Rylie,
ez sztem tökjó ennyiért!
és folytköv:
szóval, álláspont az, h homepátia egy nagy rakás semmi, semmit nem gyógyit, max azt, ami magától is gyógyul.
És bizony ma is volt itt rengeteg kisgyerek, aki nem gyógyul, de hát hogy is gyógyulna, ezzel a hülyeséggel.
Megnézte, majd mondta, h tüdeje tiszta, de arcüreg gyuszi, mert nem tiszta az orrváladék.
Nekem egyébként (aki nem ért hozzá) kristálytisztának tűnik, főleg ahhoz képest, h pár napja még sárgás szinű marslakók másztak elő onnan, de elég alattomosan, mert ált. csak akkor mutatkoztak, ha szomszéd néni jött velünk szembe.
Szóval, augmentint adott, meg fluimucilt, meg fenistil cseppeket, meg mondta,h most felejtsük el a homeót, mert "most meggyógyitjuk" ezt a kicsi gyereket.
Egyébként teljesen normális volt, a gyerekkel nagyon kedves, engem sem ugatott le, h miért vajákolok ilyen hülyeségekkel, gyógyszer helyett, de dokinéninkről valszeg elég kemény véleménye lehet.
ami vicces volt, h még vártunk, amikor egy táltos-tipusú apuka robbant be a kislányával, és ijedten kérdezte, h tényleg nincs e itt a homeósdokinéni, és ki is akadt, h ezt neki senki nem mondta,h TI szabira megy. És jópárszor rámkérdezett, h ez a doki semmilyen homeót nem nyomat-e.
Erre bemegyek, és dokinéni a homeón kivül a táltos vizet kezdte el szidni, én meg csak bólogattam, és arra gondoltam, h vajon robbani fog e az épület perceken belül, mikor ez a két ember összetalálkozik...
de nem tudom, nem vártam ki...
szóval, én végül is nagyon nevetve, meg mosolyogva jöttem el (mert gyereknek "csak" arcüreg gyuszija van, és hogy furi,h egy orvos ennyire nem "hisz" ebben a homeóban, és persze én sosem gondolnám,h nekem kéne "felnyitnom a szemét" és pl elmesélni, h miként gyógyult ki a tüdőgyulából ilyen kis cukibogyókkal az 5 évesem...), és megvolt az a bizonyos AHA-érzés, h miért nem ajánlja a Szilvi ezt a dokinénit.
Egy kérdésem maradt csupán: MIÉRT Ő helyettesiti? miért nem vki mást kér meg rá TI, mégha máshol is van????
ráadásul KÉÉÉÉÉÉÉÉT hétig...