Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok, csak egy gyors bekukk, amíg alszanak a fiúk.

Először is Marcsi, köszi a hiányolást!!!! :) Képek fantasztikusak! :) Nagyon szép a kiscsaj! :) Gratu a bölis jelhez! :) Én is a filcet választanám a tűvel szemben (hímzés)! :oops: :oops: 8) :wink: Kaja téma: nálunk azért ennyire szörnyű nem volt, de egyszer vki mondta, h minden gyerek tudja/érzi, mivel tudja magára irányítani a figyelmet. Lehet, h most Lolo is ezen van?! Hm?! :oops: :roll: :shock: :? Lehet, h egyszer kéne keménynek lenned, aztán ki tudja?! :oops: :? Az biztos, h a böliben másképp lesz! Ott kiéhezve hozod majd haza! Még egy jólevő gyerek is otthon falni kezd :?: :idea: :arrow: edddig ezt mesélték nekem a barátok! :oops: 8)

Köszönjük Mindenkinek a kedves, dícsérő szavakat!!!!!!!!!!! Nagyon jól tudnak esni!!!! :) :) :) :) :) :)

Andi,Klári szintén köszönöm az elismeréseket! :) Energia? Hát néha én sem tudom. :roll: :roll: :oops: 8) :wink: Talán onnan, h jön a hétvége, és apa akkor nagyon nagyon sokat segít nekem!!!! :) :) :)

Kata, Panni , de jó, h jöttetek képek csodaklasszak! :) :)

Ja képek: rengeteg az elmaradásom van: Bende, Lizu, Marci, Borcsi, Beni, Tarek, szóval minden gyerköc csodaszép!!!!!!! :) :) :)

Már most én is azt szeretném írni, amit Kata is írt, h bocsi,h most nem írok mindenkinek, de én is csak lóugrásban, v +/-5hsz tudok olvasni. :oops: :oops: :? 8) :wink:

Fatima, gratu a szopihoz, meg a jólsikerült naphoz! Csak így tovább! BOLDOG 1. HÓT, így utólag is! :) :)

Ahogy kicsi Emmának is BOLDOG 2. HÓFORDULÓT! :) :)

Na eddig kaptam kimenőt, :oops: :oops: 8) , még megpróbálok jönni, de nem ígérek semmit. 8)

pusszok mindenkinek, akinek nem írtam külön, Nektek is!!!!! (Zsóka, Anzsi, Nóra, Zsóka, Mircike...., ) vigyázatok nagyon Magatokra! :) :) Kitartás a hőségben/hez!! Itt meg esik állandóan! :oops: :? :cry:
mazsolák

Köszi Lányok! :wink:

Edus, olyan csinos vagy. Tök jól nézel ki!
A fiúk de édesek, ahogy meglepődve nézik a mesét.
Andival egyetértek, annyira jó lehet nálatok gyereknek lenni.
Olyan harmónia árad belőletek.
És Imi is milyen jófej!
Szép kis család vagytok, nah:)

Kép
niki30

puszi mindenkinek először is. ma nem nagyon tudtam jönni, mert egész nap itt volt a barátnőm és a kislánya, minek következtében este 7-re samu annyira lefáradt h elaludt vacsi közben az előbb az
etetőszékben :lol: :lol: hehehe

amúgy a járás már NAGYON megy a fiatalembernek, már forog, fordul, küszöbnél tudja h meg kell fogni afalat, átlép és megy tovább, már 90%-10% a járás-mászás arány. ami új: járás közben észrevesz vmi érdekeset, megáll, leguggol, felveszi, feláll és megy tovább. ami nem megy TOVÁBBRA SEM: ül, felguggol, v előre terpeszből feláll. ill megy külön külön minden eleme, de agyban (v mittomén) nem tudja összerakni. ha lecsücsül - ami egyre ritkábban fordul elő- akkor ált. vmihez odamegy feláll, és úgy megy tovább. már nagyon gyorsan és lassan is megy.

ki mennyire pépesít? samu még pépeset eszik, attól félek h az egész kaját nem rágná össze (mivel nem tudja) és egész borsók jönnének ki, akkor meg vajon felszívódik a tápanyag??? igazából olyan darabosat kap, szal nem totál pép.

marcsi: lvastam a lolos aggdalmaidat. nekünk a doktornő (persze samu kövérebb jóval) de nem engedi h 220-2250 nél egyszerre többet egyen, sztem a 600 sinlac azért nem annyira jó, mert nagyon kitágul a gyomra. ha 2 részletben kapná? esetleg uzsira is sinlacot? v sinlacban főznél vmit? v sinlacos müzli pl? a bnőm mindenbe tesz a hasonló méretű (mint laura) fiának sinlacot, h megegye. amúgy meg miért baj ha nem eszik sokkal többet? sztem nem gáz a súlya, mármint samu legjobb barátja 1 éves és nincs 8 kiló. és totál ok. semmi vész nincs vele. a nasit én nem csinálnám, egyen sok gyümit és esetleg többször sinlacot? nem marad ez így, a bölcsiben úgyis lesz vmilyen rendszer. de addig is? de sztem fél liter egyszerre nem egészséges.

BORCSI GYÖNYÖRŰ!!!

milyen jó h tarekkal minden ok!!!!

klári de jó h megint vagy! nekünk peg pérego ariánk van, sztem azért csúcs (zsókának és edusnak is ez van) mert 5.5 kiló, kis helyen elfér, dönthető és szép :lol: :lol: samu 2.5 hós kora óta hasznája nekünk nagyon bevált.

edu gyönyörű vagy!!!! zsék pedig hihetetlenü édesen alszanak együtt! olyan jó nekik!! úgy odafeküdnék én is :wink: :wink:

imi millió puszi!!!!!

kicsit ma hűvösebb volt, nem?
kerekpocak

[size=18]EMMÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!! ÉLJENÉLJENÉLJEN!!!!!!![/size]
kerekpocak

bocsánat azt ki is hagytam h LOLOs pancsizós képek annyira cukik!! egyre nagyobb a haja a kiscsajnak!!!!! nagyon nagyon édes a fagyis kép!!!!!!!

és kata, sztem nem rossza vonalzó, de nekem az élénkebbek tetszenek lizuval kapcs! nemtom milrt?? tegnap este megnéztük a blogot csabával! olyan szépséges a kiscsaj! és nagyon nagyon hosszú! és nagyon klassz a házatok, meg a medanszié!!!!!

zsóka: kertes képek csúcsszuperek!! a kis kertészlány édes!!! morcosmarcit pedig AGYONPUSZILGATNÁM!!!!!!!!!!! hány kiló marcipán?
kerekpocak

Sziasztok!
Úgy látszik ebben a kicsit hűvösebb időben mindenki aktivizálódott. Annyi az írás, de ez a jóóó!!

Zsóka: Borcsa szépségét már annyiszor dícsértem és mindenki más is, úgyhogy nem is találok már jelzőt rá!!! Azt még hozzáteszem hogy nem az az üres szépség, hanem látszik rajta, hogy okos is!! Marcika persze szintén csudiédi.

Marcsi: Laura egyre nagyobb, nagyon szép a kiscsaj és ismét jól áll neki a fejfedő. Úgy képzelem, hogy ő olyan örökmozgó, vagány nagylány lesz. lllik rá vagy tévedek a képek alapján? Talán ezért is vékonyabb, mint az átlag?

Edus: a két srác nagyon helyes! Én is elgondolkodtam, hogy vajon mit nézhetnek a TV-ben, de közben megérekezett a válasz. Szuper, hogy ilyen filmeket néznek, a sok amerikai "kulturmocsok" rajzfilmet nem látják a CN-n. Komolyan mondom teljesen torz mesefilmek mennek mostanában. Szóval gratula a mese választásokhoz! Én is így tervezem. Abból látszik hogy milyen érzékeny és egészséges lelkületük van, hogy Misi Mókus (vagy Miki :wink: ) kalandjaira így reagálnak. Amúgy csatlakozom a többiekhez, nagyon szép vagy! Imi meg jó férj, de ezt el ne áruld neki, nehogy elbízza magát. :lol:

Niki: BOLDOG BETÖLTÖTT 2. HÓNAPOT EMMÁCSKÁNAK!!!!

Fatima: Jajjj de jó hogy Tareknél minden okés. Majd egyszer ha hűvösebb lesz én is szívesen csatlakozom egy sétára. A Bosnyákig tudunk sétálni, annál messzebb nem merek menni Benivel, szóval ha az belefér akkor szóljatok. Még úgysem találkoztam senkivel. Ha láttok egy kissé molett anyukát kék babakocsival amin fehér pöttyök vannak, na az vagyok én. :oops:

Andi: Hajrá Nagycsalád!! Apa ügyileg te sem panaszkodhatsz. Tök jó! Olyan jó látni megkomolyodni a bulizós apukákat. :roll:

Zsófi: GRATULA Samunak az ügyes járáshoz! Igy tovább!! Kaják variálásához kitartást! Azt hittem a szilárd étkezés könnyebb lesz, mint küzdeni a tejért és figyelni hogy elegett evett-e vagy azért sír mert éhes.

Rólunk: BENIKE most már nem véletlenszerűen, hanem tudatosan FOROG. Hátról hasra pár napja ő is titokban csinálta, mikor a konyhában voltam. Háton tettem le a földre és mikor visszamentem a hasán volt szépen felemelt fejjel és nézelődött. Azóta többször előttem is csinálta már. Ha megunja akkor meg visszafordul. És ma a babakocsiban is mindenáron hasra akarta tornázni magát, de hát nem volt elég helye hogy sikerüljön, mindhiába küzdött csak félútig jutott. Fú ilyenkor meg kiabál. Kis bika, asszem akaratos kis személyisége lesz.

Szép Estét Mindenkinek!!

Kép
viky30

Zsu: Sok sikert az édesketteshez!!! Én is húztam az időt és próbáltam valakit beosztani, mert féltem, de már első nap rájöttem hogy milyen szuper, sőt sokkal jobb, mert kell a meghitt együttlét a picivel!!! És olyan jó hazavárni esténként Apát! Mikor nyűgös és sokat sír akkor persze nehezebb, de valahogy ez is erősít az anyaságban. Tudom hogy egyedül lettem túl a nehezén és meleg érzés tölt el. Az én babám és nekem kell róla gondoskodni és nagyon akarok is!!

Kép
viky30

:oops: :oops: :oops: Család nevében is köszi :oops: :oops: :oops:

Kata: Nekem tetszett a kiskacsás vonalzó, és a béka rajta nagyon király volt.

Viky: Edus nem árulta el amit írtál :wink:

Zsófi: ha így halad Samu, akkor télen már vihetitek korcsolyázni :wink: Gratula naki.
[quote="Zsófi"]n írta:Zsófiem engedi h 220-2250 nél egyszerre többet egyen
2250 az annyi mint 4,5 üveg sör. Nekem lemegy azért egyszerre :wink: :wink:

Zsóka: hát mondtam már Edusnak h nekem is kell egy ilyen szép kislány, de hát csak nem akar leányzó(ka)t szülni :wink: :wink: :wink:

Andi(ogre): Zsigu "Kié az a [krokodájl]?" :arrow: teccik.

Marcsi: mikor kicsi voltam, álítólag én is olyan jóevő voltam mint Loló, és akár 2 ropival már fel is fújódtam. Arra már emlékszem h csokiból bármikor bármennyit meg bírtam enni....Oszt felnőttem.
"Fiam nem állhatsz fel az asztaltól amíg meg nem eszed!" Egyik "kedves" emlékem.(Habár az igazság, hogy én is szoktam mondani, de 2x, harmadjára már nem erőltetem. Majd eszik mikor éhes lesz. Nem fognak elfogyni.

Na ennyi, mert már Edus hiányol... :roll:

Ja Fatima: Meher indiai (punjabi/panjabi lenne az anyanyelve, ha beszélné)
mazsolák

NAGYON KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK!
OLYAN DRÁGÁK VAGYTOK!

Kép
niki30

na most beengedett a bnet, akkor gyorsan megprobálom elküldeni, amit írtam. Ugyanis az előbb kidobott, még az a szerencse, h már rutinból elmentem...

na egy picit leváltottam apát... :oops: 8) :wink:

én is/ mi is köszönjük!!!!!!!!!!!!Tök arik vagytok!! :oops: :oops: :) :)

Zsu, én is szorítok az első kettesben naprra/hoz! Hidd el menni fog! Ügyi csaj vagy! :) :) (emlékszem, én is h Számoltam a napokat, és húzósabb napokon vártam haza apát, mint Viki is írta :oops: :oops: 8) . Most meg már itt várjuk a legifjabbat. :oops: :oops: 8) :wink: )

Klári, babakocsi. Én viszonylag hamar váltottam Zsignél sportbabakocsira, mert sokat kellett BKVznom, ill sétáltam, emeltem.... Akkor egy PC volt, amit nagyon szerettem, most csak azért nem azt használom, mert 2 karú, és nehezebb volt kormányoznom, miközben fogtam Zsigu kezét :arrow: ezért váltottunk az ariara 8) . Ja és most már Zsig is nagy úr, és idézem "úgy elfáradtam anya.....", h tesvérbabakocsival közlekedünk, ami szintén graco, mint a tiétek és nagyon jó!!! Az ariat is nagyon szeretem, 1 hátránya van, h kicsik a kerekei, itt meg elég hepehupásak az utak, így mindenbe "belebukunk", de azt is ezt is nagyon szeretem. Szóval most 2 van használatban: az aria, és graco tesvér, mind2 jó, nagyon szeretem! :) /egyszer már írtam erről nektek, és akkor is azt írtam, h úgy tűnök, mint egy babakocsi árus... :roll: :oops: :? 8) / Azt h meddig használ egy "család/gyerek" sportbabakocsit, sztem gyerek, és család függő. Mivel én nem szeretek vezetni, inkább itt is tömegközlekedek v séta, így nekem jó, és Zsig még most is elalszik benne, de ahol van kocsi, ott gondolom nincs annyira nagy szükség a babakocsira. (itt mivel elég komoly parkolási díjak vannak, elég sokan, és sokáig használják a babakocsit.) Hu látom, most már kezdek egyre bonyolultabb körmondatokat kreálni. Remélem, nem voltam túl bonyesz, de ha igen, akkor kérdezz vissza Klári. :oops: :oops: 8)

Aztán pár szót magunkról:

Zsigu nagyon várja Milost. egyre többet kérdez, és mondja, h a ciciből fog enni, és h ezt és ezt vegyünk Milosnak. Ő fogja majd pelenkázni, és hasonlók..Zsomborral együtt puszilgatják, simogatják a pocimat. Egyre többet játszanak el együtt,. Zsombor is egyre többet, jobban épít, magyaráz, mesél a maga halndzsa nyelvén. Imádom őket, és ők is imádják egymást! Ja és Zsig néha olyan okosan tanítja (osztja az észt). Gondolom nálatok Zsóka már a kezdetektől így volt, mert Borcsi idősebb, mint zsig. Rajtuk is annyira látszik, h imádják egymást. :) :)

na most inkább már lépek, mert látom egyre fáradtabbul fogalmazok..

Pusszok, jó éjt!
mazsolák

Egyszer meg ezt írtam nektek, de akkor sem engedett be, utána meg frankón elfeljtettem, most jutott az eszembe... :roll: :roll: :oops: :oops:

" Itt kétféle tescos pelenka van, a korábbi lilának most más színe lett, azt a dmes, ill liberohoz tudnám hasonlítani, és van a zöld, ami formára, fazonra, és színre a pampersre hasonlít. Csak azért írom, h attól függően, ha a babának mi vált be, azt meg tudjátok venni tescosba is.
Ja és van 3 féle pospitörlőkendője is a tesconak, ami szintén nagyon jó minőségű (nem tudom otthon van-e, és hasonlóam jó minnőségű-e) : egy illatmentes (világoskék), nagyon illatos (lila), és a kettő között, ami nagyon jó, drágább is vmivel mint az előző 2, ami kamillával+aloa veraval van átítatva, nagyon kellemes, enyhe illata van (halvány lila, v rózsaszín, most nem tudom fejből..)

na pusszok, további szép napot! :) :)

Ez még mához: :arrow: Tök jó, h otthon van lehűlés, itt meg nonstop eső!.... :evil: :evil: :oops: :?
mazsolák

természetesen: hasonlóan, és minőségű, és a további hibákért is bocsi. Na késő van, ez van! :oops: :oops: :?

pedig ezt nem is most írtam... 8)

na léptem, jóccakát! :)

Kata, dokinéni??!!! :)
mazsolák

[quote="b79andi"]A írta:b79andinnyira jó lehet nálatok gyereknek lenni.

[quote="niki30"]A írta:niki30ndival egyetértek, annyira jó lehet nálatok gyereknek lenni.

Majd megkérdezzük tőlük, ha felnőnek??!!Hmm!! :oops: :oops: 8) :wink: :lol:

[quote="viky30"]S írta:viky30zuper, hogy ilyen filmeket néznek, a sok amerikai "kulturmocsok" rajzfilmet nem látják a CN-n. Komolyan mondom teljesen torz mesefilmek mennek mostanában. Szóval gratula a mese választásokhoz! Én is így tervezem.

Mi is imádjuk a magyar rajzfimeket, és ha tehetjük, mindig veszünk, mielőtt jönnénk ki: Vuk, Mazsola és Tádé, Kukori és Kotkoda, Kockásfülű nyúl, Mirr Murr, Dr Bubo, Vízipók, hohohorgász, Pom Pom... bár nem magyar, de kedvenc: "Maya the Bee", :lol: :lol: :lol: Mekk mester, magyar népmesék, Frakk...stb...

na ma behoztuk a családi le/elmaradást...

és mégegyszer KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :) :) :)
mazsolák

Ja még egy uccsó, ez lemaradt... :oops: 8)

ZSOMBORUNK MA 20 HÓNAPOS!!!!!!!!!!!!!! :) :)

Na léptünk, cakát! e+i :)
mazsolák

Jó reggelt!

Zsombort isten éltesse 20. hónapjának alkalmából!

Edus, nagyon szép név Milos. Tetszik.
Lehet, h. blődség, h. pont tőled kérdezem, de honnan szerzitek be ezeket a magyar meséket.
Mi is hasonlóakat tervezünk. Nem azt a sok f...szságot, ami mostanában megy a tévében.
A párommal a kedvencünk a Kisvakond. Na őt nagyon szeretjük bármilyen formában, pohár, kulcstartó, naptár, mese....

Kép
niki30

niki: pl atescoban corában lehet 900 ftkért venni rengeteg rajzfilmet. mi is tárazunk, bár nálunk a tv egyelőre (mivel nincs idősebb tesó) felejtős terveim szerint min. 3 éves koráig.

[color=red]BOLDOG 20. HÓNAPOT ZSOMBNAK!!!!! EL SE HISZEM, H MÁR ILYEN NAGY!!!!!!!!! MINDJÁRT 2 ÉVES!!![/color]

de jó h aktívkodtatok edu és imi!!!!! gyertek többet!!!!!!!!!!
kerekpocak

Köszi Zsófi:)
Megnézzük. Bár még van időnk azt hiszem. :lol:

El kell, h. mondjam, tegnap extra nehéz napunk volt.
Emma egész nap nem aludt, még enni is alig tudtam valamit. Egyfolytában vele kellett foglalkozni, ha nem így tettem, akkor hisztizett. Picit hagytam is, de 10 perc után már nem bírtam.
Volt, h. egy órán át a cicimen lógott.
Nem lett volna ez sem baj, ha jóllakott volna.
Nem tudom, lehet nem elég neki már a tejem?
Én már nem tudom.
Ma megpróbálom lemérni, mennyit is eszik, amikor tényleg rendesen kajál.
Este már sírtam. Ma a fürcsit is egyedül nyomtuk, mert apa focizott és csak 9-re ért haza. Megy egyedül is a fürdés nem arról van szó, csak az egész napi strapa mellett estére már kimerültem.
Akkor aludt csak el, mikor apukája megérkezett.
De én akkor már totál kész voltam, éhesen, büdösen fogadtam apát.
Ő csinált nekem egy fincsi fürcsivizet, illoolajosat, nagyon kedves volt.
Remélem ez csak a melegtől volt.
Most épp alszik. De ki tudja meddig.

Kép
niki30

[quote]M írta:a a fürcsit is egyedül nyomtuk

Helyesbítek: tegnap

Kép
niki30

[quote="mazsolák"]& írta:mazsolákquot;Maya the Bee",

Köszi, nekünk is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lassan megvan az egész sorozat. :wink:

[quote="mazsolák"]Z írta:mazsoláksigu "Kié az a [krokodájl]?" teccik.

Köszi Zsigu, puszi! Ez sokat jelent Majának! :wink: :wink: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Éljen, éljen a 3 hónapos Beni!!!!!!! Gratula!!!!!!

[quote="kerekpocak"]b írta:kerekpocakár nálunk a tv egyelőre (mivel nincs idősebb tesó) felejtős

Hát nálunk van idősebb tesó. És úgy hívják apa!! :lol: :lol: :wink: :wink: Kicsit tv függő és CN függő. No de majd kinövi. :roll: :wink:

Szuper ügyes Samu. Milyen gyorsan csinál mindent. Alig talája ki az egyik találmány,t máris valami újal próbálkzik. Mit próbálkozik. Megy, szalad... :lol:

Niki:
Remélem, ma már jobb napotok lesz Emmácskával. Nálunk is volt tegnap hiszti. Igaz, én "csak" 1 órán át próbáltam csititani. Nem volt jó sehogy se. Tiszta pelus, kaja pociban, kézben ordít, letéve ordít, játszunk ordít. A végén már a kiságyába tettem le, és csukott szemmel is ordított. Pontosabban álmában fel felsírt. Egyem meg őket. Nem csodálom, hogy nyügik. Jön a front, enyhülés, ráadásul szél. Kicsit érzékenyebbek mint mi, pedig mi is nehezen viseljük.

Kép

Kép
b79andi

Hahó!

Van kb 10 percem ébredésig, úgyhogy körmölök ezerrel! :lol: Megpróbálom most betartatni Tarekkal, hogy igenis egyen napközben 3 óránként és csak éjjel hagyom 4 órát aludni egyszerre. Tudom, hogy ez most hülyén hangzik azoknak, akik igény szerint etetnek, de komolyan mondom megfigyeltem, hogy ha nem 3 óránként eszik, akkor borul minden! :( Egyszer éhesebb, máskor meg nem akar eleget enni. Így semmivel nem tudok kalkulálni és nálunk a fejés miatt ugye ez nagyon fontos. Nincs annál rosszabb, mint ott állni a kiságy felett és hallgatni amint üvölt a gyerek, de még nem fejeztem be a fejést. Már gondoltam arra, hogy ilyenkor mellre teszem, de miután attól parázok, hogy hami után nem tudom gyorsan letenni, így nem kockáztatok, mert a melleimet muszáj ürítenem különben megint bedurran! Már úgy tűnhet nektek ez az egész "'ürítem a mellemet" című dolog, hogy egy nagy baromság, de higyjétek el hogy rengeteg tejem van. Tarek max a jobb mellemből szopizik és abból sem mindent szívja ki! Így a bal és a maradék jobb mindig lefejésre vár szopiknál. Általában úgy intézem szopiknál, hogy előtte lefejem a bal mellemet és a hami után a maradék jobbat. :) Jól hangzik, mi??? :lol:

Többen kérdeztétek, hogy hogy döntöttem a tejleadással kapcsolatban. Úgy, hogy adok le, de ha egymás után többször pozitív lesz bakterológiailag, akkor hagyom a fenébe. Egyszerűen nincsen időm arra, hogyaz előírásnak megfelelően "steril" körülmények között fejjek. Magyarul nem nyúlhatok semmihez, ha már "bemosakodtam". És ha sír Tarek??? Akkor megvígasztalom és megint mosakodjak be??? Na neeee! Úgy tervezem, hogy délutánonként fogok úgy fejni, ahogy előírták, mert akkor itt van Salim és tud Tarekkel foglalkozni, ha nyűglődik!

na ezt elküldöm...

fatima

[quote="mazsolák"]Z írta:mazsoláksig is nagy úr

Egyem meg. Persze hogy ő is megérdemli a pihenést. Fú, mi lesz, ha megérkezik Milos??!! Triker babakocsi? :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Edus olyan jó, hogy írtál a babakocsizásról. Nekünk nincsen kocsink, pontosabban apának van, de azzal ő dolgozik, szóval marad a BKV. És megvallom öszintén, én egy kicsit tartok tőle. De azzal, hogy írod, hogy ti is azzal közlekedtetek inkább, mindig kicsit erőt ad, hogy már lassan mi is kimerészkedjünk. No de majd csak akkor, ha már nem lesz ilyen hőség.

Hallom a hírekből, hogy azért Angliában sem egyszerű a helyzet. A hüvös idő, no meg a sok esőnek is megvan a maga átka. :cry: Majdcsak lesz egyszer ott is nyár.

Kép

Kép
b79andi

Fatima bocsi, hogy mindenki ezzel nyúz, de tényleg sokat kéne Tareket cicire tenni. Az a csomók ellen is segít. :lol: Jó, hogy félsz tőlük, de szerintem ez az egy megoldása van, hogy ne legyenek. Egy babánál jobban nem tudja kiüríteni a cicit senki és semmi.
A szülés felkészítőn is azt mondták, hogy esetleg még a papa tud segíteni, ha nagyon bedurrannak.
Szerintem a fejéssel sem tudod teljesen kiüríteni, bármilyen jó is a fejőd.
És gondolj bele, hogy megéri a fáradságot, mert ez így hónapokig rettentően fárasztó. Már most is. Szerintem. Én nem bírnám az tuti. Inkább küzdenék a cicivel.

Bocsi, többet nem szólok. Semmi közöm hozzá, úgy csinálod, ahogyan nektek jó. Bocsánat mégegyszer.

Kép

Kép
b79andi

Marcsi! Naná, hogy érződika soraimon a kedvem! Sosem tudtam eltitkolni, ha bánt valami és azt sem ha nagyon örülök!!! :)
Szegénykém jól megszenvedsz Lolóval kaja ügyileg. Már én is előre félek ettől az időszaktól, de remélem tarek fiú lévén jobban szeret majd enni! :) :wink:

Klári! Szerencsére mi nem égtünk Tarekkel tegnap. SŐT! Mindenhol halálra lettünk dícsérve!!! Nem hiába! AZ ÉN FIAM!!! :lol:

Zsu! Minden OK lesz kettesben is. Először szar, de majd belejössz. Csak akkor nehéz, ha nyűgi a gyerek. Egyébként olyan mint ha nem is lennél egyedül. Fel sem fog tűnni! Ti amúgy hogy esztek? Csak mert írtad, hogy várod, hogy beálljatok?

Andi! Vastag pléd panelben???? :roll: :roll: :roll: :shock: Ez komoly??? Nálunk azért nem volt olyan hűvös! Én csak egy pelussal takartam be Tarekot.

Edus! Tényleg jó lehet nálatok, de ezt mind tudjuk! :) :wink:
Imi! Megint 1000 pontos a beszólásod a sör kontra baba kaja témában!!! :lol: :lol: :lol:
Zsombinak meg gratula a 20. hónaphoz!!!

Zsófi! Samu nagyon ügyes!!! Képeket kérünk!!! :)

Viki! Séta OK! Nekünk jó a Bosnyák!! :) Beni is ügyes nagyon!

Niki! Ugye tudod, hogy egy nehéz nap után mindig jön egy könnyebb???? :) DRUKKOLOK? HOGY ÍGY LEGYEN!

fatima

sziasztok!!

Édes Zsombi, boldog 20. hónapot!!! puszi nagylegény!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edu, Imi de édes Zsigu, ahogy beszél, és Zsombi, ahogy szintén a saját nyelvén mondja a dolgokat :) :) :) és csak ismételni tudom a többieket, nagyon drága, édes, gyönyörű család vagytok!!!!

Viki!!! gratulálok Benikének a forgáshoz, nagyon ügyes pasika, de cseles ő is, hogy titokban csinálja!!!!

[quote="viky30"] írta:viky30 Az én babám és nekem kell róla gondoskodni és nagyon akarok is!!

én is így élem meg :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

én tegnap kaptam a fiúktól kis kimenőt, barántőztem egy picit!!!!! a fiúk addig hintáztak, játszottak, fürödtek és pont vacsira befutottam!
Bende már nagyon gyors, ha valamit kiszemel magának olyan gyorsasággal tudja megszerezni, hogy csak lesek :)
ja és apa megengedte, hogy nézze meg a diskeket, hátha utána nem fogják érdekelni, de úgy látjuk nem így van :) :) :)

Zsófi, kint vagytok még? de drága Samu, ahogy elaludt az etetőben :lol: :lol:
mangó

Éljen, éljen Benike ma 3. hónapos!
Sok boldogságot Nektek!

Kép
niki30

[quote="fatima"]V írta:fatimaastag pléd panelben????

Igen. Én nem tudom, de nálunk tényleg nagyon lehül az idő hajnalra. Mert a 20 fokot én annak mondom, és betakarom Maját. Sőt, mi is takarózunk. Persze ehhez kell a fullra kinyitott ablak. Komolyan, mintha szabadban aludnánk. Olyan jó. Ma éjszaka már helyet cseréltem apával, mert éreztem, hogy megfáztam egy kicsit. Maja ma éjszaka nem csak plédet, de végre pizsit is kapott.
Ruhát vettünk fel!!!!!!!! Reméltem nem felejtette el még milyen érzés. :lol:

Kép

Kép
b79andi

[quote="mangó"]j írta:mangóa és apa megengedte, hogy nézze meg a diskeket, hátha utána nem fogják érdekelni, de úgy látjuk nem így van

Ez aranyos. Kis naivak. :lol: Bende meg cseles. :wink: És szélsebes!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

a régebbi macis babafalvás vonalzó nem tetszett, ez a békás király!!! :lol: :lol:

ANDI!
amúgy ezen a families.com-on van egy qva jó méhecskés is!
elsőre olyat csináltam , de lopósnak éreztem magam, mert ez Maja-méhecskének illik a legjobban!!!
egy klassz sárga-fekete csíkos háttérrel csináltam + a zümis jelölő :arrow: nagyon cukkancs....
bár ez az ogrés vonalzó is illik Majához :lol:

MARCSI!!!
barátaink kislánya 5 éves lesz dec-ben.
1 éves kora óta mióta szopit abbahagyta ALIG ESZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cukros tej cumisüvegből az jöhet!! adják is neki hasoló elven h legalább vmi legyen a hasában!
VANNAK ILYEN GYEREKEK!!! ENNYI!!!!
FOGADD EL!!!!! NEM GÁZ, TÉLLEG!!!!!!!
gyönyörű, okos, egész nap ugrál, futkos, élénk, cserfes az a kislány, egyszerűen ennyi elég neki...
a baj akkor lenne, ha folyton betegeskedne, nem lenne ereje mozogni, fejlődni... de LOLO nem ilyen!!!!!
biztos szar lehet, mert valami miatt qvára evés centrikusak vagyunk, mi emberek, ez az örömünk mércéje valamilyen szinten... :arrow: lásd családi összejövetel = nagy zaba.
mindig. ha meg azt mondod nem kérsz, nem hagynak élni. :lol:

szóval bizti rossz érzés benned, meg aggódásra ad okot valamilyen szinten, de valahogy próbáld elfogadni hogy LOL ilyen.
Anikó barátnőmnek is volt emiatt anno szörnyű nehéz időszaka, de elfogadta h ez van.
és még egyszer: amíg nincs látható jele annak h kevés a bevitt energy, ne agyalj rajta!!!

tényleg sok ilyen gyerek van a Földön, Imi is látod hasonló volt, oszt micsoda szép szál ember, 3 gyerekes apuka lett :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P

hátha segítettek ezek a sorok... :? :oops:

pusz mindenkinek, most mennem kell
lmkata

Sziasztok Csajszik!
Gyorsan beköszönök, azt irány Borcsiért..(akinek nagyon tetszik a tábor, haza sem akar jönni.. :roll: ).

Kata, tuti ez az új vonalzó! naggggyon tetszik!!!! :wink:

Marcsi, szerintem se aggódj Laura kajálása miatt. Ahogy Kata is írta, rengeteg ilyen tipusú gyerek van. Annyit eszik a kiscsaj, amennyire szüksége van, azt slussz. Csodaszép, egészséges kislány, ez a legfontosabb. :wink: Szóval nyugi!!

BENIT ISTEN ÉLTESSE!!!!! Kép

A kedves szavakat köszönjük szépen!!!!!! :)

puszi, rohantam......

KépKép
logi

Benikének nagyon boldog 3. hófordulót!!! :) :) :) :)

Andi, hát igen, mi is rájöttünk, hogy naivak vagyunk :)

Kata, nekem nagyon tetszik ez a vonalzó!!! szerintem szuper!!!!! :lol: :lol:

Marcsi, én is akartak írni, hogy én kb. 10-13 éves koromig rossz evő voltam. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de a Te kis energiabomba lánykáddal minden ok! honnan is lenne annyi energiája!
mangó

Ja, még Klárinak gyorsan egy reag:
Borcsival két éves korig használtunk babakocsit, attól kezdve nem volt hajlandó beleülni. Marci szerintem tovább tartja magát, ő fiú 8) . A pp Aria nekünk is nagyon bejön, imádjuk mindketten, nekem is kényelmes és Marcipánnak is. Nem a legolcsóbb kategória, de ha esetleg lesz kistesója Julinak, akkor megéri az árát. Ha nem , akkor már csak valami olcsóbbat nézzetek szerintem.

na léptem.........

KépKép
logi

Andi, Niki: lehet, hogy valami front van, mert Beni tegnap egész nap nyűglődött és elalvás után egy órával sírt nagyon, de csak álmában és hiába simiztem beszéltem hozzá, nem nyugodott meg, viszont érdekes módon fel sem ébredt. Csak az segített hogy felvettem. Aztán gondoltam fel fog ébredni, de nem.

Andi: Köszöni Beni a köszöntést!
Tényleg Maja a te méhecskéd!!! Én is imádtam, mikor 3 éves német kislányra vigyáztam folyton azt néztük. CN-t néz apa? Vicces. Scooby Doo jópofa.

Niki: én is nagyon kimerült vagyok, vasárnap este sírtam is már a hőség miatt, ráadásul most hogy már a földön tanyázunk a forgás miatt, ezért muszáj felmosni majdnem minden nap (poros a lakás).
Viszont már most érzem hogy NAGYON hamar vége lesz ennek az édi babakorszaknak. Máris eltelt egy negyedév, szóval erre koncentrálok amikor legszívesebben "kivennék egy szabadnapot" anyamunkából, mert pikk-pakk és vége és akkor bánni fogom, hogy nem élveztem hanem nyűglődtem... Ja és kicsalok egy nagy mosolyt és akkor elmúlik a fáradság!!!!

Nagyobbgyerekesnyukák: Meddig lehet még felvenni babákat és ringatni könnyedén? Hány kilótól nem fogjuk már bírni? Remélem sokáig!!!

Fatima: Elektromos sterilizáló nem jó? Abba csak beleteszed és kész, nem lesz meleg a konyhában. Nekem bevált, nem lenne türelmem főzögetni. Nem semmi tejhozamod van. Mondjuk ha a kereslet-kínálatra gondolok akkor elvileg kevesebbnek kellene termelődnie, ha nem üríted úgy ki, ezért nem értem a csomósodást. De jobb megelőzni és ha nem lesz pluszos a leadott tej, sok másik babóca fog szépen fejlődni tőle!

ZSOMBINAK BOLDOG 20. HÓNAPOT KIVÁNOK!!!!

Kép
viky30

Zsóka, kb. ua-t írtunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csajok, akkor holnap lehülés?????
mangó

Anzsi :lol: :wink: .puszi nektek!!!

Na egy utcsó, ezt a telki képet még lóhalálában feldobom, csak hogy lássátok mennyi fogacskánk van már :wink: :D :
rosszcsontmarcipánó
Kép

KépKép
logi

Fatima! Ma már jobb a napunk. Éppen alszik Emma. Még főzni is tudtam reggel. Aztán még lementünk egy kicsit hűsölni, ahol is jól kiokosított egy 4 gyermekes anyuka a házunkból.
Neki aztán van tapasztalata, úgyhogy tök jókat mondott.
Próbálkozom ezzel a 3 óránkénti etetéssel. Tudom, h. nem lesz könnyű.

Egyébént Andinak igaza van, a csomókat a legjobban a baba tudja leszívni. Kicsi maszír és utána. Mikor nekem is volt, hiába fejtem, az nem ürítette úgy ki. Viszont mikor Emma kiszívta egyszerűen olyan megkönnyebbülés volt és azt éreztem, mintha a csomóktól egy kötelet feszítenének ki és azt húznák. Tök érdekes érzés volt.

Kép
niki30

Fú de sokat írtatok amíg pötyögtem.

Zsóka: ez a kép egyszerűen imádnivalóóóó!!! A kis csibész gyönyörűű!

Anzsi: jó lehetett a kimozdulás. Mikor mentél először így Bende nélkül csak úgy lazítani? Én még nem tudom rávenni magam, pedig biztos jót tenne, feltöltődnék, egyelőre csak vásárlás vagy doki ürügyén hagytam apával, akkor is max 1-2 órára.
Nem semmi, hogy Bende már ilyen szélvész. Kis huncutka.

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!!

Kép
viky30

Sziasztok!

Zsombinak és Beninek boldog hófordulót!!!!!!!

Viki, MMZS: hajrá magyar mesék! :lol: Nekünk is megvan egy csomó DVD-n, a férjem megszerezte, hogy legyen mit néznie a gyerkőcnek majd! Annyival jobbak, mint a mai mesék!! :lol:

MMZS:
hogy álltok az esővel??? Küldesz nekünk? :wink:

Niki: a netről le lehet tölteni! Emma lehet, hogy érezte már a mai frontot, nem? Ma jobb napotok van? Apafürdő- de rendes pasi!! :wink:

Fatima: fejés ügyben sztem igazad van! Ha belefér az idődbe és van energiád rá, akkor csináld, ha nem, hát nem! Tarek a legfontosabb úgyis!!! :) Mi összevissza eszünk egyelőre: nincsenek „bejáratott időpontok” még, hol 3 óránként, hol 1,5. Hol 1szer kel fel éjszaka, hol 2szer….. Néha felébresztem, ha már 4 órája alszik, de általában ő a „főnök”. :roll: :wink: Védőnő szerint kell még néhány hét, hogy legyen rendszer! Nálatok mikorra lett?
Most pl. 9:25-kor evett 80g-ot (előtte egy órával 100g-ot), de csak 1,5 órája aludt el- vajon ébresszem lassan vagy hagyjam aludni???? :roll: :roll:

Mangó: [/b]de jó, kimenőt kaptál és a fiúk ilyen jól megvoltak! :lol:

Andi: 20 fok a lakásban, az nagyon jó! :lol: Csak ne is nagyon melegedjen fel, nem?!

Jaj, képzeljétek: Emma a hasáról a hátára tud fordulni, már 3szor megcsinálta. :lol: :roll: Úgy meglepődtem, de persze véletlenül sikerül neki, gondolom!
Amúgy tök jól megvoltunk tegnap délelőtt és eddig ma is a bébikével! Jó volt, hogy Anyum hazajött, mert volt kihez szólnom, de Emmával egyedül is bírtuk volna a napot! :lol: :lol:
Holnap meg költözünk haza, ha minden igaz, talán most már kegyes lesz az időjárás és 28 fok alatt tudjuk majd tartani a lakásban a hőmérsékletet! :roll: :roll:

Zsu
svs

Andi! Egyáltalán nem gáz, hogy elmondod a véleményedet! Én az a típusú ember vagyok, aki szívesen meghallgat másokat és úgyis annyit tartok meg belőle amennyit akarok! :) :wink: :wink: Amúgy igazad van, de sajnos a gyakorlatban ez nem olyan egyszerű. A bal mellem "használhatatlan", így azt mindenképpen fejnem kell. És muszáj valamivel hamarabbra tennem a fejés időpontját, nehogy egy időbe essen Tarek évési idejével. Így hát mindig van kb 1 óra különbség a 2 között. Ezért van az, hogy csak napi kb 2X tudom mellre tenni, mert olyankor bevállalom, hogy szétfeszít a mellem mire Tarek éhes lesz. Én nem igényszerint etetek, így nem tudom akkor etetni Tareket amikor a mellem már szétdurran. Ráadásul nem szívja ki az összes tejet amikor szopizik. Kb 110 ml van a mellemben, míg ő csak max 90 ml-t eszik üvegből, így arra gondolok, hogy ha 10 perc alatt végez a szopizással, akkor nem ehet többet kb 60ml-nél. Na már most a maradék 50 ml-t le kell fejjem, mert tényleg bedurran. Azt már én is észrevettem, hogy ő tudja a legjobban kiszívni a csomókat. De Hál'Istennek nem gyakran vannak pont azért mert mindig kiürítem a melleimet. Érted??? :) :wink:

Lehűlés! Nálunk is nagyon jó idő van bent a lakásban már vasárnap óta. De azért nem vettem elő takarót pedig mi is nyitott ablak mellett alszunk. Tarek body-ban alszik és egy textilpelussal van betakarva! Ja! és zokni is van rajta! :)

Viki! ISTEN ÉLTESSE BENIKÉT!!!

Nekem medela mellszívóm van, viszont nincsen hozzá sterilizálóm. Kaptam az Anyatejgyűtő Állomástól egy Avent mellszívót és sterilizálót, de a mellszívó szerintem használhatatlan. Nem szív. Most vagy mi nem szereltük össze rendesen, amit nem tudok elképzelni, mert minden alkatrész a helyén van, vagy rossz, vagy a medelához képest szar. Nem tudom. Na mindegy. A tájékoztató füzet szerint csak napi 1X kell kifőzni a mellszívót. Az még belefér. :)

Zsóka! Marci nagyon cukkancs és huncut. Olyan kis zabálnivaló! :)

Niki! Örülök, hogy ma már jobb napotok van. Nekünk a múlt péntek volt katasztrofális! Én akkor bőgtem el magam! :oops: De tök jó volt. Azóta nem vagyok olyan feszült! :)

Zsu! Mi az első perctől rendszerhez szoktattuk Tareket. 3 óránként ébresztettem amikor még újjszülött volt, így ez állt be nálunk. Mostmár ő ébred kaja időben. Van hogy egy picit hamarabb és olyankor nagyon nyűgös tud lenni, de van hogy 4 órát is kibír. Eddig hagytam, de mostmár nem fogom. Jobb ha tudom, hogy mikor kell ennie és akkor jobban be tudom osztani az időmet. Na ne úgy képzelj el bennünket, mint egy pontos óra, hanem nagyjából 3 óra telik el 2 etetés között. :) Éjjel max 4 órát hagyok neki. :)

És Emma komolyan 80 meg 100ml-ket eszik???? Tarek 1 hónaposan eszik 90 ml-t. De azt szinte mindig. Gndolom nálatok meg van olyan, hogy a kisasszony csak 30-at vagy 40-et eszik! Vagy mindig olyan sokat??? Nem sok az neki???? Mennyit gyarapodik a súlya???

fatima

Szinte mindig 60-80 g között eszik már (a mérleg szerint), 100g-ok csak néha csúsznak be! Pont 2 hetesen volt 3780g :roll: és ugye 3550-el született! Most már sztem közelítünk a 4kg-hoz, de majd csak csütörtökön mérjük meztelenül! :wink:

Nálatok nem fordult elő, hogy megetetted a "szokott" időben és nem bírta ki az újabb 3 órát a köv. etetésig? :roll: :wink:
Persze én is szeretném, ha jobban tudnék tervezni, de egyelőre alkalmazkodom hozzá, állítólag így is be fog állni a "rendszer" magától! Hát most erre várunk!! :wink:

Zsu
svs

Ja, nekem bevált az Avent mellszívó (bár már nemigen használom), először én is rosszul raktam össze! Próbáld meg szétszedni és újra össze, hátha csak az a baj! :wink:

Zsu
svs

Köszönöm a babakocsis tippeket Edus és Zsóka!!!!!!

Marcsi
, csatlakozom: NE aggódj hogy keveset eszik, viszont arra nagyon figyelj oda, hogy amit eszik az viszont tápláló meg vitamindús legyen, és akkor nincs gond. A 600 ml sztem is kicsit sok. Nálunk is ennyi tejet iszk Juli, de a felét reggel, és a felét este.
Esetleg turmixolj a sinlacjába banánt vagy más gyümit így lehet hogy kevesebb kell neki egyszerre de ugyanolyan tápláló. Vagy zabpelyhet áztas bele és ha kiázott turmixold el, lehet hogy így is megissza, ez hizlal is egy kicsit.

Fatima én mesélhetnék a szoptatással kapcsolatos élményeimről, röviden csak annyit hogy még soha nem volt ennyire szörnyű és fájdalmas 3-4 hónapom, mint szoptatáskor :twisted: szóval nem hiszem hogy az LLL engem kérne fel reklámarcnak 8) DE még ha nagyon fáj is mellre kell tenni, csak ez segít. Nekem is a bal oldal volt problémás, sokszor már attól bőgtem hogy jött a szoptatás ideje, hát még mikor elkezdtem... A férjem ült mellettem és fogta a kezem, én meg csöndben sírtam annyira fájt. Na nem akarok itt mártírkodni a lényeg hogy minden ellenérzésedet tedd félre és próbálkozz, eredmény meg lesz!!! Nagyon sok kitartást!!!! Tarek is úgy tanul ha van rá lehetősége!! Azon ne aggódj mennyit eszik, tejed van bőven, lehet hogy durván hangzik de én lehet hogy 1 napig nem adnék neki pótlást üvegből, csak szoptatnám, így elég éhes lesz hogy kiszívjon mindent. Az is lehet hogy lustika mert üvegből ugye sokkal könnyebben jön....

Na most én is jól beleokoskodtam.... Bocsi csak úgy sajnálom hogy ilyen nehézségeid vannak, és hátha a sok véleményből össze tudsz rakni valamit... :roll:

Klári
Kép
ganti

Fatima: nekem ő a védőnőm, úgy tudom szoptatás ügyben nagyon otthon van! Lehet, hogy érdemes lenne felvenni vele a kapcsolatot (a közelben lakik)! :wink: Csak egy 5let! :wink:

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=464

Zsu
svs

[quote="ganti"]s írta:gantizóval nem hiszem hogy az LLL engem kérne fel reklámarcnak

Pedig jó lenne! :wink: :lol: :lol:

Kata: köszi a tippet. Már tegnap akartam nézegetni a lapot, de valamiért nem engedte. Majd megnézem, de most tetszik ez a vonalzó, majd ha megunom, akkor majd ott keresgélek. Nem lett volna baj, ha méhecskéset választotok. Sokkal inkább, ha ogrésat. :wink: :lol: De ez a kacsás nagyon tetszik, azért is akartam megnézni a lapot, hogy mik vannak. A kacsa nekem valamitől olyan Lizusos. Talán a fürdés miatt. De ezt már írtam. :wink:

Marcipán a kis krokodil!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ezek már komolyak!!!

Köszi Fatima. :wink:

Kép

Kép
b79andi

Zsu! Nem semmi a kis Emma, ha 80-akat is megeszik. Hát még a 100!?! Mondjuk az is igaz, hogy ő nagyobb súllyal született. Tarek 3250 grammosan jött haza a kórházból. Akkor eleinte itthon 50 ml-vel kezdtük és hetente emeltük 10 ml-vel. Így most 90-et eszik! :) Dehogynem volt olyan hogy hamarabb megéhezett vagy legalábbis hamarabb ébredt és sírt. De megpróbáljuk ilyenkor kicsit lekötni a figyelmét attól függően, hogy mennyivel hamarabb ébredt. Ha 1 órával hamarabb, akkor nyílván előrébb hozom az etetést, ha csak 1/2 óra, akkor kivárjuk!
Biztosan nektek is be fog állni, csak gondolom egy kicsit nehezebben. Tarek ehhez van szokva, így nem kér enni óránként vagy össze-vissza.
A védőnőd elérhetőségét nagyon köszönöm! Talán szükség lesz rá! :)

Klári! Nálunk már rég nem az a baj, hogy fáj, mert amióta "helyesen" teszem mellre azóta egyáltalán nem fáj a szoptatás! És arra is rájöttünk, hogy nem a bimbómmal van a baj, hanem a bimbóudvarral. Nem elég "puha" és ezért nem tudja jól bekapni. Így csak a hónalj tartás vált be, mert ott nem nekem kell a mellemet a szájába tuszkolnom, hanem az ő fejét (száját) tolom rá a mellemre. Na ez az ami nem megy a bal oldalról. Nincs hozzá jó kézügyességem. :) De szeretném egyre többször megpróbálni vele (Tarekkel) a hagyományos szoptatási pózt is. Különben csak olyan helyen tudom megszoptatni, ahol van fotel. :roll:

Mindenesetre jelzem, hogy most is szopizott és ma ha már így beállt az ő evés ideje és az én fejési időm, akkor végig szopizni fogunk. A bal mellem meg lesz a kis koraszülötteké! Azt lefejem és adom az Anyatejgyűjtő Állomásnak!

fatima

Fatima, akkor már értem, én arra gondoltam hogy írtad hogy bedurran a melled és nagyon fáj! Esetleg ha balról párnákra teszed vagy ilyesmi? Kitámasztod? Bár gondolom már mindent megpróbáltál... :wink:
A lényeg hogy egészségesek legyetek, mindegy hogy honnan mit és mennyit eszik.
Ez a szoptatás azért is gáz sztem, mert SENKI nem készít fel a nehézségekre, beleértve a magazinokat is, mindenhol azt olvastam én is hogy dől a tej, baba eszik, tök jó minden. :twisted: Ebből nálunk a baba eszik ment csak :lol:

Klári
Kép
ganti

Amikor kiborulok hogy milyen nehéz munka anyukának lenni csak egy ilyen kép kell és máris kiderül az ég!!!!

:lol: :wink: :roll: :P :lol:

Kép

Kép
viky30

JAJJJ DE NAGYON GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
logi

Klári! Tök igazad van! Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen meló lesz a szoptatás. Annyiszor láttam már anyukákat szoptatni és olyan természetesnek tűnt. Akkor nekem miért ilyen nehézkes??? :roll: :cry: :roll: Ez legalább olyan igazságtalan, mint az, hogy valakinek alig van teje, más meg egy tejcsárda, mint én! :? Na de sebaj! Majd csak lesz valahogy. Minden fájdalmat elviselnék, ha nem kéne állandóan fejnem. Akkor legalább
3 órát alhatnék egyben, így meg csak 2 jut egy alkalomra. Így jön ki a 6 óra (3X2). :)

Viki! Beni hihetetlenül gyönyörűűűűű! Komoylan mondom egy az egyben TAREK!!! Csak Beni nagyobb és "párnásabb" De Tareknek ugyanilyen a mosolya! De tényleg! :) :) :)

fatima

Beni jajj de cuki!!!

Anyukám szerint (ezt még akkor mondta mikor néha rohadtul besokalltam, szóval az 1-2-3. hónapban) azért olyan cukik a babák hogy legyen kedvünk törődni velük :lol:

Na én is dobok néhány képet...

Kép kicsit nagy a kalap Kép kertészkedés felsőfokon Kép Elbambi Kép Cukorfalat

Klári
Kép
ganti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?