Ruzy!
olvastam egy cikket, hogy kutatások szerint azon emberek, akiknek hosszabb ideig volt D vit. v. kalcium hiányuk, kb. 50%-ban lettek másod fokú diabéteszesek; tehát összefüggésben van a vitaminokkal ásványokkal is az ügy. a D vit. és a kalcium ugyanis jobb működésre serkenti a hasnyálmirigyet. lehet, hogy mondjuk ez már késő vigasz, de lehet, hogy még tudsz rajta segíteni, mert azért nem olyan túl sok volt neked a cukrod. (anyumnak, mikor észrevették már bőven 10-en felül volt)
Deni!
a torkom hol fáj, hol nem, homeoval kezelem. azon imádkozom, hogy Lencse ne kapja el.
köszi a köszöntést!!!
a pelusnélküliséghez gratulálok, nagyon jól csináljátok. sok kitartás és legalább 10 bugyi kell az elején, ami 2-3 nap alatt elfogy
, de meghozza gyümölcsét. tök mindegy, hogy milyen sűrűn jár, inkább az a gáz, ha nem akar menni 1,5-2 óráig se, akkor húzni kell a hajánál fogva.
legalábbis Lencsét, aki inkább bepisilt az előbb is, mint hogy abba hagyja a játszást.
Neet!
azért volt pangás, mert mindenki a hétvégét és a napot élvezte
a köhögés miatt ne fossál,mondtam, hogy nekem a te betegséged jobb, mint a szokványos, hogy torokfájás és nagy takony utána. és úgy látszik beigazolódik, mert 2-3 napig fájt a torkom, de homeos izékkel karban tartottam szépen. (mondjuk neked meg anélkül is elmúlt
). kop-kop, eddig nem lettem takonypóc.
anyukád dumája elég jó. enyém nem mondta el ilyen konkrétan, csak sajnos előttem vette be az antibébit, ami szerintem bunkóság, mert én azt se tudtam, hogy minek veszi be, mert azt hittem, hogy az én szüleim nem szexelnek.
elejében azt képzeltem, hogy akinek 1x lehet gyereke, annak már később magától bármikor lehet, ez ellen az orvosság:D
mai napig biztos vagyok benne, hogy pl. a fr. szexet nem próbálták. persze gondolom baromira naív vagyok.
Barbi!
sose merném a tini gyereknek ezt az elvonulóst mondani!!!
nem hogy a gyerekedet, de engem is zavarba hoznál (pedig feltételezem, hogy szexeltek néha
), ha aszondanád, hogy na, te mégy szexelni, én meg addig süssek már egy karobos sütit nektek.
köszöntést köszi.
Tinu!
a fotók nagyon profik és édik is, Aliz nagyon szép rajtuk. az angyalszárny is aranyos, nekem az Eldorádó c. film jut róla eszembe.
ott Pogány Judit folyton édes kicsi angyalkámnak hívta a beteg unokáját, mígnem Eperjes ráüvöltött, hogy "kuss! az még nem angyal! Isten nem veheti el tőlünk!"
. én akkor gondoltam bele, hogy az angyal egyáltalán mit is jelent.
de így fotókon teljesen a babás albumok jutnak eszembe, amiket a boltokban árulnak. szóval nagyon édi!
Zuzi!
mióta Bazsi volt a tévében, Lencse folyton azt akarja nézni, úgyhogy azt hazudtam már legutóbb, hogy letöröltem
. persze nem hiszi el, mondja, hogy ott a lejátszón.majd kiírom nektek a héten, szerintem különben tök édi volt, nagyon büszkén néztem
. (mármint, hogy ismerem a tévésztárt) holnap NST, de utána megcsinálom.
a hordozót meg bőven eleget használtad Bazskával, akinek tök sokára vettél csak babakocsit. úgyhogy...
marcipánt olcsóbban lehet kapni Auchanban, Tescoban, szóval ilyen nagy helyeken. a Szamosnál bazi drága, de mondjuk mindig van. de ha már Szamos, akkor előbb nézd meg az Auchanban is, mert ott van egymás mellett (nekünk). ja, és persze akkor vigyél engem is magaddal, ha napközben mégy, mert imádok plázázni
köszöntést köszi
Lencsének ma volt a névnapja, úgyhogy elvittük a játszótérre. jó szemetek vagyunk, mi? amúgy nem igen hordjuk, mert messze van, és én egyedül már nem birom, apjuk meg már mindig este 7 körül ér haza, persze nagyon élvezte. aztán apja adott neki egy szép tulipáncsokrot (L. imádja már a virágokat), meg kapott egy érintgetős játékot, ami 1 órára lefoglalta.
ja,és én vezettem a játszótérre, és azt hittem megdöglök, már nem tudok fémes melltartót felhúzni, mert vezetés közben alig kaptam levegőt amúgy is, úgy nyomja a tüdőmet a bébi. a hétvégi "forgalom" nagyon bejön nekem, tiszta vidéki hangulat...