Új privát üzeneted érkezett!

Szilvia,
NAGYON köszönöm!!!

Rylie,
neked is, mind a tippet, mind a képregényt!!! :lol:

és hát igen, meg minden...nekem még tanulnom kell a kérést...
de remélem egy-két ilyen extrém helyzet, és már magamtól menni fog...
ma is tök jó volt a dokoinál, Memét ugye még nem tudom lerakni, de ügyesen felöltözetetem fél kézzel, de magamat már nem tudom olyan jól, és pont volt ott egy apuka, és már szaladt is, amikor a kabátom fele nyúltam ,h majd ő segit... :lol:
olyan jó lenne, ha a férfiaknak ez nem volna CIKI...mert sokszor azt érzem, h azért nem segitenek, mert az ciki.

ja, és orvost azért leirom, mert már ülepszik...
megérkeztünk, megkérdezte mi a baj, mondtam, megkérdezte, mit kapott, mondtam...rájött, h homeobogyó, majd elmondta az álláspontját homeoval kapcs. ami nem is baj, de

mennem kell, Meme hiv
zsancikant

Sziasztok!

Ma nincs időm visszaolvasni, talán majd holnap, úgyhogy csak annyit, hogy még mindig kakául vagyok, de most pozitívabb élményeim is vannak az egészségügyet érintően, mert a házidokim ugye síel, de a helyettes doki, egy nőci volt, aki annnnyira aranyos volt, hogy ilyet még nem is láttam. :D Úgyhogy sikerütl beutalót szereznem meg egy orvost is, aki belgyógyász, és megvizsgált meg csinál laborokat, hogy hátha kiderül valami, hogy miért nem vagyok jól, bár a fél napom igaz ott töltöttem, viszont ez a doki is nagyon aranyos. Úgyhogy azért vannak aranyos dokik is, de mondjuk várni azt kellett, rengeteget. Reménykedek, hogy nincs nagy bajom, most várok holnapig a laboreredményekre. De most nemsokára a Bendit visszük dokihoz, mert neki meg hörghurutja van... :( de sztem már javul, vagy nem tudom, remélem ő is hamar meggyógyul!

Mindenkinek aki beteg nagyon gyors javulást és mielőbbi gyógyulást kívánok!!!++++++++++++++++

ruz
ruzicsky

Rylie,
ez sztem tökjó ennyiért!

és folytköv:
szóval, álláspont az, h homepátia egy nagy rakás semmi, semmit nem gyógyit, max azt, ami magától is gyógyul.
És bizony ma is volt itt rengeteg kisgyerek, aki nem gyógyul, de hát hogy is gyógyulna, ezzel a hülyeséggel.
Megnézte, majd mondta, h tüdeje tiszta, de arcüreg gyuszi, mert nem tiszta az orrváladék.
Nekem egyébként (aki nem ért hozzá) kristálytisztának tűnik, főleg ahhoz képest, h pár napja még sárgás szinű marslakók másztak elő onnan, de elég alattomosan, mert ált. csak akkor mutatkoztak, ha szomszéd néni jött velünk szembe.
Szóval, augmentint adott, meg fluimucilt, meg fenistil cseppeket, meg mondta,h most felejtsük el a homeót, mert "most meggyógyitjuk" ezt a kicsi gyereket.
Egyébként teljesen normális volt, a gyerekkel nagyon kedves, engem sem ugatott le, h miért vajákolok ilyen hülyeségekkel, gyógyszer helyett, de dokinéninkről valszeg elég kemény véleménye lehet.

ami vicces volt, h még vártunk, amikor egy táltos-tipusú apuka robbant be a kislányával, és ijedten kérdezte, h tényleg nincs e itt a homeósdokinéni, és ki is akadt, h ezt neki senki nem mondta,h TI szabira megy. És jópárszor rámkérdezett, h ez a doki semmilyen homeót nem nyomat-e.
Erre bemegyek, és dokinéni a homeón kivül a táltos vizet kezdte el szidni, én meg csak bólogattam, és arra gondoltam, h vajon robbani fog e az épület perceken belül, mikor ez a két ember összetalálkozik... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
de nem tudom, nem vártam ki...

szóval, én végül is nagyon nevetve, meg mosolyogva jöttem el (mert gyereknek "csak" arcüreg gyuszija van, és hogy furi,h egy orvos ennyire nem "hisz" ebben a homeóban, és persze én sosem gondolnám,h nekem kéne "felnyitnom a szemét" és pl elmesélni, h miként gyógyult ki a tüdőgyulából ilyen kis cukibogyókkal az 5 évesem...), és megvolt az a bizonyos AHA-érzés, h miért nem ajánlja a Szilvi ezt a dokinénit.
Egy kérdésem maradt csupán: MIÉRT Ő helyettesiti? miért nem vki mást kér meg rá TI, mégha máshol is van????
ráadásul KÉÉÉÉÉÉÉÉT hétig... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!
További kérdés: hogyan üzemeltethetnek ezek együtt rendelőt? Azért nem hittem, hogy ennyire a homeo ellen van, max azt, hogy ő nem alkalmazza....
zuzmo1

Zuzi,
ezen én is gondolkoztam, azt arra jutottam, h pénz beszél...valszeg ő vette ki a rendelőt... :roll:
de mindenesetre nagggyon furi... :roll:
zsancikant

Pannustól kérdezem, hogy hol van a füle, orra, szeme, szája, és megmutatja :D OLyan büszke vagyok :oops: :lol:
zuzmo1

ZSanci!
ÉS szerinted nem találtak mást? Én úgy tudom, hogy a férjével együtt viszik ezt a rendelőt, nem atáltak olyan embert, akivel ne ennyire ellentétesen gondolkodnának? Ez a másik dokinak is szar, mert őt meg TI helyettesíti, és az ő betegei nyilván hasonlóan gondolkoznak....
zuzmo1

Anyósom most hívott, hogy gratuláljon a házassági évfordulónk alkalmából :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: jé, tényleg :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: immáron a harmadik :P Na, megyünk is az ikejába megünnepelni egy kis rénszarvas hússal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zuzmo1

Zuzi :lol: gratula :D
tavaly nekem is csak este jutott eszembe, és gyorsan rendeltünk don pepéböl kaját 8)

Deni,
igen, aszondta dokinéni hogy no reaction és kéne ujraoltani, de ez még Veresen volt, a költözés elött.

KépKép
fibi

Ancsi,
Ovi - höhö... Rosszul tudod. Vagy lehet hogy jól tudod de akkor az óvodavezetők nem tudják jól. Az uccsó évben kötelesek felvenni, talán akkor te is köteles vagy járatni. Egyébként meg, ha van hely várják, ha nincs akkor otthon a legjobb dolga anyuka szöveg jön...

Deni,
Hát én meg azért adtam be P-t az oviba, mert legalább néhány órára nem akarok foglalkozni vele.

Rylie,
Baromi jó!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi, a kistesót nem tudod letagadni (ha a jelentkezési lapra nem is írod be, az adminisztráció során biztos kiderül), nálunk is ez van, "othoni ellátása biztosított" címen vszínű mi idén se jutunk be biai óviba. De azért nektek drukk, hátha lesz még hely a környéketeken :wink: Az is előny, hogy Lencse olyan önálló, okos és érett kislány, biztos szívesebben veszik fel, mint a rosszcsont fiamat, aki nem is szobatiszta...

Zuzi, még sok boldog házasévet Nektek!!! :D :D :D Pannus olyan ügyes :D amióta írtad, rendszeresen eszembe jut, ahogy a hordozóban ülhet :lol: :mrgreen:

Zsanci, vazee, ez durva!!!! Én is azon gondolkodtam, hogy miért nem helyettesítheti TI-t vki, akiben legalább minimálisan megbízik... :roll: nekem maga a dokinéni mondta, hogy ha nem muszáj, inkább ne is próbálkozzunk a helyettesítőnél :shock:
mázli, hogy mielőtt elutazott, még gyorsan meggyógyította a kölyköket, ill. Liliróza sem túl beteg :?
az is eszembe jutott, hogy amióta ő a doktornénink (kb 1 éve), szerencsére nem volt még gyógyszerre szükségük, minden kórságot (köztük Liliróza rettenetes bőrbetegségét) sikerült homeopátiával hosszabb-rövidebb idő alatt legyűrni. A megelőző 2 évben kb havonta kapott gyógyszert Istók :(

Szilva, szia itt! tessék írni magadról is, ha már feladtad a csakolvasó üzemmódot :)

Rylie, ott találkozunk! végre megnézhetem a pocakodat :)

Ruz, ez jó hír, hogy vannak még rendes dokik :wink: de remélem semmi különöset nem találnak. Nem lehet, hogy ennyire kimerült a szervezeted a várandósság és a hoszú szoptatás miatt? +++++

Fibi, és van már új dokitok? Ő mit mond? Egyébként az újraoltásnak nincs több veszélye, mint az első BCG-nek, és azt is ki tudod vezetni. Nincsenek képek a fiaidról? Legutóbb azzal ráztál le, hogy Zsoló nem rakja át a gépre, mert fasírtban vagytok. Most már szent a béke? :wink:

votiv 8)
votiv

Rylie, a 12"-os bicajt 3-5 éves korig mondják, dehát ez nagyon tág kategória. De szvsz inkább ez a fa futóbicaj 9e-ért, mint egy dalmata/csodatündérbarbi/bébiBMX stílusú csupaműanyag darab 15e-ért (de van 18 ezerért is, ha jól láttam a Hervis szórólapját)
Hol találtad ezt a fa bringát? Az egyetlen dolog, ami ellene szól, hogy ez egy nagyon basic, kvázi házi készítésű like-a-bike utánzat (itt az eredeti, persze jóval többért http://www.likeabike.hu/mountain.html ), az ülése pl. nem igazi bicikliülés, csak egy ráapplikált szivacs. Valahol már egyszer szembejött velem... A másik, amiről lebeszélnélek, az a Twister nevű fabicaj, mert az Istinek is bőven nagy még, kipróbáltuk.
és a RatzFratzokat nem nézted?

votiv 8)
votiv

uram anyám, KI vesz meg 40akárhány ezerért egy ilyen bicajt???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zuzi,
még arra gondoltam,h esetleg van nekik egy pl. 5 éves szerződésük, amit még az elején kötöttek, és esetleg TI-ék nem mondhatják fel, és ezért van ott még ez a doki. De a helyettesitést nem értem.
Egyébként meg mikor ez a doki van szabin, nincs ilyen gond, uis TI simán felirja a normál gyógyszereket is, ha azt kéred. Szal, valszeg ennek a dokinéninek a betegeinél nem homeobogyót mond... :roll:

Vot,
mi sem láttunk azóta "igazi" gyógyszert, mióta dokinénink van. Na jó, lázcsillapitót tartunk itthon, meg Prospant, de az sem gyógyszer. A lázcsilli az az.
Viszont igy is kisebb vagyonokat hagyunk ott a gyógyszertárba, ha egyszer menni kell, már gondolkoztam is, h ilyen sokgyerekes lúzerek miért nem kapnak vmi támogatást fentről, ha már úgy fogy a magyar...na jó, tudom, ne más tartsa el a kölkeimet, de ez a betegség igazi kiszúrás, már csak azért is, mert az esetek 89%-ban mindhárom elkapja, igy minden gyógyszerből 3x annyi kell. Irtó sokba fájnak a gyógyszerek mostanság...
és mi lesz még itt, ha elkezdenek enni, mint a sáskák...akkor már minden drága lesz...ááááááááááááááááá....
asszem majd én is azt csinálom, amit Cartman anyja...:wink:

és igen, Szilvi, ha már olyan kedves voltál, hogy segitettél, légyszi gyere közénk, ha van időd! :lol:
zsancikant

Votiv :lol: épp MA sikerült feltenni néhány képet a mobilomrol, mert a f.gépröl nem birja az uj laptopra (vmi kütyü nem jol van beépitve állitolag). na, márcsak kicsinyiteni kell... ha nem alszik el Zs Bálinttal 10-kor, azt is kikönyörgöm töle :)
1ébként szent a béka, ma elzavart jógára is, és bevállalta mindkét köcöt :D

igen, van már uj dokink, de a védönö hivott fel (az itteni) hogy megkapta e Ábel az ujraoltást. gondolom, megérkezett a karton és azon van rajta, hogy BCG negativ :roll:

Ovihelyzet nagyon kaki :( kiváncsi leszek, itt mi lesz, de állitolag a W is tele van.... 20 gyerekre 2 ovonö, és várolista meg minden :?
fibi

Rylie :) Bicaj jól néz ki :D és méltem :wink:

Zuzi :) Pannusnak naaagy gratula!! :D és persze Nektek is!!!! :D :D :D

Zsan :) Tényleg érdekes helyettesítője van a dokinéniteknek... és beadod az antibacit? Még1x bulást Memének!!

Ruz :) Örülök, hogy sikerült "normális" dokihoz is eljutni! Bendinek bulást++++

Fibi :) Gondolom, akkor úgyis megkérdezed az új dokitokat is, ugye? remélem nem kell újraszúrni Ábelt! és Votivnak igaza van, képeket ígértél!! :wink:

Votiv :) Nyugi, őszig még van időtök Istivel! Bálint se szobatiszta még, de nagy reményeket vetek a nyárba :wink:

Ma Manókáék voltak nálunk, olllyan édesek voltak a gyerkők :D :D :D és persze dumcsizni is szuper volt :lol: Mindenkit puszil, kérte adjam át :wink: úgyhogy csóközön!!!
denizsa

egyébként, most, h megnéztem, miként száguldoznak vele a kölkök a videón, még inkább kérdéses, h ki ad ki negyvet egy ilyen fabicajért??? de ha már kiadja, ki engedi meg,h ezzel a drága bicajjal igy randalirozzan a gyerek???? :lol: :lol: :lol:

és ezt a ratzfratzot sem értem. Ez olyan 13-14 körül van. Az árzuhanáson meg a noném, de tökolyan-mint-a-ratzfratz 10ért van.
http://www.arzuhanas.com/Gyerekj%E1rm%F ... 42378.html
vagy csak én látom uolyannak???

Deni,
nem, nem adok neki antibigyót. A lényeg, h nem zörög a tüdeje, most még maradok a bogyóknál, a recpetet azért elraktam.

egyébként lehetne tippeket adni, h mit kapjon! :lol:
én most kali bichronicumot adtam, mert nekem az tűnt legközelebbinek, de nagyon vacilláltam, h ez, vagy a kali iodatum. hm??
Manókáékat mi is nagyon pusziljuk!

Fibi,
nekünk sem látszik SEMMI bcg ügyben, de dokinéni szerint ez igy jó. Megsimizte a kezét, érzett egy kis puklit (még velem is megsimiztette, én is érzetem, de olyan rossz volt puklit simizni a kicsi kezén) és ezzel meg is volt. Majd pár hónappal később rákérdeztem megint, mert ugye Iginek annyira csúnya, gennyes volt, h vhol azt hittem ez a "jó". de dokinéni megnyugtatott, h ha nem látszik, az még lehet jó. Mi lenne, ha az új dokitokat megkérdeznéd erről?

és Zuzi,
mi is gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)
zsancikant

Ha már óvihelyzet: ha még emlékeztek, tavaly kb ilyenkor ment el a kedvenc Klári nénink a bölcsiből. Szentimrés csecsemős lett, páran taliztatok is vele. :) Most meg elment az utódja is, egy év után. A fix néni meg lerobbant, torok, kéz, ami belefér, de sztem a hócipőjét is kiürítgeti a betegszabija alatt, végülis egyedül 12 rosszcsont bébicsekkel nem lehet nagy poén fájós kézzel, torokkal.. namármost, csak örülni tudok, hogy az én lányom ilyen fasza-rugalmas csaj, és nem parázik ennyi változástól. Tudom én, h több pénz meg jobb lehetőség bőven akad egy gondozónői állásnál, én is valszín mennék, ha lehetne, de... a másik oldalról nézve azt látom, h ezeket a csöppségeket évközben otthagyni, mikor nekik az is számít, melyik bögréből isszák a kakaót, és erre emberváltást kell megélniük, ráadásul ennyiszer... na mindegy, mint mondottam, rugalmasak vagyunk.
Eszter olyan kis hisztis mostanában (fáradt), apa meg annyira el van anyátlanodva a múltkori műtét és a potenciális kövi műtét miatt, h minden nap azt várom, mikor dugja le a torkomon a köv. gyógyszeradagot... :? de szerencsére még nem emlegeti ezt a lehetőséget, és Macska, hétvégén ovulálunk együtt? :mrgreen:
neet
neet

43 ezres bicaj jóó! Nekem a Skodám volt 50. :mrgreen: :mgreen: :mrgreen:
neet
neet

na, akkor talán most sikerül, kicsit homályosak igy sajna...

igy iszunk 1 kézzel: Kép
fibi

igy állunk és ülünk

Kép

Kép
fibi

Zsanci, amit beraktál, az egy RatzFratz :) Ha nagyítasz a képen, látszik a vázon a felirat is. Én 10-12e körül láttam őket (az Árzuhanás.com-on is annyi a száll. költséggel együtt) , használtan még olcsóbban is - az előbb láttam egy vadiújat 5e-ért, de azonnal lecsapott rá vki. Vagy ha vki ért hozzá, akkor angol v német e-bay, mert itt is féláron ki lehet fogni vadiújakat is (Indi is vett egy fa futóbicajt Dominónak kb 20 euróért)
És van egy forgalmazó Budaörsön, a Babaszobán szokott hirdetni, pl. itt: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=200249
akár őt is érdemes megkérdezni...

Neet, a csanában, ahová Isti nyáron járt, 2 hetente cserélődtek az óvónők. Ott viszont nem a pénz miatt :? szvsz a pedagógusi pálya pont egy olyan, amihez elhivatottság is kell, legalább is hosszú távon biztosan. Nahát nekem ez nem volt, ezért is módosítottam pályát.
De közben látom a nagymamámat, aki világ életében falusi (aztán kisvárosi) tanítónő volt, és a mai napig emleget diákokat meg órákat... :) az is nagyon tetszett mindig, hogy mindenki előre köszönt neki az utcán, minden gyereket (felnőttet) ismert, mert ő tanította meg őket írni és olvasni, és húsvétkor egymásnak adták a kilincset a locsoló fiúk :oops: meg megkapta a legszebb húst a hentesnél, félretették neki az újságot a postán stbstb :D

votiv 8)
votiv

és igy fürdenek 1ütt:
Kép
fibi

bocs, még egy ivos kép, annnnnnnnnnyira laza a srác :)

Kép
fibi

utso, hogy Bálintrol ne csak homályos legyen:

Kép
fibi

Fibi, jeeesssz :D milyen éééédes, ennivaló kisemberke :D :D :D gyönyörű kis szívarca van, és mennyi kedvesség és szelídség sugárzik belőle :D nekem a középső kép a liblingem, egyszerűen tüneményes!!!! jajdejó, úgy örülök, hogy végre láthattam!! remélem most már hamarosan élőben is megismerhetem Ábelt!! mennyire vagytok mozgékonyak? ha jön a jó idő, csaphatnánk újabb bikás randikat, hmm? :D

Neet, és nem tudod véletlenül, Klári azóta is jól érzi magát csecsemősként? érdekes lenne megkérdezni :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Bakker, én is kiakadtam a 40ezres bringán.
RatzFratzot 8ért vettük, és vadi új! (De sajna, csak 1xi alkalom volt.) Azért is örülök neki, mert a gyerekszoba tele van mindenféle játékkal, és P csak vonatozik vagy rajzol, fest vagy gyurmázik. B meg mindennel játszik, ami a kezébe kerül, legyen az konyhai szűrő, pet-palack, vagy fésű... Szal, nem kell több vacak. A családnak pedig határozottan meg fogom mondani,h P kinőtte a ruhatárának 80%-át, cipő kell, meg ovis cipő, meg tavaszi kabát, stb, ne vegyenek több sz@rt.

Neet, nekünk volt kispolákunk 40ezerért! :lol:
rídonli#

Deni, Zsan,
nem merem megkérdezni uj dokit, mert a régi (a hüje) ráirta a kartonra, hogy negativ, tehát ujra kell oltani :roll:
fibi

Votiv,
aranyos vagy :) hát a Bikásig még nem merek elvezetni, egyelöre az örsi ikeját akarom begyakorolni hamarosan :lol: de jo lenne talizni tényleg, mi Mindenkit szivesen látunk ám nálunk 8) 2 anyuka + 3 gyerek be is fér talán 1 kocsiba, hmm? :P
fibi

Fibi, de édesek! Nagyon hasonlítanak! :) :) :)
rídonli#

Zsan, gondoltam,h nem adod be Memének a jollyjoker augmentint...
Mi is Ambroxol-Q-t kaptunk, nekem nem tűnt annyira hatásosnak..
Sztem a lándzsás útifű szirup jó, meg kakukkfű-szirup (tea is, de nem biztos,h meginná), meg a Stodal. Ééés: Salvus víz párája. Na, az tuti.
rídonli#

Fíbsz,
de helyesek a gyerekek és milyen jó, hogy raktál be képet! :D mindketten már olyan nagyok és milyen huncut Ábel szeme :D
emil ment

Ríd,
gratula az 1000-hez :D

Zsan-gyerekek és akinek még kell,
+++++++++++, tessék gyógyulni :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Deni, ovis parádat teljesen átérzem, egy éve ugyanígy éreztem én is. Aztán megtaláltuk a megfelelő ovit, és éreztem,h jó lesz ott Pnek, aztán ő is megszerette, én meg fokozatosan megnyugodtam. Ha látod majd Bálintot szívesen menni, akkor te is meg fogsz nyugodni.
Nálunk direkt mondták,h a kiscsoportosokat lehetőség szerint eleinte, sőt az 1.félévben vigyék el ebéd után. És nem azért,h kevesebb dolguk legyen (nagyon jó a hozzáállásuk a gyerekekhez!), hanem mert az egész napos ovi még nagyon sok nekik. P még mindig nem alszik bent, és asszem nem is fog ebben a tanévben. Elég neki, és ha úgyis itthon vagyok, akkor nem szeretném, ha csak vacsizni, meg lefeküdni járna haza.

Nuk, sín :( remélem megéri majd a kínzást!!!

Rylie, futóbicaj: babaszoba-apró-játékok itt láttam. A Votiv által betett forgalmazó is szokott itt hírdetni.

Vot, drága vagy, h adnál kocsit :)
Megleszünk ám nélküle, van amikor napokig áll(t) a ház előtt, de néha meg olyan kényelmes (volt). Jó helyen lakunk, oviba, piacra, játszótérre, minden igazán fontos helyre eljutunk gyalog is, sőt, úgy is szoktunk menni. Apjuknak jó, ha éjjelig dolgozik, meg ha 7végén megyünk ide-oda, na meg a bevásárlásokhoz. (Anyukámtól és Apóséktól is tudunk kölcsönkérni, ha nagyon kell.)

No, jószakállt m indenkinek!
rídonli#

Ááá, Szrek, köszi! Észre sem vettem! :)
rídonli#

Fibi!
De jó képet látni Rólatok! Ábel mennyire édes!!!!!!!!!!!! ÉS Bálintod mekkora már! Atya világ!!! Úgy sajnálom, hogy nem jött össze az eheti randi, de most már tényleg minél előbb szeretném megismerni Ábelt. :D

ez a kék bringa szuperklassz! :D Tök jó, hogy felraktátok, mert már kezdünk gondolkozni a szülinapi ajándékon, és ez tökéletes is lenne.
Játékokat már mi sem kérünk a családtól, most B névnapjára is inkább bútorra kértünk pénzt, így egész aranyos lett a gyerekszoba, és a szülinapra is könyvet-könyvet-könyvet fogunk kérni.

Neet!
Magkaptad tegnap délután a privimet???
zuzmo1

Votiv,
volt egy ilyen hülye érzésem, de nem nagyitottam. Azt hittem vmi ratzfratz utánzat, pl gatzpratz... :lol:

Fibi,
NAGYON NAGYON szép és mosolygós gyerekek!!!!!
Azért én megkérdezném az új dokit, simán felülbirálhatja az előzőt...egy kérdést megér. Vagy nem olyan jófej???

Zuzi,
nálunk nem szülinap jön, hanem Húsvét. ÉS a rokonok már alig várják,h vehessenek vmit ezeknek a szép gyerekeknek.
Nekünk van egy ekkora 2 kerekűnk,de azért nem vetetem le a pedélt, mert ez kontrafékes, és sztem egy kisgyereknek azt sokkal könnyebb.
Memének már nem tiszta az orrfikája. Fehéres...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
mi családunknak eszébe sem jut húsvétra ajándékot venni :P Pedig ezek is szépek ám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
doki néni nekünk ilyenkor mindig kálium bichromikumot ír föl 9-es vagy 15-ös potenciálban. Esetleg Corizália???
zuzmo1

Zuz,
kaptam egy privit, arra válaszoltam is, jött újabb? Azaz kellett volna kapnom? mert még nem.

Ezres Ríd,
40nel te nyertél, na de kispolák? :shock: :lol:

Votiv,
2 hetenkénti csere az nagyon gáz.

Fibi-fiúk édik. :lol:

Hülye hideg van, tavasz mikor lesz? Lekókadt az aranyesőnk, és reggel be voltak fagyva a tócsák. Brr.

Jobbuljon, aki beteg!
neet
neet

Köszönöm Lányok a futóbicajos segítségeket, meg aztán kerekedett itt egy jó kis ismertető is képekkel :D
No akkor majd kipróbálunk egyet valami áruházban, aztán meglátjuk, hogy ez vagy a 3kerekű jön-e be. :)
Talán a Nyuszi hoz egyet. Tavaly hozta a babytaxit, azóta már vagy 500km van benne :mrgreen: és az is 8 volt, de nagyon megérte az árát, mert rongyosra használtuk, használjuk 1 év alatt.
Szülinapra nálunk mászókacsodát kap a gyerkő, Apa keze munkája lesz. A fatelepről a gerendák és minden egyéb kellékek már az udvaron tornyosulnak :) Apa meg méricskél a mászókaárusoknál. :D :mrgreen: (ők meg azt hiszik, hogy majd vásárlunk :oops: )

Fibi,
jaj de helyesek a fiúk! :D nekünk épp ilyen járókánk van de sosem használtuk :? most készülök meghirdetni a babaszobán :)
És Ábel tényleg lazaaaaaa :D

Deni,
oviparában együttérzek :) és bár megbízom abban az oviban amit mi választottunk DE csak a mini és kiscsoport lesz az új épületben, a középső és nagycsoport néhány utcával arrébb és ott az utcán egy nagyfeszültség megy :shock: Sok rosszat lehet hallani ezek rákkeltő hatásáról, nem tudom leszek-e bátor majd túllépni ezen. Ha nem, akkor hová feg járni a gyerekem 5-6 évesen??? :shock: :shock:

és Zsan a múltkor belinkelt a bszobáról egy homeos drnénit - Lengyel Boglárka - épp Alsópáhokon zengedezett róla egy Anyuka dicshimnuszokat. Péterffyben rendel, nagyon súlyos ekcémából gyógyította ki a gyerekét. Bábbal várja őket stb.....szóval szép dolgokat mesélt.

Fiús Mamák, a Ti fiaitok locsolnak Húsvétkor?

Kép
akata

na, nálunk meg gyerek bmx-et fog hozni a nyúl, úgyhogy a miénk ilyen izé, hogy nem tudja mi a divat. :) Lencse viszont nagyon fog neki örülni, stramm 12-es bicaj, kontrával.

tegnap átpakoltuk a babaruhákat, szisztematikusan méret szerint, + Lencse cuccait átköltöztettük fiókból szekrénybe, de alulra ám, hogy ő önállóan ki tudja választani a bugyit, szoknyát/gatyát, harisnyát, trikót :).

haladok, de a szülős cuccok még nincsenek összerakva. férjem mindenre azt mondja, hogy ne féljek, majd ő utánam viszi. jó vicc. (ő ilyen patópál)

ancsipancsi

Ancsi, éppen hogy a BMX a divat :wink: :) de nem is a dizájn számít, hanem hogy Lencse szeresse, és tudjon vele jókat bringázni :)
hűűűű, holnap már a 9. hónapba lépsz :D az is lehet, hogy Adri Liliróza szülinapi ajándéka lesz? :D (ápr. 8.)

Zsanci, nekünk a vizesből sűrű fehér orrváladékra váltásnál Kalium Iodatum volt a nyerő (a Bichromikumhoz képest ez több váladékkal, hurutttal, szörtyögéssel járó felsőlégúti szarságra van), aztán Istinek Thuja, Lilirózának Pulsatilla következett. Próba cseresznye? Ha megtalálod a jó szert, egy adag is látványosan fog javítani, hamar rá fögsz jönni, hogy melyik kell. és soksok ++++++

votiv 8)
votiv

Fibi: Ábel annnnyira édes! :D Tök jó, hogy raktál fel képeket a fiúkról!

Kép
Kép
tinu

Deninek nagyon boldog 20. szülinapot!!! :D (remélem, jol emlékszem a dátumra :oops: )

KÖSZÖNJÜK a dicséreteket :D

Zsan,
sajna nem olyan jo fej, multkor rögtön antibigyot irt fel amikor B-nek be volt duzzada a nyirokcsomoja. amugy aranyos meg kedves arca van.

Zuzi,
ne bánkodj, ami késik... tudod :lol: [/b]

KépKép
fibi

Sziasztok!

Na, megvan a vérvétel eredmény, vagyis egy része. kicsit alacsony a vas és 6,5 a cukor. Az nagyon gáz?? Azt mondta a doki, hogy magas. Egy része a labornak csak hétfőre lesz kész, az még módosíthat a képen. De még mindig kakául vagyok, ha magas a cukor akkor mit kell enni, hogy ne legyek rosszul? Ilyenkor kell a lassan felszívódó szénhidrát?

Neet, Monisa

Olyan jókat tudtok írni. Bírom az ilyen humort, mindig jókat derülök. :D

Fibi

Szépek a kőcök. :) Én is szeretném őket élőben is látni. De szokás szerint sosem érek rá. Pedig szívesen meglátogatnálak titeket az új kéróban, ha már közel vagytok hozzánk. :) De vezetést még én is gyakorlom, bár már egész jól megy át a városon Felsőrákosról (vagy alsó? nem tudom) Városmajorba. :) Egyedül azért nem voltam egyszer sem, de úgy már igen, hogy a férjem hátul ült Bendivel. :)

Bölcsi, Ovi

Na ez most nálunk is probléma lesz, mert Bendi még nem beszél. Kérdés, hogy felveszik-e így oviba...nemsokára megyünk logopédushoz, tegnap meg azt mondta a gyerekorvos, hogy Bendi milyen ügyes és milyen együttműködő. Bezzeg a bölcsiben meg általában minden nap amikor érte megyünk folyton csak panaszkodnak rá. Hogy nehezen alszik el, meg néha rosszalkodik. Én mindig kérdezem, hogy de a többi gyerek nem szokott rosszalkodni, csak ő?? Akkor mondják, hogy hát a többiek is szoktak, de Bendi lerombolja a többiek játékát amit építettek...meg birkózik velük. Én még sosem láttam, amikor megyünk érte általában nyugisan ül és játszanak, vagy hallgatja a mesét vagy gyöngyöt fűz vagy valami... :? sztem nem szeretnek minket...de miért??

Votiv

Amúgy teszteltem is de negatív.

Zsan

Jobbulást nektek! És ez tényleg érdekes, hogy egyik orvos mindent homeoval gyógyít, a másik meg csak röhög ha meghallja. Hogy lehet ekkora különbség a dolgokban??? Ezért is nagyon kiszolgáltatott az ember ha orvosi dolgokról van szó, mert óriási különbségek vannak és neked kell eldönteni, hogy melyik a jó, pedig nem értesz hozzá túlságosan. :? :?

Nuk

És miért nem ajánlották a Dévényt? Vagy ez sem publikus már?

Ríd

Ez a csőtöréses balhé nagyon gáz. A szomszéd pedig... :x Régebben amikor albérletben laktam nekünk is elég érdekesek voltak a szomszédok, az egyik, állandóan kihívta ránk a rendőrséget, ha már 3-nál többen voltunk a lakásban és hangosan beszélgettünk, mert hogy nagy a zaj....a többi lakó meg azt terjesztette rólunk, hogy biztos drogozunk, mert az erkélyen táncolunk. :lol: Lehet, hogy a lakótársam teregetés közben kicsit riszált, vagy nem tudom, nem találtunk rá magyarázatott, hogy miért terjedt ez el rólunk... :lol:

ruz
ruzicsky

Ruzy,
na, a cukor pontosan okozhat ilyen meghatározhatatlan rossz közérzetet! gondolom dietetikushoz fognak küldeni, és ő megmondja mit tegyél. nem olyan egyszerű a dolog, hogy 1-2 mondatban le lehetne írni. X gramm Ch-t ehetsz egész nap, de azt is meghatározott mennyiségben szétosztva kb. 5 étkezésre. (de nem egyenlően szétosztva) addig is óvakodj a hirtelen nagy dózis cukortól (liszt, csoki, cukor, sok banán, vagy egyéb cukors gyümi, stb.)

Votiv,
de én mindig kiröhögtem a bmx-eseket, akik állva brinyóztak. én azt nem várom meg, majd újat kap :)
ancsipancsi

Neet :) Eszti szuper rugalmas tényleg, nagy szerencse! :D És apának lesz még1 műtét? :( mikor?

Fibi :) Köszi! :D apa ma igazán csodás ajándékkal lepett meg reggel, aludhattam fél9-ig!! wow és wow, fantasztikus!! :lol: És a képeket is köszi-köszi, ollllyan édesek a fiúúúúk!!! :D :D :D és mekkorát nőttek! :o :shock: :D Látom, a hőmérős hal Nálatok is kedvenc rágcsa :lol: (nálunk is csak rágják, már ezer éve nem mértünk vele...) És a járóka műxik? mármint elfogadja Ábel, hogy bent maradjon?

Ríd :) Köszi, ottalvás még nem dőlt el (még fel sem vettek, ráérünk :lol: ), de legkésőbb utána (3körül) úgyis elhoznám. A beszoktatásnál meg valszeg fokról fokra haladunk, nem hiszem hogy délnél tovább maradnánk, hát jó sok kétség és kérdés van még... :roll: Lyuk még meddig lesz Nálatok a wc-ben? Jövő kedden mentek táncolni? lehet hogy mi is csatlakoznánk :wink:

Akata :) Hű de ügyes apa, hogy ő épít mászókát! :D nagyfeszültség :roll: :roll: Bálint már locsolt tavaly, megmutattuk neki, hogy nyomja meg a parfümös üveg adagolóját, a nagyik meg alá tartották a fejüket (a vizes locsit nem vállalták be :lol: ).

Ruz :) ++++

Zsan :) Memének továbbra is bulást! ++++ Dokinéni is ezt mondta, mint dr. Votiv :D hogyha nincs változás-javulás egy szerre max. 1 nap alatt, akkor másikat kell keresni...

Kép
Kép
denizsa

Votiv: hm...most jól elbizonytalanítottál ezzel a fabicóval :? :P még szerencse, hogy a vaterán vettem, igy ott ugye meg van a lehetőség, hogy nem veszem át ha szemrevételezésnél nem tetszik. Szenya dolog, de akkor jó tüzetesen megnézzük, hogy ez jó fajta-e és ha nem tetszik akkor simán otthagyom, azt max kapok egy negatív jellemzést.
Amúgy Sogórnőm venné dednek Húsvétra és úgy kombináltunk, hogy ezzel kikerüljük az örökhajtósat és majd jövőre vagy azután lehet(ne) venni sima kétkerekűs kontrásat.
Az örökhajtósak meg über drágák szerintem :shock:

Fibi: Tyű mekkorát nőttek a srácok!!! Nagyon helyesek!!

Ruz: az a cukor bíz sok lehet...nekem 120 perces terhelés után volt 5,1! Vigyázz magadra!!!
Böli: ez gáz :( esetleg várjál meg egy-két anyukát és kérdezd meg őket, hogy ne adj isten a gyerekük nem-e panaszkodik otthon Bendire és akkor rögtön kiderül, hogy van-e igazság abban amit a dadusok mondanak!! És simán könnyen lehet, hogy nem szeretik valamiért Bendit :( nem kell minden gyereket szeretniük, csak ezt nem kéne hogy éreztessék a gyerekkel vagy Bendivel mert az viszont már gáz szerintem!

Ancsi: ma voltam kardinéninél és azt mondta 140/110 - ig még belefér a vérnyomás utána viszont nem árt gyogyót szedni :roll:
nekem a pulzusom ugrál ugye, de azt mondta, hogy ha bírom akkor inkább ne szedjem a bétablokkot mert azért nem túl szerencsés a babának... :roll:

A kontrás bicóra meg azt mondták itt a játszón a többiek, hogy egyiknek se tudja hajtani a gyermeke, mert azt állítólag tök nehéz. Nektek van ezzel tapasztalat??? Mert én nem akarok olyan binyót a dednek amit majd nekem kő toligálni, mert ő nem tudja hajtani! Ezért is gondoltunk most a futóbicóra.

Tinu: hogy állsz?

Zsan: akkor fognak igazán sokba kerülni a srácok ha ők mondják meg, hogy milyen ruhát-cipőt vegyél meg nekik!! Meg jönnek a különórák-sport, Iginek-basszgitár stb stb :lol:

Neet: hajrá hajrá - tesóprojekt ! Ha kell jó sebész akkor szívesen ajánlom aki engem nyiszált ;)

Na asszem eldőlök, mert 1/2 2-ig az sztkba ücsörögtünk (11-től) és kissé elfáradtam :x :?

Minden betegnek pedig +++++++++++++++++

Rylie
rylie

Rylie,
nekem SOSE 140/110 a vérnyomásom, be is tojnék ilyen alsó értéktől! tehát ezzel soha nincsen gondom, max. 120/80 a vérnyomim.
csak a pulzusom magas, alapvetően 90-100 körül van, s ha megmozdulok felmegy akár 130-140-re is szerintem, de nekem is azt mondta a háziorvos/belgyogyó, hogy ne szedjek rá bétablokkolót. nekem ez nem újdonság, mert régebben volt ritmuszavarom és szedtem kb. 1,5 évig.
szerintem mikor múltkor mondtad, hogy 100-110-ig jó a pulzus (utána gyógyszer), akkor fix, hogy a vérnyomás alsó értékével tévesztetted össze, mert az már tényleg magas. pulzusban még elmegy, csak rossz érzés :)

az örökhajtós bicajok most olcsóbbak voltak, mint a kontrások, habár fene tudja. a miénk majd egy kontrás lesz, 12"-os, ha egyszer eljöttök, Kamilla kipróbálhatja. hátha azért jó lesz az a fa bicó neki most 1-2 évig!
ancsipancsi

Ancsi, Rylie

Hát nem tudom, nem is értem ezt a magas cukor értéket, mert jó, amúgy nem lehet mondani, hogy nagyon egészséges életmódot élnék, mert nem sportolok, de olyan nagyon egészségtelent se élek, vizet iszom nem cukros leveket, persze eszem édességet, de sztem nem sokat, régóta barna cukrot használok (igaz pár hete elfogyott és nem tudtam venni, mert nem jártam olyan helyen), de enni sem eszek kifejezetten egészségtelen dolgokat...szóval nehogy már cukorbeteg legyek!! :shock: :shock: :shock: Bár az lehet, hogy a stressz miatt legyengült a szervezetem, mert vizsgaidőszak stb. azért kemény, meg hosszú ideig szoptattam, és emiatt nagyobb volt az esélye, hogy valami elromoljon bennem, de akkor is még csak 31 éves vagyok, ennyit azért bírni kéne!! :? :?

Húúú ez a bicaj téma, én azon gondolkodom, hogy az udvarunk nem túl nagy, azon kívül meg itt a környék nem igazán alkalmas arra, hogy nyugodtan bicajozhasson Bendi, csak úgy lehetne, ha a sarkában vagyok, háááát, lehet, hogy inkább nem lesz bicaj, amíg nagyobb nem lesz és már nem kell annyira vigyázni rá... :roll: Nem tudom, nem akarom semmitől megfosztani se, de ő nem egy nagyon szófogadó típus és nagyon féltem

ruz
ruzicsky

sziasztok,

én is szeretnék NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNNI DENINEK!!!!!

Vot,
köszi, azt hiszem ez a bogyó most jó lesz, mert reggel nagyon csúnya szörty volt, azóta viszont, mintha egy angyal megérintette volna a varázspálcájával...jókedvű, tesz-vesz (és nem alszik!!!!) viszont kissé még rekedtes.
és olyan szépet irtál vhol, h nekem nincs is rá szó... :wink:

Rylie,
nekünk nem volt gond a kontrással, talán kicsit az elején, de gyorsan megszokta.

hát most ennyi.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni!

Boldog Szülinapot!!!

ruz
ruzicsky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?