Új privát üzeneted érkezett!

Eszti:

A talin elfelejtettem megkérdezni,hogy Kecskeméten mennyire vagy ismerős,mert mintha múltkor irtad volna,hogy ott jártatok.Konkrétan az élményfürdő érdekelne,hogy mennyire felkapott,zsúfolt hely,mert nyáron szeretnénk odamenni.Előre is köszi! :lol:

Most ennyi,mert Szilvi nyüglődik,megpróbálom elaltatni.

Kép

Kép
novum

Nem akarlak Titeket rémisztgetni, de a jelen lévő fórumozók között láttam előbb Pocakpacnit. Ha jól emlékszem, ez is Bumpyka egyik álneve volt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Egy kicsit visszapillantottam... de már bömbizik Áron... remélem még jövök ma!
Látom megint volt tali! Nagyon jók a képek! Remélem legközelebb már mi is megyünk! :)

Nekünk nagyon gyönyörű házassági évforduló ünneplős Balatonozós két napunk volt...

Ha Áron engedi töltök fel képeket és próbálok visszaolvasgatni... no és persze gyártok vonalzót! ...pussz

Kép
Kép
Kép
mamacka

"Ahányszor egy gyerek elkacagja magát, megszületik egy tündér."

Ezt most hallottam a Delelőben. Tök jó.

Mamacka,
húúúúúúúúúú, de várom a képeket! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Én is bekukkantottam egy pillanatra a babanetre, végiglapozgattam a találkozós képeket, nagyon jók, édesek a kis babókák! :)
Gabika is nagyon fel volt dobva tegnap, mesélte, milyen jó volt babázni egy nagyot - már amikor volt erre ideje Livi mellett :)

Ami Livi tekintetét illeti, tényleg nagyon zsiványos tud lenni, előre lehet látni az arcocskáján, ha valami rosszcsontságra készül. Aztán majd ha tini lesz...? Húúú, azt hiszem, az a klasszikus lányos apa leszek (vagy hogy is hívják a lányukat túlságosan is féltő apukákat? Na mindegy, én most így hívom)
Persze szerencsére lovag-fronton nem kell féltenünk Livit, hisz Beniről csupa jót hallottam/láttam :)

Na, dolgozok is tovább, üdv minden Babának és Anyukának (és a néha fel-felbukkanó Apukáknak)
liviapu

Zozóbozó,
a sírba teszel a Gabikázással!!! :evil: :lol:

Tessék szépen inkább keresni a sok pénzet babaruhákra! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Meg neked fehér pólókra!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

Hú rettentő büszke vagyok magamra, egész szépen és gyorsan kitakarítottam a lakást, ugyanis eszembe jutott, hogy du. jönnek a kolléganőim. Most nem győzök visszaolvasni és persze a képekben gyönyörködni. Nagyon jók és annyira jó volt megint találkozni.
Utána még bementünk apa munkahelyére is, aztán onnan még egy fél órás séta volt hazaig, szóval rettentően elfáradtam tegnap, jól jött volna egy lábmasszőr.

Eszti boldog névnapot!!!

Nemsokára indulunk majd babamasszázsra. Remélem ott most nem produkálja azt Petra, amit itthon az elmúlt napokban. Tegnap előtt volt a csúcs, masszír közben 3-szor kakilt és egyszer pisilt. Nem győztem a textilpelenkát cserélni alatta, bár kár volt, mert utána meg moshattam ezerrel.

Na megyek, mert úgy hallom felébredt, kajálunk mindketten, aztán indulás, csak az eső ne essen.

Jut eszembe, nálatok működnek a vonalzók, mert én nem látom őket most.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Úgy látom kisebb családi vita alakul itt ki :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabus:

szerintem pocakpacni nem bumpy, neki több gyereke van, ha jól tudom, és nem boros-fan. viszont valamelyik nap megtaláltam a nyomát a csaladinet oldalon, onnan is kitiltották :twisted: mármint az Áginak. ott asszem valami fóka volt a neve
Vendég

Tücsimami,
igen, most néztem meg én is, a Tétényis topikba ír. A Picipocianyukájával kevertem.

Aszondja Szandi: abszolút nem gond a karrier a gyerekek mellett. Hol a nagyszülők vigyáznak rájuk, hol a bébiszitter, hol az óvónénijük.
Örültök, hogy leközvetítem nektek a mai tévéműsort? :lol:

Vuka,
nem vita ez, csak a miheztartás végett. :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Úgy látom a babanet, csak nekem sz@rakodott ennyit a múlt hét óta. Nem győzöm visszaolvasni a heti teljesítményt. Így hát aki beteg annak: javulást! Aki valamit is ünnepelt annak :Sok boldog ....... fordulót!
Ádámnak folyamatosan jön a két alsó foga. Ennek örömére már tegnap úgy megharapott, hogy csillagokat láttam! Kedves tapasztalt anyukák, hogyan lehet foggal rendelkező gyermeket szoptatni? Kész rémálom :oops:
A babók nagyon gyönyörűek!
Írigykedve néztem a találkozós képeket. Bizti nagyon jó volt! És az idővel is szerencsétek volt. Mikor lesz köv.?
Pusz!
vanília

Egyébként nagyon cuki a kis Csabika, semmi nyoma az Apjának rajta! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanília,
terveink szeront havonta lesz tali!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:

Nem baj,hogy közvetited a tv-t! :D Én is szerettem volna nézni,de elaludtam :D

Kép

Kép
novum

Gabi!Most látom,hogy hasonló a két lány centije?Most,hogy ránéztemazt hittem,hogy ennyiszer irtam,de aztán láttam,hogy te vagy!!!!! :D

Kép

Kép
novum

Ezek szerint Sikeres volt az altatás! :)
Livi 10 óta durmol és fél 8-kor kelt...

Húúú, tényleg! Eddig nem ez a vonalzónk volt, ma csináltam újra, nem vettem észre, hogy Szilvié is ilyen. Ha zavaró, akkor átszerkesztem, okkkkkszi? :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

nagyon jók a talis képek, hihetetlen hogy megnőttek a lurkók. :lol: Még jó, hogy mi nem mentünk, tiszta taknyos lett Ákos délutánra.:(

Tücsökmami,
azon a négykézlábazós képen nagyon nevettem, nálunk anyukám próbálta Ákost tanítani mászni, nem valami nagy sikerrel. Érdekes, hogy nálunk is mindig apját hányta le a gyerek, nem is értem miért...Ja, lehet, hogy más nem forgatta mindig összevissza. :? :lol: :lol:

Bumpyval mi történt, mikor legutóbb erre jártam, még tök normálisnak tűnt. :shock: Vissza akartam keresni, de nem műkszik a keresés.:(

KépKép
connie

Sziasztok,

méghogy új felhasználó....chhh :roll:
szóval megkaptam a zengedélyt, úgyhogy Mancs végre felszabadúlhat a tudathasadásos állapot alól :mrgreen:

ígértem képet, de igazából azóta elég kevés készült Petikéről, illetve lehet, hogy készült, csak az Ózdon van, én meg nem... :(

azért találtam egy aranyos játszószőnyegen elmélázósat!
nézzétek:
Kép

Gabuska:
az üvegvisszaváltós képet egy kicsit megmókoltam, hogy ne legyen annyira kocsma feelingje:
Kép
meg így is:
Kép

illetve még vagy 10 verzióban, de nem úntatlak titeket vele :twisted:

Liviapu: ezért az egyért "tartottam" attól, hogy kislányunk lesz, és majd tizeniksz év múlva jönnek a kandisznók elcsábítani az egyetlenkénket...(azért ez túlzás, hogy tartottam tőle, mert egy kislány is jó lenne Petike mellé :D )

Ja, tegnap sikerült tiszteletemet tennem Bill kapitánynál, a következő babanetes talit egy ilyenen kéne tartani!!! (a Zöld Pardonban ki tudtok ülni a fűbe, amíg az apukák sörözgetnek:D :twisted: )

Na pá

M-bá
mancsbá

Mancsbá,
és mi lesz a sörözgetni vágyó anyukákkal? Egyenjogúúúúságot!!!!! :evil:

Nagyon klasszak az italboltos kép új verziói, de az eredetit is szeressssssük! :wink:

Hát igen, a kandisznók :lol: apukái nyugodtan lóbálhatják a lábukat otthon, míg a fiókák az "egyetlenkéket" hajtják!! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kikérjük magunknak a kandisznók anyukái nevében. Mi rendes gyerekeket nevelünk!!! :lol: ( a többi a csábító csajokon múlik)
Gabuska a recontra honlapján találtam safety1 márkájú fürdőkád aljába tapasztható tappancsokat. Tök édesek. Kukkold meg!
Nem jöttök délután sétafikálni?

:!:
vanília

Vanília,
nagyon csábító az ajánlat, csak reggel óta tipródok, hogy ebben aszutyi időben levigyem-e Livit, tudod, most gyógyulgat a takonykórból.

Ha ráveszem magam, akkor viszont Centrum, CBA látogatás lesz, nem séta. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest

...nna újra itt...

Gabuska jól látom, hogy ide csak a netről lehet feltölteni! :( :( :(
...az nagyon vacak lenne! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Connie! :)
Mikor megyünk sétálni!?? :) :) :):)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
én a saját gépemről töltök mindig.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

...hogy csinálod? azt hittem ebben a rendszerben csak már a neten lévő képet lehet feltenni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hülye vagyok rájöttem... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka

:wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Apával...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babszem...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

anyával
Kép
Kép
Kép

ebéd :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

kismókus és a lábacska...
Kép Kép

Balatoni este...
Kép Kép

A várban...
Kép Kép

Balaton...
Kép Kép
Kép Kép

hurrá! :) nyaralunk! :)
Kép Kép

pelusozás lépten-nyomon :)
Kép Kép

szopi...és ami utánna jön :)
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
kész vagyok!
-----------------------------------------------------------------------------

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Képzeljétek anyósom a házassági évfordulónkalkalmára vacsit rendezés meghívta a szüleimet! :)
Olyan aranyos tud lenni! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

anyummal és apummal...
Nagyon lelkes nagyszülők! :)
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabuska
:)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, de jóóóóóóó képek! Annyira imádom nézegetni őket! :)
Áron olyan gyönyörű! :)

Csajok, köszi a köszöntéseket, aranyosak vagytok! :)

Mancsbá, Liviapu, üdv itt nektek!

Bumpykának van még kedve máshol is ijesztgetni? Azt gondolná az ember, elment ettől örökre a kedve...... de ha nem, hát :evil:

Mancsot pusziljuk, ha beszélsz vele Mancsbá.

Egyébként tehetnél még gyönyörűséges fiacskátokról képeket, mert ő is nagyon-nagyon aranyos és szép kisbaba, és azokat nagyon szeressük nézegetni! Ezt veheted parancsnak! :)

Nos mennem kell, mert éhes az én kicsikém.

Pussz
Vendég

Sziasztok!

Megint benézek egy pillanatra (de már itthonról) - nos, a családi viszály még nem jutott el a "Hol a kés Bea?!"-stádiumba, a Csapd le Csacsi!-skálán még csak a "MiazhogySaaanyi?!" és a "Csempe a francba az van?!" fázis között ingázunk :) Egyébként láttam, a Csapd le Csacsi!-t illetően Gabi szigorúan "számonkérte" a kötelező tananyag ismeretét szegény fellkészületlen fórumtársain :)

Mancsbá, én valahogy magam ellen hívtam a sorsot, mert Livi születése előtt titkon kislányban reménykedtem, hősiesen szembenézve azzal a tudattal, hogy majd évek múlva nem győzöm a "kandisznókat" :) elkergetni Livi ablaka alól. Aztán érdekes volt, amikor a 18 hetes Ultrahangon megmondták Livi nemét (akkor még ugye nem tudtuk, hogy vajon egy Livikét vagy egy kis Petikét rejt-e Gabi pocakja), nos, tehát én is ott voltam az UH-n, és a doki olyan együttérző hangon mondta nekem, hogy "kislány" (jó, persze azt az együttérző hangot poénnak szánta), de azért érdekes, hogy azt gondolják az emberek, hogy az apujelöltek csak fiút szeretnének (legalábbis "elsőre"). Szóval mikor mondta a doki (aki egyébként nem a Gabi magándokija volt, hanem az Istvánban épp' ott levő orvos), hogy "Kislány", akkor furamód jót derültem :) - persze ha Petikénk lenne, akkor is ilyen boldog lennék azért :)

Amúgy meg minden kisbaba nagyon aranyos, nagyon jó képeket tesztek fel :)
Sajnos olvasni kevés alkalmam van Titeket, ha benézek, csak képnézőben vagyok (egy-két kivétellel), úgyhogy sajnos nem vagyok naprakész. Viszont azt sejtem, hogy Eszti nap van/volt/lesz, úgyhogy Boldog Névnapot Eszti :)

Mamacka, nagyon jók a képek, főleg a kis Főszereplő miatt, de a balatoni életképek is nagyon hangulatosak (úgy tűnik a képekből, nem csak "hétköznapi" fotósok vagytok :) )

Na, de hirtelen abba is hagyom a netezést, megyek Livit dögönyözni :) (persze lehet, hogy a végén én leszek a ledögönyözött, - hisz' többnyire ez a vége, főleg, mikor Livi fürdővíze készül, és beindul a hancúr, és Livi is sokkal jobban el kezd "pörögni", s ilyenkor előbb-utóbb egy-egy Livikönyök- és Livitalp-nyomás szokott a gigámon landolni :) )

Sziasztok, üdv mindenkinek!
Livi'apu
liviapu

Halihó Mindenkinek!

Látom ma az apukák is lelkesen belelendültek a levelezésbe. Tök jó!!!

Túl vagyunk a kolléganőim látogatásán is. Ilyen még nem volt, Petra egy percet sem aludt a két szopi között, ez még semmi, de nem is hisztizett, hogy álmos lenne. Szóval nagyon jól elszórakoztatták a kolléganőim, Petra rettentően élvezte és sokat is mosolygott nekik. Most persze durmol ezerrel.

Mamacka nagyon jók a képek, öröm volt nézni őket. Nem semmi milyen művészi képeket tudtok csinálni.

A kis huncutka Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba köszi szépen a képeket.

Bubek Te is átküldenéd, amiket csináltál Petráról?
Tudod, amikor Gabuskáék már elmentek, szabad volt a terep és Petra megpróbálta a mosolyával elcsábítani Benit (de ezt Livinek nem áruljuk el). :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na végre újra 250 üzinél tartok. Elvileg ennyivel zártam a régi Társalgót, de az újnál kevesebbről kezdtem.
Mikor jutok én 1000 fölé. Nincs időm nagyon netezni vagy Petra miatt, vagy a programjaink miatt. Amikor meg van időm, akkor Ti nem vagytok sehol, mint pl. most. :x

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na jó akkor rakok fel én is képeket.
Lássatok hisztis Petrát is:
Kép

A francba, mennem kell, Petra felkelt és kb ugyanilyen arccal sírhat az ágyikójában . :cry:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

huh, de ráéreztetek, hogy kedden kell megrendezni a találkát.... a mai villám-összeröffenés lett volna...

lányok, hol tudom beállítani az aláírásom? nekem ez az új babanetes formátum még nem százas...
coolasa

[/img][url]talán itt? kísérletezem, megkérek mindenkit, hogy addig is ugarja át a hozzászólásaimat, majd szólok, ha már idenézhettek...
KépKép[/url]
coolasa

és ez most automatikusan csatlakozik minden levelemhez...vagy...?
még ne figyeljetek...
coolasa

Coolasa,
a profilban állítsd be, hogy igen/nem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Na, elkezdem írni, ki tudja mikorra végzek ...

Eszti! Boldog névnapot!!!

Pukis Bence: :D :D :D

Sajtine,
Köszi, megvolt, jót fejtem a már bejáratott helyemen, csak most nem esett az eső. :lol:
Legközelebb gyertek, túl sok volt a fickó és kevés a csaj.

Mancsbá,
Köszi a tudósítást! Pussz a családnak, következő talin ott a helyük!!!

Vvolga,
Én ott nem is telefonálok, csak túrom a megmaradt hajszálaimat.
Kitartást a kis hisztisnek!

Tücsimami,
Ez a négykézlábazás csúcs! És hogy tetszik Gergőnek? Ja, látom a hányikálós képen. :shock:

Liviapu,
Köszi a Beni dicséretet, megpróbálunk lovagi módon udvarolni továbbra is!

Gabi,
Jó ez a Szandi idézeted.

Vanília,
Reméljük minél előbb!!! Ti is gyertek a következőre!

Mamac,
Írtó jó képeket csináltatok megint.

Vuka,
Huncut Petra édibédi!

De jó volt a Ligetben!!!
Kép

Ma répa volt az ebéd:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka, Mancsbá,
a gyerekek, édesek, gyönyörűek, ennivalóak!!!!!!

Jó, üsse kő, Beni is az! :lol:

Bubek, szuper a csúszásgátló, pláne, hogy ma már állva fürödtünk, Livicsek a kád szélébe kapaszkodva ácsorgott, próbálta elérni a csapot, és tök jó volt, hogy a lába nem csúszott el. Szóval köszi mégegyszer!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Megtalálta az Anyukám régi babáját (kb. 45 éves a kicsike :) ), amit későbbre tartogattam neki
Kép

Délután 5-re ilyen állapotban voltam, olyan iramot diktált egész nap :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Minden gyerkőc iszonyúan aranyos, meg kell zabálni őket!:)

Apukák!
Nagyon örülök, hogy olvashatom a gondolataitokat, egészen más,mint az anyukákét olvasni:)

Mamacka!
Nagyon tetszenek a képek, de ugye nem haragszol, ha azt mondom, hogy most a természetből "lopott" pillanatképekbe szerelmesedtem bele. Sajna nem vagyok egy természetjáró, de nagyon imádom a fákat, növényeket. Percekig elnézegettem a vén, göcsörtös fát, a növekvő szőlőindát, a gesztenyeleveleken átszűrődő napfényt... Láttam benne az élményeiteket, azt, amikor az ember körülnéz és elfogja a gyönyörűség érzete a körülötte zajló újjászületés végett.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk. (és persze a babás képeket is, mert azok is nagyon tetszettek ám:))

Gabus!
Livi is nagyon édi-bédi!:) Főleg, amin anyukád babájával van. Az az arckifejezés!:) Na megszereztem, nem eresztem és nincs vita arckifejezése van :lol:

Képzeléjet, úgy néz ki, hogy június közepén megyünk a vén Itáliába! Hihetetlen! Na ez úgy néz ki, hogy sógornőm Bibionéban dolgozik egy utazási irodánál... Nem is kell tovább mondjam mi? Na ő találta meg nekünk az apartmant és mivel a főszezon előtt megyünk is majdnem féláron van. Anyósék is jönnek és még ő is odaköltözik arra az 1 hétre, úgyhogy a gyerkőcök majd eloszlanak remélem:) De ez még egy dolgon múlik. Hogy sikerül-e a csere... Tranzit vs Transporter... A Transporter Multivan 7 személyes és így egybe ki tudnánk menni, így a benya is ólcsóbb lenne, mert anyósék ugye állnák a felét, meg miegymás. Szóval kéretik szurkolni (ha néha eszetekbe jutok), hogy sikerüljön az autócsere, mert ezen múlik az utazás. Atyavilág, utoljára (és életemben először) 2000-ben voltam olaszban és nagyon tetszett, igaz akkor 3 hónapig tartott és hátizsákos vonatos utazás volt szállásunk,meg a hálózsákunk volt épp ahol voltunk, úgyhogy ez most kicsit más lesz. Nagyon izgulok, hogy milyen lesz 3 gyerekkel, már csak az utazás is, hiszen majd' 1 napig fog tartani. Na megyek főzök egy kávét apának mielőtt felébredne...

pusza

Kép
sasha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?