Sziasztok!
Megint benézek egy pillanatra (de már itthonról) - nos, a családi viszály még nem jutott el a "Hol a kés Bea?!"-stádiumba, a Csapd le Csacsi!-skálán még csak a "MiazhogySaaanyi?!" és a "Csempe a francba az van?!" fázis között ingázunk
Egyébként láttam, a Csapd le Csacsi!-t illetően Gabi szigorúan "számonkérte" a kötelező tananyag ismeretét szegény fellkészületlen fórumtársain
Mancsbá, én valahogy magam ellen hívtam a sorsot, mert Livi születése előtt titkon kislányban reménykedtem, hősiesen szembenézve azzal a tudattal, hogy majd évek múlva nem győzöm a "kandisznókat"
elkergetni Livi ablaka alól. Aztán érdekes volt, amikor a 18 hetes Ultrahangon megmondták Livi nemét (akkor még ugye nem tudtuk, hogy vajon egy Livikét vagy egy kis Petikét rejt-e Gabi pocakja), nos, tehát én is ott voltam az UH-n, és a doki olyan együttérző hangon mondta nekem, hogy "kislány" (jó, persze azt az együttérző hangot poénnak szánta), de azért érdekes, hogy azt gondolják az emberek, hogy az apujelöltek csak fiút szeretnének (legalábbis "elsőre"). Szóval mikor mondta a doki (aki egyébként nem a Gabi magándokija volt, hanem az Istvánban épp' ott levő orvos), hogy "Kislány", akkor furamód jót derültem
- persze ha Petikénk lenne, akkor is ilyen boldog lennék azért
Amúgy meg minden kisbaba nagyon aranyos, nagyon jó képeket tesztek fel
Sajnos olvasni kevés alkalmam van Titeket, ha benézek, csak képnézőben vagyok (egy-két kivétellel), úgyhogy sajnos nem vagyok naprakész. Viszont azt sejtem, hogy Eszti nap van/volt/lesz, úgyhogy Boldog Névnapot Eszti
Mamacka, nagyon jók a képek, főleg a kis Főszereplő miatt, de a balatoni életképek is nagyon hangulatosak (úgy tűnik a képekből, nem csak "hétköznapi" fotósok vagytok
)
Na, de hirtelen abba is hagyom a netezést, megyek Livit dögönyözni
(persze lehet, hogy a végén én leszek a ledögönyözött, - hisz' többnyire ez a vége, főleg, mikor Livi fürdővíze készül, és beindul a hancúr, és Livi is sokkal jobban el kezd "pörögni", s ilyenkor előbb-utóbb egy-egy Livikönyök- és Livitalp-nyomás szokott a gigámon landolni
)
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Livi'apu