Macsinkó: szakdolgozat: bruhahaha - jövőhéten leszen kész, akkor megy postára és majdan egyszercsak megtudom az eredményt!
Gyes igénylést mi január első hetében adtuk le. Azóta se híre se hamva
és ugyanerre gondoltam én is, hogy bakker akinek ez számít az mit csinál???????? Király, hogy MÁK megszüntette a kifizetőhelyeket - ez lett belőle
Ancsi: a 100-as határérték a pulzusra vonatkozott!! Nekem azt modnta a kardis nő, hogy ha nagyon szarul vagyok =légszomj stb akkor kellhet gyogyó, de ha tolerálom a magas pulzust akkor inkább ne.
Deni: ja ez most arról szólt, hogy február elején volt egy 24 órás ekg-m amiről tegnap tudtam meg az eredményt ez
de amúgy meg
helyzet. Mi van ha valakinek komolyabb baja van??? AZ egy hónap alatt bőven feldobja a pacskert!?!???
És volt időpontunk 11,30-ra, de az csak tájékoztató jellegű
?!?
Ünneplés:
Móni: óvi-gond...katasztrófa...
itt a központban építenek egy bazi nagy lakóparkot és írta a CS. újság, hogy 10 fővel emelik a közeli óvi létszámát. Ez is valami, de a lakópark vagy 500 lakásos lesz asszem, szal csepp a tengerben
Én nagyon bízom abban, hogy a közelünkben három ovi is van és nem épült ide semmilyen lakópark, illetve de, de azok fullos-puccos gazdagok, bízom benne, hogy nem a lepukkant szocos oviba íratják majd a gyerekeiket
Votiv: volt csoptársam anyukája dolgozott a W oviban. Az ovi király hely, csak épp nem fizetett a drága tulaj senki után TB-t meg ilyeneket. Akkor bukott ki, mikor beteg lett az egyik óvónő és fityisz ment az orra alá
akkor volt egy nagy botrány asszem...most nem tudom ki a tulaj
de a gyerekek nagyon szerették meg az óvónénik is jók voltak, szal hajrá!!
Ancsi gyerekszáj
Curse: mi van a fogad helyével?
Tinu: no akkor szuper! Tiszta szerencse, hogy nekem nem kő könyvtárazni, lévén nincs is szakirodalom ebből a témából
Neet: fotók jóóók
Én is egy gyerekszáj:
tegnap annyira kész volt a gyerek az sztk programtól, hogy jól túlaludta magát és nyűgősen kelt és kért egy kis mesét. No jó, beadtam a derekam, addig én is írtam egy kicsit a dolimat.
Bekapcsoltam, de láttam, hogy valami olyan mese ment ami nagyobb gyerekeknek való volt. Mondtam is neki, hogy ez nem jó Kamilla, mert nagy gyerekeknek való. Gondoltam megnézem mi megy az Animal Planeten. Erre Kamilla:
" K:Neee Anya ez gyerekeknek valóó!!
A: Miért Te mi vagy?? Nem gyerek?
K: Nem!....Én KAMILLA VAGYOK!"
kicsit öntudatos a lelkem
Rylie