtunk, tegnap áthozták a 10 éves fiuk már nem használt barkácsasztalát B-nek, tökjo fejek, pálinkázás-teázás is megvolt :P
fibi

Fibi :) Panadol és Nurofen is nem csak láz- hanem fájdalomcsillapító is, úh. amelyik van otthon. Sok ++++++++++ Ábelnek!! És a Dentinox-ot próbáltad? rövid ideig hat mondjuk, de az sokszor pont elég hogy bealudjon a ded, ha elég fáradt (legalábbis Bencusnál ez többször bejött)

Ríd :) Akkor szülinapozzatok csak, az fontosabb, majd egyszer csak összejön a tali! :wink: És Te vagy a másik szülinapos?

Rylie :) Álom :lol: Kikapcsolódás: szuper! :D Ficánkolás :D :D Nevek megvannak már?

Zuzi :) A jó pedagógus sztem is kulcsfontosságú, de már úgyis ismered a véleményem :lol: Köszi az Ancsis híreket!!

Nem tudom, hogy front van-e vagy mi, de 1 órán át altattam a srácokat... :roll: :roll: jól elfáradtam én is :mrgreen:
denizsa

Fibi, nálunk a Nurofen jött be jobban, bár először csak azért próbáltuk ki, mert Pnek nem ízlett a Panadol. De elvileg jobb, mert a hatóanyaga ibuprophen, és nem paracetamol, mint a Panadolnak.
(Én most épp szakdogát írok, csak kv szünetben benéztem ide... :roll: )
rídonli#

Fibi :) Más bennük a hatóanyag, ha jól tudom, de 1-1 alkalomra sztem tök mindegy melyiket használod, u.arra valók tul.képpen.
denizsa

Deni tulképp én is ezt akartam írni,h mind1,h Panadol/Nurofen. Főleg, ha csak 1x-1x kap a gyerek. (Csak minden mést írtam, ehelyett...)

Megint süt a nap, az előbb még zuhott, fura egy idő van.
rídonli#

Köszi Lányok!!!! :) :) akkor nurofent veszünk. meleg a feje is szegénynek már tegnap óta :(

Deni,
dentinoxot még nem próbáltuk, tul.képp nem tudom, hogy hol fáj neki, mert nem látok semmit, csak tur a szájában. de az is lehet h vmi virus bujkál benne, mert sosem volt még ilyen siros, és már kint van 8 foga... azokat nem szenvedte meg ennyire.
nálunk is nehezen aludtak el, de én az esöre fogom 8)

Rid,
hajrá szakdoli meg szülinapozás :D
fibi

Tinu, Fibi,
Marcinak 3napos láza volt/van. Vagy vmi hasonló! 40 fok, most kiütések. Így sajnos a szerda még biztos nem lesz jó nekünk. Meg lehet hogy meg se érem, mert P-t se tudom oviba vinni és kikészít, na. Alig egy méter, áll szemben velem, összecsippenti a szemöldökét és mondja: "Nem, én akkor is kint ordítok. Érted?!" És utólag olyan vicces, de mint egy tuskó, a helyzet közepében nincs humorérzékem.
És jó, hogy megnyugodtál Tinu!
Fibi - neked + a pr-ához, legyen az fog vagy akármicske.

Mása!
Szia! Nálunk is hasonló, P-t a 3 évével sokszor etetem, Marci pedig eszik egyedül. Néha rámkacsint.

Dominonak boldog szülinapot!

Ancsi legeslegújabb kislánya tényleg nagyon szép és lány!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Fibi, Deni, csatlakozom a klubhoz, nálunk is van vmi a levegőben és persze a fogak :twisted: Lili most sírt fel harmadszorra ma este, végül Bach elsősegély-cseppel aludt el.

Dominó tényleg szép nagyfiú és már folyamatosan beszélget, ma du. voltunk náluk köszönteni, és Istikével csodásan elvonatozgattak, s indulás előtt játékot is cseréltek, Istók odaadta a piros motort(!!! ez baromi nagy szó) Domi szép zöld kocsijáért :D ha legközelebb találkozunk, majd viszacseréljük :)
és elkészült Liliróza holnapi szülinapi ajándéka, egy tüneményes kis kötött gyapjúnyuszi, és egy zseniális, óóóriási kötött répa (Lillencs kedvenc zöldsége), Indike ügyes keze által :) majd egy holnapi képet mellékelek róluk és az ünnepeltről!

Ríd, ne izgulj, nem sértődtem meg, na :) és nagyon átérzem a kocsinélküliséget, nekem létszükséglet, anélkül a hentesig se jutnék el (3 buszmegállónyira van a falu, és 20 perc innen gyalog a megálló), a két gyerekkel tízszer is meggondolnám, hogy elinduljak-e :wink: enélkül nem tudnám a játszócsoportba se elvinni Istit, mert nincs közvetlen járat Biáról Kamaraerdőre, mehetnék körbe az Etele téren át a 41-es villamossal, vagy a Koszosról 87-essel...

votiv 8)
votiv

Fibi! CsaNa :D . Az itten w 40e :shock: !
Nekem nincs meg az a könyv, kölcsönkaphatom?

Zsan! :lol:

Akata! köszi

Adri tényleg nagyon cuki :lol: ! kivi vagyok a hírekre/fejleményekre

BOLDOG SZÜLINAPOT DOMINÓNAK! S én inkább előre kívánok LILIRÓZÁNAK NAAAAAAAAAAAAAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?